Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: ΓΝΩΜΕΣ

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ο ανθρωπος ειναι σοβαρος...

Δεν μπηκε εδω μεσα με το γνωστο υφακι που μπαινουν αλλοι επιδοξοι Rossi και αν μη τι αλλο φαινεται απο τα γραφομενα του οτι την ψαχνει και θελει να ειναι ασφαλης - σιγουρος.

Δεν νομιζω οτι το Versys ειναι δυσκολο μηχανακι ακομα και για καποιον που θα ειναι η πρωτη του μηχανη.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    το βερσυς δεν το'χω οδηγήσει...αλλά...

...νευρικό?
    το βέρσυς?
    έχει νευρικό κινητήρα?
    έχει "σκαλοπάτια" ή απότομα ξεσπάσματα?

ναι

ρε φιλε διαβασε τι εγραψα σε παρακαλω μιλωντας για ανθρωπους που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΜΗΧΑΝΗ γιατι μεχρι εκεινη την στιγμη που εγραφα το ποστ δεν μας ειχε πει τι ξερει και τι οχι

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    H οδηγηση στην πολη ειναι δυσκολο πραμα.Στο λεει καποιος που την εχει φαει με το κουταλι 33 χρονια με δικυκλο.Γι αυτο ξεκινα απο χαμηλα κυβικα και ασε το versys γι αργοτερα αφου παρεις το <κολαει>.Καλυτερα αργοτερα με ασφαλεια παρα νωριτερα με κινδυνο ατυχηματος που αν ερθει θα σε ξενερωσει και πιθανως να σε απομακρυνει δια παντος απο την οικογενεια της μοτοσυκλεττας.Ξεκινα με ενα αυτοματο σκουτερ η παπι και κρατα το για δευτερο μηχανακι οταν παρεις αργοτερα την μεγαλη.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Πρώτη μηχανή τον Ιανουάριο 2008???

ΑΑΑΑΑνετα το νέο νιτζακι για πρώτη μηχανή

Ninja 250R

Ειδικά αν δεν οδηγούσες κατι με δύο ροδες πιο πριν μεσα στη πόλη.... αν ναι και το ποδήλατο δε μετράει (θα πιάσω καμμια μέρα κανα μαλάκ@ με ποδήλατο που παραβιάζει το κόκκινο Ποσειδώνος και Θησέως :a66: :a37: :a45: )
    If you can't accept the criticism for your acts... DON'T DO THEM!!!

Πωλούνται εξατμίσεις yoshimura rs-3 για SV1000

Πωλείται undertail Hotbodies SBK για SV1000 03 (ασημί)
    Πωλείται φτερο targa rear hugger για SV1000 03 (ασημί)

Μανιβελάτο μέλος
    Πραγματικά το πρώτο σοβαρό παλικάρι που μπήκε και δεν μας είπε ότι είναι γεννημένος για την ταχύτητα..μπράβο..τώρα για την μηχανή θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες, η πόλη θα σου φανεί το δύσκολο κομμάτι στην αρχή..και εγώ 3-4 μήνες οδηγω τώρα ένα παλιό endourάκι και ευτυχώς που είναι μικρού κυβισμού γιατί αλλιώς θα τα είχα βρει σκούρα..προτίμησε κάτι σε λίγα κυβικά για αρχή, ελαφρύ και με σχετικά όρθια θέση οδήγησης..(θα σου φανεί σαν ένα βαρύ ποδήλατο..) και φυσικά να σου αρέσει.. δεν είναι ότι δεν θα το καταφέρεις το versys απλά δεν νομίζω ότι κάνει για πρώτη μηχανή αφού δεν είχες κάτι άλλο πριν..κάτι μέχρι τα 250 cc είναι καλά και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο ακόμα και διπλό.. επίσης η συντήρηση και η κατανάλωση του versys δεν θα είναι και μικρή σε αστικό κύκλο.. δες cbf250 (οοοοόχι άλλα cbf ) ybr250, yamaha xt125, dt125, honda xr125.. τα 125 θα σου κοστίσουν από 2000-3000 ευρώ..θα μάθεις εύκολα και δεν θα κλαις στην πρώτη μ@λ@κία που θα έρθει..(μέχρι και σταματημένος παίζει να σου πέσει την πρώτη βδομάδα..). Εγώ θα επέλεγα ένα xt125, που πατάει χώμα, είναι αρκετά καλό, και είναι και σε προσφοά στα 2800..και όταν μάθεις 2-3 πράγματα, είτε το κρατάς για την πόλη είτε το πουλάς και χάνεις 1 χιλιάρικο..

