Προς όλους τους υποψήφιους μνηστήρες...
Έχω μπόλικα φρεντ ρικουέστ στο φάτσα μπουκ λόγω ταξιδιωτικού.
Πείτε μου και ποιοι είστε ρε παιδιά...
Δεν είμαι η Τζούλια να κάνω ακσέπτ στην τύχη....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Προς όλους τους υποψήφιους μνηστήρες...
Έχω μπόλικα φρεντ ρικουέστ στο φάτσα μπουκ λόγω ταξιδιωτικού.
Πείτε μου και ποιοι είστε ρε παιδιά...
Δεν είμαι η Τζούλια να κάνω ακσέπτ στην τύχη....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάμε όλοι μαζί να ποστάρουμε ταξιδιωτικά να γουστάρουμε!
Συγχώρα με Μανώλη αλλά μόνο τώρα έχω ελεύθερο χρόνο να ποστάρω, τώρα που ποστάρεις το όμορφο ταξίδι σου στην Ιταλία με την τρελοπαρέα των ΑΦΡΙΚΑ...
Και οι υπόλοιποι, υπομονή!
Δευτέρα πρωί όλα θα έχουν τελειώσει....
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω παντως ρε φιλε, θα ριξω στο τραπεζι την ιδεα να τσονταρουμε ολοι απο κατι, να παρεις τη μπεμπα!
Σου αξιζει πραγματικα!
Ελπιζω να καταλαβαινεις το πως το λεω, δεν ειναι "ελεημοσυνη"!
ΓΑΜΑΤΕ !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλή ιδέα. Μητσο, βαζω ενα 500ευρωΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Εγω παντως ρε φιλε, θα ριξω στο τραπεζι την ιδεα να τσονταρουμε ολοι απο κατι, να παρεις τη μπεμπα!![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
σσσσσσ![]()
![]()
![]()
![]()
περιττό να πω οτι παρόλη την δουλειά , έδωσα ενα full 45λεπτο να το διαβάσω όλο μονοκοπανιά. Ρε φωτιές που μας βάζετε μεσημεριάτικα.
Μύρισε λαχματζούν , πίτες και έπιασε ξαφνική ζέστη στο γραφείο.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Επειγόντως μαθηματα φωτογραφίαςΑρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Ρε καπετάνιε…
Είχα αργό διάφραγμα ρε γαμώτο…![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αληθεια τί φωτογραφικη χρησιμοποιεις panvas; Πολυ γαματη ποιοτητα.
Λογικα DSLR θα ειναι![]()
Πάντως , εκτός από το καταπληκτικό ταξίδι και τις φωτογραφίες , θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον PanVas για την τόσο ρεαλιστική περιγραφή που έχει κάνει μέχρι τώρα.
Έχει καταφέρει να με κάνει να «αισθανθώ» την ταλαιπωρία και την άγρια ομορφιά(?) της Αλγερίας , την «σφικτή» και λίγο «ανελεύθερη» διάσχιση της …
δεν εξωραΐζει ούτε υπερβάλει …. Δεν προσπαθεί να μας εντυπωσιάσει με τουαρέγκ και αμμόλοφους (θα μπορούσε να το είχε κάνει),αλλά αντίθετα δείχνει την πραγματική εικόνα…. Την φτώχεια ,την βρώμα , την έλλειψη βασικών υποδομών, τις δεσμεύσεις κ.τ.λ.π. αλλά και την αξιοπρέπεια ,την φιλοξενία και το καθαρό βλέμμα των ανθρώπων ...
Με το που πέρασαν τα σύνορα και μπήκαν στην Τυνησία , ένοιωσα κι εγώ μια … ανακούφιση αλλά ταυτόχρονα συνειδητοποιούσα πόσο δύσκολο και τολμηρό ήταν αυτό που είχαν καταφέρει μέχρι εκείνη την στιγμή…
Η ανακούφιση σιγά σιγά μετατρεπόταν σε μια μελαγχολία…. Κάτι ότι οι μέρες τελειώνουν ,κάτι το ότι η Τυνησία έχει αλλοτριωθεί αρκετά από τον τουρισμό……
Πραγματικά , είναι ένα ταξιδιωτικό που νοερά το κάνω μαζί σας…
Ελπίζω κάπου, κάπως, κάποτε να ταξιδέψουμε και πραγματικά παρέα…
Ευχαριστούμε…
![]()
![]()
![]()
![]()
Μωρέ κοπέλια ετελείωσε αυτό το ταξιδιωτικό?Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Πάμε όλοι μαζί να ποστάρουμε ταξιδιωτικά να γουστάρουμε!
Συγχώρα με Μανώλη αλλά μόνο τώρα έχω ελεύθερο χρόνο να ποστάρω, τώρα που ποστάρεις το όμορφο ταξίδι σου στην Ιταλία με την τρελοπαρέα των ΑΦΡΙΚΑ...
Και οι υπόλοιποι, υπομονή!
Δευτέρα πρωί όλα θα έχουν τελειώσει....
![]()
![]()
![]()
![]()
Να βγάλω τη ρακί από το ψυγείο ν' αρχίξω να διαβάζω ή να περιμένω???
Μου φαινεται το'γραψε στην αρχή, μία d90.Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Μπράβο βρε PanVas![]()
merci inpas.
Άλλη ερώτηση![]()
Κάνατε τίποτα εμβόλια Παναγιώτς πριν πάτε Άφρικα;
Αλήθεια αρρώστησε κανείς; Πέραν τον κλασσικών διαρροιών..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Πάντως , εκτός από το καταπληκτικό ταξίδι και τις φωτογραφίες , θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον PanVas για την τόσο ρεαλιστική περιγραφή που έχει κάνει μέχρι τώρα.
Έχει καταφέρει να με κάνει να «αισθανθώ» την ταλαιπωρία και την άγρια ομορφιά(?) της Αλγερίας , την «σφικτή» και λίγο «ανελεύθερη» διάσχιση της …
δεν εξωραΐζει ούτε υπερβάλει …. Δεν προσπαθεί να μας εντυπωσιάσει με τουαρέγκ και αμμόλοφους (θα μπορούσε να το είχε κάνει),αλλά αντίθετα δείχνει την πραγματική εικόνα…. Την φτώχεια ,την βρώμα , την έλλειψη βασικών υποδομών, τις δεσμεύσεις κ.τ.λ.π. αλλά και την αξιοπρέπεια ,την φιλοξενία και το καθαρό βλέμμα των ανθρώπων ...
Με το που πέρασαν τα σύνορα και μπήκαν στην Τυνησία , ένοιωσα κι εγώ μια … ανακούφιση αλλά ταυτόχρονα συνειδητοποιούσα πόσο δύσκολο και τολμηρό ήταν αυτό που είχαν καταφέρει μέχρι εκείνη την στιγμή…
Η ανακούφιση σιγά σιγά μετατρεπόταν σε μια μελαγχολία…. Κάτι ότι οι μέρες τελειώνουν ,κάτι το ότι η Τυνησία έχει αλλοτριωθεί αρκετά από τον τουρισμό……
Πραγματικά , είναι ένα ταξιδιωτικό που νοερά το κάνω μαζί σας…
Ελπίζω κάπου, κάπως, κάποτε να ταξιδέψουμε και πραγματικά παρέα…
Ευχαριστούμε…
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό ακριβώς.
Αυτό ήθελα να βγάλω μέσα από τόσο μπλα μπλα και ποστάρισμα...
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστούμε παιδιά.
Έχετε κατά νου, ότι αυτό το ταξιδιωτικό δεν πραγματοποιήθηκε μόνο από μένα. Αλλά και από τους τρεις της παρέας.
Εντάξει, εγώ είχα το καλύτερο μηχανάκι, αλλά μην το κάνουμε θέμα...
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Εγω παντως ρε φιλε, θα ριξω στο τραπεζι την ιδεα να τσονταρουμε ολοι απο κατι, να παρεις τη μπεμπα!
Σου αξιζει πραγματικα!
Ελπιζω να καταλαβαινεις το πως το λεω, δεν ειναι "ελεημοσυνη"!
ΓΑΜΑΤΕ !![]()
Βγήκαμε στην πιάτσα...
Μαζί μας είχαμε, μία Τ1 Σόνυ σχεδόν 8 χρονών, κλάταρε στο ΠαλέρμοΑρχικά δημιουργήθηκε από dmf
, ήταν η αγαπημένη μου με αλουμινένια κάσα και αλλαγμένη οθόνη από ιμπέι. Μία ντάμπλογιου κάτι Σόνυ του Μπάμπη.
Ο Βασίλης είχε μία Ολίμπους κόμπακτ αδιάβροχη τριετίας (τα πιο ζωντανά χρώματα απ' όλες) και τελευταία στιγμή καβάτζωσε μία ντι60 από φίλο με ένα απλό κλασικό φακό.
Εγώ είχα μαζί μου την ντι90 με τους φακούς μου, 18-200, 10-24 και 35, και παίζαμε μεταξύ της ντι90 και τις ντι60.
Οι φωτό ρίχθηκαν όλες μαζί σε ένα καλάθι και ονοματίστηκαν ανάλογα με το τάιμ-ντέιτ σταμπ.
Οπότε είναι λίγο απ' όλα.
(εύσημα πάνε και στα παιδιά για τις φώτος)
Όχι. Τίποτα από εμβόλια. Του στρατού μόνο...Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
merci inpas.
Άλλη ερώτηση![]()
Κάνατε τίποτα εμβόλια Παναγιώτς πριν πάτε Άφρικα;
Αλήθεια αρρώστησε κανείς; Πέραν τον κλασσικών διαρροιών..![]()
![]()
Από εκεί και κάτω υποτίθεται ότι πρέπει να κάνεις. Μαλί και τέτοια...
Εκτός από ένα τρίτο πόδι και τις διάρροιες, δεν είχαμε άλλα συμπτώματα...
!Σημαντική ανακοίνωσης...!
Αύριο κατά τις 20.00 θα ξεκινήσω το ποστάρισμα όπου και θα είναι το τελείωμα και αυτού του βασανιστηρίου. Για μένα. Γιατί εσάς σας βλέπω ότι σας αρέσει...
Ξέρω. Θα έχω να κοντράρω την Γιουροβίζιον, αλλά πριν τις 2 δεν με βλέπω να ξεμπερδεύω...
Έχουμε πολύ πράμα ακόμα.
![]()
![]()
![]()
ΣΗΜΕΡΑ ειναι η γιουροβισιονΑρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
!Σημαντική ανακοίνωσης...!
Αύριο κατά τις 20.00 θα ξεκινήσω το ποστάρισμα όπου και θα είναι το τελείωμα και αυτού του βασανιστηρίου. Για μένα. Γιατί εσάς σας βλέπω ότι σας αρέσει...
Ξέρω. Θα έχω να κοντράρω την Γιουροβίζιον, αλλά πριν τις 2 δεν με βλέπω να ξεμπερδεύω...
Έχουμε πολύ πράμα ακόμα.
![]()
![]()
![]()
Οποτε απο αυριο θα σε απολαυσουμε (μαλλον σαδομαζο καταστασεις και απο σενα και απο εμας)