Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 155

Θέμα: ΕΣΚΑΣΕ!!! κινητήρας...

Post Κι`αλλο μπαμ......

Φιλε μου ευτηχως να λες που εισαι καλα........

Δεν εισαι ο μονος ομως γιατι και εγω πριν λίγες μερες και σιγκεκριμενα το Σαββατο 1 Σεπ. και ωρα 11.30 το πρωι πηγαινα με το δικό μου SV650s του 2003 απο Αγρινιο στα Ιωαννινα και μετα την Αρτα πανω σε μια προσπεραση και εχωντας 150χιλ/ωρα ακούω ενα δυνατο μπαμ και γεμιζει ο τοπος καπνο απο τα λαδια του κινητιρα που επεσαν στην εξατμηση..... Παταω κατευθεια σιμπλεκτη, αλαρμ και πατωντας μονο μπροστα φρενο το βγαζω στην ακρη..... Ευτηχως που δεν πατησα πισω γιατι τωρα θα με κλεγαν οι ρεγκες... Φωτο δεν εχω να σου στειλω αλλα φαντασου την ιδια ζημια με εσενα αλλα με κατι ακομα... Την μιζα ακομα την ψαχνω, δεν υπαρχει πουθενα..... Οσο για την ζημια νομιζω οτι ξερεις, θα περασει τα 1800 ευρω... Ψαχνω για καινουριο κινητητα αν ξερεις καποιο site πες μου να ψαξω... το email μου είναι costas_sv@yahoo.gr Να περνας καλα και να προσεχεις..... Φιλικα costas.....

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: Κι`αλλο μπαμ......

Αρχικά δημιουργήθηκε από Costas_SV650s
    Την μιζα ακομα την ψαχνω, δεν υπαρχει πουθενα.....
    To μηχανάκι το πήγες σε suzuki συνεργείο μετά τη ζημιά ή όχι; Ενδιαφέρον θα είχε να μάθουμε τι είπαν από την suzuki, άσχετα με το αν είναι ή όχι σε εγγύηση.

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Τι να κανω?

Οχι δεν το εχω παει απλα γιατι δεν ειναι στην εγγηηση..... Εσυ τελικα τι εκανες γιατι απ`οτι βλεπω εγινε πριν 2 χρονια.... εγω σκεφτομαι να το φτιαξω με δικα μου εξοδα και να στειλω τον παλιο κινητηρα οπως ειναι στη Syzuki στην Ιαπωνια.....

H Μηχανη ειχε 36400χιλ. με ολα της τα service στην αντιπρωσοποια της suzuki στην Πατρα.... δεν ειχε γινει καμια αλλαγη στον κινητηρα το μονο εχτρα που ειχα ειναι εξατμιση yosimura και φιλτρο BMC και εγινε ξαφνικα χωρις καμια προιδοποιηση.... μεχρι το Σαβατο 1 Σεπ. λειτουργουσε τελεια...... περιμενω Email απο την οδικη βοηθεια με τις φωτο απο το συμβαν... θα τις διμοσιευσω μολις τις εχω....

Υ.Γ Ειμαι στη δουλεια και δεν εχω χρονο....θα τα πουμε ξανα το βραδυ η αυριο το πρωι........ Αν μπορειτε θελω το Email της Suzuki στην Ιαπωνια και την διευθυνση της..... Οπως ειπα σκεφτωμαι να στειλω τον κινητηρα με δικα μου εξοδα να τον ανοιξουν αυτοι......

Re: Κι`αλλο μπαμ......

Φιλε μου ευτηχως να λες που εισαι καλα........

Ψαχνω για καινουριο κινητητα αν ξερεις καποιο site πες μου να ψαξω... το email μου είναι costas_sv@yahoo.gr Να περνας καλα και να προσεχεις..... Φιλικα costas.....
    κατι εχει

καλυτερα απο εδω
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Μολις ελαβα τις φωτο απο την οδικη βοηθεια........

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	p1000172.jpg 
Προβολές:	996 
Μέγεθος:	59,5 KB 
ID:	102978

Φωτο2

Όνομα:	p1000173.jpg 
Προβολές:	997 
Μέγεθος:	57,7 KB 
ID:	102979

Φωτο3

Όνομα:	p1000174.jpg 
Προβολές:	993 
Μέγεθος:	49,1 KB 
ID:	102980

Φωτο4

Όνομα:	p1000175.jpg 
Προβολές:	992 
Μέγεθος:	46,0 KB 
ID:	102981

Φωτο 5............... Οπως βλεπετε τα λαδια εχουν φτασει μεχρι την πινακιδα οσο για τον πισω τροχο τον βλεπετε και μονοι σας. Ειναι τιγκα στο Λαδι.... και δεν ειναι λαδι για τιγανισμα....

Όνομα:	p1000176.jpg 
Προβολές:	991 
Μέγεθος:	45,5 KB 
ID:	102982

Φιλε Aggelos_SV θα σου προτινα να τσεκαρεις σχολαστικα το SV σου πριν πας καποιο μακρινο ταξιδι....αυτο δεν σημενει οτι θα εχεις και εσυ καποιο παρομοιο προβλημα......

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    θα σου προτινα να ....
    Φίλε μου εγώ θα πρότεινα να μιλήσεις με τον tropea και δικηγόρο, πριν κάνεις ότιδήποτε στο SV.

Τέτοιες ζημιές, δεν προέρχονται από καλή ή κακή συντήρηση (που απ΄ότι λες την είχες κάνει σε suzuki). Μην το αφήσεις έτσι.
    Όταν ένα μοτέρ κόβεται στα δύο και κινδυνεύει η ζωή του αναβάτη, το θέμα είναι πολύ σοβαρότερο απ΄το να ασχολούμαστε με το αν είναι ή όχι η μοτοσυκλέττα σε εγγύηση.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    μην κάνεις τίποτα σε παρακαλώ...
    για το κοινό μας τελικό καλό!
    έχω το κινητό σου θα σε πάρω σε λίγο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Καλησπέρα!

Πραγματικά τρόμαξα όταν διάβασα τα post σας είσασταν και οι δύο τυχεροί
    και μακάρι πάντα να είστε!

Αυτό που βλέπω είναι πιό σοβαρό απ' ότι φαίνετε και μάλον στη Suzuki στην Ιαπωνία
    θα το ξέρουν (νομίζω)!

Είναι σοβαρό το πρόβλημα και δεν λέω για τα μηχανάκια αυτά γίνονται εμείς πάλι ΟΧΙ!

Αυτό που είδα στις φοτό και απο τις δύο μηχανές δεν νομίζω να έχει σχέση με κόμπλερ μίζας
    και τέτοια! Είναι ακριβώς στο στροφαλοθάλαμο εκεί που είναι η μπιέλα και απο ότι φαίνετε
    μπιέλα έσπασε και όπως βγήκε έξω εμβόλησε και τη μίζα αλλά το θέμα δεν είναι αυτό το θέμα είναι
    οτι ΕΣΕΙΣ δεν πάθατε τίποτε και αυτό μετράει !

Τέλος νομίζω οτι και οι δύο θα πρέπει να ζητήσετε εξηγήσεις απο τη suzuki είστε δεν είστε στην
    εγγύηση!

Καλό απόγευμα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Ακριβως η ιδια περιπτωση με του Λαμπρου.
    Εχουν αναφερθει παραμοια περιστατικα σε Κ3.
    Σε ξενα φορα εχω διαβασει οτι σε καποιες παρτιδες Κ3, και στα 1000αρια και στα 650αρια, τοποθετηθηκαν καποια μεταλλα στο bottom end τα οποια ηταν "out of specs" ,οτι και αν σημαινει αυτο,τοσο γενικολογο και ασαφες που ειναι.
    Ετσι θυμαμαι τουλαχιστον γιατι εχει χρονια η ιστορια αυτη.
    Δεν ξερω κατα ποσο αληθευει, αλλα τα μηχανακια φτιαχτηκαν στην εγγυηση και δεν εγινε ποτε θεμα.

Φιλε μου καλυτερα να ακουσεις τον τροπεα και να κινηθειτε μαζι με καποιο τροπο.
    Το εχει ψαξει πολυ και εχει φτυσει αιμα με αυτη την υποθεση...
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