Προτιμώ να το δώ live, όταν το πάρει...![]()
Μετα απο τα τελευταια οικονομικα δρωμενα πιο πιθανο ειναι να με δεις με παπακι παρα με σουπερ τενερε.Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
Προτιμώ να το δώ live, όταν το πάρει...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Βαστάτε ωρέ....Μήν πέσουμε αμαχητί![]()
Λαδώστε τις αλυσίδες σας, γεμίστε τα ρεζερβουάρ, ακονίστε τις εξατμίσεις σας και πάμε να τους γ@@#$!#@$!@$$#@&(*....!!
Αμα πας να τους γ@@#$!#@$!@$$#@&(*....!! με τις εξατμισεις σου σε βλεπω να γινεσαι πισωγλεντης...Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
Βαστάτε ωρέ....Μήν πέσουμε αμαχητί![]()
Λαδώστε τις αλυσίδες σας, γεμίστε τα ρεζερβουάρ, ακονίστε τις εξατμίσεις σας και πάμε να τους γ@@#$!#@$!@$$#@&(*....!!![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Άν πάω μόνος μου όντως...Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Αμα πας να τους γ@@#$!#@$!@$$#@&(*....!! με τις εξατμισεις σου σε βλεπω να γινεσαι πισωγλεντης...![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Δεν μασάμε τίποτα.
Εμείς βόλτες θα πηγαίνουμε.
Σήμερα έκανα service στην ΧΧ στα 9.407 χλμ
και είμαι έτοιμος για νέες κατακτήσεις![]()
![]()
gate 7
red or dead
Αρχικά δημιουργήθηκε από boldor900f
Δεν μασάμε τίποτα.
Εμείς βόλτες θα πηγαίνουμε.
Σήμερα έκανα service στην ΧΧ στα 9.407 χλμ
και είμαι έτοιμος για νέες κατακτήσεις![]()
![]()
νωρίς το έκανες ρε φιλαράκι....άσε να πήγαινε 9.408...!!![]()
![]()
![]()
Να τα χιλιάσεις και εσύ και αυτή ρε boldor..
![]()
![]()
Καλο μηνα πατεραδες.....![]()
![]()
![]()
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
Γεια σας παιδες για 9/5/2010 πεζει τιποτα η ντιπ για ντιπ.???αν ναι ριχτε προταση ειμαι μεσα..![]()
Αρε inpas παλι μονοι μας μας βλεπω εισαι για κανενα ωρωπο για μπανακι η ψαθα να μας ερθον και boldor kai o tzmtarax...![]()
![]()
![]()
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
Παρακαλώ, για την επόμενη εξόρμησή σας ανοίξτε καινούριο θρεντάκιον και μη σπαμάρετε στην ενότητα των συναντήσεων.
![]()
safety doesn't happen by accident