Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 54

Θέμα: Επεσα,χτυπησα, και η μοτο..σκ@τα,σκ@τα,σκ@τα.

TL1000S....ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Το avatar του/της kostom
    Όχι ρε γαμώτη μου....
    Εσύ να είσαι καλά ρε Γιώργη και
    τα σίδερα-πλαστικά-εξοπλισμός
    να πάνε στο δ#*@^ο..............
    Πάντως την τελευταία φορά που
    σύναψα στενές επαφές με σκύλο
    βρέθηκα να κυλιέμαι στην άσφαλτο
    για πολλά μέτρα αλλά όπως και εσύ ο
    εξοπλισμός έκανε την δουλειά του.....
    Προσοχή !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και για να γελάσει και το χειλάλι μας λιγουλάκι

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	coolpics89.jpg 
Προβολές:	179 
Μέγεθος:	29,8 KB 
ID:	10929

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Χμμμ... καλη σαν συλληψη, αλλα κακη εκτελεση.
    Εχεις καμια φωτο με προστασια για το γονατο;

Τεσπα, επιχειρηση streetfighter....
    Φυγαμεεεε....
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Επειδή η δική μου περιοχή , βρίθει πλέον απο αδέσποτα, που κατά κόρον απλά να παίξουν θέλουν , κυνηγώντας πάσης φύσεως οχήματα , ακολουθώ τα εξής...

Αν πιάσω κανέναν απο αυτούς που τα παίρνουν και τα αμολάνε , θα του βάλω στον κώλο την Remus , και θα γκαζώσω μέχρι να χτυπήσει κόφτης..
    Αν τυχόν πεταχτεί σκυλί , με εμφανή την διάθεση να κάνει "κόντρα" στο τρέξιμο και αν μπορεί να δαγκώσει κιόλας..

1) Σταματώ τελείως και περιμένω να δώ την αντίδραση του 99,999% σταματάει και εκείνο και κοιτάει... Την κάνω με την μηχανή , τσουλώντας με τα πόδια στο ρελαντί και μόλις έχω 2-3 μέτρα απόσταση , ανοίγω το γκάζι και τον αφήνω να τρέχει απο πίσω μου.
    2) Στρίβω το τιμόνι και όπως είμαι , αρχίζω και πάω πάνω του , ... αρκετά σκυλιά φοβούνται κάνουν πίσω και εκεί ακριβώς ανοίγω γκάζι και φέυγω...
    3) Αν και δεν έκανα κονταρομαχίες στον Βασιλιά Αρθούρο , εντούτοις μόνο το πόδι απλωμένο με το άρβυλο , την στιγμή που περνάει η μηχανή με 20-30 , αρκεί για να τον πονέσει .... 2 φορές όλες και όλες σε δύο μούργους που δεν έλεγαν να φύγουν απο μπροστά... σε 14 χρόνια περίπου μοτοσυκλετιστικής οδήγησης αυτό.
    4) Σταμάτημα σβύσιμο κινητήρα, και "ψεύτικο" , κάτσε να πάρω μια πέτρα...
    Αυτό έγινε μια φορά στο γήπεδο της Σταμάτας , όπου 3-4 σκύλοι , την είχαν αράξει στον ήλιο και είχαν βαρεθεί φαίνεται... μόλις ξεπρόβαλε το DR, μάλλον είπαν να ξεμουδιάσουν.. και για να μην τρέξουν και πολύ , έπιασαν τον δρόμο λες και έστησαν ενέδρα...
    Δύο μπροστά και απο ενα αριστερά και δεξιά, αν θυμάμαι καλά...
    Και είχαν εκείνο το βλέμα , του και καλά , θα πέσει κυνήγι τώρα....
    Σταμάτησα , κατέβασα το stand ,και μόλις έκανα οτι θα πιάσω πέτρα, ...πουφ.... καπνός για 5-10 μέτρα... αλλά δεν πήγαν μακριά...

Απο την μιά δεν ήθελα να τα χτυπήσω αλλά απο την άλλη , βιαζόμουν , ..έτσι μόλις ανέβηκα στην μηχανή , είχα και ενα κουκουνάρι που βρήκα κάτω... έβαλα μπρος...
    Επίθεση απο την κοπρο-παρέα...
    Αντίδραση μου ήταν με κόρνα και κίνηση πάνω στου δύο , και το κουκουνάρι πέταμα μπροστά στους άλλους... Νομίζω οτι ακόμα μου την έχουν στημένη , πότε θα ξαναπεράσω...

Και το πιο ωραίο όλων ήταν όταν πριν το DR γίνει Supermotard, ήμουν για enduro στην Πάρνηθα με παιδιά απο το Μ/Β....

Μονοπάτι πάνω , μέσα σε νεροφάγωμα εμείς κάτω που ήταν γύρω στους 30 πόντους πλατύ και γύρω στους 15-20 βαθύ..
    Στην κορυφή , κλασσικός Ελληνικός Μούργος Τσοπανόσκυλος, με την προβειά αρκούδας και πατούσες Ελέφαντα , να μας κοιτάει και να περιμένει...

Ανεβαίνει ο πρώτος με το Sherpa και φεύγει βολίδα την κατηφόρα , όπου και τον πήρε στο κατόπι ο μουργος...

Μέχρι να επιστρέψει στο πόστο του , είχε περάσει και ο δεύτερος απο εμάς... με το που κουμπώνω πρώτη ... Νάτος ο μπάσταρδος και μάλιστα πιο κοντά στο λούκι τώρα για να μην του ξεφύγω ίσως...(μα τι στο διάολο .. εκπαίδευση στο κυνήγι τα κάνουν)...
    Φόρα και λίγο πριν να φτάσω στην κορυφή , στρίβω κατά πάνω του , μιας και το λούκι "έσβυνε" εκεί...

Τον μπάσταρδο... δεν κινήθηκε... μέχρι την τελευταία στιγμή.... ακριβώς εκεί έκανε στο πλάι και εγώ βρέθηκα να κατεβαίνω με πολλά την κατηφορά που είχε και δεξιά κλειστή μετά....
    Τα μάτια κόλλησαν στην ζελατίνα της μάσκας , σε στύλ κόμικ και αφού πέταξα δέκα άγκυρες και είκοσι σχοινιά πρόφτασα να στρίψω....
    Νομίζω οτι πρέπει να το έκανε επίτηδες ο άτιμος , λες και το περίμενε...

Μιλάμε οτι είναι λες και έχουν άριστη εκπαίδευση στο πως και το πότε θα το κάνουν...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της milaber
    Κωλόσκυλα...
    Φόλα ρε να τελειώνουμε!

Ξέρω γιατί και εμένα με έχει δαγκώσει ένα μέσα στην Εγνατία και μάλλιστα και αυτό δεν χόρτασε μια αλλά με κυνηγούσε κι απο πάνω και μου έριξε και δεύτερη.

Περαστικά ρε φίλε!

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot

Angry Τι να πώ.....

Περαστικά ρε Γιωργάκη.
    Κοίτα να ηρεμήσεις κι αφού δεν
    έπαθες τ'ιποτα χειρότερο εσύ
    Άστα να παν΄σταδιάλα...
    Τα άλλα θα τα φτιάξεις και
    θα τα ξεχάσεις γρήγορα.
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

milaber, γιατί φόλα σε εκείνα;...

Μην ξεχνάς οτι τα περισσότερα το κάνουν είτε επειδή κάποιος τα χτύπησε , ενώ είχε μηχανή , είτε επειδή θέλουν να παίξουν....

Την φόλα να την ρίξουμε μαζί σε εκείνους τους υπάνθρωπους , που τα παίρνουν κουτάβια σαν παιχνίδι και μετά τα παρατούν στον δρόμο...
    Αυτοί είναι που θέλουν να τους βάλουμε την μπότα απο τον κώλο και να την βγάλουμε απο το στόμα τους....
    Τα σκυλιά με τον ένα ή άλλο τρόπο , μπορούμε να τα αποφύγουμε...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της milaber
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    milaber, γιατί φόλα σε εκείνα;...

Μην ξεχνάς οτι τα περισσότερα το κάνουν είτε επειδή κάποιος τα χτύπησε , ενώ είχε μηχανή , είτε επειδή θέλουν να παίξουν....

Την φόλα να την ρίξουμε μαζί σε εκείνους τους υπάνθρωπους , που τα παίρνουν κουτάβια σαν παιχνίδι και μετά τα παρατούν στον δρόμο...
    Αυτοί είναι που θέλουν να τους βάλουμε την μπότα απο τον κώλο και να την βγάλουμε απο το στόμα τους....
    Τα σκυλιά με τον ένα ή άλλο τρόπο , μπορούμε να τα αποφύγουμε...

Gandalf
    Κοίτα με το συγκεκριμένο και επειδή με έχουν δαγκώσει και σε άλλη περίπτωση (και μέλη της οικογένειας μου και φίλους μου) έχω χοντρό κόλλημα.

Ναι είναι παπάρες αυτοί που τα παρατάνε (και απορώ και με τι καρδιά το κάνουν, είναι δυνατόν να παρατάς το ζωάκι που μεγάλωσες στο δρόμο; ) αλλά είναι μέγιστη ανευθυνότητα του κάθε δήμου να τα αφήνει να κυκλοφορούν και να πολλαπλασιάζονται στους δρόμους.

Ας τα μαζέψουν κάπου ρε πούστη μου ή αν δεν μπορούνε ας στειρώσουν όσα μπορούν.
    Τα αδέσποτα είναι κινούμενη εστία μόλυνσης.
    Κανένας δεν θέλεις τα δόντια ενός σκύλου που πριν ήταν χωμένα στα σκουπίδια την άλλη στιγμή επειδή έτσι του κάπνισε του κοπρίτη να βρεθούν στο χέρι ή το πόδι του.

Περισσότερο από όλα μου την δίνουν και δικαιολογίες του τύπου "και αυτά ψυχούλα έχουν".
    Ναι κυρά μου και το ποδαράκι μου όμως ψυχούλα έχει!

(Μην με πάρεις για κανά τύπο που δεν γουστάρει ζώα.
    Ως τώρα στην οικογένεια μου εκτός κάθε είδους κατοικίδιο είχαμε και τρία σκυλιά και κανένα δεν είχε παράπονο.
    Με τα αδέσποτα έχω το κόλλημα.)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsoukas77
    Ευτυχως ο φιλος Gandalf dr685sm κρατα ψηλα το επιπεδο του forum...
    Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!

No bike.....No party Το avatar του/της zeli
    Τι λες ρε Γιώργο με τα γαμώσκυλα τους...

Περαστικά ρε φίλε!

Ας τα μαζέψουν κάπου ρε πούστη μου ή αν δεν μπορούνε ας στειρώσουν όσα μπορούν.
    Σε αυτό είμαι μαζί σου.....

Και από όσο γνρίζω , κάτι τέτοιο έγιεν και στην Ολυμπιάδα, αλλά βέβαια , το σταμάτησαν, γιατί κόστιζε....

Και σήμερα , μας θεωρούν ως την πιο βάρβαρη χώρα απέναντι στα ζώα , όσον αφορά την συμπεριφορά μας, σαν άτομα...

Νομίζω οτι αυτό τα λέει όλα....

Gandalf

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

Θελω να γινω μια πολεμικη μηχανη που θα σπερνει τον θανατο ακαριαια.

Δες αβαταρΟοοος.
    Μόλις φτάσεις τα κιλά του αβατάρ, ξεκινάμε με καθημερινά μαθήματα

Banned
    Το ερώτημα είναι... τρώω εγώ τα μούτρα μου επειδή πετάχτηκε ο σκύλος... εντάξει... αλλά άμα χτυπήσω κάποιον άλλο εξαιτίας του;

Γιατί άλλο το παιδάκι/γριούλα που πετάγεται ανάμεσα από τα παρκαρισμενα. Αυτοί δεν ξέρουν. Το σκυλί όμως που σε περιμένει να σε δαγκώσει; Δηλαδή θα είμαι υπέυθυνος αν ο άλλος (ηθελημένα ή μη, γιατί νομικά ο σκύλος δε νομίζω ότι έχει θέληση) προκάλεσε το ατύχημα;

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    ενα εχω να πω....

ΦΟΛΑ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΟΝ ΡΑΝ ΤΑΝ ΠΛΑΝ

περαστικά ρε χαμένε...

τι να σε πω...

dogs...
    και η ζωή συνεχίζεται...

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Περαστικά συνάδελφε! Αυτό είναι ο ορισμός του "ατυχήματος".

Δράττωμαι όμως της ευκαιρίας να ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ καρακάθετα με σχεδόν όλους τους υπόλοιπους, γιατί σε καμία περίπτωση δεν έχουμε δικαίωμα να θεωρούμε ότι ένα ΖΩΟ φέρει ευθύνη. Άντε μεσ'τα νεύρα να πούμε το κωλοσκυλο μαμω το σπιτι του ... αλλά ούτε λογικά ούτε νομικά(!) έχει ευθύνη ένας κατακαϋμένος σκύλος! Με την ίδια λογική που η ίδια η λακούβα δεν έχει ευθύνη, αλλά αυτός που την αφήνει να υπάρχει. Με εννοείτε φαντάζομαι. Άνθρωπος είμαι κι εγώ, κι έχω νεύρα σε αντίστοιχες καταστάσεις (δεν έχω πεσει ακόμα), αλλά είναι βέβαιο ότι η λογική μου θα υπερισχύσει γρήγορα και δε θα ξεσπάσω σε κάτι που δε φταίει (πόσο μάλλον αν είναι ζωντανό)!

Ελπίζω να μη με παρεξηγείτε, αλλά είδα τη λέξη "κωλόσκυλο" τόσες φορές γραμμένη, αλλά ούτε μια φορά τη λέξη "γαμωδήμαρχος", "σκατονομάρχης", "μαμακοϋπουργός"...

ΥΓ. Εξαίρεση αποτελεί ο ΡΑΝ ΤΑΝ ΠΛΑΝ! ΦΟΛΑ ΦΟΛΑ ΦΟΛΑ
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Περαστικά συνάδελφε! Αυτό είναι ο ορισμός του "ατυχήματος".

Δράττωμαι όμως της ευκαιρίας να ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ καρακάθετα με σχεδόν όλους τους υπόλοιπους, γιατί σε καμία περίπτωση δεν έχουμε δικαίωμα να θεωρούμε ότι ένα ΖΩΟ φέρει ευθύνη. Άντε μεσ'τα νεύρα να πούμε το κωλοσκυλο μαμω το σπιτι του ... αλλά ούτε λογικά ούτε νομικά(!) έχει ευθύνη ένας κατακαϋμένος σκύλος! Με την ίδια λογική που η ίδια η λακούβα δεν έχει ευθύνη, αλλά αυτός που την αφήνει να υπάρχει. Με εννοείτε φαντάζομαι. Άνθρωπος είμαι κι εγώ, κι έχω νεύρα σε αντίστοιχες καταστάσεις (δεν έχω πεσει ακόμα), αλλά είναι βέβαιο ότι η λογική μου θα υπερισχύσει γρήγορα και δε θα ξεσπάσω σε κάτι που δε φταίει (πόσο μάλλον αν είναι ζωντανό)!

Ελπίζω να μη με παρεξηγείτε, αλλά είδα τη λέξη "κωλόσκυλο" τόσες φορές γραμμένη, αλλά ούτε μια φορά τη λέξη "γαμωδήμαρχος", "σκατονομάρχης", "μαμακοϋπουργός"...

ΥΓ. Εξαίρεση αποτελεί ο ΡΑΝ ΤΑΝ ΠΛΑΝ! ΦΟΛΑ ΦΟΛΑ ΦΟΛΑ
    Εχεις απολυτο δικιο σε οσα γραφεις.
    Αν σε πειραξε που ειδες την λεξη κωλοσκυλο γραμμενη
    τοσες φορες σου ζητω συγνωμη, αλλα ηταν η τελευταια
    γραμμη αμυνας ενος ανθρωπου, που απο τη μια στιγμη
    στην αλλη, υπεστη μια καποια οικονομινη ζημια (διολου ευκαταφρονητη θα ελεγα, και τα λεφτα δεν μου περισσευουν), καθως, και μια καποια ψυχικη οδυνη.

Θεωρω οτι ειμαι αρκετα ζωοφιλος, μιας και ειχα ζωο στο σπιτι (γατα), το οποιο υπεραγαπουσα, και το οποιο επεσε δυστυχως θυμα της νοοτροπιας που προανεφερε ο MIlaber αν δεν κανω λαθος, κατι το οποιο παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες μου δεν μπορεσα να αποτρεψω.

Ειχα και εχω ακομα την ευκαιρια να κατεβω με ενα λοσταρι και να το σαπισω στις κατακεφαλες το ρημαδι, (για το σθμπαθες τετραποδο μιλαω), αλλα δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος και δυσκολα θα το εκανα σε καποιον εχθρο, ποσο μαλλον σε ζωο, το οποιο δρα εντελως ενστικτωδως και αυθορμητα.

Θα προτιμουσα βεβαια να βρω αυτον που το παρατησε, (το σκυλι ειχε λουρι αποδειξη οτι καποτε ειχε ιδιοκτητη) και να του πω 2 λογακια αλλα το εχω ξεπερασει πλεον, και δεν εχω ουτε την ορεξη ουτε το ενδιαφερον να πραξω κατι τετοιο.

Φιλικα...
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα και Χρηση μοτο στην Αγγλια
    από astroman76 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2012, 16:50
  2. Ιδιοδεκτικότητα και οδήγηση μοτό
    από road spirit στο forum Οδήγηση: Tips & tricks