Ξέρεις οτι εγώ δε χάνω πολύ μικρότερου status βόλτες, λές να πάτε εσείς οι Ινστρούχτορες Σέρρες και να μείνω εγώ εδώ ???? Δε νομίζω !!!
Αρκεί μόνο να μη διαλέξετε να πάτε κα8ημερινές γιατί τότε σας καθάρισα !!!
Ξέρεις οτι εγώ δε χάνω πολύ μικρότερου status βόλτες, λές να πάτε εσείς οι Ινστρούχτορες Σέρρες και να μείνω εγώ εδώ ???? Δε νομίζω !!!
Αρκεί μόνο να μη διαλέξετε να πάτε κα8ημερινές γιατί τότε σας καθάρισα !!!
ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΩ ΤΟ ΘΕΜΑ .... ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ??????![]()
περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..
Δάσκαλε Μίλτο... Το πότε θα πάμε Σέρρες δε το ξέρουμε ούτε εμείς, αλλά το τι θα κάνουμε εκεί... είναι προφανές !!!
Ελπίζω να παρευρεθείς για να παραδώσεις ιδιαίτερα μαθήματα σε όσουν το έχουν ανάγκη... εεε????
σωπα ρε βαγγέλη...Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
Είμαι ο ένας < ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ >
:
αμα "λυθείς" στις σέρρες δεν σκέφτεσαι τίποτα...
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
ΦΙΛΕ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΑΠΛΟΙ INSTRUCTORES, ΑΝΑΓΚΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΜΕΑρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΜΑ ΠΑΡΑ ΄΄ΛΥΘΕΙΣ΄΄ ΟΜΩΣ ΣΕ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, Η ΑΣΦΑΛΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΝΑΕΙΑρχικά δημιουργήθηκε από free rider
σωπα ρε βαγγέλη...
αμα "λυθείς" στις σέρρες δεν σκέφτεσαι τίποτα...
![]()
![]()
![]()
ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΖΕΣΤΕΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΠΑΝΩ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ SBS ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΑρχικά δημιουργήθηκε από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΩ ΤΟ ΘΕΜΑ .... ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ??????![]()
![]()
Εφοσον το αναφερετε, παρα τις δυσκολιες που αναφερει ο Mitsos προτιμουνται οι καθημερινες γιατι εχεις ολη την πιστα δικη σου, ενω τα ΣΚ εκτος οτι ερχονται και μερικοι "εγκαβλοι" μερικες φορες μπαινουν και κουτακια που σημαινει οτι θα μοιραζεται ο χρονος, κατι που με τις ζεστες ειναι πολυτελεια (μετα τις 12 λακιζουμε).
Επιπλεον, ο μηνας Ιουλιος ειναι χειροτερος απο τον Αυγουστο σε ζεστη γι'αυτο και αποφευγεται.
Προσωπικα οποιαδηποτε ημερομηνια κανονιστει εχω τη δυνατοτητα να ακολουθησω (καθημερινες ή ΣΚ)
ΑΠΟ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΑΜΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ
Ο ΚΩΣΤΑΣ-SPORKY ΝΑ ΔΟΥΜΕ
Ο ΜΗΤΣΟΣ ΜΟΝΟ ΣΚ ΜΠΟΡΕΙ
Ο ΜΙΛΤΟΣΔΕΝ ΞΕΡΩ
Και να μην βγει το προγραμμα για Ιουλιο δεν χαλασε ο κοσμος κανονιζουμε π.χ. 20-21 Αυγουστου ή 24-25 Σεπτεμβριου που η πιστα θα ειναι ελευθερη και η ζεστη θα ειναι λιγοτερη.
Φιλος απο Θεσσαλονικη που πηγε προχθες μου ειπε οτι η ζεστη ηταν ανυποφορη......
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΑΠΟ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΑΜΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ
Ο ΚΩΣΤΑΣ-SPORKY ΝΑ ΔΟΥΜΕ
Ο ΜΗΤΣΟΣ ΜΟΝΟ ΣΚ ΜΠΟΡΕΙ
Ο ΜΙΛΤΟΣΔΕΝ ΞΕΡΩ
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ....(ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΤΕΣ) ......Ο ΜΙΛΤΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒ/ΚΟ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ... ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΜΟΥ...ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Δ-Τ ΔΟΥΛΕΥΩ ,Τ-Π ΚΑΘΟΜΑΙ ,-Π-Σ-Κ ΔΟΥΛΕΥΩ (ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΤΣΙ
???ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ....ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ , ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΘ ΕΠΟΜΕΝΟ Σ/Κ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ . ΤΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΙΟΥΛΗ. ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ......
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΣΩΠΑ ΡΕ ΣΥ ΒΑΓΓΕΛΗ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΠΟΤΕ ΠΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΣΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ .....![]()
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΚ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΜΕ,
Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΚ ΕΧΕΙ SBS4 ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΕΣΤΕ.
ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΕΣ
ΑΘΗΝΑ-ΚΙΑΤΟ(ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΜΕ ΤΟ FERRY)-ΙΤΕΑ-ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ(ΑΙΓΙΟ ΜΕ ΤΟ FERRY).
ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΣΕΡΡΕΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ Κ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ ..... ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΕΘΝΙΚΗ .....ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΙΑΤΟ - ΙΤΕΑ .Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΑΘΗΝΑ-ΚΙΑΤΟ(ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΜΕ ΤΟ FERRY)-ΙΤΕΑ-ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ(ΑΙΓΙΟ ΜΕ ΤΟ FERRY).
ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΣΕΡΡΕΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ Κ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ [/B]![]()