Σελίδα 10 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 188

Θέμα: τι να κανω.. καποια συμβουλη?

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
    Τωρα εγω τι να πω... Εισαι και εξυπνο παλικαρι ρε γαμωτο...

ρε φιλε...κανεις δεν ειπε οτι στα νησια ειναι αγρια δυση...ειδικα στις πολεις...για χωρια μιλαμε καταλαβε το...αυτα που εχουν 500 μονιμους...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock*
    Πάνο δεν είπαμε πως στην επαρχία είναι όλα τέλεια και ουτοπικά, αλλά! Σίγουρα τα μεγέθη της παρανομίας, σε όλα τα επίπεδα, όπως τα περιέγραψε ο cpt haddock, ούτε καν πλησιάζουν αυτά της Αθήνας! Κοίταξε πόσο αφοριστικός είναι! Είναι δυνατόν παντού εκτός της Αθήνας να είναι far west; Δηλαδή συμφωνείς μαζί του, πως παντού, εκτός Αθήνας, η νομιμότητα είναι άγνωστη λέξη;
    Απλα σε μια κλειστη κοινωνια που ενας ξερει τον αλλο κανουν ολοι τα στραβα ματια.
    Ειναι απλο,μην κανετε πως δεν καταλαβαινετε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock*
    Πάνο δεν είπαμε πως στην επαρχία είναι όλα τέλεια και ουτοπικά, αλλά! Σίγουρα τα μεγέθη της παρανομίας, σε όλα τα επίπεδα, όπως τα περιέγραψε ο cpt haddock, ούτε καν πλησιάζουν αυτά της Αθήνας! Κοίταξε πόσο αφοριστικός είναι! Είναι δυνατόν παντού εκτός της Αθήνας να είναι far west; Δηλαδή συμφωνείς μαζί του, πως παντού, εκτός Αθήνας, η νομιμότητα είναι άγνωστη λέξη;

μπανανα...

εγω αυτο που θελω να πω...απο την εμπειρια στο χωριο που κανω τις διακοπες μου, και απο τριγυρω χωρια...με 500 μονιμους...

το ενδεχομενο καποιο βραδυ να βρει καποιος βοσκος σουρωμενος και να ριχνει με τη μπιστολα ετσι επειδη του καπνισε ειναι αρκετα υψηλο...και φυσικα μπορει να σε παρει και καμια αδεσποτη...οπως εχει γινει πολλες φορες...

και στην αθηνα γινεται αυτο...

απλα στο χωριο εχεις 2 στα 500, ενω στην αθηνα 2 στις 50.000 να γινει αυτο...

περα απο διαφορους προβληματικους που κανουν οτι γουσταρουν επειδη τους λυπουντε, και κανεις δε λεει τιποτα...καλα οσο ειναι παιδια, δε μπορουν να κανουν κατι εξοφρενικο(συνηθως)...αλλα μεγαλωνουν καποια στιγμη και καταληγουν θηρια ανημερα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Απλα σε μια κλειστη κοινωνια που ενας ξερει τον αλλο κανουν ολοι τα στραβα ματια.
    Ειναι απλο,μην κανετε πως δεν καταλαβαινετε...

Αυτό που λες ισχύει αλλά έχει δύο πλευρές.Σε μικρές πόλεις ή χωρία δεν υπάρχει η ανωνυμία των μεγαλουπόλεων,όποιος κάνει μ@λακία θα βρεθεί ακριβώς γιατί όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους.Οπότε μπορεί σε θέμα τυπικότητας να υστερούν τα χωριά,αλλά σε θέμα ουσίας (π.χ ατύχημα με εγκατάλειψη θύματος) να είσαι σίγουρος πως τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά σε μία μικρή πόλη ή χωριό παρά στην Αθήνα
    Fortis Fortuna Adiuvat

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Αυτό που λες ισχύει αλλά έχει δύο πλευρές.Σε μικρές πόλεις ή χωρία δεν υπάρχει η ανωνυμία των μεγαλουπόλεων,όποιος κάνει μ@λακία θα βρεθεί ακριβώς γιατί όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους.Οπότε μπορεί σε θέμα τυπικότητας να υστερούν τα χωριά,αλλά σε θέμα ουσίας (π.χ ατύχημα με εγκατάλειψη θύματος) να είσαι σίγουρος πως τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά σε μία μικρή πόλη ή χωριό παρά στην Αθήνα
    Ολα εχουν 2 οψεις...

