![]()
![]()
![]()
![]()
ειναι κοντα το ασσεν να ρχομαι?![]()
θα παμε να οργανώσουμε λιγο καλυτερα το δίκτυο πωλήσεων... αμέσως και εσυΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ρε μάικ γιατι να πας τόσο μακρια;
και στα ζωνιανά καλό πραμα έχουν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
οχι ρε γαμωτ, μακρυά είναι. Νομίζεις δεν το σκέφτηκα?Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
![]()
![]()
![]()
![]()
ειναι κοντα το ασσεν να ρχομαι?![]()
![]()
σοβαρα!
και το spa στο βέλγιο μακρυά πέφτει απο χάγη, φτουυυ
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
οχι ρε γαμωτ, μακρυά είναι. Νομίζεις δεν το σκέφτηκα?
![]()
σοβαρα!
Όλα κοντά είναι εκεί ρε...
Πάντως αν κάποιος ξέρει για θέση Μηχανικού Πληροφορικής κάτι εκεί ας ενημερώσει...![]()
![]()
σοβαρα!
και το spa στο βέλγιο μακρυά πέφτει απο χάγη, φτουυυτελικά ναι, δεν ειχα στο μυαλο μου το χάρτη σωστα. ~ 230 χλμ ειναι Χαγη-Ασσεν, και ~290 Χαγη-SPAΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG Όλα κοντά είναι εκεί ρε...
Τα SPA στη Γερμανια ομως οχι !Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
![]()
σοβαρα!
![]()
![]()
![]()
δν πειραζει τωρα που συνηθισαμε τα 2καβαλα..![]()
το καλο ειναι αυτο που λεει ο μικε πας παντου οδικως χωρις καραβια κ μλκιες.. η ευρωπη ειναι ο παραδεισος του track day rider..![]()
αυτό ειναι το τελευταίο που με θα με απασχολήσει, αλλά μάλλον οχι... εκεί δεν εχει ορεινές διαδρομές και χωματόδρομους και παραλίες και νησιά ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Θα τον πάρεις μαζί τον Πηγασάκο?![]()
εκεί θέλει busa μιας και εισαι στο κέντρο της ευρώπης, να την παίρνεις και να πετάγεσαι σκ για καφέ γαλία, γερμανία κλπ κλπ...
θα μου δώσει ο pap την δικιά του ανταλλαγή, δεν με απασχολεί το θεμα 2κυκλο εκει ...![]()
![]()
Να μη σε απασχολει !Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
αυτό ειναι το τελευταίο που με θα με απασχολήσει, αλλά μάλλον οχι... εκεί δεν εχει ορεινές διαδρομές και χωματόδρομους και παραλίες και νησιά ...
εκεί θέλει busa μιας και εισαι στο κέντρο της ευρώπης, να την παίρνεις και να πετάγεσαι σκ για καφέ γαλία, γερμανία κλπ κλπ...
θα μου δώσει ο pap την δικιά του ανταλλαγή, δεν με απασχολεί το θεμα 2κυκλο εκει ...![]()
![]()
Θα σε βοηθησει ο μικρος αλεξανδρος να αποφασισεις !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιαννη χτες δεν μπορουσες να το ανοιξεις το στοματακι σου???Απο το φορουμ 8α τα μα8αινουμε??
Φιλος σου λεει μετα!!!
(αντε...εχε χαρη που αν φυγεις 8α εχουμε προσβαση σε Ολλανδια μερια!!)
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
τη μια μέρα το σκέφτομαι και το σκεφτομαι, και την άλλη το έχω βγάλει εντελώς απο το μυαλό μου και λεω "ασε ξεχνα το"... και μετά ξανα μανα τα ίδια...Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
![]()
Γιαννη χτες δεν μπορουσες να το ανοιξεις το στοματακι σου???Απο το φορουμ 8α τα μα8αινουμε??
Φιλος σου λεει μετα!!!
(αντε...εχε χαρη που αν φυγεις 8α εχουμε προσβαση σε Ολλανδια μερια!!)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τη μια μέρα το σκέφτομαι και το σκεφτομαι, και την άλλη το έχω βγάλει εντελώς απο το μυαλό μου και λεω "ασε ξεχνα το"... και μετά ξανα μανα τα ίδια...![]()
Γιάννα αν τα χρήματα είναι καλά & πιστεύεις ότι θα βάζεις στην άκρη go for it! Σίγουρα καλύτερη ποιότητα ζωής σε θέματα οργάνωσης κράτους κοινωνίας & τα σχετικά. Το μόνο νομίζω που θα προβληματίζει είναι ο καιρός. Αυτός εσύ θα κρίνεις αν το αντέχεις. By the way αν τελικά αποφασίσεις κανόνισε να σου καλύψουν & τα έξοδα της μετακόμισης. Αν βρεθεί κάτι καλό είμαι μέσα με τα 1000 και εγώ. Το προτιμώ από Αθήνα....
![]()
Γιατι ρε ανοιγοκλεινει καφενειο στη γειτονια σου ????Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
τη μια μέρα το σκέφτομαι και το σκεφτομαι, και την άλλη το έχω βγάλει εντελώς απο το μυαλό μου και λεω "ασε ξεχνα το"... και μετά ξανα μανα τα ίδια...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
επειδή βαριέμαι να στέλνω πμ σε κάθε εναν χωριστά (άσε που δεν ξέρω ποιοι ειστε όλοι), το ποστάρω εδω και μου απαντάτε αν θέλετε είτε εδω είτε με πμ...
το λεπόν,
υπάρχει μια πιθανότητα, για την ώρα μικρή, για μετεγκατάσταση στην Ολλανδία, για δουλειά, μόνιμα, και όσο αντέξουμε... Για την ώρα δεν την προκρίνω τη επιλογή μου αυτή, θέλει πολύ ενδοσκόπηση, αλλά αν μπορείτε πείτε μου... ότι μπορείτε! για το κόστος ζωής, για τη ζωή την ίδια εκεί, για το χ, για το ψ, γενικώς ότι πιστεύεται οτι θα μου ήταν χρήσιμο στο να πάρω ή όχι την απόφαση.
Αα, η πόλη διαμονής θα είναι η Χαγη...
![]()
![]()
Γιάννη ... για μένα αυτές είναι ευκαιρίες ζωής ....Αυτή την ώρα που σκυλιά γατιά δεν έχεις να το κάνεις το βήμα και μην φοβάσαι ... και εγώ όταν πήγα Αγγλία έλεγα τι θα κάνω πως θα πάει το πράγμα ... εφτά χρόνια πάνω μια χαρά την έβγαλα...
![]()
Τουλαχιστον εγω το σκεφτομαι και δεν παω σε ενα μαγαζι με ενα μηχανακι και φευγω με αλλο...Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Να μη σε απασχολει !
Θα σε βοηθησει ο μικρος αλεξανδρος να αποφασισεις !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
*VR46*
Winners find answers, loosers find excuses!!!
Challenges are what make life interesting,overcoming them is what makes life meaningful...