Μήπως λοιπόν δεν φταίνε τα μοσχάρια αλλά ο τσοπάνης;Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ζωα
ετσι στρεφετε την λαικη γνωμη εναντιον του αγωνα..
μοσχαρια..
...
Δεν είναι όλα μαύρο-άσπρο.
Μήπως λοιπόν δεν φταίνε τα μοσχάρια αλλά ο τσοπάνης;Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ζωα
ετσι στρεφετε την λαικη γνωμη εναντιον του αγωνα..
μοσχαρια..
...
Δεν είναι όλα μαύρο-άσπρο.
απο τον τροπο που γραφεις καταλαβαινω οτι τον θανατο των συγκεκριμενων τριων,τον θεωρεις παραπλευρη απωλεια σωστα?Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Υγ. Φυσικα και δεν αξιζει σε κανεναν να πεθανει, αυτο θα ηταν φασισμος, μια λεξη που την λετε σαν καραμελα αλλα δεν εχετε ιδεα το τι εστι.
Αυτα.
δηλαδη...
ηθελες να καψεις την τραπεζα εσυ και δεν φταις που υπηρχε μεσα κοσμος...ας προσεχε...σωστα?
δηλαδη σε ενα αλλο παραδειγμα,οπου μπατσοι κυνηγουν εναν φονια και ανταλασσουν πυροβολισμους και μια αδεσποτη την τρωει ο πιο αγαπημενος σου ανθρωπος και τον πανε τεσσερις δεν θα σε χαλασει σωστα?
δεν εγινε εσκεμμενα...τον φονια πηγαιναν να φανε...λυπηρο,κατ εσε,θα ηταν αλλα στ @@ σου κιολας...σωστα?
πριν λιγο καιρο εγραφες για την "καριολα" που αλλαξε κατευθυνση για να στριψει και σε πηρε μαζι της...αυτο γιατι σε πειραξε? δεν το εκανε επιτηδες...να στριψει πηγε η γυναικα...
επισης δεν σε χαλασε που ολο το φορουμ ταχθηκε υπερ σου,δηλαδη συμμετειχε στον πονο σου και εβριζε την "καριολα"...και στην τελικη δεν επαθες και κατι...
τωρα που τασσεται υπερ των θανοντων και του αδικου τροπου που χαθηκαν,απλως γελας...
μια λεξη για σενα...
υποκρισια...
να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν φιλε μου...εγω απλως ντρεπομαι που χρησιμοποιω την ιδια λεξη με σενα οταν αναφερομαι σε αυτο που κουβαλαω αναμεσα στα ποδια μου...
frankly my dear, i dont give a damn...
Eχε γουστο να συλλαβουν και τον κολλητο μου το βρυκολακα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Μόλις έμαθα (εκ των έσω) με αφορμή το μήνυμα του gixxerpap , οτι δόθηκε οδηγία/διαταγή να προσαχθούν όλοι "με κόκκινα μάτια" για να γίνει έλεγχος αν κρατούσαν μολότωφ και συνεργούσαν στα επεισόδια της Marfin, για να ασκηθούν διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως.
Δεν ξέρω αν θα τους βρούν ή οχι ή θα δημιουργήσουν κάποιους ενόχους αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως η αφορμή δόθηκε και πάλι.
Gandalf
Συλληπητηρια στις οικογενειες των νεκρων.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δε με νοιάζουν τα κίνητρα της κυβέρνησης. Εκείνο που λέω ειναι οτι εδώ που φτάσαμε (με ευθύνη των πολιτικών που έχουμε, που ψηφίζουμε, που ανεχόμαστε - κοινώς ΚΑΙ με δικιά μας ευθύνη) έχουμε δύο επιλογές.
Ή σφίγγουμε τους κώλους, ή παμε για πτώχευση.
