έλα ρε κι εγώ απ' την ίδια ψώνιζα, στην υπόγα, και έπαιρνα και αυτοκινητάκια matchbox!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μπα...
Που και που ναι, αλλα αυτόν ποτε δεν τον πολυσυμπάθησα![]()
Ηταν μια κυριούλα λιγο πιο πάνω στην Πολυμήτου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
έλα ρε κι εγώ απ' την ίδια ψώνιζα, στην υπόγα, και έπαιρνα και αυτοκινητάκια matchbox!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μπα...
Που και που ναι, αλλα αυτόν ποτε δεν τον πολυσυμπάθησα![]()
Ηταν μια κυριούλα λιγο πιο πάνω στην Πολυμήτου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πω πω τι μου θυμίσατε τώρα..αν και του 86 κάποια από αυτά τα θυμάμαι, και με αυτό που συγκινήθηκα για τα καλά είναι τα lego technic..χαλαρά ότι καλύτερο..πραγματικά τροφή για το μυαλό..είχα εκτός από ηλεκτρικά μοτεράκια σε αυτά, υδραυλικά (με αέρα) συστήματα!! αααααχ χρυσές εποχές..πήγα και εγώ στα jumbo τις προάλλες αλλά δεν τα βρήκα..μάλλον δεν υπάρχουν πια..
θυμάμαι υπήρχε το υπέρτατο technic, ένα αυτοκίνητο, το οποίο παραήταν ακριβό για το budjet μου..
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
υδραυλικά (με αέρα) συστήματα!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για check ebay υπαρχουν ΟΛΑ!!!
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Τα έχω κρατήσει όλα..Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για check ebay υπαρχουν ΟΛΑ!!!2 κούτες lego (και ένα κάστρο παρακαλώ), 2 κούτες με τα technic, 2 κούτες playmobile, 1 κούτα action man
και μία ηρωϊκή κούτα με JI.. (στρατόκαυλο παιδάκι..) σε καμιά δεκαριά χρόνια όταν αποκτήσω και εγώ συνεχιστή, θέλω να του δείξω με τι έπαιζαν τότε.. γιατί μάλλον τότε το μόνο που θα υπάρχει θα είναι το playstation 7..και φυσικά η φαντασία των παιδιών θα έχει πεθάνει..
to kalitero!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Μακρυα γαιδουρα ειχατε ;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ere gremotsakismata....:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Ε ναί ρε μ@λ@κ@....όλα λέμε τα είχαμε....το africa corps θα μας γλύτωνε.....ή μήπως οι γερμανοί σε στάση να πετάξουν την χειροβομβίδα.......ΟΛΑ ΛΕΜΕ.....ΔΕΝ ΕΛΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ....
πολεμος μεχρι τελικης πτωσης
.....ελ αλαμειν το σπιτι
........γεια σου ρε Χενεραλ balafoutre
.........καλα εκεινος ο τυπος που πετουσε την πατατα, ολα τα λεφτα και φυσικα το πολυβολειο ...........
οχι ,μονο ΔΙΑΒΟΛΙΚΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
Μπλek διαβάζατε??![]()
![]()
εσυ ησουν με τους συμμαχους ??Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
στρατιωτακια...γεμιζα μικρα σακουλακια με αμμο και φτιαχναμε οχυρα....
αφρικα κορπς...αγγλους... αμερικανους...τι λες τωρα....τα κοκκινα μπερε ?
![]()
![]()
gamo tin ftoxia mou mesa, ego eixa mono xartakia k taratomaxous, otan megalosa pira monos mou subuteo, panta zhleva ena paidi ston 5o pou eixe subuteo , me kerkides traymaties, roloi, traymatioforeis, kagela ktl ktl....eixe kai tin tsoxa pou itan xlorotapitas![]()
p.s1 eixa k blek alla ta xarisa ston diplano mou otan exase ton patera tou
p.s2 oreo post
panta vromikoi panta laspomenoi
και τα αλμπουμ με τα χαρτακια ποδοσφαιριστων που κολλουσαμε ηταν ......ψιλοαπατη![]()
αυτη την ΚΟΡΙΝΘΟ ρε πουστη την συμπληρωσα δεκα φορες με τους απιθανους παικτες
......κατι περιεργους μαλλιαδες ειχε και τον ΠΙΤΤΑ αν θυμαμαι
![]()
και ο ΜΑΥΡΟς ηταν ψιλοδυσκολος ............να τον πετυχεις ...
μια περιουσια φαγαμε με τις μλκιες![]()
Το άλμπουμ με τον Ράμπο το θυμάσαι? Μου έλειπε ένα αυτοκόλητο μόνο και το έιχε ένα παιδί στο σχολείο μου που του έδινα 200 κάρτες για αυτό και δεν το έδινε! Έχασα όλοκληρο άλπουμ με δώρα εξαιτίας του ρε γαμώτο...χαχαχα τώρα που τα σκέφτομαι γελάω ....
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Έχω λιώσει..τι θέμα ανοίξατε..αυτοκόλλητα..αφού έφαγα όλα τα λεφτά μου σε μπασκετόχαρτα, η μάνα μου απελπίστηκε τόσο που πήρε την αδερφή της τηλέφωνο στην νέα υόρκη και μου έστειλε καμιά 200ριά αμερικάνικα του NBA..άλλα ποιότητα..μετά τα βαρέθηκα..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
αυτο καπου το εχω δειιιιιι
Βασιληηηηηηηηηηηηη:rotflmao: :rotflmao:
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
ελα ρε!! μενω δυο στενα πιο πανω και παντα αναροτιωμουν αν το νοτια ειναι κολομπαρο ή οχι!!! παιζει και να ερθω.Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΊΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ
Το event του Χειμωνα.....
Το θρυλικο συγκροτημα των 80's,
Trans X
ερχονται για μια και μοναδικη εμφανιση,στο
CLUB NOTIA
Mαρινου Αντυπα 16 - Ηλιουπολη.
Παρασκευη 14 Δεκεμβριου ,
ελατε ολοι να διασκεδασουμε
με τους Trans X
και με ενα set Electro & Italo disco
απο τους Dj's Tony & Alex.
Εδω http://www.zshare.net/audio/5487002c738b34/ ακουστε το διαφημιστικο σποτ...
επισης μπορειτε να το ακουσετε και απο το αρχειο που σας στελνω
το διαφημιστικο σποτ παιζει στον Bluespace 107.2 FM
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΠΑΩ