Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 54 από 54

Θέμα: Επεσα,χτυπησα, και η μοτο..σκ@τα,σκ@τα,σκ@τα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Ελπίζω να μη με παρεξηγείτε, αλλά είδα τη λέξη "κωλόσκυλο" τόσες φορές γραμμένη, αλλά ούτε μια φορά τη λέξη "γαμωδήμαρχος", "σκατονομάρχης", "μαμακοϋπουργός"...

Αυτοι αποτελουν την κορυφη της πυραμιδας.
    Ας αρχισουμε απο τα σαπια θεμελια (εμας τους ιδιους), και ας φτασουμε μεχρι πανω, γιατι μια ζωη τους πολιτικους κατηγορουμε αλλα δεν εχουμε καταλαβει οτι για ολα ευθυνομαστε εμεις ατομικα σαν ανθρωποι και πολιτες αυτης της χωρας.

Για ολα ομως.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Μόλις φτάσεις τα κιλά του αβατάρ, ξεκινάμε με καθημερινά μαθήματα
    Σιγα ποσο δυσκολο θα ειναι;
    Δωσε μου 2 βδομαδες σενσει, τοσο θελω.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Σιγα ποσο δυσκολο θα ειναι;
    Δωσε μου 2 βδομαδες σενσει, τοσο θελω.
    Μορε μπράβο πάθος!

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Δεν υπάρχει θέμα συγνώμης gcrook! Η ατυχία της στιγμής δικαιολογεί και νεύρα και πολλά άλλα. Η μοτοζωή στη Μπανανία περιλαμβάνει και σκύλους και γάτες και λακούβες και μεθυσμένους και κάγκελα Αβραμόπουλου και λάδια και τη μαμά μου να οδηγάει ΙΧ(!) και όλα τα καλά... Το γνωρίζουμε ΠΡΙΝ γυρίσουμε τη μίζα, οπότε παίζουμε με τους κανόνες.

Τα σάπια θεμέλια είναι χλωμό να τα διορθώσουμε (όχι μέσα στα επόμενα 150 χρόνια νομίζω). Εδώ ολόκληρος Δαβίλας (@#$%^ διευθυντής τροχαίας αττικής) και εμμέσως λέει ότι η μοτοσυκλέτα είναι μάστιγα, ίσως χειρότερη κι από τα ναρκωτικά! Κι εμείς περιμένουμε να φύγουν τα αδέσποτα, να μη χύνουν πετρέλαιο τα φορτηγά, να φτιαχτεί κάνας δρόμος... χαχα... το άλλο με τον Τοτο το ξέρεις?
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
    Το ερώτημα είναι... τρώω εγώ τα μούτρα μου επειδή πετάχτηκε ο σκύλος... εντάξει... αλλά άμα χτυπήσω κάποιον άλλο εξαιτίας του;

Αυτό είναι ένα θέμα! Σκέψου (ακόμα χειρότερα) να χτυπήσεις κάποιον επειδή γλύστησες στη διαγράμμιση του δρόμου (αυτή την εγκεκριμένη από τον TUV... με τη ΛΑΔΟΜΠΟΓΙΑ!) Υπάρχει περίπτωση να κατανοήσει το θέμα κάποιος που δεν οδηγεί μοτοσυκλέτα?

Η υπόθεσή σου θα καταλήξει στην κρίση κάποιου δικαστή, που είναι σχεδόν βέβαιο ότι έχει άλλη άποψη για τα τεχνικά θέματα και το πως αλληλεπιδρούν με τα οχήματα, εμάς, τους άλλους κλπ. Οπότε απλά προσεύχεσαι σε όποια θεότητα πιστεύεις και περιμένεις απόφαση

Εδώ ακόμα και σήμερα η Τροχαία μετράει φρεναρίσματα με μεζούρες... Ασε το άλλο θέμα με το ABS, του οποίου την ύπαρξη αγνοούσε και η αστυνομία και η δικαιοσύνη. Είχε γίνει μεγάλο θέμα στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας αν θυμάστε. Ποιός σκύλος λες εσύ τώρα.. Θα σου πει ο δικαστής "δεν είχες τεταμένη προσοχή όπως απαιτεί ο ΚΟΚ" και τελείωσε το θέμα. Δυστυχώς είναι αυτό που λέμε ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ. Μετά δεν υπάρχει άκρη --είναι θέμα τύχης.
    ---

Banned
    SF σωστά μιλάς.

αυτό για την τεταμένη προσοχή κάπως σάπιο μου ακούγεται, γιατί και με 2καώ να πας, και πεταχτεί παιδί από ανάμεσα απο παρκαρισμένα αυτοκίνητα, το σκότωσες (φυσικά δεν το σκότωσες εσύ, αλλά έτσι φαντάζομαι θα νοιώθει κάποιος μετά). Και ακίνητος αν είσαι, εδώ που τα λέμε, αν κοπανήσει στη λαμαρίνα θα του φύγουν σαγόνια-δόντια και άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

Πιστεύω ότι το να σε κρίνει κάποιος δικαστής για το τι έκανες στο δρόμο χωρίς να έχει ο ίδιος εμπειρία για το τι συνέβη είναι λάθος.

Θα αγοράσω σάκο για box (για τα νεύρα). Λέτε όντως η διαγράμμιση να είναι λαδομπογια; Πείτε μου ότι αστειεύεστε!

Βασικά δεν ξέρω ακριβώς για λαδομπογιά, αλλά για εκτός προδιαγραφών σίγουρα ναι! Όλοι έχουμε την εμπειρία του να γλυστράμε -έστω και λίγο πλαγιασμένοι- πάνω σε διαγράμμιση. Μια δοκιμή θα πείσει: πάρε μια στροφή πάνω σε διαγράμμιση της Αττικής Οδού, και μετά πειραματίσου στην Αθήνα!* Εκτός από σκατομπογιά, θα βρεις και κάποια σημεία ξεχασμένα από θεό, χρόνο, ανθρώπους, όπου η "μπογιά" είναι κάτι σαν τσιμεντένια κατασκευή "χτισμένη" πάνω στο δρόμο! Παρατήρηση: σε πολλούς (πολλούς? σχεδόν όλους) δρόμους η "λαδομπογιά" δεν κάνει διαφορά, γιατί η άσφαλτος είναι ήδη τζάααααμι!

* ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!! :P
    ---

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Βασικά δεν ξέρω ακριβώς για λαδομπογιά, αλλά για εκτός προδιαγραφών σίγουρα ναι! Όλοι έχουμε την εμπειρία του να γλυστράμε -έστω και λίγο πλαγιασμένοι- πάνω σε διαγράμμιση. Μια δοκιμή θα πείσει: πάρε μια στροφή πάνω σε διαγράμμιση της Αττικής Οδού, και μετά πειραματίσου στην Αθήνα!* Εκτός από σκατομπογιά, θα βρεις και κάποια σημεία ξεχασμένα από θεό, χρόνο, ανθρώπους, όπου η "μπογιά" είναι κάτι σαν τσιμεντένια κατασκευή "χτισμένη" πάνω στο δρόμο! Παρατήρηση: σε πολλούς (πολλούς? σχεδόν όλους) δρόμους η "λαδομπογιά" δεν κάνει διαφορά, γιατί η άσφαλτος είναι ήδη τζάααααμι!

* ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!! :P

Αυτό έλεγα χτες.

Με 0 χλμ και το μηχανάκι ψαρεύει!!!

Τι σκατά είναι αυτό ρε σεις;
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    περαστικά ρε φίλε

δεν φταίνε τα σκυλιά φταίνει οι μαλάκες που τα παρατήσανε εκεί

αλλά όταν λέγανε να βάλουνε τσιπάκια στα σκυλιά γκρινιάζανε, ενώ τώρα θα βρίσκανε τον ιδιοκτήτη και να ποιος θα πλήρωνε

Και μη νομίσετε ότι είμαι υπέρ σε κάμερες και λοιπά μέσα παρακολούθησης επειδή λέω για το τσιπάκι, αλλά άμα θες να παίρνεις σκύλο ή άλλο κατοικίδιο δεν σου φταίνει σε τίποτα οι άλλοι άμα το παρατήσεις αδέσποτο

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα και Χρηση μοτο στην Αγγλια
    από astroman76 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2012, 16:50
  2. Ιδιοδεκτικότητα και οδήγηση μοτό
    από road spirit στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2008, 04:41
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2006, 07:54