Φιλος με Fazer 600 mod 2007 αγορασμένο καινούργιο όχι από το επίσημο δίκτυο αλλά ανεξάρτητο έμπορο έχει πάει στα κεντρικά του δικτύου , όπου επίσης είχε κάνει προ ημερών το γενικό σέρβις του , με τη μηχανή του να ανεβάζει θερμοκρασία . Από έλεγχο διαπιστώθηκε πως το βιντυλατέρ είχε κολλήσει . Οταν τους είπε ωραία είμαι με εγγύηση αλλάξτε το του απάντησαν πως επειδή δεν το είχε αγοράσει από αυτούς αλλά παραεισαγωγή δεν μπορούν να τον καλύψουν![]()
![]()
![]()
![]()
Το αποτέλεσμα να δέσει τη μηχανή και να φύγει από Κηφισιά για να πάει στον έμπορο στη Κυψέλη από όπου την αγόρασε για να την επισκευάσει.με κίνδυνο στο δρόμο να του κολλήσει αφού το ψυγείο δεν δούλευε . Και ερωτώ ... Είναι ορθό αυτό όταν η εγγύηση είναι παγκόσμια και ανεξάρτητα από που αγόρασες την μηχανή ; Επίσης αφήνεις σαν επίσημο μοτοδίκτυο να φύγει μηχανή με κολλημένο βιντυλατέρ να πάει κάτι χιλιόμετρα μέχρι το άλλο συνεργείο και δεν ντρέπεσαι που λες πως είσαι επίσημος αντίπρόσωπος της ΥΑΜΑΗΑ;Δεν φταίει κανένας αλλά ο φίλος μου που αν και τον παρότρυνα (ήμουν τυχαία για αλλαγή λαδιών εκεί ) να τους τα χώσει και θα σιγοντάριζα και εγώ με τη σειρά μου δυστυχώς δεν μίλησε ....Εγώ που του είπα του μηχανικού πως αυτό δεν επιτρέπετε μου απάντησε πως έτσι είναι όπως τα λέω είναι αλλά είναι η αγορά έτσι ...Δηλαδή φανταστείτε να έρθει Ιάπωνας τουρισμό εδώ με ΥΑΜΑΗΑ να του χαλάσει η μηχανή να πάει να βρει την επίσημη αντιπροσωπέια ήσυχος πως θα του την επισκευάσουν και να του απαντήσουν "τσούλα το μέχρι την Οκινάουα να στο φτιάξει ο σαγιονάρα σιγκάικα "....
![]()
![]()
ΕΕΕΕ τότε μόνο το χαρακίρι θα τον έσωνε ...Ντροπή αλλά είπα φταίει ο βλαξ φίλος μου που κόλλωσε .....