Οχι .... Εξηγω παραπανω.....Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
beneli tornado μηπως ητανε?![]()
![]()
Οχι .... Εξηγω παραπανω.....Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
beneli tornado μηπως ητανε?![]()
![]()
Εγω μπορει να του εριχνα και μια κλωτσια να παει πιο γρηγορα ..........αλλα να σε ρωτησω κατι. Αυτο εγινε ενω διεσχιζες διαβαση πεζων;![]()
Το όχημα δεν καθορίζει και το μυαλό του οδηγού. Τόσο σε Ι.Χ. όσο και σε μηχανές οι ηλίθιοι είναι "ανίκητοι"!
Καλό είναι να βγεί και η φωτό της κοπελιάς... ο κόσμος είναι κακός... δεν είμαστε μόνο μεταξύ μας εδώ.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
να βγει η φωτο της κοπελιας απο το φορουμ, το ψηφιζω κι εγω ...
:o
φφφφφφφφανταστικα μου πεθερικα!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
την εχω σωσει ετσι κι αλλιως!![]()
Απειχαν αρκετα μακρυα οι διαβασεις πεζων ( τουλαχιστον 200 μετρα απο την καθε πλευρα..)Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
Εγω μπορει να του εριχνα και μια κλωτσια να παει πιο γρηγορα ..........αλλα να σε ρωτησω κατι. Αυτο εγινε ενω διεσχιζες διαβαση πεζων;![]()
Αλλα... Αν διεσχιζα διαβαση πεζων.... Ειλικρινα... Πιστευεις οτι θα την εσωζε ο τυπος ??? Θα φρεναρε ας πουμε ακαριαια με το που θα εβλεπε την διαβαση ???
Τυφλη προσπεραση απο τα δεξια του φορτηγου που ηδη αυτο βρισκοταν στην δεξια λουριδα ( σε ενα δρομο με 1μιση λουριδα κυκλοφοριας ???
Σημειοτεων ο δρομος δεν ειχε καθολου κινηση ( μονο το φορτηγο ερχοταν εκεινη την ωρα) και εκεινο στα 70-80 μετρα αποσταση απο το σημειο που περναγα βαρυγκομοντας να σηκωσει ταχυτητες απο το φαναρι που ειχε ξεκινησει παρακατω....
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
[B]να βγει η φωτο της κοπελιας απο το φορουμ, το ψηφιζω κι εγω ...
:o
+1
Παντως αμα την αφησεις προβλεπω καμια 500αρια hits στο thread μεχρι το βραδυ...
Περαστικα![]()
I'm a mean machine drinking gasoline...
Ρε Κώστα τι να πώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Αφου δεν σε πήρε μαζί του πάλι καλά.
Όσο για τον μ@λ@κα καλύτερα να μην εκφραστώ.
![]()
![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Επειδη τον χωρο τον ξερω, δεν τα λες καλα. Περαν αυτου που εζησες (και μπορει να εχεις καποιο δικιο), για να κανω και το συνηγορο του διαβολου, μηπως πρεπει να ειμαστε και εμεις ενταξει σε αυτο που κανουμε; Καποια χρονια αργοτερα το παιδι σου θα κυκλοφορει μονο του και τοτε δεν θα περναει απο τις διαβασεις πεζων, ειτε γιατι ειναι σε μεγαλη αποσταση, ειτε γιατι δεν το εμαθε απο σενα. Δεν δικαιολογω τον καγκουρα με τιποτα , μην παρεξηγηθω.Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Απειχαν αρκετα μακρυα οι διαβασεις πεζων ( τουλαχιστον 200 μετρα απο την καθε πλευρα..)
Αλλα... Αν διεσχιζα διαβαση πεζων.... Ειλικρινα... Πιστευεις οτι θα την εσωζε ο τυπος ??? Θα φρεναρε ας πουμε ακαριαια με το που θα εβλεπε την διαβαση ???
Τυφλη προσπεραση απο τα δεξια του φορτηγου που ηδη αυτο βρισκοταν στην δεξια λουριδα ( σε ενα δρομο με 1μιση λουριδα κυκλοφοριας ???
Σημειοτεων ο δρομος δεν ειχε καθολου κινηση ( μονο το φορτηγο ερχοταν εκεινη την ωρα) και εκεινο στα 70-80 μετρα αποσταση απο το σημειο που περναγα βαρυγκομοντας να σηκωσει ταχυτητες απο το φαναρι που ειχε ξεκινησει παρακατω....
![]()
![]()
α) Eπειδη τον χωρο τον ξερεις ..... Πες μου πρωτα τι δεν λεω καλα ????Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
Επειδη τον χωρο τον ξερω, δεν τα λες καλα. Περαν αυτου που εζησες (και μπορει να εχεις καποιο δικιο), για να κανω και το συνηγορο του διαβολου, μηπως πρεπει να ειμαστε και εμεις ενταξει σε αυτο που κανουμε; Καποια χρονια αργοτερα το παιδι σου θα κυκλοφορει μονο του και τοτε δεν θα περναει απο τις διαβασεις πεζων, ειτε γιατι ειναι σε μεγαλη αποσταση, ειτε γιατι δεν το εμαθε απο σενα. Δεν δικαιολογω τον καγκουρα με τιποτα , μην παρεξηγηθω.![]()
![]()
β) Να υποθεσω οτι εσυ σαν υποδειγμα πολιτη για να παρεις την μοτο σου απο το απεναντι πεζοδρομιο θα περπατησεις 200 μετρα στα αριστερα σου για να βρεις την διαβαση και μετα αλλα 200 ( συνολο 400 ) μετρα προς την μηχανη σου για να μπορεσεις να την καβαλησεις να φυγεις.....
![]()
STOYBI Νικαιωτης φιλε μου??????
Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!
Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!
Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
STOYBI Νικαιωτης φιλε μου??????
![]()
Κορυδαλλιωτης.....![]()
Aλλα λεει το προφιλ ομως εεε????Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
![]()
Κορυδαλλιωτης.....![]()
![]()
Αφου ειναι καλυτερη η Νικαια!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Περα απο την πλακα φιλε μου στην περιοχη μας εχουμε πολλους:a31:!Χρειαζεται μεγαλη προσοχη...
![]()
Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!
Μενω Νικαια τα τελευταια χρονια.......Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
Aλλα λεει το προφιλ ομως εεε????![]()
Αφου ειναι καλυτερη η Νικαια!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Περα απο την πλακα φιλε μου στην περιοχη μας εχουμε πολλους:a31:!Χρειαζεται μεγαλη προσοχη...
![]()
Μαλακες υπαρχουν γενικα... Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι απο την περιοχη μας......![]()
![]()
Σιγουρα υπαρχουν γενικα αλλα εδω στην περιοχη μας υπαρχει πολυ καγκουρια δυστυχως...... Αυτο εννοουσα με τον ορο "μαλακες"Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Μενω Νικαια τα τελευταια χρονια.......
Μαλακες υπαρχουν γενικα... Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι απο την περιοχη μας......![]()
![]()
![]()