Μπορούμε να συζητάμε για επιμέρους λεπτομέρεις του "σφιξίματος των κώλων", αλλα οι δύο μεγάλες επιλογές μας αυτές είναι, απλά πράγματα, χωρίς σαλτσες
Και όποιος υποστηρίζει τη δεύτερη, να βγει να εξηγήσει τί σημαίνει απο πλευράς θυσιών και τί χρονικό οριζοντα διεξόδου έχει
![]()
Δεν συμφωνώ απολύτως με την λογική σου ρε Λιάκο….. οκ να σφίξω το ζωνάρι και κάνω υπομονή αλλά δεν είναι υποκριτικό να μου ζητάνε θυσίες και όσοι μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση να μένουν ατιμώρητοι? Επίσης θυσίες μόνο από εμένα??? Και οι φραγκάτοι με τις offshore? Οι κλέφτες πολιτικοί?? Οι παρατρεχάμενοι με τις βίλες??
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
η ιδεολογία του αναρχικου δεν αρχίζει και δεν τελειώνει με βία...
ή τουλάχιστον δε θα έπρεπε να είναι έτσι ...
κάθε υγιής σκεπτόμενος άνθρωπος έχει μια δόση αναρχικού μέσα του, χωρίς αυτό ναι είναι ούτε κακό, ούτε επικίνδυνο....
όποιος δεν καταπίνει αμάσητο ό,τι του προσφέρουν, αλλά πρώτα το αναλύει, το επεξεργάζεται, και μετά είτε το δέχεται, είτε το απορρίπτει, μπορεί να θεωρηθεί αναρχικός.
σκέψου καλά, σαν αναρχικός που δηλώνεις ότι είσαι, αν ο τρόπος αντιδρασης που έχεις διαλέξει, είναι αυτός που θα φέρει αποτέλεσμα, αυτός που θα ξυπνήσει και άλλους συνανθρώπους σου να αγωνιστούν μαζί σου σε αυτό που θεωρείς ότι είναι άδικο...
Ετσι το δεχομαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ζωα
εγω προτιμαω να με γαμανε το πασοκ ή η νδ
Λυπαμαι πραγματικα για τους 3 και ειμαι σιγουρος οτι και οι "τεμπελιδες κωλοπαιδα αλητες" που βαλανε την φωτια λυπουνται πολυ περισσοτερο.
Τωρα εβλεπα στις ειδησεις για απλους πολιτες που εμποδιζαν την αστυνομια να περασει.
Δεν θεωρω οτι καποιος φοβαται τους κουκουλοφορους, τους μπατσους ισως.
Ειτε σας αρεσει ειτε οχι καποιος επιστημονας που βγηκε απο το πανεπιστημιο με ΚΑΜΙΑ προοπτικη εργασιας, εχει πιθανοτητες να γινει "αλητης κουκουλοφος".
Υγ. Πολη που φλεγεται λουλουδι που ανθιζει
Τώρα έμαθα για τους νεκρούς...
Τι να πω...
Άσχημα τα πράγματα. Αυτά δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ σημάδια..Έρχεται θύελλα...Πολιτική και κοινωνική - πέρα από την οικονομική που έτσι κι αλλιώς την ξέραμε...
Ας ελπίσουμε ότι με κάποιο μαγικό τρόπο θα καταφέρουμε να την σκαπουλάρουμε και θα ξαναβρούμε τον δρόμο μας...Τέτοιες ώρες θέλει να σκεφτόμαστε περισσότερο και να μιλάμε λιγότερο
Συλληπητήρια στις οικογένειές τους...
οπως λυπατε ο μπατσος που σκοτωσε τον αλεξανδροΑρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Λυπαμαι πραγματικα για τους 3 και ειμαι σιγουρος οτι και οι "τεμπελιδες κωλοπαιδα αλητες" που βαλανε την φωτια λυπουνται πολυ περισσοτερο.
ι
οπως λυπατε ο αμερικανος πιλοτος που βομβαρδιζει γυναικοπαιδα στο ιρακ..
τετοιοι γινατε ζωα..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αλλο το ενα και αλλο το άλλο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Δεν συμφωνώ απολύτως με την λογική σου ρε Λιάκο….. οκ να σφίξω το ζωνάρι και κάνω υπομονή αλλά δεν είναι υποκριτικό να μου ζητάνε θυσίες και όσοι μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση να μένουν ατιμώρητοι? Επίσης θυσίες μόνο από εμένα??? Και οι φραγκάτοι με τις offshore? Οι κλέφτες πολιτικοί?? Οι παρατρεχάμενοι με τις βίλες??
Όσα και να μαζεψεις απο αυτους δε φτάνουν για νοικοκύρεμα. Απλά πρέπει να τα μαζέψεις, πρέπει να μπουν καποιοι μεσα, πρέπει να δημευτουν μερικά assets. Πρέπει να γίνει για να υπάρξει στον κόσμο μια αίσθηση δικαιοσύνης, μια αίσθηση οτι οι φόροι του δεν πανε χαμένοι και οτι όσοι κλέβουν φόρους, τον τρώνε.
Αλλα αυτό ειναι ασχετο με τα δημόσια οικονομικά και τις απαιτήσεις των παγκόσμιων πιστωτών μας, είναι δεύτερος χρόνος.
Κανένας δε θα δεχτεί να μας δανείσει επειδή βάλαμε μεσα 10 οφσορίτες και δημεύσαμε 5 κοτερα, την ίδια ώρα που ο δημόσιος τομέας σπαταλάει καθημερινα εκατομμύρια προσφέροντας αθλιες υπηρεσίες.
Καλώς ή κακώς, όταν είσαι με τη πλάτη στον τοιχο, πρεπει να βαλεις προτεραιότητες. Ας αργήσει να μπει φυλακή το όποιο λαμόγιο, εαν ειναι να πληρωθούν οι φετινές συντάξεις.
αλλα να ΜΠΕΙ
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ακριβώς.Νομίζω πως ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Άσχημα τα πράγματα. Αυτά δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ σημάδια..Έρχεται θύελλα...Πολιτική και κοινωνική![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Ζουμε στην χωρα του παραλογου ρε πουστη μου,μπατσοι των 800 ευρω που τους γαμανε τα μετρα του κρατους τρωνε πετρες και ξυλο,μετα μπατσοι ριχνουν δακρυγονα και συλλαμβανουν αυτους που φωναζουν και διαμαρτυρονται για τα μετρα,αναρχικοι βρισκουν ευκαιρια για να κανουν τα δικα τους,καταστηματαρχες φωναζουν για την σπασμενη περιουσια τους,
Ολα γινονται μυλος και το μονο που καταφερνουμε ειναι το τιποτα.
Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει
εγώ αντίθετα λυπάμαι αυτους τους επιστήμονες που βγαίνουν απο το πανεπιστήμιο και στηνονται στην ουρά του ΑΣΕΠ για μια θεσούλα του κώλουΑρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
[...]Ειτε σας αρεσει ειτε οχι καποιος επιστημονας που βγηκε απο το πανεπιστημιο με ΚΑΜΙΑ προοπτικη εργασιας, εχει πιθανοτητες να γινει "αλητης κουκουλοφος".[...]
χρόνια τώρα (να μην πω αιώνες)Αρχικά δημιουργήθηκε από el patron
[...]Ολα γινονται μυλος και το μονο που καταφερνουμε ειναι το τιποτα.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Τι λε ρε, και ο Κορκονεας οταν σκοτωσε τον Αλεξη επρεπε να απαξιωσουμε ολους τους μπατσους λες και ειναι ολοι δολοφονοι δηλαδη ?Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
απο τον τροπο που γραφεις καταλαβαινω οτι τον θανατο των συγκεκριμενων τριων,τον θεωρεις παραπλευρη απωλεια σωστα?
δηλαδη...
ηθελες να καψεις την τραπεζα εσυ και δεν φταις που υπηρχε μεσα κοσμος...ας προσεχε...σωστα?
δηλαδη σε ενα αλλο παραδειγμα,οπου μπατσοι κυνηγουν εναν φονια και ανταλασσουν πυροβολισμους και μια αδεσποτη την τρωει ο πιο αγαπημενος σου ανθρωπος και τον πανε τεσσερις δεν θα σε χαλασει σωστα?
δεν εγινε εσκεμμενα...τον φονια πηγαιναν να φανε...λυπηρο,κατ εσε,θα ηταν αλλα στ @@ σου κιολας...σωστα?
πριν λιγο καιρο εγραφες για την "καριολα" που αλλαξε κατευθυνση για να στριψει και σε πηρε μαζι της...αυτο γιατι σε πειραξε? δεν το εκανε επιτηδες...να στριψει πηγε η γυναικα...
επισης δεν σε χαλασε που ολο το φορουμ ταχθηκε υπερ σου,δηλαδη συμμετειχε στον πονο σου και εβριζε την "καριολα"...και στην τελικη δεν επαθες και κατι...
τωρα που τασσεται υπερ των θανοντων και του αδικου τροπου που χαθηκαν,απλως γελας...
μια λεξη για σενα...
υποκρισια...
να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν φιλε μου...εγω απλως ντρεπομαι που χρησιμοποιω την ιδια λεξη με σενα οταν αναφερομαι σε αυτο που κουβαλαω αναμεσα στα ποδια μου...
Τι παραπλευρη απωλεια και χαζα μου λες ρε φιλε, αυτοι οι παραλληλισμοι ειναι δικοι σου, χαθηκαν αδικα ανθρωποι, αυτο δε σημαινει οτι θα γινω και χρυσαυγιτης για το ονομα του θεου.
Επισης να πω, οτι τους μπατσους τους πληρωνω, τον κουκουλοφορο κανεις.
Νομίζεις....Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Επισης να πω, οτι τους μπατσους τους πληρωνω, τον κουκουλοφορο κανεις.
Πληρώνεις τις εξτρα υπερωρίες των μπατσων λογω κουκουλοφόρων
(δεν υπάρχουν στεγανα στη σημερινή οικονομία, παρτε το χαμπάρι - ενα τσιμπουκι εκανε ο Μπιλάκος και έτρωγε σφαλιαρα το ΧΑΑ πριν χρονια)
Εσύ οχι, αλλα πολύς κοσμος στρέφεται προς τα εκει....Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Τι παραπλευρη απωλεια και χαζα μου λες ρε φιλε, αυτοι οι παραλληλισμοι ειναι δικοι σου, χαθηκαν αδικα ανθρωποι, αυτο δε σημαινει οτι θα γινω και χρυσαυγιτης για το ονομα του θεου.
Δες ποιος βγήκε Πρόεδρος στη Γαλλία μετα το Μάη του '68 (και με τί ποσοστό)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ρε Ηλια απο το 74 θυμαμαι τον καραμανλη να λεει για λιτοτητα και σφιξιμι το ζωναρι κλπ παπαρολογιες.Δεν πανε να γαμηθουνε λεω γω?Φτανει πια.Αυτοι που κλεψανε να πανε φυλακη,να δημευθει η"περιουσια"τους,να κανουν παρεα με τους επιορκους και ΜΕΤΑ το συζηταμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αλλο το ενα και αλλο το άλλο.
Όσα και να μαζεψεις απο αυτους δε φτάνουν για νοικοκύρεμα. Απλά πρέπει να τα μαζέψεις, πρέπει να μπουν καποιοι μεσα, πρέπει να δημευτουν μερικά assets. Πρέπει να γίνει για να υπάρξει στον κόσμο μια αίσθηση δικαιοσύνης, μια αίσθηση οτι οι φόροι του δεν πανε χαμένοι και οτι όσοι κλέβουν φόρους, τον τρώνε.
Αλλα αυτό ειναι ασχετο με τα δημόσια οικονομικά και τις απαιτήσεις των παγκόσμιων πιστωτών μας, είναι δεύτερος χρόνος.
Κανένας δε θα δεχτεί να μας δανείσει επειδή βάλαμε μεσα 10 οφσορίτες και δημεύσαμε 5 κοτερα, την ίδια ώρα που ο δημόσιος τομέας σπαταλάει καθημερινα εκατομμύρια προσφέροντας αθλιες υπηρεσίες.
Καλώς ή κακώς, όταν είσαι με τη πλάτη στον τοιχο, πρεπει να βαλεις προτεραιότητες. Ας αργήσει να μπει φυλακή το όποιο λαμόγιο, εαν ειναι να πληρωθούν οι φετινές συντάξεις.
αλλα να ΜΠΕΙ
Α ναιanopticon υπερεπαναστατη μη σκισεις κανα καλσον.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related