συνεργειο :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
που ειναι οι σελιδες μου? [/B]![]()
συνεργειο :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
που ειναι οι σελιδες μου? [/B]![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Τίιιιιιι έχουμε εδώ;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
να σου πω κορίτσι μου είναι δικιά σου η ducati ή σε αφήνουν να την πας καμιά βόλτα?Αρχικά δημιουργήθηκε από apalalala
Πάντως ότι έχει σχέση για συνεργεία που γράφετε δεν είχα προβλήματα μέχρι τώρα με την μηχανή μου!
Βέβαια την φροντίδα της την έχει αναλάβει ο πατέρας μου...εγω δεν έχω ιδέα απο μηχανικά!
Αυτά.....
μιλάμε πάντα γ αυτή τη μηχανή έτσι?
![]()
σΕγγνωμη δλδ αλλα δε μπορει μια γυναικα να οδηγει να εχει δικια της ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΗΧΑΝΗ????Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
να σου πω κορίτσι μου είναι δικιά σου η ducati ή σε αφήνουν να την πας καμιά βόλτα?
μιλάμε πάντα γ αυτή τη μηχανή έτσι?
![]()
![]()
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
όχιΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI
σΕγγνωμη δλδ αλλα δε μπορει μια γυναικα να οδηγει να εχει δικια της ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΗΧΑΝΗ????
![]()
![]()
(δε θεωρούμε μηχανή το Ζ...![]()
)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
οταν το κορίτσι λεει οτι τη προσέχει ο μπαμπάς (τη ντουντουκα)... λες να ειναι δικιά της?? 20-πόσο χρονών κορασίδα ?να σου πω κορίτσι μου είναι δικιά σου η ducati ή σε αφήνουν να την πας καμιά βόλτα?![]()
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
όχι
(δε θεωρούμε μηχανή το Ζ...![]()
)
αι ντοντ αντερσταντ ινκγλισ :rotflmao: :rotflmao:
γουί ντου νοτ κονσιντερ Ζ ε μοτορμπάικΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI
αι ντοντ αντερσταντ ινκγλισ :rotflmao: :rotflmao:![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
σε παρακαλώ μην το θεωρήσεις μπηχτή αλλάΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI
σΕγγνωμη δλδ αλλα δε μπορει μια γυναικα να οδηγει να εχει δικια της ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΗΧΑΝΗ????
![]()
![]()
άλλο το freewind κ άλλο ducati ss οχταετίας κ βάλε...
Από πλευράς κόστος κ δυσκολίας της συντήρησης μιλάω έτσι?
![]()
χαου ντου γιου ντρινκ δε τι ντιαρ?? :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
γουί ντου νοτ κονσιντερ Ζ ε μοτορμπάικ![]()
![]()
ααααααααΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
σε παρακαλώ μην το θεωρήσεις μπηχτή αλλά
![]()
είπα και εγω
απο οδήγηση δεν τίθεται θέμα
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Ον άουαρ μπόλς..... afti einai h swsti ekfrasi!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
γουί ντου νοτ κονσιντερ Ζ ε μοτορμπάικ![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
θωρείς πως ducati ss κ freewind οδηγουνται το ίδιο?Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
αααααααα
είπα και εγω
απο οδήγηση δεν τίθεται θέμα
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
σε παρακαλώ μην το θεωρήσεις μπηχτή αλλά
![]()
![]()
εχμμμμ οταν ειχα το freewind μονο λαδια αλλαζα οταν το εδωσα στον ιντι το εχουμε αλλαξει σχεδον ολο :rotflmao: γαματα :rotflmao:
και αν εχει δλδ φραγκα???? εγω πριν λιγο καιρο (και οχι με τεραστια διαφορα ηλικιας ) ειχα και το freewind Και το Ζ και το σκουτερακι μου και ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΛΕΦΤΑ για καλληντικα και ρουχα ΚΑΘΟΛΟΥ και ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΑ εξω να χαλασω πανω απο 20 ευρω γιατι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ που εβγαζα πηγαιναν στα μηχανακια κλπ κλπ
τα ειχα ομως![]()
Δεν υπάρχει ακόμα ανταπόκριση από καπταιν....Αναμένουμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
χαου ντου γιου ντρινκ δε τι ντιαρ?? :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()