Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 48

Θέμα: Ισχύει η εγγύηση ή όχι

Ισχύει η εγγύηση ή όχι

Φιλος με Fazer 600 mod 2007 αγορασμένο καινούργιο όχι από το επίσημο δίκτυο αλλά ανεξάρτητο έμπορο έχει πάει στα κεντρικά του δικτύου , όπου επίσης είχε κάνει προ ημερών το γενικό σέρβις του , με τη μηχανή του να ανεβάζει θερμοκρασία . Από έλεγχο διαπιστώθηκε πως το βιντυλατέρ είχε κολλήσει . Οταν τους είπε ωραία είμαι με εγγύηση αλλάξτε το του απάντησαν πως επειδή δεν το είχε αγοράσει από αυτούς αλλά παραεισαγωγή δεν μπορούν να τον καλύψουν Το αποτέλεσμα να δέσει τη μηχανή και να φύγει από Κηφισιά για να πάει στον έμπορο στη Κυψέλη από όπου την αγόρασε για να την επισκευάσει.με κίνδυνο στο δρόμο να του κολλήσει αφού το ψυγείο δεν δούλευε . Και ερωτώ ... Είναι ορθό αυτό όταν η εγγύηση είναι παγκόσμια και ανεξάρτητα από που αγόρασες την μηχανή ; Επίσης αφήνεις σαν επίσημο μοτοδίκτυο να φύγει μηχανή με κολλημένο βιντυλατέρ να πάει κάτι χιλιόμετρα μέχρι το άλλο συνεργείο και δεν ντρέπεσαι που λες πως είσαι επίσημος αντίπρόσωπος της ΥΑΜΑΗΑ;Δεν φταίει κανένας αλλά ο φίλος μου που αν και τον παρότρυνα (ήμουν τυχαία για αλλαγή λαδιών εκεί ) να τους τα χώσει και θα σιγοντάριζα και εγώ με τη σειρά μου δυστυχώς δεν μίλησε ....Εγώ που του είπα του μηχανικού πως αυτό δεν επιτρέπετε μου απάντησε πως έτσι είναι όπως τα λέω είναι αλλά είναι η αγορά έτσι ...Δηλαδή φανταστείτε να έρθει Ιάπωνας τουρισμό εδώ με ΥΑΜΑΗΑ να του χαλάσει η μηχανή να πάει να βρει την επίσημη αντιπροσωπέια ήσυχος πως θα του την επισκευάσουν και να του απαντήσουν "τσούλα το μέχρι την Οκινάουα να στο φτιάξει ο σαγιονάρα σιγκάικα ".... ΕΕΕΕ τότε μόνο το χαρακίρι θα τον έσωνε ...Ντροπή αλλά είπα φταίει ο βλαξ φίλος μου που κόλλωσε .....

Εδώ είμαστε Ελλάδα φίλε μου...

Ακριβώς .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Το έχουμε πει πολλές φορές ότι εδώ είμαστε λαμόγια και δεν ισχύει το αυτονόητο.Αίσχος!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xristos67
    KAPOIOS DIKIGOROS MESA APO TO FORUM DEN MPOREI NA MAS PEI EPISIMA TI ISXYEI ?

H DUCATI EXEI PLEON PAGOSMIA EGGYHSH...
    TI GINETE ME TOUS ALLOUS KATASKEVASTES.....
    AN H DUCATI DINEI PAGOSMIA EGGYHSH....MHPOS EPONTAI KAI OI ALLOI....?

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    καλα δε χαλασε και ο κοσμος που πηγε με κολλημενο βεντιλατερ απο ενα συνεργειο στο αλλο.... γιατι εσενα δουλευει ολη των ωρα το βεντιλατερ? ειδικα με τετοιο κρυο....

τεσπα κατα τη γνωμη μου για να εχει εγγυηση πρεπει να κανεις ολα τα σερβις στον επισιμο αντιπροσωπο ή τα εξουσιοδοτημενα του συνεργεια . δεν εχει τετοιο ορο η εγγυηση?

Σωστά ...Προ ημερών που έκανε γενικό σέρβις των 10.000 χμ στην επίσημη πήγε και του είχαν σφραγίσει την εγγύηση . Τώρα μετά από 5 ημέρες τι άλλαξε άραγε . Να πω πως τα σέρβις τα έκανε αλλού αλλά και πάλι αυτό τι σημαίνει; Αν σου χαλάσει δηλαδή στη Κρήτη και έχεις ωστόσο πιστά ακολουθήσει όλα τα σέρβις και πας στο δίκτυο τι δηλαδή θα τσουλήσεις τη μηχανή μέχρι Αθήνα;

αν εχεις χρονο μπες εδω www.efpolis.gr και ψάξε, κάπου πρέπει να εχει ενα λινκ σχετικό με εγγυήσεις προϊόντων...

αν δεν το βρείς, πάρε τους τηλ στο 1520 και πες τους το πρόβλημα, ειναι εξυπηρετικοί και κατατοπιστικοί

Ετυχε να έχει κρύο ..Αν ήταν όμως καλοκαίρι ; Εν πάση περιπτώσει πιστεύω πως έπρεπε να μείνει εκεί η μηχανή και να φτιαχτεί .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xristos67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xristos67
    KAPOIOS DIKIGOROS MESA APO TO FORUM DEN MPOREI NA MAS PEI EPISIMA TI ISXYEI ?

H DUCATI EXEI PLEON PAGOSMIA EGGYHSH...
    TI GINETE ME TOUS ALLOUS KATASKEVASTES.....
    AN H DUCATI DINEI PAGOSMIA EGGYHSH....MHPOS EPONTAI KAI OI ALLOI....?

http://www.efpolis.gr/

AN KAPOIOS EPIKOINONHSEI AS ROTISEI KAI GIA AYTO SXETIKA ME THN DUCATI...SE SXESI ME TIS ALLES ETAIREIES....

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Μπερδευτικα λιγο (γερασαμε μου φαινεται..) .. ειναι παραεισαγωγης αλλα εχει ελληνικο βιβλιαρακι εγγυησης?
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Από την άλλη αν σου προσφέρανε απλόχερα εγγύηση για μηχανάκια που είναι παραεισαγωγής (ο καθε αντιπροσωπος) τελικά η επίσημη αντιποροσωπεία θα έκλεινε.

Και ξέρεις γιατι? Γιατί όλοι θα αγοράζαμε τα μηχανάκια απ έξω και θα τρέχαμε στον αντιπρόσωπο μόνο για το service (και ουτε) και θα απαιτούσαμε να μας καλύψει σε περίπτωση βλάβης λόγω του ότι η μηχανή είναι σε εγγύηση. Πιστεύεις ότι εσύ ότι θα αγόραζε κανένας από τον Έλληνα αντιπρόσωπο?

Όλες οι αντιπροσωπείες θα έκλειναν με τέτοιο όρο.

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Η απάντηση που μου δόθηκε προσωπικά τόσο από ΥΑΜΑΗΑ, HONDA όσο και από SUZUKI στο ερώτημα αυτό είναι η εξής ..............
    1) Αν δεν έχει αγοραστεί από το επίσημο δίκτυο τότε ΔΕΝ έχει κάνει την τελική ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ και ΕΛΕΓΧΟ κάποιος εξουσιοδοτημένος άρα ΠΑΥΕΙ να ισχύει η εγγύηση !!!
    2) Αν χαλάσει η μηχανή ενός π.χ. γερμανού στην ελλάδα ΤΟΤΕ η μηχανή επισκευάζεται εδώ ΠΛΗΡΩΝΕΙ επισκευή και ανταλλακτικά και κατόπιν με τα τιμολόγια ζητάει τα λεφτά του από την αντιπροσωπεία - εισαγωγέα στη χώρα του !!!

Σημείωση: Το ίδιο είπαν ΟΛΟΙ !!! Επίσης μου είπαν ότι και σε δικαστήριο να πας έχουν τελεσιδικήσει πολλές τέτοιες μηνύσεις ΥΠΕΡ των αντιπροσωπειών .......... (ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙ) !!!

Βασικά μακάρι να μην σου λάχει !!!

Όσο για την παγκόσμια εγγύηση της DUCATI .......... παγκόσμια @@@@@ θα πάρεις !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    1) Αν δεν έχει αγοραστεί από το επίσημο δίκτυο τότε ΔΕΝ έχει κάνει την τελική ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ και ΕΛΕΓΧΟ κάποιος εξουσιοδοτημένος άρα ΠΑΥΕΙ να ισχύει η εγγύηση !!!
    δηλαδή επειδή θα συναρμολογήσει το τιμόνι και τις ρόδες ενας ανεξάρτητος εμπορος χάνεται η εγγύηση για τα μηχανικά μέρη???
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios

2) Αν χαλάσει η μηχανή ενός π.χ. γερμανού στην ελλάδα ΤΟΤΕ η μηχανή επισκευάζεται εδώ ΠΛΗΡΩΝΕΙ επισκευή και ανταλλακτικά και κατόπιν με τα τιμολόγια ζητάει τα λεφτά του από την αντιπροσωπεία - εισαγωγέα στη χώρα του !!!

Δηλαδη αν φερω καινουρια μηχανη απο τη Γιαμαχα γαλλιας, αγορασμενη απο επισημο αντιπροσωπο εκειπερα

Παθει κατι που καλυπτετε απο εγγυηση κανονικα(πχ κολαει το βεντιλατερ) και παω σε ενα εξουσιοδοτημενο μου
    το φτιαχνουν-το πληρωνω-ζηταω τα τιμολογια και το τι εκαναν-τα στελνω στη γιαμαχα γαλλιας και σου δινουν τα λεφτα μου πισω?

Ετσι το καταλαβαινω εγω τουλαχιστον

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. Εγγύηση από έμπορο. Τι ισχύει;
    από Dant3 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2012, 04:36
  3. εγγυηση+φωτα-τι ισχυει;
    από sotiris68 στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2007, 17:00
  4. Τελικα ισχυει;;;;;;;
    από KAS77 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2003, 16:55
  5. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ 4 ευρο ΣΟΥΒΛΑΚΙ !!!!!!!!!!!!!
    από dariosk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2003, 17:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF