-
είπα μήπως....αλλά δεν...
-
Ο αγαπημενος του SBS εν δρασει.......
-
αχ...και να χα μοτόρι!
-
είπα μήπως....αλλά δεν...
-
Παλαιό μέλος
Τώρα βρήκατε να τα postάρετε όλα αυτά παλιοχαρακτήρες εεε???? Περιμένατε να λείψω λίγο και "ριξατε" 3 σελίδες φωτογραφίες έτσι ??? Καλάααααααααα...
:-))))))))))
-
Λαβωμένο μέλος
ΠΟΥ ΣΕ ΡΕ ΜΑΚΗ
-
Λαβωμένο μέλος
ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΣΠΙΕ , ΣΑΝ ΑΝΤΙΒΑΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ,(ΣΕ 2 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΒΙΔΑ+ΑΝΤΙΒΑΡΑΚΙ) ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑΚΑΚΙΑ (RH + LH ΟΧΙ ΣΕΤ
)
-
αχ...και να χα μοτόρι!
Ναι βρε και αμα θες πέρνεις after market ποιο κοντά για να μην βρισκουν με την μια με το ίδιο βάρος ειδικά για την δικιά σου μόνο μηχανή...
-
Λαβωμένο μέλος
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Ναι βρε και αμα θες πέρνεις after market ποιο κοντά για να μην βρισκουν με την μια με το ίδιο βάρος ειδικά για την δικιά σου μόνο μηχανή...
ΑΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΑΡΖΑΝΙΕΣ ΣΥΧΝΑ, ΤΩΡΑ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ 2-3 ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ ΛΙΓΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΧΑΛΑΡΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ 40km ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥΣ.
ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ PRIVE ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ 4-5 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΤΟΑΠΟΥΣΙΕΣ
-
Βελτιωμένος Ύπνος......
-
Λαβωμένο μέλος
-
αχ...και να χα μοτόρι!
Αυτα είχα το βράδυ του Σαββατου στο κεφάλι μου και δεν μπορούσα να κοιμηθώ... σκεφτόμουνα τα αν...
-
Λαβωμένο μέλος
-
Παγανιστικόν μέλος
-
Βελτιωμένος Ύπνος......
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
[B]Θέλω να δηλώσω ότι ουδεμία σχέση έχω με αυτούς του αλήτες τσαντάκηδες (τανκ μπαγκ –σακίδια πλάτης ) μηχανόβιους
Τους βρήκα στον καφέ και τους συνόδευσα στην ταβέρνα φυσικά
Η αριστερή τσιμούχα του μπροστινού που έχανε, φρόντισε να τα χάσει τελείως σε δυο φρεναρίσματα από τελική, το βράδυ της προηγούμενης νύχτας, σε μια δόκιμη
Το αποτέλεσμα μια ψυχολογική ανασφάλεια στο να ακολουθήσω ss μηχανές σε <<χαλαρή>> βόλτα
Και μάλλον καλά έκανα
Συγνώμη που με περιμένατε ,αλλά νόμιζα- ήλπιζα ότι ο τίγκαςs θα δει το μήνυμα στο πμ και θα ακούσει τα φωνητικά στο τηλέφωνο, γιατί γραπτά δεν ξέρω να στέλνω
Τέλος θέλω να τους καταγγείλω επισήμως, ότι με το που ήρθε το φαΐ ,άρχισαν να μου κάνουν ερωτήσεις για την εθνική Βραζιλίας , για να μου κοπεί η όρεξη και να μου φανε το φαΐ
ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ....................
ΣΤΙΣ 17 ΤΟΥ ΜΗΝΑ, ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΟΙ "ΓΝΩΣΤΟΙ", ΓΙΑ ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΣΟΥ.
ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΕΓΩ.....................ΤΡΩΓΩΝΤΑΣ ΟΜΩΣ...............ΚΑΙ ΠΙΝΩΝΤΑΣ..................................................................................
Κανόνες δημοσιεύσεων
- Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
- Δεν μπορείτε να απαντήσετε
- Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
- Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
-
- Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
- Τα smilies είναι ΟΝ
- Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
- Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
- Ο κώδικας HTML είναι OFF