Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 155

Θέμα: Γελοια παραβαση....

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

λεφτα ειναι τα π0υστικα δε πα'να γ@μηθουνε...

στην τελικη μπροστα σε κατι τετοιο δεν ειχα κουραγιο να ασχοληθω αλλο, ετσι οπως το λες λεφτα ειναι, ωρες απο την ζωη μας, ας μας την ροκανισουν, δε πα να γαμηθουνε... αρκει να ειμαι εδω και να νοιωθω

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    kai sto kato kato, an ikseres oti ipirxe isi antimetopisi pros olous na po entaksi, ekana mlk na pliroso
    (pou stin sigekrimeni periptosi den ksero kan an einai paravasi afto pou kane to paidi)

alla re fousti oute kata dianoia isi antimetopisi..

tespa oti egine egine

grafta sto xioni (tha liosei )

-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

(pou stin sigekrimeni periptosi den ksero kan an einai paravasi afto pou kane to paidi)

grafta sto xioni (tha liosei )

an htan parabash δεν θα μαθουμε ποτε...

εγω παντως θα ξανασηκωθω ορθιος γιατι δεν με πεισανε πως ειναι επικινδυνο και επειδη εγω ξερω ποσο ασφαλεις ειμαι για εμενα και τους γυρω μου

θα τα κατουρησω στο χιονι φιλε , χεχεχχεε

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    δε ξερω τι να σου πω, αλλα να ρωτησω κατι μιας και εγω κυκλοφωρω με πλαστικοποιημενη...
    Αν ειχες μαζι σου (στη τσαντα ας πουμε) τη γνησια, θα σε εγραφαν?
    Τι μπορουμε να κανουμε δηλαδη?
    Μήτσο και εγώ έχω την κανονική μέσα στην τσάντα.
    Τώρα άν την γλιτώνεις ΔΕΝ γνωρίζω (με το γράμμα του νόμου σίγουρα όχι) και ΔΕΝ βιάζομαι να το ανακαλύψω.

Σταυρο εγώ θα πήγαινα δικαστικός
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

One Man Vs System (αλλη μια φορα σημειωσατε)....2!!!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

και κοίτα να δεις ρε πουστη μου ποσο "ωραία" είναι στημένο το γαμοσύστημα : αμα πληρώσεις σύντομα, 350 ευρώ αντι 700. Αμα πας δικαστικώς, σου λέει ο άλλος οτι τα έξοδα ειναι 350... ίδιο και το αυτό δηλδ, δεν κερδίζεις, οπότε ξεμπερδεύουν τσακ μπαμ με τον διαμαρτυρόμενο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Σταυρο εγώ θα πήγαινα δικαστικός
    egw de mporw sth fash poy eimai na balw kialla sto kefali moy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    egw de mporw sth fash poy eimai na balw kialla sto kefali moy

Μαζι σου Σταυρο!

:smilea:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    στην τελικη μπροστα σε κατι τετοιο δεν ειχα κουραγιο να ασχοληθω αλλο, ετσι οπως το λες λεφτα ειναι, ωρες απο την ζωη μας, ας μας την ροκανισουν, δε πα να γαμηθουνε... αρκει να ειμαι εδω και να νοιωθω

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    μάλιστα....

αν την είχα φάει εγώ, και η κατάληξη ήταν αυτή, θα έγραφα μια επιστολή διαμαρτυρίας, όσον το δυνατό καλύτερη τεκμηριωμένη, με όμορφο ύφος (οχι υβριστικό) αφενός αλλά καυστικότατη αφετέρου (με άλλα λόγια, να τους ξέχεζα ευγενικά ), οχι μόνο για τη συγκεκριμένη παράβαση, αλλά γενικότερα για την αντιμετώπιση και την ασχετοσύνη και την κατάχρηση της "εξουσίας" απο μερικά "όργανα" περιορισμένης ευθύνης.
    Θα την έστελνα στη ΓΑΔΑ, και γιατί όχι, με κοινοποίηση σε κανα περιοδικό και στο φόρουμ, να το καταλάβουν όμως οτι τους ξεμπροστιάζεις σε πολλές χιλιάδες αναγνωστών (ή μελλών φόρουμ), έτσι ρε φίλε, αισταδιαλα πια..
    +125....

Σήμερα πήγα στη ΓΑΔΑ για το θέμα τις πλαστικοποιημένης πινακίδας. Είπα, όπως γράφει η κλήση οτι δεν είχα πινακίδα γιατι μόλις την είχα αφαιρέσει για λόγους ασφαλείας εν όψη του αγώνα (του έδωσα και βεβαίωση απο την ΑΜΟΤΟΕ). Ευτυχώς έπεσα σε καλό άνθρωπο και μου έσβησε την κλήση, ευτυχώς...
    Τώρα που το σκέφτομαι δεν μου έδωσε κάποιο χαρτί, απλά κράτησε την κλήση.Ελπίζω να μήν μου ερθει κανα 300άρι μέσω εφορίας.

Ρε Σταυρο αν πηγαινες δικαστικα και χανανε δεν θα ηταν υποχρεωμενοι να πληρωσουν αυτοι τα εξοδα του δικαστηριου+τα εξοδα του δικηγορου σου????η οποιος ξερει ας απαντηση.....

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    μάλιστα....

αν την είχα φάει εγώ, και η κατάληξη ήταν αυτή, θα έγραφα μια επιστολή διαμαρτυρίας, όσον το δυνατό καλύτερη τεκμηριωμένη, με όμορφο ύφος (οχι υβριστικό) αφενός αλλά καυστικότατη αφετέρου (με άλλα λόγια, να τους ξέχεζα ευγενικά ), οχι μόνο για τη συγκεκριμένη παράβαση, αλλά γενικότερα για την αντιμετώπιση και την ασχετοσύνη και την κατάχρηση της "εξουσίας" απο μερικά "όργανα" περιορισμένης ευθύνης.
    Θα την έστελνα στη ΓΑΔΑ, και γιατί όχι, με κοινοποίηση σε κανα περιοδικό και στο φόρουμ, να το καταλάβουν όμως οτι τους ξεμπροστιάζεις σε πολλές χιλιάδες αναγνωστών (ή μελλών φόρουμ), έτσι ρε φίλε, αισταδιαλα πια..
    Γιάννη γιατί δε κανονίζουμε με τη συμμετοχή παιδιών από εδώ μέσα να γράψουμε μια επιστολή σα φόρουμ? Σα λέσχη μοτοσυκλετών τέλος πάντων, σαν οτιδοίποτε & να την αναρτήσουμε σε όσα πιο πολλά μέσα μπορούμε, να στείλουμε & στη ΓΑΔΑ & σε υπουργεία και παντού? Είμαι μέσα να βοηθήσω!

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Γιάννη γιατί δε κανονίζουμε με τη συμμετοχή παιδιών από εδώ μέσα να γράψουμε μια επιστολή σα φόρουμ? Σα λέσχη μοτοσυκλετών τέλος πάντων, σαν οτιδοίποτε & να την αναρτήσουμε σε όσα πιο πολλά μέσα μπορούμε, να στείλουμε & στη ΓΑΔΑ & σε υπουργεία και παντού? Είμαι μέσα να βοηθήσω!

για να γίνει εξ' ονόματος του φόρουμ θα πρέπει να υπάρχει σύμφωνη γνώμη των ιδιοκτητών του και επειδή το φόρουμ ειναι ιδιοκτητο, αυτό θα σημαίνει οτι η επιστολή θα εκπροσωπεί τους ιδιοκτήτες. Εγώ δεν πρότεινα αυτό. Ούτε η επιστολή που θα συνταχθεί να δηλωνει οτι εκπροσωπεί το φόρουμ. Σε καμία περίπτωση. Απλά να τους γνωστοποιηθεί οτι για το "συμβάν" έχει ενημερωθεί κόσμος, αυτό θα σημαίνει αυτή η κίνηση και τπτ άλλο.

Επίσης δεν μπορούμε να επικαλεσθούμε "λεσχη" γιατι για τις λέσχες υπάρχει θεσμικό πλαίσιο (πρέπει να υπάρχει καταστατικό κλπ κλπ).

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    για να γίνει εξ' ονόματος του φόρουμ θα πρέπει να υπάρχει σύμφωνη γνώμη των ιδιοκτητών του και επειδή το φόρουμ ειναι ιδιοκτητο, αυτό θα σημαίνει οτι η επιστολή θα εκπροσωπεί τους ιδιοκτήτες. Εγώ δεν πρότεινα αυτό. Ούτε η επιστολή που θα συνταχθεί να δηλωνει οτι εκπροσωπεί το φόρουμ. Σε καμία περίπτωση. Απλά να τους γνωστοποιηθεί οτι για το "συμβάν" έχει ενημερωθεί κόσμος, αυτό θα σημαίνει αυτή η κίνηση και τπτ άλλο.

Επίσης δεν μπορούμε να επικαλεσθούμε "λεσχη" γιατι για τις λέσχες υπάρχει θεσμικό πλαίσιο (πρέπει να υπάρχει καταστατικό κλπ κλπ).

Ας γραφτεί από κάποιους, στη συνέχεια να ποσταριστεί & μετά όποιος συμφωνεί με το κείμενο να πάει ενυπόγραφα ίσως. Απλά κάνω σκέψεις. & το πρόβλημα δεν είναι μόνο με τη συμπεριφορά της αστυνομίας τέτοιες μέρες, αλλά πάντα θα έλεγα.

Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γελοια Μικρα Λαθη
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2004, 14:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •