Σελίδα 4 από 11 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 158

Θέμα: fazer vs uno turbo

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Μολις διατυπωσες το 99% της αυτοκινητιστικης παιδειας
    Ολα αυτα τα πανακριβα αμαξια που βλεπεις στους δρομους, νομιζεις οτι τα εχουν παρει για να στριβουν?
    Ολοι με τα 0-100 ασχολουνται, αν ειναι 8.7'' ή 8.6''
    Η βούτα τι είναι ρε Γιώργο; Κατι διαφορετικό;

Η η αύρα (παλιότερα)

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    flwros στο αβαταρ εσυ εισαι?

Συγνωμη για το σπαμ.

Τρέχω και δεν φτάνω... Το avatar του/της Nefos
    Ολα αυτα τα πανακριβα αμαξια που βλεπεις στους δρομους, νομιζεις οτι τα εχουν παρει για να στριβουν?
    Συζητησεις επι συζητησεων, για κατι το οποιο δεν ειναι ποτε στανταρντ, γιατι πολυ απλα ο κατασκευαστης λεει οτι θελει
    Δεν ασχολειται κανεις ουτε με φρενα/αναρτησεις, με τιποτα
    Μονο με κατι πολυεστερικες κατασκευες που ειναι σημαια για τους υπερκαγκουρες ολου του κοσμου
    Σημα κατατεθεν, η αεροτομη σιδερωστρα στο πορτ μπαγκαζ

Εγω παντως κατι αλλο βλεπω και γελαω
    Καποτε 100 ιπποι ηταν πολυ καλοι για ενα μικρο αμαξι
    Ενα τωρινο μικρο, ουτε με 150 αλογα δεν το φτανει το παλιο, και αυτο λογω βαρους
    Νταξ....
    δεν είναι ακριβώς έτσι....εγώ το τουτού μου το απολαμβάνω πιο πολύ στις στροφές παρά στις ευθείες τις οποίες θεωρώ βαρετές...άλλωστε εκεί είναι η απόλαυση....
    τώρα για κόντρες,ευθείες και 0-100 και τέτοια δεν ασχολούμαι...που να σπας μοτέρ...καλύτερα για την πάρτη σου μπας και μάθεις και πως στρίβει το ρημάδι...όχι?
    Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
    Δείξτε μου τις λύσεις

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Συζητησεις επι συζητησεων, για κατι το οποιο δεν ειναι ποτε στανταρντ, γιατι πολυ απλα ο κατασκευαστης λεει οτι θελει
    Δεν ασχολειται κανεις ουτε με φρενα/αναρτησεις, με τιποτα
    Μονο με κατι πολυεστερικες κατασκευες που ειναι σημαια για τους υπερκαγκουρες ολου του κοσμου
    Σημα κατατεθεν, η αεροτομη σιδερωστρα στο πορτ μπαγκαζ

Εγω παντως κατι αλλο βλεπω και γελαω
    Καποτε 100 ιπποι ηταν πολυ καλοι για ενα μικρο αμαξι
    Ενα τωρινο μικρο, ουτε με 150 αλογα δεν το φτανει το παλιο, και αυτο λογω βαρους
    ΝΤΑΞ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ... ΚΑΙ ΤΟ 99% ΤΩΝ "ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ"ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΕΝΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ... ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ 0-100 Ή 0-200 Ή 300.... ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΦΡΕΝΑ ΚΤΛ....

ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΥΚΑ...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    spam mode: ....΄

"είμαι 75 κιλά τώρα και είμαι στον όγκο"

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefos
    Νταξ....
    δεν είναι ακριβώς έτσι....εγώ το τουτού μου το απολαμβάνω πιο πολύ στις στροφές παρά στις ευθείες τις οποίες θεωρώ βαρετές...άλλωστε εκεί είναι η απόλαυση....
    τώρα για κόντρες,ευθείες και 0-100 και τέτοια δεν ασχολούμαι...που να σπας μοτέρ...καλύτερα για την πάρτη σου μπας και μάθεις και πως στρίβει το ρημάδι...όχι?
    Εισαι στο 1%

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Η βούτα τι είναι ρε Γιώργο; Κατι διαφορετικό;

Η η αύρα (παλιότερα)

Το προβλημα μου ξερεις ποιο ειναι?
    Οτι ολοι αυτοι οι καγκουρες που μαζευονται εκει, δεν το εχουν σε τιποτα να σε ριξουν ωστε να αναδειχθουν ''πιο μουρατοι''

Δεν ειμαι κατα μιας ακακης και ακινδυνης κοντρουλας, αλλα σημαντικο ειναι ο χωρος και ο χρονος

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ΝΤΑΞ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ... ΚΑΙ ΤΟ 99% ΤΩΝ "ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ"ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΕΝΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ... ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ 0-100 Ή 0-200 Ή 300.... ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΦΡΕΝΑ ΚΤΛ....

ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΥΚΑ...

Α ναι, εννοειται
    Μην νομιζουμε οτι ειμαστε αγιοι και εμεις
    Το ποσοστο ειναι μαλλον μεγαλυτερο απο το 99% που ειπα πριν

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Ρε κοπελια ελεος...

Ειμαστε σε μοτοτσυκλετικο φορουμ και ασχολουμαστε με τον καθε ''Στεφανακη'' και το uno του...

Εχουμε τρελαθει τελειως???

πολυ φλωροςςςςςςςςςςςςςς Το avatar του/της flwros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    1.Ξανακάντο μπροστά μου.χέστηκα.
    2.Περνάω κάθε μέρα από Καβάλας.Με το παπί μου.Κ ξέρω ότι στα φανάρια του Σαρακάκη πηγαινοέρχονται φοιτητές επειδή εκεί είναι το Γεωπονικό κ ένα παράρτημα του ΤΕΙ. Κ γενικά πας σαν μαλάκας κ κάνεις κόντρες μέρα μεσημέρι στην Καβάλας...αλλά συγνώμη...είναι στο αίμα σου..
    ρε φιλαρακο σαν μπροστα να σουνα!!!δουλευω εκει απο 15χρονων!!!ξερω τι γινεται κ τι φοιτητες κ γεωπονικα κ δε ξερω γω τι!!ουτε μεσημερι ηταν ουτε κοσμο ειχε ουτε κινηση!!ταιριαξε κ πατησαμε 1ες 2ες κ λιγο 3ες!!τι εγινε??????????

3.Κουτάκια(γιατί μηχανόβιος δεν είσαι) εγώ κόντρα με UNO (θου κύριε...) δε βάζω!
    Είναι θέμα αξιοπρέπιας!! Εγώ κυνηγιέμαι με καινούρια Μ5 στην εθνική σε ρεπρίζ 200-250 και
    θα ασχοληθώ με UNO?
    δεν σε ρωτησα κ ουτε σε πιεσα να ανοιξουμε με το ουνο κ ουτε ζητησα την γνωμη σου για το πως βλεπεις το ουνο σαν αμαξι!!!γιατι τοση κωλοκαουρα???κ για το ποσο μηχανοβιος ειμαι το ξερω εγω κ δεν θα κατσω να στο αναλυσω

υ.γ. αφου περνας οπως λες καθε μερα με το παπι στην καβαλας εγω ειμαι αυτος με κοκκινη φορμα κ σογκοκου που κατεβαινει με 100+αντιθετα!!αυτο γιατι δεν το κατακρινεις??
    υ.γ.2.ουτε ο νιαου στο παιζω τωρα ουτε τπτ!!ο καθενας αντιδρα αναλογα με βιωματα κ το ξεχωριστο δικο του σκεπτικο

Πας κ ρίχνεις λεφτά στο Uno...κοιτάχτε ανωμαλίες...καλά υπάρχουν κ χειρότερες...
    Το 2003 κατέβαινε Yugo στη Βούτα με μοτέρ από Integrale κ γιατί? για μια ευθεία...
    λεμε τωρα,οτι εβρισκες ενα σαμουραι σε καλη τιμη κ ειχες την δυνατοτητα να κανεις κατι πανω σε αυτο που θα σε κανε να γουσταρισεις την ωρα κ την στιγμη που εμπλεξες κ ταλαιπωρησε εως οτου γινει αυτο που θες!!αυτο τι θα ηταν???ομαλο??????????

Αυτά τα λίγα γιατί κρατιέμαι, γιατί έχεις κ ktm, κ τα ktm τα σέβομαι, εσένα πάλι χεσμένο σ'έχω όπως όλοι εδω μέσα...
    κ εγω οσο μπορουσα το κρατησα σ ενα επιπεδο
    http://www.youtube.com/watch?v=ws9BQ2k-RL0&feature=related

πολυ φλωροςςςςςςςςςςςςςς Το avatar του/της flwros
    Εισαι στο 1%

Το προβλημα μου ξερεις ποιο ειναι?
    Οτι ολοι αυτοι οι καγκουρες που μαζευονται εκει, δεν το εχουν σε τιποτα να σε ριξουν ωστε να αναδειχθουν ''πιο μουρατοι''
    ρε φιλαρακι σε συνεργειο δουλευω!!μονος μου εφτιαξα ενα αμαξι για παρτη μου κ δεν εχω αναγκη να δειξω σε κανεναν τπτ!!εγω να μαι καλα,μη στραβωνεις

Δεν ειμαι κατα μιας ακακης και ακινδυνης κοντρουλας, αλλα σημαντικο ειναι ο χωρος και ο χρονος
    το εξηγησα στην αρχη ολο αυτο
    http://www.youtube.com/watch?v=ws9BQ2k-RL0&feature=related

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    flwros στο αβαταρ εσυ εισαι?

Συγνωμη για το σπαμ.
    Αυτός είναι ο Μπάμπης ο σεξολόγος(εμπειρικός όπως λέει). Γνωστος(ψυχικά ασθενής προφανώς που τον εκμεταλεύονται άτομα σαν την Αννίτα) χρόνια τώρα.

Πάντως φίλε μου εγώ που έχω Ζ όταν βλέπω τουτούνι να γκαζώνει για κόντρα απλά γελάω...
    Δεν αξίζει να κάνεις κόντρα με κουτί...δεν έχει φάση..
    Άκου νικάει το Ζ με το UNO!!! Μπα σε καλό σου με έκανες και γέλασα χαζούλικο....
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από flwros
    ρε φιλαρακο σαν μπροστα να σουνα!!!δουλευω εκει απο 15χρονων!!!ξερω τι γινεται κ τι φοιτητες κ γεωπονικα κ δε ξερω γω τι!!ουτε μεσημερι ηταν ουτε κοσμο ειχε ουτε κινηση!!ταιριαξε κ πατησαμε 1ες 2ες κ λιγο 3ες!!τι εγινε??????????
    τι έγινε? έχεις ιδέα μια τετρακύλινδρη μηχανή 100 ίππων που φτάνει η 2α της? πατήσατε κ 3ες...

δεν σε ρωτησα κ ουτε σε πιεσα να ανοιξουμε με το ουνο κ ουτε ζητησα την γνωμη σου για το πως βλεπεις το ουνο σαν αμαξι!!!γιατι τοση κωλοκαουρα???κ για το ποσο μηχανοβιος ειμαι το ξερω εγω κ δεν θα κατσω να στο αναλυσω

υ.γ. αφου περνας οπως λες καθε μερα με το παπι στην καβαλας εγω ειμαι αυτος με κοκκινη φορμα κ σογκοκου που κατεβαινει με 100+αντιθετα!!αυτο γιατι δεν το κατακρινεις??
    υ.γ.2.ουτε ο νιαου στο παιζω τωρα ουτε τπτ!!ο καθενας αντιδρα αναλογα με βιωματα κ το ξεχωριστο δικο του σκεπτικο
    με προκαλεσες με το κουτί σου,μη με κανεις να παραθεσω λόγια από παλιό σου ποστ.

υ.γ. εδώ σε προσκυνάω...
    υ.γ.2. αυτές τις παπαροφιλοσοφιες να τις πεις σε καμια 18χρονη να το παίξεις μορφωμένος

λεμε τωρα,οτι εβρισκες ενα σαμουραι σε καλη τιμη κ ειχες την δυνατοτητα να κανεις κατι πανω σε αυτο που θα σε κανε να γουσταρισεις την ωρα κ την στιγμη που εμπλεξες κ ταλαιπωρησε εως οτου γινει αυτο που θες!!αυτο τι θα ηταν???ομαλο??????????

κ εγω οσο μπορουσα το κρατησα σ ενα επιπεδο
    άμα γουστάρεις να ρίχνεις λεφτά σ'αυτό που έχεις μαγκιά σου κ χαρά σου.
    αλλά μη μας κορδώνεσαι σα το παγώνι...ένα χρέπι εχεις...

Να υποθεσω οτι εσεις που πηρατε μια μηχανη ετοιμη 200 αλογων και 14000 ευρω ειστε πιο μαγκες ?

Δεν ειμαι υπερ του παιδιου με το ουνο αλλα γιατι τον κοιτατε υποτιμητικα για το αυτοκινητο του ?

Για την πραξη του θα καταλαβαινα αν το κανατε ... για το αυτοκινητο και για το τι καβαλαει και πως το εχει κανει οχι ....
    http://kelecarbon.blogspot.gr

Γιατι ενας χρονος δεν ειναι αρκετος και οι 4 χαλανε 2 ασκοπα........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
    Να υποθεσω οτι εσεις που πηρατε μια μηχανη ετοιμη 200 αλογων και 14000 ευρω ειστε πιο μαγκες ?

Δεν ειμαι υπερ του παιδιου με το ουνο αλλα γιατι τον κοιτατε υποτιμητικα για το αυτοκινητο του ?

Για την πραξη του θα καταλαβαινα αν το κανατε ... για το αυτοκινητο και για το τι καβαλαει και πως το εχει κανει οχι ....

είπαμε,να ρίχνει λεφτά σε ότι γουστάρει κ μαγκιά του στην τελική

αλλά ρε συ βγαίνουμε και λέμε πάτησα ενα gsxr, έραψα ένα m3 κτλ?

τρώγεται το παλικάρι να τα ακούσει!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    μιλησε κ το fz!!κατι απο θουβου μου θυμιζει το μηχανακι σου!!θβ=fz
    ελα ηρεμησε και με πατατες δεν αντιδικω.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 4 από 11 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Fazer vs Fazer
    από Road67 στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/07/2009, 10:19
  2. sv650s vs fazer vs hornet
    από alexioannides στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2008, 23:33
  3. fazer vs σφήκας
    από cartman στο forum Off topic