Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 50 από 50

Θέμα: Σε εσενα......... Ρε φονια.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    α) Eπειδη τον χωρο τον ξερεις ..... Πες μου πρωτα τι δεν λεω καλα ????

β) Να υποθεσω οτι εσυ σαν υποδειγμα πολιτη για να παρεις την μοτο σου απο το απεναντι πεζοδρομιο θα περπατησεις 200 μετρα στα αριστερα σου για να βρεις την διαβαση και μετα αλλα 200 ( συνολο 400 ) μετρα προς την μηχανη σου για να μπορεσεις να την καβαλησεις να φυγεις.....

Πρωτ'απ'ολα μην στραβωνεις, γιατι νομιζω γραφω απλα και κατανοητα! Να κανω "τον συνηγορο του διαβολου εγραψα". Τα φαναρια ειναι στα 150 μετρα (και πολλα βαζω) συνολικα στο σημειο, συν οτι εχεις μαζι το παιδι σου. Υποθετω οτι βρισκοσουν καπου κοντα στο αστυνομικο τμημα. Οχι δεν ειμαι υποδειγμα πολιτη, αλλα επειδη προσεχω μην μου "φανε" τη μοτο μου την εχω οσο πιο κοντα μπορω. Εσυ θα επρεπε να κανεις αλλα 200 μετρα συνολικα για να την εχεις μαζι σου. Μην το κανουμε διαμαχη, δεν εχω κατι μαζι σου. Μπορεις να το καταλαβεις με μια προσεχτικη ματια σε οτι εχω γραψει!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ελα ρε κωστα και με τρομαξες !!!!!!!!!!

τελος καλο ρε φιλε...ευτυχως !!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
    Επειδη τον χωρο τον ξερω, δεν τα λες καλα. Περαν αυτου που εζησες (και μπορει να εχεις καποιο δικιο), για να κανω και το συνηγορο του διαβολου, μηπως πρεπει να ειμαστε και εμεις ενταξει σε αυτο που κανουμε; Καποια χρονια αργοτερα το παιδι σου θα κυκλοφορει μονο του και τοτε δεν θα περναει απο τις διαβασεις πεζων, ειτε γιατι ειναι σε μεγαλη αποσταση, ειτε γιατι δεν το εμαθε απο σενα. Δεν δικαιολογω τον καγκουρα με τιποτα , μην παρεξηγηθω.
    το γεγονος οτι δεν εχουμε διαβασεις και οπου εχουμε διαβασεις κανεις δεν τις τηρει μας λεει κατι νικο η αστο, αστο να παει αστο???
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
    Πρωτ'απ'ολα μην στραβωνεις, γιατι νομιζω γραφω απλα και κατανοητα! Να κανω "τον συνηγορο του διαβολου εγραψα". Τα φαναρια ειναι στα 150 μετρα (και πολλα βαζω) συνολικα στο σημειο, συν οτι εχεις μαζι το παιδι σου. Υποθετω οτι βρισκοσουν καπου κοντα στο αστυνομικο τμημα. Οχι δεν ειμαι υποδειγμα πολιτη, αλλα επειδη προσεχω μην μου "φανε" τη μοτο μου την εχω οσο πιο κοντα μπορω. Εσυ θα επρεπε να κανεις αλλα 200 μετρα συνολικα για να την εχεις μαζι σου. Μην το κανουμε διαμαχη, δεν εχω κατι μαζι σου. Μπορεις να το καταλαβεις με μια προσεχτικη ματια σε οτι εχω γραψει!
    Δεν στραβωσα..... Δυο ερωτησεις στον δικηγορο του διαβολου εκανα και δεν πηρα απαντηση (και την μοτο σου παραδειγμα την εφερα θα μπορουσε απεναντι να ηταν η σταση που παιρνεις το λεωφορειο....)

Αλλα οταν μου λες οτι ξερεις το μερος..... Πες μου τωρα αν θα τολμαγες να πας ΕΣΥ εκει με 140 και να προσπερνας εντελως στα τυφλα φορτηγα απο τα δεξια..,...Πες μου τι θα περιμενες να ξεπροβαλει μπροστα σου αμεσως μετα το προσπερασμα απο το φορτηγο ????

α) πεζος ??

β) αυτοκινητο που παει το ιδιο αργα μπροστα απο το φορτηγο ???

γ) ατυχος μοτοσυκλετιστης που τολμαει και παει με 50 μπροστα απο το φορτηγο ??

δ) αναπασα στιγμη ολα τα παραπανω ???

ε) τιποτα απο τα παραπανω ???

Και τελος για να τελειωνουμε ( γιατι κουρασε το θεμα) Ο ανθρωπος δεν ηταν ουτε μοτοσυκλετιστης ουτε κακγουρας.... ΜΑΛΑΚΑΣ ΟΛΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ.... Αγνοια κινδυνου εχει σχετικα με το τι οδηγαει ( και αυτο ειναι που κανει καποιον εντελως επικινδυνο) και το τι μπορει να προκαλεσει με αυτο που οδηγαει..... Την κυριακη ηταν με την μοτο του σημερα μπορει να ηταν με το αμαξι του............

ΥΓ Ακομα πιο πανω απο το πρωην αστυνομικο τμημα ακριβως στην διχαλα....

ΥΓ 2 Ακομα στην μικρη μου κορη προσπαθω να της κοψω την πιπιλα... Εχει νομιζω καιρο για να μαθει ακομα τι σημαινει διαβαση πεζων, ( η οποια υπαρχει μονο στο οποιο φαναρι ) και οι καποιες δυσμοιρες ακομα σε κατι στενα μονο εξω απο σχολεια τις αγνοουν ολοι και ποσο μαλλον αυτοι που πανε με οσα μην βλεποντας τιποτα μπροστα τους.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    προσοχη..μεγαλη προσοχη.
    :o

θα συμφωνησω με τον mako στο θεμα των διαβασεων αλλα το θεμα εδω ειναι οτι ο τυπος δεν ηξερε ΠΟΥ να τρεξει.

το να εχεις μια αδεια ή σχετικα με λιγη κινηση Αττικη Οδο μπροστα σου..να πας με 140 ...

αλλα να συντρεχουν ολοι οι παραγοντες που αναφερει ο STOYBI και να πηγαινεις ετσι..
    εισαι το λιγοτερο μ@λακας!

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 102
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2007, 16:31
  2. Που σε βρήκαμε...εσένα?
    από bartlal στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2006, 15:24
  3. Sorry ρε φιλαράκο δε σε ειδα....
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22