Σελίδα 10 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 237

Θέμα: Καταγγελίες εργαζομενου στη Marfin Bank

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    http://www.youtube.com/watch?v=bnymS...ayer_embedded#!

χθες το βράδυ...
    πολύ ξύλο στη δημοκρατία του βραιντερ..πολύ ξύλο βασικά άρπαξαν οι φωτογράφοι κ κάμεραμαν..αλλά τίποτα πρώην αδιόριστοι θα ναι ή τίποτα τσόγλανοι αναρχοκουμουνια..η τίποτα δημόσιοι...

ρε σφαχτε τους μη τους βαράτε μόνο..

το ότι τους δημοσίους τους βαρανε δημόσιοι..είναι κάπως παρήγορο..
    Σορρυ, αλλα ειδικά στο συκεκριμένο βιντεο, το πολύ ξυλο πού το είδες; Σε αλλες φάσεις έχουν πέσει πολλές ψιλες, αλλα στο συγκεκριμένο καθόλου

Εχεις τύχει σε ποδοσφαιρικο ματς στην Αγγλία εξω απο το γηπεδο; Εκεί να δεις ξυλο
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Σορρυ, αλλα ειδικά στο συκεκριμένο βιντεο, το πολύ ξυλο πού το είδες; Σε αλλες φάσεις έχουν πέσει πολλές ψιλες, αλλα στο συγκεκριμένο καθόλου

Εχεις τύχει σε ποδοσφαιρικο ματς στην Αγγλία εξω απο το γηπεδο; Εκεί να δεις ξυλο
    τι θες δε σου φτανει?

τι θες δε σου φτανει?
    αστο ρε συ, κοιτάμε δυο όψεις...

τεσπα (καλοπούλητο :rotflmao: )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από vrider
    Τελικα αυτο το thread εχει καταντησει γραφικο.

Για να καταλαβω δηλαδη ενα ματσο κωλοπαιδα γουσταρει να καψει οτι βρει μπροστα της και εγω, που δουλευω στο Συνταγμα και εχω φαει, οπως πολυ σωστα ειπωθηκε πιο πανω , πιο πολυ δακρυγονο απο τους ματατζηδες ( γιατι δεν εχω και μασκα) δε θα παω στη δουλεια μου?

Για να σοβαρευτουμε λιγο γιατι στο ονομα των 'Δημοκρατικων Δικαιωματων' μιας μεριδας ανθρωπων τα εχουμε κανει ολα πουτ@ν@ σ' αυτο το τοπο!

Γουσταρει ο καθε ρεμπεσκες συνδικαλιστης δημοσιος να διαδηλωσει και κλεινει το Συνταγμα. Μετα το καιει κιολας.

Γουσταρει ο καθε αδιοριστος εκπαιδευτικος ( παρεπιπτοντως ο προσδιορισμος Αδιοριστος τι ειναι? Σε ποια αλλη χωρα του κοσμου - εστω και του Τριτου- υπαρχει ) και κλεινει το Συνταγμα. Και μετα το καιει.

Αλλα βεβαια δε παραδεχεται οτι το καιει και παντα ειναι προβοκατσια. Και ο ηθικος αυτουργος ειμαι εγω που παω στη δουλεια μου για να πληρωσω τωρα τα σπασμενα.

Και τα σπασμενα δε ειναι μονο οι μιζες αλλα ειναι και οι μισθοι ολων αυτων των αργοσχολων του Δημοσιου που χρειαζονται 4 για να κανουν μια δουλεια που γινεται απο εναν, αλλα και ολων αυτων των Αδιοριστων που ονειρυονται να γινουν δημοσιοι.

Αλλα ειπαμε τα Δημοκρατικα Δικαιωματα υπερανω ολων των νομων.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Pilgrimage
    κάτι άσχετο.ένας όχλος των 10.000 δεν μπορεί να τα βάλει με 7-8 δοιμιρίες?γιατί πάντα οπισθοχωρούν?που είναι αυτή η αγωνιστικότητα που βγάζουν όλοι μέσω κόμεντς στο γιουτούμπ?
    πιστεύεις σε επανάσταση?

http://www.youtube.com/watch?v=rIR6XqQWz_M

πάρε επανάσταση.

αν ο σκοπός σου είναι η βία δεν σταματάς πουθενά γιατί έχεις κατασταλάξει.Αλλά ο λόγος που δεν πατάω σε πορείες πλέον είναι οτι προβοκάρουν τους μπάτσους κάνοντας μαγκιές όσο οι άλλοι κάθονται και με το που αρχίζουν να βαράνε τρέχουν όλοι πίσω και μένουν 10 μαλάκες να παλέυουν με 2 δοιμιρίες.Αν είναι να φοβάσαι μην πάς και καθόλου.Και ενώ η όλη κατάσταση είναι ότι πρέπει να λιντζάρουμε τους βρωμοπολιτικούς κάθονται με μαμακιες και "δημοκρατικα" να ζητάνε δικαιώματα χάνοντας την ευακαιρία της ετοιμοπόλεμης κατάστασης..Όλοι βλέπουν παλιούς αγώνες και ηγέτες Λένιν,Τσε,Παρισινή κουμούνα,Ισπανικός εμφύλιος.Ξεχνάνε πως σε κάθε κίνημα αντιμετόπισαν ΣΤΡΑΤΟ με ΌΠΛΑ και όχι 6-7 δοιμιρίες ΜΑΤ και νίκησαν.Τι φοβάστε?Μήπως σας πάνε μέσα?Αν έχετε εμπιστοσύνη στο κίνημα και θέληση για πάλη δεν σας νοιάζει.Αλλά το κίνημα και η πάλη είναι άλλο τόπικ και θα βγώ ποιό εκτώς από ότι βγήκα ήδη.

Υγεία ,καύλα και επανάσταση σε όλα τα 20χρονα μινιατούρες του che.
    Get your motor running..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Pilgrimage
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vrider
    Και ο ηθικος αυτουργος ειμαι εγω που παω στη δουλεια μου για να πληρωσω τωρα τα σπασμενα.

ν. [/B]
    όχι αλλά αν ήσουν και εσύ κάτω όπως όλοι μας δεν θα υπήρχαν τα μαλακισμένα να σπάνε τράπεζες γιατί ένας όχλος του εός εκατομυρίου θα τους πάτουσε κάτω και θα ακουγόντουσαν τα αιτήματα.
    Get your motor running..

Ωραία σύγκριση.... σίγουρα παρομοιας κατηγορίας ανθρώπων... οι χουλις του σαββατοκυριακου με τους εργαζομενους... και τους συνταξιουχους..

Ρε καπταιν μην εισαι πνεύμα αντιλογιας επι μονίμου βάσεως ενω γνωριζεις ..

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Ωραία σύγκριση.... σίγουρα παρομοιας κατηγορίας ανθρώπων... οι χουλις του σαββατοκυριακου με τους εργαζομενους... και τους συνταξιουχους..
    Μη βαζεις στο ιδιο σακι τους Δ.Υ. με τους συνταξιούχους και με αυτους που ήθελαν προχθες να κάνουν το ντου...

Και άσε στην απ' εξω τους ιδιωτικους υπάλληλους. Τόσα χρονια πληρώνουν τους άλλους πυο διαδήλωναν, μην απορείς που κάθονται στα γραφεία τους
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Μη βαζεις στο ιδιο σακι τους Δ.Υ. με τους συνταξιούχους και με αυτους που ήθελαν προχθες να κάνουν το ντου...

Και άσε στην απ' εξω τους ιδιωτικους υπάλληλους. Τόσα χρονια πληρώνουν τους άλλους πυο διαδήλωναν, μην απορείς που κάθονται στα γραφεία τους
    axaxoyxa
    καλο ρε φιλε καλο..΄
    στα γραφεια καθομαστε γιατι βλεπαμε τους αλλουσ κτλ??
    η γιατι αμα κουνησουμε δε ξαναρχομαστε???για πες για πεσ..

axaxoyxa
    καλο ρε φιλε καλο..΄
    στα γραφεια καθομαστε γιατι βλεπαμε τους αλλουσ κτλ??
    η γιατι αμα κουνησουμε δε ξαναρχομαστε???για πες για πεσ..
    Τι θες να πω ρε Δούκα; Τη θέση μου την ξέρεις

Αν θες να το παίξεις επαναστάτης, εαν πιστεύεις οτι πνιγεται το δίκιο σου (μαζί με αυτό του Δ.Υ.), εαν πιστεύεις οτι αξίζει τον κόπο να φωνάξεις, να παλέψεις, τότε κατέβα.

Εαν δε μπορείς να κουνηθείς "υπο τον φόβον της απολύσεως", τότε τα λογια που γράφεις εδώ ειναι περιττα...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Τι θες να πω ρε Δούκα; Τη θέση μου την ξέρεις

Αν θες να το παίξεις επαναστάτης, εαν πιστεύεις οτι πνιγεται το δίκιο σου (μαζί με αυτό του Δ.Υ.), εαν πιστεύεις οτι αξίζει τον κόπο να φωνάξεις, να παλέψεις, τότε κατέβα.

Εαν δε μπορείς να κουνηθείς "υπο τον φόβον της απολύσεως", τότε τα λογια που γράφεις εδώ ειναι περιττα...

εγω κουναω παω και στη πορεια και στα παπαρια μου καπταιν.
    ας με διωξουνε.
    να μην εχω αποψη γιατι θα με απολυσουν..δεν εγινε ποτε.

εγω κουναω παω και στη πορεια και στα παπαρια μου καπταιν.
    ας με διωξουνε.
    να μην εχω αποψη γιατι θα με απολυσουν..δεν εγινε ποτε.
    Οκ, πάσο

(καταλαβαίνεις οτι δεν αναφερόμουν προσωπικά σ' εσενα παντως)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Οκ, πάσο

(καταλαβαίνεις οτι δεν αναφερόμουν προσωπικά σ' εσενα παντως)
    ναι ρε φιλε.
    καταλαβαινεις οτι απο το δημοσιο ξεκινησαν..και θα φθασουν κ σε εμας η μονο εγω το πιστευω αυτο?

Ααα αληθεια για πες μας δλδ οι 100.000 + που ηταν στη πορεια ηταν δημοσιοι υπάλληλοι?

Μηπως ειμαι και εγώ και δεν το εχω καταλάβει Δ.Υ γιατι ημουν και εγω στη πορεία...

Ντάξει ο καθένας τα βλέπει οπως θέλει... αν για σένα φταίει ο Δ.Υ και μόνο.. τοτε οκ πάω πασο...

Εφόσον τουλαχιστον δε μπορείς να απεργήσεις για τους δικους σου λόγους μη κρίνεις τους άλλους που παλευουν για κάτι καλύτερο ... και πιστεψε με δεν ειναι βολεμενοι αυτοι που παλευουν...

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

ναι ρε φιλε.
    καταλαβαινεις οτι απο το δημοσιο ξεκινησαν..και θα φθασουν κ σε εμας η μονο εγω το πιστευω αυτο?
    Εγω πάλι δεν το πιστεύω, γιατί ο στόχος ειναι η περιστολή δαπανών του κράτους πρωτίστως, η αύξηση εσόδων απο φορολογία κλπ και η αυξηση ανταγωνιστικότητας δευτερευόντως.

Στο τελευταίο, στον τομέα στελεχών/υπαλλήλων ιδιωτικού τομέα, αφ' ενός οι περικοπες επιβαρύνουν το ασφαλιστικο, αφ' ετέρου ήδη είμαστε χαμηλά σε σχέση με τον Μ.Ο. της ευρώπης

(εχουμε ξεφύγει απο το αρχικο θέμα - ειρήσθω εν παρόδω η καταγγελία του "υπαλλήλου της μαρφιν" δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Εφόσον τουλαχιστον δε μπορείς να απεργήσεις για τους δικους σου λόγους μη κρίνεις τους άλλους που παλευουν για κάτι καλύτερο ... και πιστεψε με δεν ειναι βολεμενοι αυτοι που παλευουν...
    Δε θέλω να απεργήσω
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 10 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εκδρομή στη Γέφυρα Τατάρνας
    από parji στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2004, 16:38
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2004, 17:01
  3. Βόλτα στη Λευκάδα, τη Κυριακή 21/3
    από parji στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2004, 17:29
  4. Arai RX7-RR4 στη μισή τιμή!!!
    από Wizard13 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2003, 14:50
  5. Πάμε μια βόλτα στη........στη........
    από Capo_Di_Capi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2003, 00:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF