Σε ειδα φιλε με το Tiger και τα εξατμησονια σου
να νομιζεις οτι σου χωνομαι ενω εγω οδηγουσα διακριτικα πισω
σου:hypnotize
Σε ειδα κι εσενα φιλαρακο με το ΚΤΜ το μεσημερακι στο Διονυσο
παντα τετοια και καλες βολτες![]()
Σε ειδα φιλε με το Tiger και τα εξατμησονια σου
να νομιζεις οτι σου χωνομαι ενω εγω οδηγουσα διακριτικα πισω
σου:hypnotize
Σε ειδα κι εσενα φιλαρακο με το ΚΤΜ το μεσημερακι στο Διονυσο
παντα τετοια και καλες βολτες![]()
σε ειδα χτες το βραδυ στο φαναρι στο πλαι του ΡΟΥΦ να σταματας με εντο με το ΚΤΜ σου!
Ωραιος μεν, απορω που βρηκες προσφυση εκει περα δε!
![]()
Σε ειδα κοπελια με την Hayabusa στην Τσιμισκη και τον βαρουσα στο ντεποζιτο.
Σε ειδα κι εσενα γειτονισσα με το καινουριο ER-6n σου. Καλοριζικο!
Κρανη NOVA:
"Βαλ'το καλα στον αγκωνα σου"
Σε είδα κοπελιά πριν κάτι μέρες με το SYM scooterάκι και το ροζ AGV κράνος στην Έλληνος Στρατιώτου(Πάτρα). Σου βγήκε ένας διανομέας με φορτηγάκι απο stop στην Λευκωσίας νομίζω και του έχωσες μια αρχοντική μούτζα!ride safe...
![]()
![]()
Δεν ειδα οτι ειχε λασκαρει το φτερακι μπροστα.. Με αποτελεσμα να το φαει η ροδα το μισο.. Σe αναζητηση μπροστινου φτερου για CB1 λοιπον...
σας ειδα ολους σας με καθε λογης μηχανακι σημερα στη μαραθωνος να πηγαινετε για μπανακι!
ξεχωρισα μια παρεα με 2-3 χρ με κοπελιες πισω!
αντε καναμε και το 2ο μπανακι μας!
ζητω το καλοκαιρι λεμε! θαλασσα και μπανιαααααααααααααααααααααα!
(αντε να τελειωσει κ η εξεταστικη ρε φουστη μου!)
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
Εγω πάλι κάθε μέρα βλέπω ένα ZX να πηγαίνει Αγ.Απόστολους Καλάμου που μένω (έμενα μάλλον μέχρι πριν 10 μέρες και τώρα πάω 2-3 φορές την εβδομάδα) και να γυρνάει το απόγευμα.
Καλούς δρόμους![]()
Run, rabbit run
Σας ειδα σημερα 08.40 στο περιπτερο Χαιδαριου καθοσαστε παρεακι σηκωσα το χερι μου και χαιρετισα και μου ανταπωδωσατε καλους δρομους μαγκες
ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ
να μην πω οτι σας ειδα ΟΛΟΥΣ (εκτος απο 2 φουλ toymbanus - eksoplismenus) και μερικους με κρανακι μονο...να ειστε με σαγιοναρα, πεδιλάκια, σορτσακια, στρινγκακια κλπ τετοια καλουδια...στην παραλιακη προφανως για το Κυριακατικο μπανακι σας!
Η χαρά του ματακια η αληθεια ειναι ειδικά οι γκομενιτσες στην πισω θεση!
![]()
![]()
ΕΣΕΝΑ ομως μαλακοπιτουρα καργι@λη με το Transalp το προηγούμενο και την πατσαβουρα σου τη φακλανα συνεπιβατιδα, σε είδα στην Ηλιουπόλεως, σου εκανα χωρο να περασεις, αλλα εσυ μ@λ@κας καθως εισαι (τα άκρανος κλπ εννοουνται) χωθηκες καπακια και εκοψες το στενο να βγεις Βουλιαγμενης!
Ευτυχως σε είχα το νου μου γιατι ουτε φλας δεν εβγαλες ΗΛΙΘΙΕ!
Και οταν σου φωναξα "βγαλε κανενα φλας ρε μλκ" μου εχωσες το φασκελο!
@@ΔΙ, εγω έκοψα... εσυ την κότα!
Τραβα γ@μησου ρε!
Αν διαβαζεις, χωσε το φασκελο ΟΛΟ στον πάτο της γυναικας-μποθρωτας σου! χωραει οπως την ειδα!
Μαλ@κ@ με το Μπεβερλι πρωι πρωι προς Πειραια, ξερεις για σενα λεω που ησουν χωρις κρανος και με gay πουλοβερακι να προσπαθεις μανιωδως να με κλεισεις για να χωθεις μπροστα μου...
εισαι τυχερος αυτο σου λεω μονο που δε σε πατησε ο ταριφας οταν απο τα δεξια του πηγες να στριψεις αριστερα πανω στη Γεφυρα προς 34ου συντγματος....
γιατι αν σε παταγε θα ετρωγες και κλωτσιες απο πανω απο 3-4 μηχανες και τον ταριφα....
μουνοπ@νο
If you think adventure is dangerous, try routine, it's lethal....
Σε ειδα...
...και σε βλεπω καθε μερα , στην Γρ.Λαμπρακη , απο Κορυδαλλο μεχρι δεν ξερω και γω που , καβάλα στο μαυρο KLV αγερωχο , και να πηγαινεις τον γυιο σου (μαλλον) σχολειο.
Τα κεφαλια σας δεν ειναι απο σιδερο ξερεις...
Παντως σωστες αρχες δινεις στο παιδι σου για την εισοδο στον κοσμο της μοτοσυκλετας.![]()
Ρε Μήτσο πρωί πρωί τι κουβέντες είναι αυτές?Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
να μην πω οτι σας ειδα ΟΛΟΥΣ (εκτος απο 2 φουλ toymbanus - eksoplismenus) και μερικους με κρανακι μονο...να ειστε με σαγιοναρα, πεδιλάκια, σορτσακια, στρινγκακια κλπ τετοια καλουδια...στην παραλιακη προφανως για το Κυριακατικο μπανακι σας!
Η χαρά του ματακια η αληθεια ειναι ειδικά οι γκομενιτσες στην πισω θεση!
![]()
![]()
ΕΣΕΝΑ ομως μαλακοπιτουρα καργι@λη με το Transalp το προηγούμενο και την πατσαβουρα σου τη φακλανα συνεπιβατιδα, σε είδα στην Ηλιουπόλεως, σου εκανα χωρο να περασεις, αλλα εσυ μ@λ@κας καθως εισαι (τα άκρανος κλπ εννοουνται) χωθηκες καπακια και εκοψες το στενο να βγεις Βουλιαγμενης!
Ευτυχως σε είχα το νου μου γιατι ουτε φλας δεν εβγαλες ΗΛΙΘΙΕ!
Και οταν σου φωναξα "βγαλε κανενα φλας ρε μλκ" μου εχωσες το φασκελο!
@@ΔΙ, εγω έκοψα... εσυ την κότα!
Τραβα γ@μησου ρε!
Αν διαβαζεις, χωσε το φασκελο ΟΛΟ στον πάτο της γυναικας-μποθρωτας σου! χωραει οπως την ειδα!
Αν έχεις την καλοσύνη να μεταφράσεις "γυναίκα - μποθρώτα" να καταλαβαίνουμε και οι αγράμματοι....
:rotflmao::rotflmao:
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Ρε Μήτσο πρωί πρωί τι κουβέντες είναι αυτές?
Αν έχεις την καλοσύνη να μεταφράσεις "γυναίκα - μποθρώτα" να καταλαβαίνουμε και οι αγράμματοι....
:rotflmao::rotflmao:
![]()
φακλανα ειναι η χοντρη!
Μποθρωτα ειναι η χοντρη πατσαβουρα
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
φακλανα ειναι η χοντρη!
Μποθρωτα ειναι η χοντρη πατσαβουρα
thanks a lot
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ρε γαμωτο ειμαι κρυομενος και δεν μπορω να βγω εγω να δω και καμια μποθροτα![]()
![]()