Σελίδα 10 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 189

Θέμα: Σεμινάριο SBS +μπανάκι

είπα μήπως....αλλά δεν... Το avatar του/της Pokermon
    Και όμως από την ΤΙΓΚΑ PRODUCTIONS δεν ξεφεύγει τίποτα. Παρόλες τις φωνές και τις προσπάθειες του Mitsos να μην φωτογραφηθεί εν ώρα δράσης, Η ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ ΤΩΝ ΤΣΑΚΩΣΕ!!!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	05-07-02 sbs halaro (26).jpg 
Προβολές:	117 
Μέγεθος:	37,7 KB 
ID:	18756
    @ Pokerland

.
    Ο αγαπημενος του SBS εν δρασει.......

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	hpim0140.jpg 
Προβολές:	113 
Μέγεθος:	95,2 KB 
ID:	18757

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    ρε σεις ποια κρυφή κάμερα τον πήρε εκεί ... ?
    μπράβο είσαστε ετοιμοπόλεμοι!!!

Α και σχετικά με το ξύσιμο του τζιν, ήταν απο προηγούμενη πτήση (ή μήπως το η είναι ω?...), αμα θα πάρουμε τα παντέλονα και τα μποτικά, τότε παρέα θα τα ξύνουμε....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

είπα μήπως....αλλά δεν... Το avatar του/της Pokermon
    Άντε άντε με το καλό να παραλάβεις την μοτό σου ετοιμοπόλεμη και τον εξοπλισμό σου για να μάθουμε παρέα!!!!!!

@ Pokerland

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Μήτσος1
    Τώρα βρήκατε να τα postάρετε όλα αυτά παλιοχαρακτήρες εεε???? Περιμένατε να λείψω λίγο και "ριξατε" 3 σελίδες φωτογραφίες έτσι ??? Καλάααααααααα...

:-))))))))))

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
    Και όμως από την ΤΙΓΚΑ PRODUCTIONS δεν ξεφεύγει τίποτα. Παρόλες τις φωνές και τις προσπάθειες του Mitsos να μην φωτογραφηθεί εν ώρα δράσης, Η ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ ΤΩΝ ΤΣΑΚΩΣΕ!!!!!!
    ΠΟΥ ΣΕ ΡΕ ΜΑΚΗ

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΣΠΙΕ , ΣΑΝ ΑΝΤΙΒΑΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ,(ΣΕ 2 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΒΙΔΑ+ΑΝΤΙΒΑΡΑΚΙ) ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑΚΑΚΙΑ (RH + LH ΟΧΙ ΣΕΤ )

Ναι βρε και αμα θες πέρνεις after market ποιο κοντά για να μην βρισκουν με την μια με το ίδιο βάρος ειδικά για την δικιά σου μόνο μηχανή...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    Ναι βρε και αμα θες πέρνεις after market ποιο κοντά για να μην βρισκουν με την μια με το ίδιο βάρος ειδικά για την δικιά σου μόνο μηχανή...
    ΑΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΑΡΖΑΝΙΕΣ ΣΥΧΝΑ, ΤΩΡΑ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ 2-3 ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ ΛΙΓΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΧΑΛΑΡΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ 40km ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥΣ.
    ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ PRIVE ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ 4-5 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΤΟΑΠΟΥΣΙΕΣ

Βελτιωμένος Ύπνος...... Το avatar του/της maintenance
    TI EΓΙΝΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;

ΜΕ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΝΕΙΣ;

ΕΥΓΕ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ, ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΒΛΕΠΩ, ΜΕ 32 ΒΑΘΜΟΥΣ.

ΑΣ ΜΗΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ TROPEA!!!

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ.............ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΤΟΥ....
    η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

ΗΤΑΝ ΤΥΧΕΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΤΟΥ, ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ , ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ

Αυτα είχα το βράδυ του Σαββατου στο κεφάλι μου και δεν μπορούσα να κοιμηθώ... σκεφτόμουνα τα αν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    Αυτα είχα το βράδυ του Σαββατου στο κεφάλι μου και δεν μπορούσα να κοιμηθώ... σκεφτόμουνα τα αν...
    XΑΛΑΡΩΣΕ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ,ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    Θέλω να δηλώσω ότι ουδεμία σχέση έχω με αυτούς του αλήτες τσαντάκηδες (τανκ μπαγκ –σακίδια πλάτης ) μηχανόβιους
    Τους βρήκα στον καφέ και τους συνόδευσα στην ταβέρνα φυσικά
    Η αριστερή τσιμούχα του μπροστινού που έχανε, φρόντισε να τα χάσει τελείως σε δυο φρεναρίσματα από τελική, το βράδυ της προηγούμενης νύχτας, σε μια δόκιμη
    Το αποτέλεσμα μια ψυχολογική ανασφάλεια στο να ακολουθήσω ss μηχανές σε <<χαλαρή>> βόλτα
    Και μάλλον καλά έκανα
    Συγνώμη που με περιμένατε ,αλλά νόμιζα- ήλπιζα ότι ο τίγκαςs θα δει το μήνυμα στο πμ και θα ακούσει τα φωνητικά στο τηλέφωνο, γιατί γραπτά δεν ξέρω να στέλνω

Τέλος θέλω να τους καταγγείλω επισήμως, ότι με το που ήρθε το φαΐ ,άρχισαν να μου κάνουν ερωτήσεις για την εθνική Βραζιλίας , για να μου κοπεί η όρεξη και να μου φανε το φαΐ

Βελτιωμένος Ύπνος...... Το avatar του/της maintenance
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
    [B]Θέλω να δηλώσω ότι ουδεμία σχέση έχω με αυτούς του αλήτες τσαντάκηδες (τανκ μπαγκ –σακίδια πλάτης ) μηχανόβιους
    Τους βρήκα στον καφέ και τους συνόδευσα στην ταβέρνα φυσικά
    Η αριστερή τσιμούχα του μπροστινού που έχανε, φρόντισε να τα χάσει τελείως σε δυο φρεναρίσματα από τελική, το βράδυ της προηγούμενης νύχτας, σε μια δόκιμη
    Το αποτέλεσμα μια ψυχολογική ανασφάλεια στο να ακολουθήσω ss μηχανές σε <<χαλαρή>> βόλτα
    Και μάλλον καλά έκανα
    Συγνώμη που με περιμένατε ,αλλά νόμιζα- ήλπιζα ότι ο τίγκαςs θα δει το μήνυμα στο πμ και θα ακούσει τα φωνητικά στο τηλέφωνο, γιατί γραπτά δεν ξέρω να στέλνω

Τέλος θέλω να τους καταγγείλω επισήμως, ότι με το που ήρθε το φαΐ ,άρχισαν να μου κάνουν ερωτήσεις για την εθνική Βραζιλίας , για να μου κοπεί η όρεξη και να μου φανε το φαΐ

ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ....................

ΣΤΙΣ 17 ΤΟΥ ΜΗΝΑ, ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΟΙ "ΓΝΩΣΤΟΙ", ΓΙΑ ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΣΟΥ.

ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΕΓΩ.....................ΤΡΩΓΩΝΤΑΣ ΟΜΩΣ...............ΚΑΙ ΠΙΝΩΝΤΑΣ..................................................................................

η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

Σελίδα 10 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF