Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 125

Θέμα: ποια ηταν η ποιο αστεια εμπειρια σας

Καλα εχω παρα πολλες φασεις..

Λοιπον καθε μερα σταματαω με το παπι στην αυλη του σπιτιου μου μπροστα απο ενα τοιχο...
    Μια μερα βιαζομουν παρα πολυ οποτε για να γλυτωσω χρονο ειχα λεει την φαινη ιδεα να σβησω το μηχανακι πριν σταματησω.
    Ενταξη αυτο το χω ξανακανει αλλα αυτη την φορα πηγα να το σβησω με το δεξι χερι (του φρενου δηλ) και το αποτελεσμα ηταν να μην προλαβω να ξαναβαλω το χερι μ στο τιμονι και επαιξα ενα χτυπημα στον τοιχο...αξεχαστο!!!

Προχωραω με το μοταρντ μου σε εναν δρομο στα χανια που δεν ηξερα πως ηταν διπλης κατευθηνσης.Πηγαινα εγω με τα 10-15χλμ και κοιταζα αλλου.Ξαφνικα βλεπω ενα αμαξι να ρχετε κατα πανω μου με περιπου 30 χλμ.Αλλα παρολο που οι ταχυτητες ηταν μικρες δεν προλαβαμε να σταματησουμε διοτι τον ειδα στα 10 μετρα.Οποτε σηκωνομαι εγω ορθιος με την σκεψη οτι αφου θα τρακαρω θα πεταχτω απο πανω..Και τελικα τον χτυπαω ισα ισα στο δεξι φαναρι με 5 χλμ δηλ σαν σταματημενοσ και πηδαω πανω στο καπο του και με τα χερια κρατουσα ακομα το τιμονι και η μηχανη ηταν ορθια.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και κοιταζα απο το παμπριζ τον αλβανο που οδηγουσε και του φωναζα ''που πας αναποδα ρε μ@λ@κ@'' Ενω εγω πηγαινα αναποδα.Και παει να κατεβει και κατεβαινω απο το καπο και φευγω....Καλα το πως καταφερα να πηδηξω πανω στο καπο ενω κρατουσα την μηχανη ακομα δεν το καταλαβαινω.....

Ημουν μεθυσμενος το καλοκαιρι και οδηγουσα ενα 50 διαλυμενο.....Και ειχε μπλοκο η αστυνομια για αλκοτεστ.Οποτε εγω μεσα στην καλη χαρα του μεθυσιου (και χωρις πινακιδα βεβαια) περναω αναμεσα απο τους μπατσους και τα σταματημενα αμαξια φωναζοντας ''γειααααα σας....καληνυχταααααα σας....'' και κορναρα συνεχεια!!!!!!

Να σημειωθει οτι το club που ημουν ειναι 300 μετρα απο το σπιτι μ και δεν οδηγαω εννοειτε μεθυσμενος...Αλλα ετυχε εκεινη την μερα ....

Ημουν 14 χρονων και πηρα βολτα το κρυπτον ενοσ φιλου μου και πηγα να κανω κολια..Επειδη δεν ηξερα επεσα και μπηκε το ποδι μου αναμεσα στο λεβιε του φρενου και τον πατητηρα....Ημουν σε ενα ερημικο μερος σε κατι χωραφια διπλα....Παω να το σηκωσω ...τιποτα δεν ειχα δυναμη.....Εντομεταξι δεν περνουσε και κανενασ νε με βοηθησει....Ε μετα απο 20 λεπτα στη μεση του δρομου περασε ενασ και με βοηθησε και πηγε να το σηκωσει και του ελεγα μηηηηηηη ποναω μου πιεζει το ποδι..Και μου λεγε ο γερος ''ε και ηντα να καμω να σε αφηκω επαε??'' Του λεω συρε το μηχανακι μεχρι εκεινη την λακουβα να περασει απο κατω το ποδι μου να βγει...Ετσι και εγινε...Ειδατε οι λακουβες/?????Χρησιμες που και που...

Ημουν στο μαγαζι που πηρα την μηχανη μ και ειχε ερθει ενα τοπικο καναλι να κανει ρεπορταζ για τα μινι μιχανακια....Ε μιας που ημουν εκει εγω μου λενε να το οδηγησω λιγο για να το παρει η καμερα...Εκανα εγω εκει διαφορα και στο τελος μου λεει ο δημοσιογραφος κανε και ενα ανοιγμα τελευταιο σε αυτη την ευθεια..Ελα ομως που το μηχανακι ηταν 65cc 16 αλογα διχρονο....Και εγω μαντραχαλοσ να καθομαι πιο πισω απο την πισω ροδα....Ανοιγα 1...2..3..4....μολισ βαζο 5 και ροπιαζει τροο ενα καπακι διοτι ουτε το φρενο δεν εφτανα....και σερνομουν με την πλατη πολλα μετρα και το μηχανακι πηγενε κατα πανω σε μια γρια που προχορουσε στον δρομο...Και μολις σηκωνομαι αρχιζε και μου φωναζε η γρια και τησ λεω ''ασε με ρε θεια και συ να πουμε'' και εβλεπα τον καμεραμαν και τον δημσιογραφο να τρεχουν προσ το μεροσ μου και να φωναζουν....Καλα πολυ γελιο...

Ειναι μια γεφυρα για να περνανε οι πεζοι με ξυλο γυαλιστερο κατω....(πλατοσ 2 μετρα)Εβρεχε...Και πηγα εγω με το μοταρντ να κανω κολιες...(εξυπνος)Ελα ομως που γλυστρουσε τοοοοοσο μα τοοοσο πολυ που ανοιξα το γκαζι και δεν καταλαβα οτι γλυστρουσε αλλα οτι ειχα νεκρα ......Μιλαμε πολυ γλιστερο....Οποτε νομιζοντας οτι ολα ηταν οκ ξαφνικα πιανει η μηχανη σε ενα σημειο που δεν γλυστρουσε τοσο και πηγενα εγω απο την μια μερια της γεφυρας στη αλλη σκεπτομενος ''ωχ θα πεσω κατω απο την γεφυρα...α οκ την γλυτωσα .....ωχ τωρα απο την αλλη μερια παναγια μου θα πεσω ωχ την χλυτωσα ....ωχωχωχωχ θα πεσω και θα περαζω αναμεσα απο τα καγκελα....'' χαχαχα τελικα επεσα και με πλακωσε η μηχανη και χτυπησα και το ποδι μου...

Και τελοσ διοτι βαρεθηκα να γραφω κυνηγουσε ενασ σκυλος εναν φιλο μ με την μηχανη και εγω απο πισω και ξαφνικα μπαινει ο σκυλος μπροστα απο τον φιλο μου και τον παταει και μετα ο βλακας ο σκυλος ξαναμπαινει και τον ξαναπαταει ο φιλος μου ....Καλα μιλαμε πιο βλακα σκυλο δεν εχω ξαναδει ποτε...
    in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)

Ρε πηγα βόλτα μετά απο ποτο αργα το βραδυ.... Περασα απο αυτο το δρομάκι και τελικιάζω το τοτε σκουτεράκι μου...... στο τέλος της ευθείας ο δρόμος μια απότομη βούτα και συνέχιζε ευθεία..... οπως ειχα μαζέψει χιλίομετρα (70-80) η βουτά ηταν ιδανική για άλμα!!!!

"Αλμα με σκουτεράκι..." σκέφτομαι... Γαμώ τις ιδέες , θα με όλοι!!!

Ρε και το πηδάω και προσγειώθηκα και κομπλε!!!....................

Ομως............ γινόντουσαν έργα στα 5 μέτρα .........................

Βλέπω πρότα τη χρωματιστη κορδέλα, την οποία εσκησα με το στήθος μου όπως στους αγώνες στήβου οταν τερματίζεις.... και μετα τα αναχώματα....στο βάθος κατι δισδιάκριτο μαυρο χασημο..... Ωπα, λέω, αυτό δεν ειναι καλό (ηταν λακούβα)..... και πέρνω τη σωστή απόφαση να πλαγιάσω τη μηχανή και να συρθώ :a51: .....

Σερνόμουνα λοιπόν μαζι με τη μηχανη, πάνω στη σέλα. με τα χέρια στο τιμόνι... κανονικά!!!!

Ωσπου.... πεφτω όπως ήμουν με τη μηχανη....στη "λακούβα"!!!!!

Η λακούβα ήταν έργα του οτε και ειχε 2.5m + ύψος!!! Επεσα μέσα, το Σκουτεράκι όρθιο (το πλάτος ηταν ακριβως όσο το σκουτεράκι) και εγω πάνω σε άυτο σα να είμαι έτοιμος να ξεκινήσω!!!.... και που να πάω?????????

Δε μπορούσα να βγώ!!! .. Περνω τηλ τα παιδια που ήμασταν πριν μαζί και τους λέω μπλα μπλα μπλα- μπλου μπλου και ξεκινάνε....

Μετά απο 5 λεπτα ακουω.....
    -"Βαγγελη...... Βαγγέλη..... ρε Βαγγέλη!! ... Που έισαι ρέεεεεεεεεεεεεεεεε"
    - Εδωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω......................
    ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ.

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Ρεθυμνο
    Ενας φιλος ειχε ενα εντουρακι -φοβερο 80αρακι- ψηλο αρκετα.
    επειδη ηταν πολυ σουπερ μηχανακι ενας αλλος φιλος για να το οδηγει εκανε τον σοφερ-Χ-σε αυτον που ειχε το μηχανακι-Ψ.
    Γυρναμε αργα απο ενα κλαμπ παρεα αλλες 5 μηχανες και στον δρομο ο τρελλιαρης με το Cagiva εκανε ταρζανιες δυκαβαλος....απο μακρυα ξαφνικα βλεπω το φως απο το κωλοφαναρο να εξαφανιζεται εντελως....αφου πλησιαζουμε βλεπουμε τον Χ πεζο και να λιωνει απο τα γελια και ο Ψ πουθενα
    ¨
    Τι εγινε
    Ο Ψ λεει στον σοφερ του...σταματα ρε να κατουρησω...
    Ο Χ σταματαει να κατεβει ο Ψ και με το λιγοτερο βαρος σηκωθηκε και η αναρτηση απο το εντουρακι....ο Χ παει να πατησει κατω και εκει που εχει σταματησει ειναι γεφυρι -οσοι ειναι απο Ρεθυμνο ξερουν το γεφυρι πριν την καλοκαιρινη Οπερα-δεν φτανει να πατησει κατω και μαζι με το μηχανακι πεφτουν απο κατω....
    Ο Χ ειχε λιωσει και αυτος στα γελια παρολα τα χτυπηματα που ειχε.Το μηχανακι το εβγαλε απο την παραλια.

Αθηνα Ν/Φ

Ειμαι με το RGV και εχω παρει μια γκομενα για καφε
    Φτανουμε στην Dolce (to 1998)

Πινουμε τον καφε μας και την ωρα που ειναι να φυγουμε

καβαλαω τη μηχανη και καθομαι στην πισω θεση για να κατσει αυτη μπροστα - ειχαμε μια συζητηση στο δρομο-
    Οπως καθομαι επανω στην θεση του συνοδηγου και σηκωνω την μηχανη απο το σταντ δεν φτανω να πατησω κατω και.....ΜΠΑΜ σκαει το RGV κατω και ολη η καφετερια στα γελια...
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

you will hate my music Το avatar του/της arhs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    αφου πλησιαζουμε βλεπουμε τον Χ πεζο και να λιωνει απο τα γελια και ο Ψ πουθενα
    μήπως εννοούσες το ανάποδο?

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ntinlanden
    Εγω-Γιαννης και παπι μου
    Σε σταση για σκαντζα να οδηγησει ο Γιαννης εγω κατεβαινω απο τη μια πλευρα και ο Γιαννης απο την αλλη.
    Δεν το συνεχιζω.
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Νέο μέλος
    ήταν βράδυ θυμάμαι....

Μολις βγήκα από το θέατρο (μαζί και οοοολος ο κόσμος που είχε μέσα)
    Καβαλάω το μηχανάκι (οκ, οκ σκουτεράκι ) να πάω κυριολεκτικά 20μ πιο κάτω σε ένα μπαράκι (το κολλημα όλων των νέων κατόχων μηχανών που θέλουν να το έχουν παντού δίπλα τους..)
    Δίνω και το κράνος σε μιά φίλη - 20μ είναι αυτά λέω-
    Βάζω μπρος η δικιά σου να φύγω και τσουπ(!) 1 μέτρο πιο κάτω σαβούρα το μηχανάκι.
    Απ'τη ντροπή μου δε γυρισα να κοιτάξω πόσοι γέλαγαν μαζί μου

Είχα ξεχάσει τη βλακεία που κλειδώνει το δισκόφρενο...
    Πρώτη και τελευταία φορά ελπίζω!

-------------------- Το avatar του/της jfx
    Απίθανο θρεντ! πολύ γελιο!

Ακουστε κι εμενα ενα:

ημουν μεσα στο ταξι, στο πισω καθισμα και σταματαει το ταξι χαλαρα στο φαναρι κι ερχεται απο διπλα δυο τυποι πανω σε ενα μηχανακι bmw απο τα παλια σαν κι ετουτο:
    http://image24.webshots.com/25/5/11/...9xErhFh_fs.jpg

και οπως σταματαει χαλαρα πεφτει στο πλαι. και ο συναναβατης γυρανει τσντισμενος στο οδηγο και του κανει: καλα ρε μαλακα ποτε θα καταλαβεις οτι βγαλαμε το κουτι?

κουτι εννοουσε το κανιστρο και προφανως ο οδηγος ειχε συνηθισει να μην κατεβαζει ποδι οταν σταματα. σκασαμε στα γελια κι εγω κι ο ταξιτζης!

--------------------------------------------------------

Αλλη μια πριν απο 2 βδομαδες περίπου, μπαινω σε ενα ταξι εδω στη πατρα και σε καποια στιγμη ακουγεται απο τον ασύρματο που εχει το ταξι, ο γκουσγκουνης στη γνωστη ατακα: βεντουζα βεντουζα, ρουφα το τρομπονι κτλ....

γελαμε αρχικα με τον ταξιτζη και αυτο συνεχισε να παιζει για καμια 30αρια-40αρια δευτερολεπτα οποτε ειχαμε ηρεμησει λιγο με τον ταξιτζη και ακουγεται απο τον ασυρματο ενας αλλος ταξιτζης που λεει:
    -τι εχουμε εδω ρε παιδια? παρεμβολες?
    και σηκωνει ο δικος μου ο ταξιτζης τον ασυρματο και του κανει:
    -τσοντα εχουμε μωρε μητσο, τι εχουμε!
    κι αλλα γελια κι εκει...!

(δε θυμαμαι αν ειπε μητσο ή αλλο ονομα):rotflmao:

Κάνιστρο?... προφανώς εννοείς το καλάθι.

Α.... και αυτό έχει τύχει σε όλους (αλλά συνήθως είναι BSA και το οδηγάει παππούς....):smilea:

You BETA believe...

Είμαι σε κεντρική καφετέρια....Κόσμος???....ΧΑΜΟΣ!!!!!
    Ερχεται ένας τύπος με καλογυαλισμένο varadero κ με τη γκόμενα απο πίσω η οποία ήταν πολύ κοκέτα μ ένα μίνι μέχρι το αφαλό!!!!Ντύσιμο μηχανής δηλαδή....
    Παρκάρουν δίπλα στο κόσμο με περίσσιο υφάκι κ ξεκηνάει η διαδικασία να κατέβει η γκόμενα χωρίς να φανεί το μεμέ της!!!Της εξηγούσε ο τυπος να σηκωθεί όρθια πάνω ση μηχανή κ να κατέβει σαν να πατάει σε σκαλοπάτι...Αυτή να μη καταλαβαίνει...Για να μη σας κουραζω τα γελάκια ειχαν ήδη αρχίση να σχηματίζονται στα πρόσωπα όλων ώσπου.......................................
    Μπερδεύει το 12ποντο της κυρίας στο πίσω βαλιτσάκι κ σωριάζεται στο πεζοδρόμιο χαρίζοντας πλούσιο θέαμα σε όλους τους παρεβρισκόμενους...(καμμιά 200αρια άτομα)!!!
    Το τι επακολούθησε μπορείται να το φανταστείτε....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΖΗΣΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!!

Μεθυσμένος γύρω στα 19-20 με παπί γύρναγα σπίτι..(μην κάνετε σχόλια για το μεθυσμένος i know) Στην ευθεία στο στρατόπεδο λίγο πριν το Πευκώνα στους Αγ.Αναργυρους με παίρνει στιγμιαία ο ύπνος.Χωρίς να το καταλάβω φαρδύς πλατής στην άσφαλτο .....
    Το αστείο όμως δεν ήταν στη τούμπα αλλά στην συνέχεια...
    Σηκώνω το μηχανάκι και απο τα νεύρα μου βγάζω το κράνος και του τραβάω μια κλωτσιά προς το πεζοδρόμιο.....
    Έλα όμως που το κράνος έπεσε κάτω από το πεζοδρόμιο και κύλησε μέσα στα χόρτα προς τα Πεύκα.... καμια 15αριά μέτρα πιο κάτω μέσα στο Πευκώνα...

ΚΑΤΑΛΗΞΗ .... 5 το πρωί να ψάχνω μέσα στη μαυρίλα το ΜΑΥΡΟ κράνος μου και να μην το βρίσκω....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ARISPEED1

KTM 400

κ μετά απο 3 μήνες απροπονησιάς κ αμηχανίας πάνα βάλω τις sidi ,οχι Crouford,τις μπότες ΜΧ δηλαδή κ βλέπω κατι πρασινωπά αντικείμενα στην μία μπότα....ΡΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ....πόντιξ ιπτάμενος στην ντουλάπα ......??/?? Πάμε για μπότες λέω ,η πρεσβυωπία ....Τελικως ειχε βάλει ο γιός μου το Γιαννάκι το τσογλανάκι 2 μανταρινάκια τα Χριστούγεννα στην μπότα κ απο΄τήν κακία τους πρασινίσαν.Τελικά πηγα στα βουνά ... Το πρώτο σαμποτάζ του γιού εναντίον του μπαμπά....

pw re paidia akouste fasi....kalokairi kai ola ta gomenakia eksw sta mparakia ktl...emeis 5-6 mixanakia...pername mprosta apo ena mparaki kai lew "wraia edw tha deiksw tin ropi kai to gazi m " xaxa kai kanw souza...mprosta m eixa ena papi pou eixe me tin seira tou kai aftos mprosta tou ena amaksi.e pataei freno to amaksi pataei o mprosta pataw k egw..to katevazw...to ksanasikwnw meta ...pataei o mprosta freno pali alla dn prolava na to katevasw kai to prosgiwsa stin plati tou filou m!akougete to flasaki KRAK! girnaei olo to mpar kai koitaei emena na ton kavalikevw...xaaxaxaxaxaxa ...meta to rixnw stin eksatmisi tou kai ligise pros ta katw... aftos kagelo...pali kala pou den epathe kaneis tpt.....kagouries leme.... (sry gia ta greeklish)
    panta stin mia roda.....i souza i endo...panta orthioi!
    ma epeigh prosoxi, mages exoun skotothei! taxitita, eleytheria, kratimata sti stofi!!!!!

