Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 151

Θέμα: k9 αναρτηση

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
    ρε delosmp είσαι απίστευτος !!!!!!!!! δεν με ενδιαφέρει τι πίνεις και εάν πίνεις και εάν μας περνάς για τόσο @αλάκες που πραγματικά μας δουλεύεις και υποτιμάς τη νοημοσύνη μας
    Πραγματικά την όποια καλή πρόθεση που είχα την έχεις εξαντλήσει μέχρι τελευταίας σταγόνας :hypnotize Είσαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ !! RESPECT
    Κάθησες και έφαγες όλη μέρα για να μας ρίξεις ένα άρθρο για να πεις τι ?

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ) ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ:
    ΕΔΩ ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ=ΣΙΔΕΡΩΜΕΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΟΧΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΜΕΝΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ (ΟΡΘΙΟΣ) ΚΑΙ ΤΑΛΑΝΤΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΣΒΕΣΟΣΥΜΠΙΕΣΟΠΡΟΦΟΤΙΣΟ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΕΙΧΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΒΕΤΛΑΝΑ

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΡΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΣΟΥ ΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΡΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ZEPPELIN ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΟ ΓΑΜΩΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΝΕΦΟΣ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΕ ΑΠΟΡΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ?

Κάτσε στα μαύρα μεσάνυχτα και άσε μας να προσγειωθούμε, να δούμε και τις οικογένειές μας

Λυπήσου μας και κατέβασέ μας
    Σε ευχαριστώ
    ένας ανεμοπτεριστής
    εγω για αυτο δε ανακατευτηκα σε αποσβεσεις κτλ.
    τα προσωπικα του καθενος δε μας απασχολουν... :rotflmao:

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    εγω για αυτο δε ανακατευτηκα σε αποσβεσεις κτλ.
    τα προσωπικα του καθενος δε μας απασχολουν... :rotflmao:
    για κάτσε ρε φίλε,
    εσύ πως προσγειώθηκες ?
    ρίξε κάνα tip/info please

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    προσεχετε τις κουβεντες σας μη σκασει καμια αρχη προσωπικών δεδομένων και γινει της Π
    Ban 'em all

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    προσεχετε τις κουβεντες σας μη σκασει καμια αρχη προσωπικών δεδομένων και γινει της Π
    οκ, βγάζω το zeppelin

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ειναι προφανες οτι οδηγουμαστε σε....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dead_end.jpg 
Προβολές:	238 
Μέγεθος:	17,0 KB 
ID:	201547
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    ρε delosmp είσαι απίστευτος !!!!!!!!! δεν με ενδιαφέρει τι πίνεις και εάν πίνεις και εάν μας περνάς για τόσο @αλάκες που πραγματικά μας δουλεύεις και υποτιμάς τη νοημοσύνη μας
    Πραγματικά την όποια καλή πρόθεση που είχα την έχεις εξαντλήσει μέχρι τελευταίας σταγόνας :hypnotize Είσαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ !! RESPECT
    Κάθησες και έφαγες όλη μέρα για να μας ρίξεις ένα άρθρο για να πεις τι ?

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ) ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ:
    ΕΔΩ ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ=ΣΙΔΕΡΩΜΕΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΟΧΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΜΕΝΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ (ΟΡΘΙΟΣ) ΚΑΙ ΤΑΛΑΝΤΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΣΒΕΣΟΣΥΜΠΙΕΣΟΠΡΟΦΟΤΙΣΟ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΕΙΧΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΒΕΤΛΑΝΑ

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΡΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΣΟΥ ΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΡΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ZEPPELIN ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΟ ΓΑΜΩΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΝΕΦΟΣ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΕ ΑΠΟΡΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ?

Κάτσε στα μαύρα μεσάνυχτα και άσε μας να προσγειωθούμε, να δούμε και τις οικογένειές μας

Λυπήσου μας και κατέβασέ μας
    Σε ευχαριστώ
    ένας ανεμοπτεριστής

*καλημέρα τώρα που γράφω είμαι πάνω από τον Κηφισό και γίνεται τσις ποτάνας.....γαμωμετρό με τις απεργίες σου
    Κλαίω ...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    για κάτσε ρε φίλε,
    εσύ προς προσγειώθηκες ?
    ρίξε κάνα tip/info please
    Βγάζει τους συνδετήρες απ΄το πλαίσιο του gixxer.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Πολυτεχνίτης Το avatar του/της MuayThai
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ειναι προφανες οτι οδηγουμαστε σε....

Μια που όπως φαίνεται το thread αυτό έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία και έχει λύσει πολλές απορίες, τουλάχιστον σε μένα, όσο αναφορά το μπροστινό σύστημα των μοτο μας και στο πως αυτό μπορεί να πέσει αντικείμενο δολιοφθοράς, μήπως.... λέω μήπως..

να μεταφερθεί στα Τεχνικά και να γίνει sticky??

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Κύριοι την προσοχή σας παρακαλώ.

ΕΓΩ ναι ΕΓΩ ήμουν αυτός που έκανε δολιοφθορά στις αναρτήσεις του μέλους του φόρουμ και έχω τους λόγους μου τους οποίου θ' αποκαλύψω.
    Λοιπόν την περασμένη πέμπτη συμφορουμίτης ενόχλησε την συμπεθέρα του αδερφού του ανηψιού του μπατζανάκη μου, την οποία γουστάρω κι εγώ. Τα πήρα λοιπόν στο κρανίο και τον καταράστηκα να του καεί το βίντεο, αλλά ως αρχάριος μάγος το ξόρκι έπεσε παραδίπλα και πήρε τις αναρτήσεις και το μπροστινό του Κ9. Ζητώ ταπεινά συγνώμη.

ΕΕΕλεος.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ρε ακομα να κανεις αυτο που σου ειπα??

πηγαινε βουρ για δευτερο Κ9...και ξαναβαλτο στον 'τοπο του εγκληματος"...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ernti
    Ο κατασκευαστής έχει μεριμνήσει ώστε οι αναρτήσεις ακόμα και εάν ρυθμιστούν τελείως παράταιρα από ένα 10χρονο ας πούμε,το εύρος των ρυθμίσεων να ειναι τέτοιο που να ΜΗΝ καθιστούν μία μοτοσυκλέτα μη οδηγήσιμη, πόσο μάλλον επικίνδυνη.

Νέο μέλος
    Σιγουρα μαλλον εχεις δικιο ρε συ πως δεν το ειχα σκευτη.ισως πρεπει να αλλαξω τον τροπο σκεψης μου να ουμε.
    delart@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ

Που λέτε πριν μερικά χρόνια ένας μαλάκας πήρε το μηχανάκι ενός φίλου του και πήγε μία καγκουρόβολτα.
    Κάπου μεταξή μαλακίας και βλακείας πέρασε δίπλα από μία οικοδομή με τις πάντες και λογικά από τα αρκετά καρφιά που ήταν εκεί πεταμένα ένα(το μαλακιασμένο) πήγε και καρφώθηκε στον μπροστινό τροχό.Στην επιστροφή το μηχανάκι έτρεμε σαν πουτάνα στο Πουκέτ.Σε μία μικρή καμπή που λέτε αρχίζει το γαμημένο το tank slapping και πάρ' τον κάτω.Το μηχανάκι κώλος αυτός τίποτα.Του κόβει που λέτε εκείνη την ώρα και κοιτάει το μπροστινό για καρφιά γιατί θυμήθηκε τι μαλακίες έκανε και βρίσκει την γαμόπροκα που ξεφούσκωσε το λάστιχο και χόρεψε τελικά τσιφτεντέλι τούρκικο.
    Για να μη φανεί τώρα τόσο μαλάκας και πληρώσει τα πάντα από την τσέπη του(τελικά ο μαλάκας τα πλήρωσε όλα γιατί τον πιάσανε οι τύψεις), σκέφτηκε να πει κάποια μαλακία για να μπαλώσει τα αμπάλωτα και ίσως να βγει και από πάνω!!!

Μαντέψτε τι μαλακία είπε........

Φίλε σοβαρά τώρα, εγώ την έκανα την μαλακία μου γνωρίζοντας ότι ο άλλος είναι ντιπ για ντιπ ανίδεος αλλά εσύ το τράβηξες από τα μαλλιά.Δηλαδή κάτι σκούτερ peogeot και όχι μόνο ,που μπροστά είναι μονόμπρατσα δεν θα έπρεπε να υπάρχουν καθόλου.
    Μήπως για κάποιο λόγο (έστω και σαμποτάζ) ξεφούσκωσε το μπροστινό σου και σαβουριάστικες????Λέω τώρα εγώ....Μήπως.

Δικύλινδρο μέλος Το avatar του/της aris_n
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αναρτηση Cbr600f4
    από klitsas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2005, 16:27
  2. Αναρτηση πισω για Africa 2001
    από solman στο forum Honda Africa