Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 25

Θέμα: mou to eklepsan mesa apto spiti...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sfigas

Talking mou to eklepsan mesa apto spiti... brethike nai!!!!!!!!!

καλησπερα σας παιδια..δυστηχως συναιβει και σε εμενα..μου εκλεψαν την κουκλα μου.. ενα bantit 400v. εδω και 6 μηνες ειμαι αγγλια και συνεχιζω τις σπουδες μου οποτε αφησα την μηχανη σπιτι. ειμαι απο ηρακλειο κρητης.η μηχανη ηταν παρκαρισμενη σε κλειστο χωρο.στο εξοχικο των γονιων μου στην επισκοπη πεδιαδος. δεν ηταν σε γκαραζ ανοιχτο αντιθετως ηταν σε κλειστο και πιο συγκεκριμενα σε μια αλλη αποθηκη μετα το γκαραζ..πιθανοτατα η ληστεια εγινε χτες βραδυ.το πρωι ενημερωσαν το πατερα μ και αυτος με την σειρα τ εμενα το μεσημερι.δεν ξερω τι να κανω.το μονο σιγουρο οπως ειπε η αστυνομια ειναι οτι πηγαιναν για την μηχανη.δεν εχουν παρει τιποτα μεσα απο το γκαραζ ουτε εργαλεια ουτε τιποτα.. εχω ξενερωσει τοσο πολυ..πρωτη φορα μ συμβαινει αυτο..τεσπα. η μηαχανη ειναι μοντελο 98. εχει χρωμα περλα ανοιχτο γαλαζιο και πρασινο το βραδυ.ξεχωριζει λιγακι καθως εχει το διαφανο φαναρι εμπρος εξατμιση γιοσιμουρα.η μηχανη δεν εχει πινακιδα πανω.τα οργανα της ειναι νικελ.εχει νικελ τιμονι πλακες πιρουνι ψαλιδι.δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο..σας παραθετω μια φβτο πρωτου την κανω οπως αξριβως ηταν..
    μακαρι να την βρω...

http://img415.imageshack.us/my.php?i...sc00015rw8.jpg
    ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

Re: mou to eklepsan mesa apto spiti...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
    καλησπερα σας παιδια..δυστηχως συναιβει και σε εμενα..μου εκλεψαν την κουκλα μου.. ενα bantit 400v. εδω και 6 μηνες ειμαι αγγλια και συνεχιζω τις σπουδες μου οποτε αφησα την μηχανη σπιτι. ειμαι απο ηρακλειο κρητης.η μηχανη ηταν παρκαρισμενη σε κλειστο χωρο.στο εξοχικο των γονιων μου στην επισκοπη πεδιαδος. δεν ηταν σε γκαραζ ανοιχτο αντιθετως ηταν σε κλειστο και πιο συγκεκριμενα σε μια αλλη αποθηκη μετα το γκαραζ..πιθανοτατα η ληστεια εγινε χτες βραδυ.το πρωι ενημερωσαν το πατερα μ και αυτος με την σειρα τ εμενα το μεσημερι.δεν ξερω τι να κανω.το μονο σιγουρο οπως ειπε η αστυνομια ειναι οτι πηγαιναν για την μηχανη.δεν εχουν παρει τιποτα μεσα απο το γκαραζ ουτε εργαλεια ουτε τιποτα.. εχω ξενερωσει τοσο πολυ..πρωτη φορα μ συμβαινει αυτο..τεσπα. η μηαχανη ειναι μοντελο 98. εχει χρωμα περλα ανοιχτο γαλαζιο και πρασινο το βραδυ.ξεχωριζει λιγακι καθως εχει το διαφανο φαναρι εμπρος εξατμιση γιοσιμουρα.η μηχανη δεν εχει πινακιδα πανω.τα οργανα της ειναι νικελ.εχει νικελ τιμονι πλακες πιρουνι ψαλιδι.δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο..σας παραθετω μια φβτο πρωτου την κανω οπως αξριβως ηταν..
    μακαρι να την βρω...

ω ρε φιλε, μλκια!

καποιος ηξερε οτι η μοτο ηταν εκει, ψαξου!

Μακαρι να τη βρεις!

Μανιβελάτο μέλος
    Όντως μην κάνουμε τους ντέτεκτιβ αλλά και εγώ υποθέτω ότι αν λείπεις κάποιο διάστημα Αγγλία πρέπει να είναι κάποιος που γνωρίζει..λυπάμαι πολύ..σπουδάζω και μένω Ηράκλειο οπότε θα έχω και εγώ τα μάτια μου ανοιχτά..είναι ψιλοσπάνιο το χρώμα..σου εύχομαι το καλύτερο..ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ

αυτο σκεφτομαι και εγω..δεν κυκλοφορει αλλο τετοιο χρωμα και μπαντιτ σαν και αυτο στο ηρακλειο.. ξεχωριζει αρκετα..τι να σου πω..ειχαν προσπαθησει και παλια να το παρουν απο το σπιτι μου στο ηρακλειο.2 λουκετα.και συναγερμος..και κουκουλα.και το αποτελεσμα?αν δεν περνουσε ενα ταξι τωρα..αυτο μ ειπε και εμενα ο πατερας μ.οτι την ειχαν βαλει στο ματι..ελπιζω μονο να μην ειναι ανταλλακτικα..εχω δωσει τοσα χρηματα για να την κανω ετσι..

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ρε φιλε.........
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος
    Κρίμα.

getting used to pain... Το avatar του/της kakofonixx
    καλα ρε παιδια τι εγινε??
    2 σελιδες διαβασα στο μοτο.γρ, και ειδα 3 θεματα για κλοπες :hypnotize

ευχομαι να το βρεις οσο το δυνατον πιο γρηγορα φιλε μου...
    wasting space via Architecture

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    μακαρι να τοβρεις, φιλε..

makari..makari na to bro esto kai na tou leipoun kapoia pragmata...

Θα έχω και το νου μου στα Χανιά. Θα το πω και ούλα τα κοπέλια που γνωρίζω ότι σβουρίζουν Χανιά-Ρέθυμνο-Ηράκλειο.
    Μακάρι να το βρούμε.

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.. σκεφτομαι οτι μπορει να εχει γινει ηδη κομματια..τεσπα..ας ελπιζω να το εχουν παρατηση καπου..τα φοβαμαι τα χανια..και το ρεθυμνο,,παντως εχετε το νου σας απο εκει..μακαρι να βρω τον ληστη μ ξανα..και ειχα μια λαχταρα τωρα που θα κατεβω κρητη να εκανα βολτα,,μακαρι..μακαρι..

brethike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!brikan to moro m!!!!!!simera to proi me eidopiise o mpampas m!!!xtipaei to til 8 to proi..m leei ela mano.tin brikane!!! to pio omorfo proino m!!!!!loipon akouste leptomereies!!!!to mixanaki brethike sto iraklio!!kai pio sigekrimena se ena sinergeio oxi bebaia akribos sinergeio!!!itan ena spiti me mia apothiki!!!ton rolo tou astinomikou ton epexe enas xaderfos m.spoudazei iraklio asxoleite kai doulevei se sinergeio tou leo exe anoixta matia autia.kai tou kano rota kai an pezoun tipota antalaktika gia bandit.mathame loipon oti polountai karbylater ntepozita genika ta panta apo bandit 400v!!kai to korifaio??poulousan kai mia yoshimura san tin diki m!!paei loipon enas gnostos bleepei ti paizei.milaei me ton patera m kai xtes to vrady astinomia tilefono!!!kai nai!!!!to moro m itan ekei!!!!ligo biasmeno alla itan ekei!!!ta lamogia tin ekanan.alla afisan ena allo bandit ekei pou pithanon tha itan o paraliptis ton organon opos episis brethikan kai polla papakia kinitires ktl.. exoume kai leme.mas leipoun ta organa. i yoshimura ekane ftera.to ftero brosta.o atermonas.i mixani eixe katevei alla den eixe anoixtei!!!!eimaste tixeri mexri edo.ta disaresta.i mixani exei pesei kato.opos anaferthike to magakos pou tin eixe parei efage mia touba..ta plastika loipon ntepozito xismena.ti allo...auta!!!parolo pou einai paroplismeno to mixanaki tha xanaftiaxti!!!to mono pou thelo einai brethoun ta alitakia pou tin agixan..popo..gelao mexri ta aftia!!!!
    thelo na pao ellada!!!i epistrofi plisiazi.se mia ebdomada petao!!pedia sas euxaristo gia tin ipostirixi!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    τράβα σε μια pub κ πιες κανα 2 pints στην υγειά της καλής σου!

Παλαιό μέλος
    Η αστυνομία τι λέει; Ποιος είχε το σπίτι;

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. molis mou to estilan..kai eipa na to valw :)
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2010, 12:12
  2. TO GSXR1000 einai ap ekso ap to spiti mou!!!!
    από PALADIN στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2004, 14:41
  3. etsi thelw to gio mou!
    από Nefeli- στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2004, 13:48
  4. An autoseinai Noemvris...na mou kopsete to Wind!!!
    από Traveller στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2003, 01:13
  5. poulao to kawa mou
    από sakoulakis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2003, 00:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας