που θα δουμε το ματσ με τη Βερντερ ειπαμε?Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
δεν ελιωσε ???
![]()
![]()
![]()
γκαντεμης δεν ειμαι εγω αλλα εσυ! αλλωστε ΔΕ ΘΕΛΩ να χασετε σημερα.... υπαρχουν πολλοι λογοι να θελω να περασετε![]()
![]()
![]()
![]()
που θα δουμε το ματσ με τη Βερντερ ειπαμε?Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
δεν ελιωσε ???
![]()
![]()
![]()
γκαντεμης δεν ειμαι εγω αλλα εσυ! αλλωστε ΔΕ ΘΕΛΩ να χασετε σημερα.... υπαρχουν πολλοι λογοι να θελω να περασετε![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
EΓΩ ΤΟΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΔΙΠΛΟ.
ΚΑΠΛΑΝΙ
ΚΑΠΛΑΝΙ
Το εριξα.2πλο τους γαυρους και τους εγγλεζους και ολα τα αλλα ασο![]()
ΚΑΠΛΑΝΙ
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
που θα δουμε το ματσ με τη Βερντερ ειπαμε?
![]()
![]()
![]()
Ποτε δεν υπαρχη ουτε ενας λογος για κατι τετοιο idi![]()
ΚΑΠΛΑΝΙ
ξέρει τι λέει ο idi
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Θελεις να περασουμε ????Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
αλλωστε ΔΕ ΘΕΛΩ να χασετε σημερα.... υπαρχουν πολλοι λογοι να θελω να περασετε![]()
![]()
![]()
![]()
Κοιταξε..........![]()
Δικαιολογιες της Κυριακης τυπου.......
" Μα παιζαμε με ομαδα τσου-λου που πεταξε εξω Βερντερ κ.λ.πους και ποιοι ειμαστε εμεις ?? ''
Σε εμας δεν πιανουν........![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
12': ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ: Ο Λούα Λούα πάσαρε στον Στολτίδη, ο οποίος με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βίζε!![]()
---------------------------------------------------------------------------------------
70': ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ: Ο Στολτίδης σεντράρει γλυκά από αριστερά και ο Κοβάσεβιτς με εκπληκτική κεφαλιά νικάει για δεύτερη φορά τον Βίζε και κάνει το 2-0 για τον Ολυμπιακό!!![]()
![]()
---------------------------------------------------------------------------------------
74': ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ: Ο Στολτίδης χρίζεται για δεύτερη φορά σκόρερ, αφού εκμεταλλεύεται τα ολέθρια λάθη στην άμυνα της Βέρντερ και ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0 για τον Ολυμπιακό!!!![]()
![]()
![]()
----------------------------------------------------------------------------------------
![]()
![]()
φαντάζομαι πως δεν χρειάζεται να πω τα αυτονόητα.
Πολλά πολλά συγχαρητήρια ειλικρινά ελπίζω και εις ανώτερα στα ευρωπαϊκά σαλόνια. όσο πιο ψηλά μπορείτε ειλικρινά! Στην Ευρώπη!
Γιατί την Κυριακή... έχει πέος κιτρινόμαυρο. Ετοιμαστείτε.![]()
Μπράβο στον Ολυμπιακό για την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε.Φέτος έχει φοβερή ομάδα και το απέδειξε.Ελπίζω μόνο να μην ψωνιστείτε όπως κάνετε συνήθως,κρατήστε low profile,είναι καλύτερα για όλους![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
α) Παμε για τελικο το ειπαμε.......Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
φαντάζομαι πως δεν χρειάζεται να πω τα αυτονόητα.
Πολλά πολλά συγχαρητήρια ειλικρινά ελπίζω και εις ανώτερα στα ευρωπαϊκά σαλόνια. όσο πιο ψηλά μπορείτε ειλικρινά! Στην Ευρώπη!
Γιατί την Κυριακή... έχει πέος κιτρινόμαυρο. Ετοιμαστείτε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
β) Και θα τραγουδαμε ολοι μαζι το κλασικο πλεον τραγουδακι ...... " Μην σταματααας δικεφαλεεεε......"
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
α) Παμε για τελικο το ειπαμε.......![]()
![]()
![]()
![]()
β) Και θα τραγουδαμε ολοι μαζι το κλασικο πλεον τραγουδακι ...... " Μην σταματααας δικεφαλεεεε......"
![]()
![]()
![]()
Δεν θα σταματήσει βρε πίστεψε με.![]()
Πουθενά και με τίποτα.![]()
1 Ρεάλ Μ. 6 3-2-1 13-9 ...11
2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 6 3-2-1 11-7 ...11
3 Βέρντερ Βρ. 6 2-0-4 8-13 ...6
4 Λάτσιο 6 1-2-3 8-11... 5
![]()
μπραβο στον γαυρο........το παιχνιδι δεν το ειδα απο την αρχη αλλα οταν εγινε το 2-0.
μακαρι να επαιζαν και αλλες ελληνικες ομαδες ετσι παθιασμενα........
μπορει να μην τον γουσταρω τον γαυρο αλλα οτι παιζει παθιασμενα μεχρι το 90+ οφειλω να το πω!!!!!
και αφου ειπα για περι τσου λου,να πω τωρα οτι θα ηθελα πολυ να σας κερδισουμε την κυριακη,μπας και σπασει η γκινια.......![]()
![]()
![]()
![]()
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....