ότι και να επιλέξεις πάντα όρθιος και να το χαίρεσαι..

ΥΓ// το θέμα δεν είναι μόνο να μπορείς να παλέψεις το βάρος της απλά..αλλά να μπορείς να αποφύγεις με αυτήν την μηχανή την κάθε γυναίκα που θα πεταχτεί από το πουθενά..

Μανιβελάτο μέλος
    Έβρηκα!! Βρήκα το κατάλληλο μηχανάκι για σένα..4100..δικύλινδρο..HONDA!!(μην ακούσω σχόλια) ψηλό και αποδεκτό από το άλλο φύλο (εμένα γκρινιάζει για το endourάκι..λαδίλα βλέπετε) 125 μόνο αλλά αν θυμάμαι καλά βγάζει 15 ίππους που ακούγονται λίγοι αλλά είναι αρκετοί..και έχω μία υποψία ότι έχει και abs! ποιότητα κορυφαία ασφαλώς..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Έβρηκα!! Βρήκα το κατάλληλο μηχανάκι για σένα..4100..δικύλινδρο..HONDA!!(μην ακούσω σχόλια) ψηλό και αποδεκτό από το άλλο φύλο (εμένα γκρινιάζει για το endourάκι..λαδίλα βλέπετε) 125 μόνο αλλά αν θυμάμαι καλά βγάζει 15 ίππους που ακούγονται λίγοι αλλά είναι αρκετοί..και έχω μία υποψία ότι έχει και abs! ποιότητα κορυφαία ασφαλώς..
    Εσύ πήγες στην άλλη άκρη. Για το varadero 125 μιλάς;

Είναι πολύ αδύναμο, ακόμα και για άπειρο οδηγό.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Μανιβελάτο μέλος
    Ναι έχεις ένα δίκιο..δεν είναι τόσο ότι είναι αδύνατο γιατί και 15 ίπποι άν δεν έχεις εμπειρία θα σου φανούν οκ..αλλά είναι βαρύ και έτσι τα 15 αλογάκια εξαφανίζονται.. σαν μοτέρ πάντως ακόμα και σε αυτό το βάρος δεν πρέπει να δημιουργεί προβλήματα, δικύλινδρο.., υδρόψυκτο (νομίζω) και το βασικό HONDA

Talking Ευχαριστώ

ωραια !!!

κατεληξα...περιπου!

Εμαθα πολλα και με βαλατε σε σκεψεις (πολλες και αυτες)

Οπως και να εχει, σας ευχαριστω πολυ, δεν περιμενα τοση ανταποκριση...(οχι σοβαρα το λεω)

Όταν προχωρησω στο θεμα μου...θα σας ενημερώσω
    (ωστε αν με πετυχετε στον δρομο να δειξετε κατανοηση)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Honda Xr 125l Γνωμεσ Και Αποψεισ.
    από jim_mazda3 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 05/08/2013, 15:15
  2. Απαντήσεις: 179
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2008, 11:17
  3. Ερωτημα-βοηθεια-γνωμεσ
    από bmour στο forum BMW
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2005, 08:35
  4. Θελω Γνωμεσ
    από live_2_ride στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/09/2004, 09:42