Ιστορία με έφηβους, παπιά και βέβαια ΜΠΑΤΣΟΥΣ.....

10+ χρόνια πριν, μαζί με τον bro μου πάμε το παπί απο το χωρίο στην πόλη για φτιάξιμο, εννοείτε χωρίς δίπλωμα, πινακίδες, κράνη κλπ Ανάμεσα απο στενά χωματόδρομους κλπ για να μην μας πιάσουν δουν κλπ.

Μπροστά εγώ με το NSR125 του bro και πίσω αυτός με το χρέπι στρογγυλοφάναρο το οποίο απαιτούσε ειδική μεταχείριση για να μην σβήσει. Αναγκαστικά κάθε 3-4km σταματούσα και τον περίμενα.

Σε κάποιο σημείο,σταυροδρόμι, ανάμεσα σε χωράφια, δέντρα που δεν βλέπεις τι έρχεται απο τον κάθετο δρόμο, σταματάω για να ακολουθήσει και αυτός, προσπερνάω την διασταύρωση και τον περιμένω 5 - 10 μέτρα μετά.

Ξαφνικά ακούω τον ήχο που δεν ήθελα να ακούσω με τίποτα, σειρήνα....
    Γυρίζω το κεφάλι πίσω και βλέπω ένα μπατσικό απο τον κάθετο δρόμο(προφανώς με είχε δει να περνάω μπροστά του) να έχει σταματήσει στο κέντρο της διασταύρωσης και να με κοιτάνε και οι δυο επιβάτες...

"Μικρε για που το έβαλες??" την τρέλα μου, στην μέση του πουθενά με πέτυχαν, αν είναι δυνατόν.... Πριν προλάβω να απαντήσω και αφού είχα εστιάσει στον μπάτσο ακούω άλλον ενα ανατριχιαστικό ήχο.... Φρενάρισμα....

Ο bro που το είχε λιώσει για να με προλάβει ανακαλύπτει την διασταύρωση και το μπατσικό 10 μέτρα πριν.... Όρθιος πάνω στο φρένο τεντωμένα χέρια προσπαθώντας να φρενάρει με όλο του το κορμί σαν γάτα που τεντώνει τα πόδια πριν πέσει απο ύψος... ηταν η εικόνα που είδα μόλις σήκωσα το βλέμμα πάνω απο το περιπολικό.

ΜΠΟΥΜ ο bro καρφώνετε πάνω στο φτερό και με το ζόρι κρατιέται πάνω στο παπί. Οι μπάτσοι γυρίζουν απότομα το κεφάλι και βλέπουν τον δικό μου να τους έχει εμβολίσει κανονικά, να πατάει στα πόδια του, να σηκώνει το μπροστά της μηχανής με τα χέρια, να την στρίβει όρθια και να πατάει γκάζι και να φεύγει προς το πίσω μέρος του περιπολικού σηκώνοντας σκόνη στο χώμα....

Τα μπατσάκια μέσα τα παίξανε, το ένα 16χρονο τους έχει βαρέσει και τον βλέπουν στο καθρέφτη να φεύγει πανικόβλητο και το άλλο να με βλέμα τρελό να πατάει γκάζι και να φεύγει... στο πλάι...

Οδηγούσα σαν τρελός μέχρι να το χώσω σε ένα χωράφι και να έχω λιώσει στα γέλια...

Τον bro τον είδα μετά απο 4-5 ώρες να χαμογελάει με καμάρι, " τους κάρφωσα, τους κάρφωσα!!!"

Μέτα από μερικές μέρες περάσαμε απο το τμήμα και κοιτόυσαμε διακριτικά το κόσμημα (λακούβα) στο πλάι του περιπολικού

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    πριν λιγες μερες

μπουφαν γαντια μποτακια (οχι ρε δεν ιδρωνω αμαν πια -τουλαχιστον οχι τοσο πολυ:hypnotize- ) στεκομαι διπλα απο ενα τουμπανο γυμνο φοραω το κρανος και ε σα παιδι και εγω χαιρομε που σε λιγο θα ακουνε γυρω μου να σκανε οι ακραπες του

ολα ετοιμα γυρναω το κλειδι και βαζω πρωτη...γκουπ....δεν μπαινει η πρωτη...ξανα...τιποτα...γ@#ω μεσα .....με ΟΛΗ μου τη δυναμη στο λεβιε ΓΚΟΥΠ ΛΕΜΕ...τιποτα....ε τι σκατα? αρχιζω και ιδρωνω(λιγο ειπαμε)ριχνω μια κλεφτη ματια....καποιοι κοιταγαν αλλα εγω απτοητη....κατι εχει η μηχανη μα τι να εχει και δεν μπαινει η ταχυτητα γαμωτ?.....ξανα....τιποτα...

ερχετε με ενα βλεμα συγκαταβατικο ο γιωργος αφου κατεβηκε απο την μηχανη(μου)και μου λεει:
    <<γιατι κοπανιεσε με το φρενο?>> ουπς

τετοιο κολλημα να πατω το πισω φρενο (που λογο rearsets )ειναι (πιο)μπροστα στο ποδι για να θελω με το πισω φρενο να βαλω ταχυτητα? Ε ΠΟΤΕ

γελαγα 10 λεπτα μεσα απο το κρανος ....μετα ακουσα τις ακραπες και ξεχαστικα...αντε....τωρα θα αλλαξω ταχυτητα στο ταιφουν
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    πριν λιγες μερες

μπουφαν γαντια μποτακια (οχι ρε δεν ιδρωνω αμαν πια -τουλαχιστον οχι τοσο πολυ:hypnotize- ) στεκομαι διπλα απο ενα τουμπανο γυμνο φοραω το κρανος και ε σα παιδι και εγω χαιρομε που σε λιγο θα ακουνε γυρω μου να σκανε οι ακραπες του

ολα ετοιμα γυρναω το κλειδι και βαζω πρωτη...γκουπ....δεν μπαινει η πρωτη...ξανα...τιποτα...γ@#ω μεσα .....με ΟΛΗ μου τη δυναμη στο λεβιε ΓΚΟΥΠ ΛΕΜΕ...τιποτα....ε τι σκατα? αρχιζω και ιδρωνω(λιγο ειπαμε)ριχνω μια κλεφτη ματια....καποιοι κοιταγαν αλλα εγω απτοητη....κατι εχει η μηχανη μα τι να εχει και δεν μπαινει η ταχυτητα γαμωτ?.....ξανα....τιποτα...

ερχετε με ενα βλεμα συγκαταβατικο ο γιωργος αφου κατεβηκε απο την μηχανη(μου)και μου λεει:
    <<γιατι κοπανιεσε με το φρενο?>> ουπς

τετοιο κολλημα να πατω το πισω φρενο (που λογο rearsets :: )ειναι (πιο)μπροστα στο ποδι για να θελω με το πισω φρενο να βαλω ταχυτητα? Ε ΠΟΤΕ

γελαγα 10 λεπτα μεσα απο το κρανος ....μετα ακουσα τις ακραπες και ξεχαστικα...αντε....τωρα θα αλλαξω ταχυτητα στο ταιφουν:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2009, 14:31
  2. Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2009, 10:30
  3. Απαντήσεις: 140
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2007, 08:29
  4. Ποιά ήταν η ταινία μωρέ...;
    από DirtRider στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2005, 17:56