Καλα εχω παρα πολλες φασεις..
Λοιπον καθε μερα σταματαω με το παπι στην αυλη του σπιτιου μου μπροστα απο ενα τοιχο...
Μια μερα βιαζομουν παρα πολυ οποτε για να γλυτωσω χρονο ειχα λεει την φαινη ιδεα να σβησω το μηχανακι πριν σταματησω.
Ενταξη αυτο το χω ξανακανει αλλα αυτη την φορα πηγα να το σβησω με το δεξι χερι (του φρενου δηλ) και το αποτελεσμα ηταν να μην προλαβω να ξαναβαλω το χερι μ στο τιμονι και επαιξα ενα χτυπημα στον τοιχο...αξεχαστο!!!
Προχωραω με το μοταρντ μου σε εναν δρομο στα χανια που δεν ηξερα πως ηταν διπλης κατευθηνσης.Πηγαινα εγω με τα 10-15χλμ και κοιταζα αλλου.Ξαφνικα βλεπω ενα αμαξι να ρχετε κατα πανω μου με περιπου 30 χλμ.Αλλα παρολο που οι ταχυτητες ηταν μικρες δεν προλαβαμε να σταματησουμε διοτι τον ειδα στα 10 μετρα.Οποτε σηκωνομαι εγω ορθιος με την σκεψη οτι αφου θα τρακαρω θα πεταχτω απο πανω..Και τελικα τον χτυπαω ισα ισα στο δεξι φαναρι με 5 χλμ δηλ σαν σταματημενοσ και πηδαω πανω στο καπο του και με τα χερια κρατουσα ακομα το τιμονι και η μηχανη ηταν ορθια.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και κοιταζα απο το παμπριζ τον αλβανο που οδηγουσε και του φωναζα ''που πας αναποδα ρε μ@λ@κ@'' Ενω εγω πηγαινα αναποδα.Και παει να κατεβει και κατεβαινω απο το καπο και φευγω....Καλα το πως καταφερα να πηδηξω πανω στο καπο ενω κρατουσα την μηχανη ακομα δεν το καταλαβαινω.....
Ημουν μεθυσμενος το καλοκαιρι και οδηγουσα ενα 50 διαλυμενο.....Και ειχε μπλοκο η αστυνομια για αλκοτεστ.Οποτε εγω μεσα στην καλη χαρα του μεθυσιου (και χωρις πινακιδα βεβαια) περναω αναμεσα απο τους μπατσους και τα σταματημενα αμαξια φωναζοντας ''γειααααα σας....καληνυχταααααα σας....'' και κορναρα συνεχεια!!!!!!
Να σημειωθει οτι το club που ημουν ειναι 300 μετρα απο το σπιτι μ και δεν οδηγαω εννοειτε μεθυσμενος...Αλλα ετυχε εκεινη την μερα ....
Ημουν 14 χρονων και πηρα βολτα το κρυπτον ενοσ φιλου μου και πηγα να κανω κολια..Επειδη δεν ηξερα επεσα και μπηκε το ποδι μου αναμεσα στο λεβιε του φρενου και τον πατητηρα....Ημουν σε ενα ερημικο μερος σε κατι χωραφια διπλα....Παω να το σηκωσω ...τιποτα δεν ειχα δυναμη.....Εντομεταξι δεν περνουσε και κανενασ νε με βοηθησει....Ε μετα απο 20 λεπτα στη μεση του δρομου περασε ενασ και με βοηθησε και πηγε να το σηκωσει και του ελεγα μηηηηηηη ποναω μου πιεζει το ποδι..Και μου λεγε ο γερος ''ε και ηντα να καμω να σε αφηκω επαε??'' Του λεω συρε το μηχανακι μεχρι εκεινη την λακουβα να περασει απο κατω το ποδι μου να βγει...Ετσι και εγινε...Ειδατε οι λακουβες/?????Χρησιμες που και που...
Ημουν στο μαγαζι που πηρα την μηχανη μ και ειχε ερθει ενα τοπικο καναλι να κανει ρεπορταζ για τα μινι μιχανακια....Ε μιας που ημουν εκει εγω μου λενε να το οδηγησω λιγο για να το παρει η καμερα...Εκανα εγω εκει διαφορα και στο τελος μου λεει ο δημοσιογραφος κανε και ενα ανοιγμα τελευταιο σε αυτη την ευθεια..Ελα ομως που το μηχανακι ηταν 65cc 16 αλογα διχρονο....Και εγω μαντραχαλοσ να καθομαι πιο πισω απο την πισω ροδα....Ανοιγα 1...2..3..4....μολισ βαζο 5 και ροπιαζει τροο ενα καπακι διοτι ουτε το φρενο δεν εφτανα....και σερνομουν με την πλατη πολλα μετρα και το μηχανακι πηγενε κατα πανω σε μια γρια που προχορουσε στον δρομο...Και μολις σηκωνομαι αρχιζε και μου φωναζε η γρια και τησ λεω ''ασε με ρε θεια και συ να πουμε'' και εβλεπα τον καμεραμαν και τον δημσιογραφο να τρεχουν προσ το μεροσ μου και να φωναζουν....Καλα πολυ γελιο...
Ειναι μια γεφυρα για να περνανε οι πεζοι με ξυλο γυαλιστερο κατω....(πλατοσ 2 μετρα)Εβρεχε...Και πηγα εγω με το μοταρντ να κανω κολιες...(εξυπνος)Ελα ομως που γλυστρουσε τοοοοοσο μα τοοοσο πολυ που ανοιξα το γκαζι και δεν καταλαβα οτι γλυστρουσε αλλα οτι ειχα νεκρα ......Μιλαμε πολυ γλιστερο....Οποτε νομιζοντας οτι ολα ηταν οκ ξαφνικα πιανει η μηχανη σε ενα σημειο που δεν γλυστρουσε τοσο και πηγενα εγω απο την μια μερια της γεφυρας στη αλλη σκεπτομενος ''ωχ θα πεσω κατω απο την γεφυρα...α οκ την γλυτωσα .....ωχ τωρα απο την αλλη μερια παναγια μου θα πεσω ωχ την χλυτωσα ....ωχωχωχωχ θα πεσω και θα περαζω αναμεσα απο τα καγκελα....'' χαχαχα τελικα επεσα και με πλακωσε η μηχανη και χτυπησα και το ποδι μου...
Και τελοσ διοτι βαρεθηκα να γραφω κυνηγουσε ενασ σκυλος εναν φιλο μ με την μηχανη και εγω απο πισω και ξαφνικα μπαινει ο σκυλος μπροστα απο τον φιλο μου και τον παταει και μετα ο βλακας ο σκυλος ξαναμπαινει και τον ξαναπαταει ο φιλος μου ....Καλα μιλαμε πιο βλακα σκυλο δεν εχω ξαναδει ποτε...