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
    διαβαζω ωρα τις απαντησεις σας.. ειμαι εκπληκτος με την ανταποκριση που υπαρχει απο ολους σας. και ειλικρινα ευχαριστω παιδια. ευχαριστω για τις συμβουλες σας. στον φιλο που εδωσε ενα χαρακτηρισμο για τους γονεις του.. συγνωμη αλλα απαξιω να απαντησω.
    τεσπα. μολις γυρισα απο το χωριο.. το μηχανακι ειναι εκει.απο την μερα που το πηρε.δεν τ κουνησε.. μπαινω μεσα.τ λεω ελα ρε καλοριζικο.και αρχισα να τον ρωταω.παει? μ λεει δεν τ ανοιξα.τ λεω να σ πω κατι.δεν εχεισ τα χερια για να οδηγησεις κατι τετοιο και το ξερεις ε? δεν μ απανταει.τ λεω το ξερεις πως ολοι σε κατακρινουν καιπως λενε τι μαλακια εκανες που τ πηρες ε? μ λεει ναι.. και συνεχιζει αφηνοντας με αναυδο οτι εβαλε ηδη αγγελια.. για να πουλησει την μηχανη.. μ λεει οι δικοι μ δεν μ μιλανε.. ο πατερας μ μου ειπε οτι θα με ξεγραψει αν με δει και το καβαλαω η αν δεν τ πουλησω σε μια εβδομαδα... του τα εχωσα λιγακι... του ειπα απο παπακι αγορι μ δεν πας σε τοσα αλογα..ουτε εσυ ουτε εγω με τοσα χρονια οδηγηση δεν εχουμε τα χερια για αυτο... μ λεει το ξερω.. αλλα παω σιγα.. του λεω αν πηγαινεις σιγα παρε ενα beverly 250 που δεν καει ειναι και κυριλε και παει οχι 50 αλλα 120... η ουσια ειναι οτι του αλλαξαμε την γνωμη χωρις υστεριες...
    ας ελπισουμε τωρα να το πουλησει γρηγορα...
    κανεις cbr 1000??
    Εγω στη θεση σου θα εδεινα το hornet και θα κρατουσα το cbr!!!!!!

Τελικα δεν μαθαμε τον λογο γιατι την πηρε.........

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Sfigas χάρηκα ειλικρινά για την τροπή που παίρνει το θέμα, εύχομαι να είναι αυτή η κατάληξη. Προσέχετε μόνο γιατί η κίνηση από παπί σε 1000 ήταν ρουά ματ. Εξάλου κι ένα παπί ακόμα μπορεί να γίνει επικίνδυνο για νέο 18 ετών που κάνει παράτολμες ενέργειες. Καλές σας βόλτες και καλά χιλιόμετρα στην Κρήτη.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    προβλέπω τον πιτσιρίκα από την τσαντίλα του ,να προσπαθεί να φορέσει κινητήρα από blade στο παπι και να σκέφτεται "τώρα θα σας δείξω εγώ ρε"...

Saiyan Το avatar του/της Sephiroth5
    Τωρα το διαβαζα,
    κριμα παντως.... επρεπε να του βαλει turbo κ να εκανε κοντρες με μπουσα.
    Με το κοντομανικο κ χωρις κρανος για να ειναι πιο ελαφρης.
    Εξαλου σιγα την δυναμη, ουτε S1000RR δεν ειναι.

:a29:
    I find your lack of faith disturbing.

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    μπανανα...

εγω αυτο που θελω να πω...απο την εμπειρια στο χωριο που κανω τις διακοπες μου, και απο τριγυρω χωρια...με 500 μονιμους...

το ενδεχομενο καποιο βραδυ να βρει καποιος βοσκος σουρωμενος και να ριχνει με τη μπιστολα ετσι επειδη του καπνισε ειναι αρκετα υψηλο...και φυσικα μπορει να σε παρει και καμια αδεσποτη...οπως εχει γινει πολλες φορες...

και στην αθηνα γινεται αυτο...

απλα στο χωριο εχεις 2 στα 500, ενω στην αθηνα 2 στις 50.000 να γινει αυτο...

περα απο διαφορους προβληματικους που κανουν οτι γουσταρουν επειδη τους λυπουντε, και κανεις δε λεει τιποτα...καλα οσο ειναι παιδια, δε μπορουν να κανουν κατι εξοφρενικο(συνηθως)...αλλα μεγαλωνουν καποια στιγμη και καταληγουν θηρια ανημερα...
    Να σαι καλα ρε φιλαρακ που με ανοιξες τα ματια.....
    Τοσα χρονια δεν τοχα σκεφτει αυτο.....
    Κι εχουμε εδω καμποσους βοσκους (να δεις πως τη κοπανανε τη ρακη... κατσε καλα... σα νερακι σε λεω....)
    Με φαινεται αυριο πρεπει να τα μασω και να κατεβω αθηνα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    Οταν καποιος φτασει τα 18 ειναι σχεδον απιθανο να του αλλαξεις νοοτροπια, μπορω να πω οτι οι γονεις του αργησαν 15-16 χρονια!
    Σε μερικους μπορει να φανει γελοιο αυτο που λεω, κι ομως το παιδι απο αυτη την ηλικια καταλαβαινει σχεδον τα παντα και καλο ειναι να αρχιζει η 'μοτο' παιδεια απο τετοια ηλικια.Ο ανηψιος μου που ειναι 22 μηνων οταν βγαινει στο μπαλκονι και βλεπει 'ακρανους' αναβατες τους δειχνει με το χερακι του και εννοειται οτι η αδελφη μου που ειναι απο κοντα τον κανει να καταλαβαινει οτι αυτο που βλεπει ειναι λαθος. Τα παιδια ειναι σαν τα σφουγγαρια σε αυτη την ηλικια.
    Αυτο που μπορει να κανει ο φιλος μας ειναι να μερημνησει να κατεβει σε κυβικα ο μικρος και να τον εχει απο κοντα για να μαθει καποια πραγματα
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

Μου αρεσει που οι περισοτεροι αν οχι ολοι τον θεωρειτε καταδικασμενο.
    Οκ. Πηρε 1000αρι απο παπι και ειναι μονο 18. Και? Ειστε τοσο σιγουροι οτι αν αντι για μηχανη επαιρνε αμαξι θα ηταν πιο ασφαλης? Με τη παρεα μεσα να του κολαει οτι αυτο που πηρε δεν παει η ανοιξε να δουμε ποσα πιανει? Στη μηχανη δυσκολα θα βρεθει συνεπιβατης να στα πει αυτα.
    Απ'την αλλη τι σας κανει να πιστευετε οτι εχει καμια διαφορα αν ο αλλος ειναι 18 η 25 οταν ειναι μεσα στη καυλα?
    Τι σας κανει να πιστευετε οτι το περασμα απο παπι σε 1000 ειναι καταδικαστεο οταν δεν γνωριζετε ουτε εξ'οψεως τον αλλο?
    Ξερω ανθρωπους που ακομα και απο 600αρι σε 1000αρι εφαγαν τα μουτρα τους οπως ξερω και αλλους που πηραν 1000αρι χωρις καμια απολυτως προηγουμενη σχεση με μηχανη και πανε καλυτερα και ασφαλεστερα απο πολλους παλιους.
    Το σωστο ειναι να υπαρξει μια σωστη καθοδηγηση οσον αφορα τη σωστη ενδυμασια και τι θα πρεπει να προσεχει οσον αφορα την οδηγηση.
    Απο κει κι επειτα ολοι απο τυχη ζουμε ειτε οδηγαμε μηχανη ειτε παμε με ταξι.
    γιατι ο δρομος ειν'αληθεια
    χιλια κι ενα παραμυθια
    ειναι το σπιτι μας
    δεν εχει ΤΕΛΟΣ

Παντου Διτροχος Το avatar του/της loz
    λοιπον για μενα μην την σπασεις: κριμα
    μην του την κλειδωσεις: θα κλαιει
    μιλα με τους γονεις για εξοπλισμο: ασφαλεια
    και: μιληστε μιληστε μιληστε
    καταρχην για τα μηχανολογικα της μοτο καντον να την σεβεται
    2ον μιλα του για της τεχνικες οδηγησης της μοτο
    3ον βγητε μια βολτα μαζι και καντε καποια μαθηματακια και εσυ θα γουσταρεις και
    πολυ χρησιμο θα ειναι για αυτον. Δειξε ποσο γρηγορα καταπινει χλμ το τερας του
    δειξτου φρεναρισματα κτλ.
    4ον βαλτον στο φορουμ κατι θα μαθει. σιγουρα.
    5ον πρασπαθησε να τον κανεις να καταλαβει οτι δεν ειναι πιο μαγκας οδηγος
    απο αλλους που μας βλεπουν απο εκει ψηλα.
    Και εγω απο παπι ξεκινησα επειτα πηγα σε ενα δανεικο για καιρο
    TDM 900 ομως με πολυ συζητηση απο ενα δικο μου εμαθα σιγα σιγα
    να φοβαμαι να σκεφτομαι και να γουσταρω τρελα της μοτο.
    Τωρα εχω ΤΑ 700 ολοδικη μου και παλι νιωθω οτι κανω τα πρωτα
    βηματα. Αμα τον εκπαιδευσεις να σκεφτεται και να οδηγει θα σε
    ευχαριστει για παντα.
    loz:a5:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lio5
    Να σαι καλα ρε φιλαρακ που με ανοιξες τα ματια.....
    Τοσα χρονια δεν τοχα σκεφτει αυτο.....
    Κι εχουμε εδω καμποσους βοσκους (να δεις πως τη κοπανανε τη ρακη... κατσε καλα... σα νερακι σε λεω....)
    Με φαινεται αυριο πρεπει να τα μασω και να κατεβω αθηνα....

otan leme χωριο...εννοουμε χωριο...δε μπορω να καταλαβω τις εξυπναδες μερικων απο σας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tadi
    Μου αρεσει που οι περισοτεροι αν οχι ολοι τον θεωρειτε καταδικασμενο.
    Οκ. Πηρε 1000αρι απο παπι και ειναι μονο 18. Και?
    Εγω στα 18 ειχα ενα σαπιο glx72cc και απο τυχη ζω (οχι δεν ετυχε να εχω καποιο σοβαρο ατυχημα αλλα ετυχε να περναω ξυστα απο ροδες νταλικας σερνομενος στην ασφαλτο...2 φορες μαλιστα)
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

Σελίδα 10 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μου χάλασε!!! τι να κάνω ? που να παω ?
    από afrotwin στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2015, 20:56
  2. τι να κανω?
    από jek στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2005, 19:01
  3. Τι να κάνω;
    από toyota στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2005, 11:39
  4. CBR 125 R: Πινακίδα...Τι να κάνω;;
    από georgep800 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2005, 23:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα