Κι όταν λέμε "είναι σφιχτό από ανοχές" σε κάτι που σχεδιάζεται/κατασκευάζεται πλέον με την βοήθεια των CAD/CAM τι ακριβώς εννούμε;
Κι όταν λέμε "είναι σφιχτό από ανοχές" σε κάτι που σχεδιάζεται/κατασκευάζεται πλέον με την βοήθεια των CAD/CAM τι ακριβώς εννούμε;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
οχι...πλεον ολα ειναι nicasil οποτε θελοντας και μη θα μου αντικαταστησει μπλοκ πιστονια η καρτερ πιστονια αναλογα το μηχανακι...κι αν εχω καλο δικηγορο θα παρω καινουριο μοτερ η μηχανακι...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Τα σπασμενα θα μου τα πληρωσει η αντιπροσωπεια (μπορει...στην Ελλαδα ζουμε) αλλα πες μου αν ρισκαρεις εστω μια στα χιλια να εχεις μηχανακι ρεκτιφιαρισμενο στα 150χλμ.
Εγω ευχαριστω δεν θα παρω, ας καει λιγο λαδι παραπανω...
![]()
και προτιμω να γινει οταν ειναι καινουριο παρα να σκορπισει μετα απο ενα χρονο που θα μπορουν να ισχυριστουν το οτιδηποτε περαν πλημμελους κατασκευης...
απο κει και περα οπως προειπα...ο καθενας πραττει κατα το δοκουν...σεβαστη η επιλογη σου...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
α)εννουμε οτι το cnc που κοβει ,αρχιζει να κανει φθορα και το λειτουργικο του δεν ειναι παντα απολυτως ακριβες στις αναπροσαρμογες των,πλεον, νεων απαιτησεων ανοχων...(εχει συμβει απειρες φορες ειδικα στην κατεργασια στροφαλων...)Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
β) εννουμε οτι κατα την χυτευση μεταλλων μπορει να "εγλωβιστει" φυσαλιδα σε καποιο με αποτελεσμα το ανταλλακτικο που θα παραχθει απο αυτο το μεταλλο να κανει κρακ σαν αγγουρι...(οχι δεν ακτινογραφουνται τα μεταλλα που βγαινουν απο καλουπια,οταν μιλαμε για μαζικη παραγωγη)
Thank youΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
α)εννουμε οτι το cnc που κοβει ,αρχιζει να κανει φθορα και το λειτουργικο του δεν ειναι παντα απολυτως ακριβες στις αναπροσαρμογες των,πλεον, νεων απαιτησεων ανοχων...(εχει συμβει απειρες φορες ειδικα στην κατεργασια στροφαλων...)
β) εννουμε οτι κατα την χυτευση μεταλλων μπορει να "εγλωβιστει" φυσαλιδα σε καποιο με αποτελεσμα το ανταλλακτικο που θα παραχθει απο αυτο το μεταλλο να κανει κρακ σαν αγγουρι...(οχι δεν ακτινογραφουνται τα μεταλλα που βγαινουν απο καλουπια,οταν μιλαμε για μαζικη παραγωγη)![]()
Δεν μας ειπες, ο πατρικ ειναι ωραιο αγόρι?![]()
Ban 'em all
ψηλος ξανθος με μουσια ...οπως ακριβως τον προτιμας δηλαδη...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
Δεν μας ειπες, ο πατρικ ειναι ωραιο αγόρι?![]()
Τεσπα, για να μην φαμε κανα μπαν , Τα μεταλα και τα αιδοια δεν ειναι παντα τα ιδια.... και τα εργοστασια δεν τα χειρίζονται το ίδιο...
αβυσσος
Ban 'em all
Εγω πάντος καινούργιο μηχανάκι δεν το καίω!
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Εγω πάντος καινούργιο μηχανάκι δεν το καίω!
μπραβο σου...
οποιο και να ειναι το εργοστασιο σταμπακα ,οι αστοχιες υλικων καθως και στις κατεργασιες παντα υφιστανται...αλλοτε πολυ αλλοτε λιγο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
Τεσπα, για να μην φαμε κανα μπαν , Τα μεταλα και τα αιδοια δεν ειναι παντα τα ιδια.... και τα εργοστασια δεν τα χειρίζονται το ίδιο...
αβυσσος![]()
μπορει να είμαι και λάθος αλλά....Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
μπραβο σου...
Εχοντας σουζούκι κάτι θα ξέρεις παραπάνω.....Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
οποιο και να ειναι το εργοστασιο σταμπακα ,οι αστοχιες υλικων καθως και στις κατεργασιες παντα υφιστανται...αλλοτε πολυ αλλοτε λιγο...![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτός ο τοπικός μοντερέιτορ που να είναι να μας σβήσει; Πάλι αιδοία θα κοιτάει σε τεχνικά περιοδικά....![]()
Εδώ ειναι το θέμα φανταστικέ μου συνομιλητη...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
αλλοτε πολυ αλλοτε λιγο...![]()
αλλοτε πολύ αλλοτε λιγο, ποτε ομως ετσι και πότε αλλιώς και γιατί? Πως το τσεκάρουμε? Αυτό λέω... αστο μεγαλο θεμα...
Ban 'em all
![]()
![]()
![]()
Γιατί δεν παίρνετε μεταχειρισμένα μηχανάκια να μην ασχολείστε με το στρώσιμο ???![]()
(και να μην αχολούμαι και εγώ με σφουγγαρίστρες και φακιόλια...)![]()
Y.Γ.
Rein, μάλλον έχεις καιρό να δεις τον Patrick ...![]()
(έχει "πάρει" αρκετά στους γλουτούς...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Γιατί δεν παίρνετε μεταχειρισμένα μηχανάκια να μην ασχολείστε με το στρώσιμο ???![]()
(και να μην αχολούμαι και εγώ με σφουγγαρίστρες και φακιόλια...)![]()
Y.Γ.
Rein, μάλλον έχεις καιρό να δεις τον Patrick ...![]()
(έχει "πάρει" αρκετά στους γλουτούς...)![]()
παππού δεν μας είπες την γνώμη σου!
![]()