Σελίδα 10 από 33 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 488

Θέμα: Μετά το vstrom τι; Πες και εσύ την άποψή σου..

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    κάνω μια σφήνα σαν κάτοχος του 800: στο δρόμο είναι ικανότατο και έχω την πεποίθηση (έτσι, το γράφω ευγενικά ) πως είναι αρκετά πάνω από στρώμα, τρανσαλπ, τιντιεμ, μονοκύλινδρα (βλ. τενερέ κλπ), και εννοείτε πως βαρκαδέρα κλπ δεν παίζουν...

Στο ταξίδι τα θέματα είναι 2: σκληρή σέλα και ζελατίνα. Σε θέμα εργονομίας (θέση σώματος, γωνίες σε πόδια, χέρια κλπ) προσωπικά έχω κουμπώσει τέλεια πάνω του (ύψος 1,75) και σε ταξίδι δε με κουράζει καθόλου
    Στα κρύα δουλεύει καλά ο κινητήρας του;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Στα κρύα δουλεύει καλά ο κινητήρας του;
    για δες και πες : κλικ

όχι παλιός... Το avatar του/της PanVas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    Στο ταξίδι τα θέματα είναι 2: σκληρή σέλα και ζελατίνα. Σε θέμα εργονομίας (θέση σώματος, γωνίες σε πόδια, χέρια κλπ) προσωπικά έχω κουμπώσει τέλεια πάνω του (ύψος 1,75) και σε ταξίδι δε με κουράζει καθόλου
    Η σέλα πες ότι δεν με ενδιαφέρει.
    Η ζελατίνα όμως και η κάλυψη είναι το νούμερο ένα πρόβλημα για μένα πιστεύω.

Στην Αλγερία, με 1200 Ευρώ ακόμα (ρεζερβουάρ), ίσως θα ήταν το απόλυτο μηχανάκι.

Αλλά είπαμε. Δεν πάω μόνο Αλγερία. Και πόσο μάλλον το γεγονός ότι δεν με ενδιαφέρει η πόλη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas

Στην Αλγερία, με 1200 Ευρώ ακόμα (ρεζερβουάρ), ίσως θα ήταν το απόλυτο μηχανάκι.

Αλλά είπαμε. Δεν πάω μόνο Αλγερία. Και πόσο μάλλον το γεγονός ότι δεν με ενδιαφέρει η πόλη...

Παναγιωτη καταλαβαίνεις οτι μηχανάκι που να είναι τέλειο και στο ον και στο οφ κομματι απο όλες τις αποψεις (αξιοπιστία, επιδόσεις, ευκολια, αυτονομία, ανεση κλπ), ΔΕΝ υπάρχει.

Θα κανεις συμβιβασμους.
    Σκέψου προς τα πού θες να τους κάνεις (στο ον ή στο οφ κομματι)

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas

Η σέλα θα πρέπει να σε ενδιαφέρει γιατί μιλάμε για τάκο
    αλλά οκ, διορθώνεται (βάζεις gel, βάζεις μαξιλαράκι, την αλλάζεις ολόκληρη...)

Ζελατίνες έχουν ήδη κυκλοφορήσει πολλές αφτερ μάρκετ για το συγκεκριμένο μοντέλο οπότε θεωρώ πως κάποια θα σε καλύψει, δε μπορεί...

Το μικρό τεπόζιτο είναι θέμα στα μεγάλα ταξίδια όπου δεν υπάρχει πολιτισμός... Αντισταθμίζεται απο την εκπληκτική κατανάλωση του σε ρυθμούς χαλαρούς που πέφτει κάτω απο τα 4 λ/100 χλμ (το ξέρω... ακούγεται υπερβολικό αλλά ισχύει!).

Ακόμα και αν δε πιάσουμε το μίνιμουμ, μαζί με τη ρεζέρβα βγάζει 400 χλμ και αν κουβαλάς και 2 λίτρα σε φυαλες πιάνεις τα 450... θες και άλλο?

Fun times! :) Το avatar του/της QSpec
    Αφού δεν σε ενδιαφέρει η πόλη και το χώμα δεν είναι και στις προτεραιότητες από όσο κατάλαβα, πάρε το 1200. Βέβαια εδώ μπαίνει το οικονομικό θέμα το οποίο είναι ένα μεγάλο θέμα από μόνο του.

Προσωπικά δεν πιστεύω οτι το adv αξίζει τα 17000 που έχει.
    Bigger Bikers Bounce Better
    Fun times!

Μα κοίτα το...
    Special Edition.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	f800gs.jpg 
Προβολές:	279 
Μέγεθος:	84,9 KB 
ID:	200100
    Fun times!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    ό,τι ζελατίνες βγάζει η bmw για το 1200adv υπάρχουν και για το 800

Και φυσικά αν δεν θέλεις μαμά βγάζει και η givi

http://i45.tinypic.com/2z8re51.jpg

Παλαιό μέλος Το avatar του/της man iii
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Να κανω μια ερωτηση?
    Εχεις (ειχες) ενα Βαρα, χακι με χωματινα λαστιχα?

ένα μπορντό με χωμάτινα
    Διασκέδαση είναι η τέχνη να κουράζεσαι τις ώρες ανάπαυσης !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από man iii
    ένα μπορντό με χωμάτινα
    Οκ, γιατι ειχα γνωρισει ενα παλληκαρι με ενα τετοιο στα σχολεια του Σπανου!

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Παναγιωτη καταλαβαίνεις οτι μηχανάκι που να είναι τέλειο και στο ον και στο οφ κομματι απο όλες τις αποψεις (αξιοπιστία, επιδόσεις, ευκολια, αυτονομία, ανεση κλπ), ΔΕΝ υπάρχει.

Θα κανεις συμβιβασμους.
    Σκέψου προς τα πού θες να τους κάνεις (στο ον ή στο οφ κομματι)

Έτσι είναι, αλλά σαν κάτοχος ενός 990 με 38.000 χλμ και με καμία επίσκεψη στο συνεργείο(πέραν σέρβις...) όσο καιρό είναι στα χέρια μου (15 μήνες/18.000χλμ), θα τολμούσα να πω ότι το αυστριακό ον-οφ είναι ότι ποιο κοντά σε αυτό που κάθε αναβάτης ον -οφ ψάχνει...
    Είμαι σίγουρος, και το έχω ξαναπεί, ότι αν το μηχανάκι αυτό (ακριβώς το ίδιο...) δεν έγραφε ΚΤΜ στην ούγια, θα είχε διαλύσει τον ανταγωνισμό στην κατηγορία...
    Παναγιώτη νομίζω ότι είσαι ήδη ταμένος και το μόνο που σε κρατάει για λίγο ακόμα μακρυά από την σέλα της μπέμπας είναι το οικονομικό... παίζουν βέβαια και οι μεταχείρο ...ψάξτω...

Σχετικά τέλος με το χώμα να θυμήσω ότι Παναγιώτης, που δηλώνει άπειρος, με ένα ζευγάρι λαστιχα στο στρομ πήγε σχεδόν παντού... Μην υποτιμάτε τα μηχανάκια... εμείς οι οδηγοί είμαστε τα κουλάδια και οι κότες... Αυτά έχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες από αυτές που εμείς μπορούμε να διαχειριστούμε...Ο οδηγός κάνει το μηχάνημα και όχι το αντίθετο...

υ.γ. Παιζεί πολύ το καλοκάιρι να περάσω από Σόφια με τα μωρά μου... θα είσαι εκεί γύρο στα τέλη Ιουλίου; πολύ θα γούσταρα να τα λέγαμε και από κοντά...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Ολα πανε παντου αφοβα...

http://www.xrv.org.uk/forums/ride-re...ff-road-2.html

Για το Βαρα που ολοι λενε οτι δεν ειναι για τιποτα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	xrv.jpg 
Προβολές:	292 
Μέγεθος:	58,1 KB 
ID:	200108

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK

Σχετικά τέλος με το χώμα να θυμήσω ότι Παναγιώτης, που δηλώνει άπειρος, με ένα ζευγάρι λαστιχα στο στρομ πήγε σχεδόν παντού... Μην υποτιμάτε τα μηχανάκια... εμείς οι οδηγοί είμαστε τα κουλάδια και οι κότες... Αυτά έχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες από αυτές που εμείς μπορούμε να διαχειριστούμε...Ο οδηγός κάνει το μηχάνημα και όχι το αντίθετο...
    Πετάγομαι λίγο.

Κατ' αρχάς συμφωνώ μαζί σου. Το θέμα όμως, για εμένα τουλάχιστον, είναι το πόσο διασκεδαστικά πάει στο χώμα για τα δικά μου κριτήρια. Όλα πάνε παντού. Υπάρχει ο τύπος που έβαζε το R1 στην άμμο. Έχω δει ταξιδιωτικό στο Μαρόκο με ένα XT660 και ένα CBR900, σε αμμολόφους κανονικά. ΑΛΛΑ αμα είναι κάθε τρεις και λίγο να σταματάω για να σπρώξω, να μην μπορώ να το γείρω πολύ σε ένα κλειστό κομμάτι γιατί δεν μπορώ να το κρατήσω κτλ κτλ εγώ προτιμώ να μην μπω στο χώμα. Εξαρτάται λοιπόν από το τι θέλει να κάνει ο καθένας στα off κομμάτια.

Για εμένα είναι ιδανική μια μηχανή κοντά στα 200 κιλά, με 21 μπροστινό και ικανοποιητική δύναμη. 990/800GS δηλαδή.

Όπως είπα και παραπάνω όμως για τις απαιτήσεις που έχω καταλάβει πως έχει ο Παναγιώτης το 1200 θα είναι μια χαρά.
    Fun times!

όχι παλιός... Το avatar του/της PanVas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK

Παναγιώτη νομίζω ότι είσαι ήδη ταμένος και το μόνο που σε κρατάει για λίγο ακόμα μακρυά από την σέλα της μπέμπας είναι το οικονομικό... παίζουν βέβαια και οι μεταχείρο ...ψάξτω...

υ.γ. Παιζεί πολύ το καλοκάιρι να περάσω από Σόφια με τα μωρά μου... θα είσαι εκεί γύρο στα τέλη Ιουλίου; πολύ θα γούστα να τα λέγαμε και από κοντά...

Παίζουν και τα μεταχειρό, αλλά...
    Ταμένος δεν είμαι αλλά μάλλον θύμα.
    Ένιγούει. Νομίζω ότι βάζω το βεστρομ στην αγορά τώρα που βράζει με τις ζέστες.
    Την καινούρια αγορά θα την κάνω καλό Φεβρουάριο, να έχουν βγει και τα καινούρια μοντέλα και να δω τι παίζει.

17 Ιουλίου είμαι κουμπάρος σε έναν γάμο στο Βελιγράδι.
    Μετά λογικά θα είμαι Σόφια. Καλοδεχούμενοι!

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Διαβάζοντας όλα τα ποσταρίσματα στο θρεντ, αλλά και το ταξιδιωτικό στο Μαγκρέμπ, ας πω και γω την παπαριά μου…μιας και ζητάς την γνώμη μας…

Οι περισσότεροι σου προτείνουν την μοτοσικλέτα που έχουν ή την μοτοσικλέτα που θάθελαν να έχουν (συχνό φαινόμενο εδώ μέσα)...άλλοι είναι πιο έντιμοι και ρεαλιστές...εγώ....

...από το ταξιδιωτικό σου κατάλαβα, ότι ούτε λίγο ούτε πολύ , τα προβλήματα του (ταλαιπωρημένου) στρομ , σε τρομοκράτησαν, κόντεψαν να καταστρέψουν τα πάντα, σε σημείο που να ψάχνεις αεροπλάνο, πλοίο , υποβρύχιο...όχι για επιστροφή, αλλά για επαναπατρισμό.

Το ξέρω το fealling , τόχω νιώσει....το αν μετά γίνεται γλυκόπικρη ανάμνηση (όπως το στρατιωτικό) είναι άλλο θέμα...αλλά εκείνη ακριβώς την στιγμή που βλέπεις π.χ. το κινητήρα να ξερνάει λάδια στην αραπιά, ή εκείνη την στιγμή που δεν μπορούσες να σηκώσεις την μηχανή στο Βορρά , εκείνα τα λεπτά , τα δευτερόλεπτα, μπορούν να κοστίσουν πολλά σε πολλούς.....

Εμείς εδώ μαθαίνουμε μόνο από αυτούς που επέστρεψαν και που έκατσαν και τάγραψαν...(κάπου έγραψες ότι δεν ήθελες να ξανακαβαλήσεις).
    Τα περί " αυτά είναι η περιπέτεια" δεν με βρίσκουν σύμφωνο ...αλλά τεσπά

Άρα το βασικά του μηχανήματος που θα σε συνοδεύει στις πανέμορφες εξορμήσεις σου είναι : αντοχή , απλότητα, προσαρμοστικότητα, και κατά το δυνατόν επισκευασιμότητα με αυτά που θα κουβαλάς μαζί σου.

Μετά θα ακολουθήσει η υποδύναμη και η παθητική ασφάλεια (που προσφέρει η υποδύναμη) και η παθητική ασφάλεια (που προσφέρουν τα αξεσουάρ) η ικανότητα φόρτωσης, η άνεση.

Στο τέλος θα μπουν και οι προσωπικές σου πινελιές ....όπως π.χ. η αισθητική...

Αυτό καταλαβαίνω ότι ζητάς από την επόμενη σου μοτοσικλέτα...κάνω λάθος...???

Άρα μέσα από όλες τις προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι, μπορείς νομίζω να ξεχωρίσεις μόνος σου πια, σε συνδιασμό με την σύμφωνη γνώμη της τσέπης σου, προς τα που να κινηθείς..

Καλούς δρόμους να έχεις
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Σελίδα 10 από 33 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σπασμένο λεβιέ?Φτιάξ'το μόνος και σώσε την τσέπη σου!!
    από Aggelos_SV στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2007, 16:52
  2. Μετά το πέσιμο τι;...
    από stvr1 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2007, 23:06
  3. μετα το ατυχημα ...ΙΚΑ κυριες και κυριοι!!!!
    από EVI στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2006, 07:57
  4. Μετά το ΧΤ... Τι;
    από nkaratz στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2005, 10:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας