καλησπερα σας παιδια..δυστηχως συναιβει και σε εμενα..μου εκλεψαν την κουκλα μου.. ενα bantit 400v. εδω και 6 μηνες ειμαι αγγλια και συνεχιζω τις σπουδες μου οποτε αφησα την μηχανη σπιτι. ειμαι απο ηρακλειο κρητης.η μηχανη ηταν παρκαρισμενη σε κλειστο χωρο.στο εξοχικο των γονιων μου στην επισκοπη πεδιαδος. δεν ηταν σε γκαραζ ανοιχτο αντιθετως ηταν σε κλειστο και πιο συγκεκριμενα σε μια αλλη αποθηκη μετα το γκαραζ..πιθανοτατα η ληστεια εγινε χτες βραδυ.το πρωι ενημερωσαν το πατερα μ και αυτος με την σειρα τ εμενα το μεσημερι.δεν ξερω τι να κανω.το μονο σιγουρο οπως ειπε η αστυνομια ειναι οτι πηγαιναν για την μηχανη.δεν εχουν παρει τιποτα μεσα απο το γκαραζ ουτε εργαλεια ουτε τιποτα.. εχω ξενερωσει τοσο πολυ..πρωτη φορα μ συμβαινει αυτο..τεσπα. η μηαχανη ειναι μοντελο 98. εχει χρωμα περλα ανοιχτο γαλαζιο και πρασινο το βραδυ.ξεχωριζει λιγακι καθως εχει το διαφανο φαναρι εμπρος εξατμιση γιοσιμουρα.η μηχανη δεν εχει πινακιδα πανω.τα οργανα της ειναι νικελ.εχει νικελ τιμονι πλακες πιρουνι ψαλιδι.δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο..σας παραθετω μια φβτο πρωτου την κανω οπως αξριβως ηταν..
μακαρι να την βρω...
http://img415.imageshack.us/my.php?i...sc00015rw8.jpg