τελικη τιμη με την εκπτωση, μηχανη και ατομο, 11+19 x2=60 ευρω να παμε κ να ρθουμε..
μια χαρα μου φαινεται!
εμεις κομπλε...![]()
![]()
![]()
τελικη τιμη με την εκπτωση, μηχανη και ατομο, 11+19 x2=60 ευρω να παμε κ να ρθουμε..
μια χαρα μου φαινεται!
εμεις κομπλε...![]()
![]()
![]()
στριβω, αρα υπαρχω..
δηλαδη κλεισατε???καταστρωμα???για πε για πε....κουπεπε....Αρχικά δημιουργήθηκε από bonnie
μια χαρα μου φαινεται!
εμεις κομπλε...![]()
![]()
![]()
![]()
κλεισαμε! καταστρωματακι εννοειται... σλιπινγκ μπαγκ, μπυριτσα και αραγμα ατενιζοντας τη θαλασσα... ξεκιναμε 9,30 νομιζω, παρασκ βραδυ , και κατα τις 6 το πρωι θα πινω τσικουδιες με τον μενιο και τον λυκο..Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
δηλαδη κλεισατε???καταστρωμα???για πε για πε....κουπεπε....![]()
![]()
αλλος για τη βαρκα μας??![]()
στριβω, αρα υπαρχω..
αν δεν μπορεσουμε να γινει αφιξη στο Ηρακλειο και αναχωρηση απο Χανια μαλλον θα ειμαστε παρεα...αρκει να μας απαντησει και ο ''Χλαπατσας'' στο Ηρακλειο...Αρχικά δημιουργήθηκε από bonnie
κλεισαμε! καταστρωματακι εννοειται... σλιπινγκ μπαγκ, μπυριτσα και αραγμα ατενιζοντας τη θαλασσα... ξεκιναμε 9,30 νομιζω, παρασκ βραδυ , και κατα τις 6 το πρωι θα πινω τσικουδιες με τον μενιο και τον λυκο..![]()
αλλος για τη βαρκα μας??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
αν δεν μπορεσουμε να γινει αφιξη στο Ηρακλειο και αναχωρηση απο Χανια μαλλον θα ειμαστε παρεα...αρκει να μας απαντησει και ο ''Χλαπατσας'' στο Ηρακλειο...![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε μ@λ@κες, ελάτε λέω & θα το κανονίσω
Αν δεν έχει ο Μιχάλης ........ έχω εγώ .........Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
εχεις χωρο να φιλοξενισεις 2 ατομα την παρασκευη και να παμε παρεα στα Χανια????![]()
Κανόνισε να πάμε Χανιά 'ολοι μαζί .....
![]()
Μένιο την προηγούμενη εβδομάδα έτρεχα σαν τον γκέιΑρχικά δημιουργήθηκε από kompimen
κοπέλια φτάνουν οι μερες και χρειαζόμαστε όσα περισσότερα χέρια γίνεται. όσοι έχουν χρόνο και διάθεση να αναλάβουν κάτι ας επικοινωνήσουν μαζί μου.λόγω αλλαγή μοτό -και πάλι σε έχω κουλάδι
- αλλά πιστεύω ότι τούτη θα έχω αρκετά ελεύθερα απογεύματα για να βάλω κι εγώ ένα χεράκι, στείλε μου το κινητό σου με πμ να σε πάρω τη Δευτέρα για να μην περιμένουμε την Τρίτη το απόγευμα που θα σε βρω στο μαγαζί
![]()
εχμμμμμμμμμ...δεν ειναι τοσο προβλημα που θα μεινουμε αλλα που θα τα πιουμε παρασκευη βραδυ...Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Αν δεν έχει ο Μιχάλης ........ έχω εγώ .........
Κανόνισε να πάμε Χανιά 'ολοι μαζί .....
![]()
![]()
Το πρόβλημα δεν βλέπω .......Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
εχμμμμμμμμμ...δεν ειναι τοσο προβλημα που θα μεινουμε αλλα που θα τα πιουμε παρασκευη βραδυ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..........
Ρε 'σεις ποιοί θα πάνε απο Ηράκλειο???![]()
χρειάζονται άτομα από Ηράκλειο για να κολλήσουν καμιά 50αριά αφίσες....
για να βλέπω χεράκια...![]()
ααα ξέχασα.....και από ρέθυμνο...![]()
Εδω δεν έχει??Αρχικά δημιουργήθηκε από kompimen
ααα ξέχασα.....και από ρέθυμνο...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ktm.Prestige
Εδω δεν έχει??
εκεί βρήκα ρε............εσένα....!!!!!!:a5: :a5: :a5:
ελα κ απο Νεαπολη να κολλησεις αν το αναλαβεις εσυΑρχικά δημιουργήθηκε από Ktm.Prestige
Εδω δεν έχει??![]()
ή αλλιως πες μου να βρεθουμε να τις κολλησω εγω.