ρε σεις..... θέλω φωτό με τον νΤρούπερ χωμάτινο.......
![]()
ρε σεις..... θέλω φωτό με τον νΤρούπερ χωμάτινο.......
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ρε Θαναση...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Παιδιά, αν έρθουν και ασφάλτινοι στην συγκέντρωση, πάρτε και έξτρα κάρτες μνήμης για τις φωτογραφικές σας.![]()
![]()
Sent from me using a computer.
Δεν ειναι κακο να θυμομαστε ωραιες στιγμες...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε Θαναση...![]()
Εξ'αλλου ειναι παντα μαζι μας ο Μανος σε καθε χωματινη εκδρομη,απο λιγο πιο ψηλα...
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Πεσ' τα ρε Θανάς'!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
ειπαμε να παμε μια βολτιτσα να μαλακιστουμε και ολοι τρεχουνε στις αντιπροσωπειες για τραμπες στα μηχανακια..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρεεεε!!! ξεκολατε!!! ειτε ερθετε με Φεϊζερ,ειτε με RMZ,ολοι στη μαρμιτα θα πεσουμε!!
τον τραπεζικο τον βολεψατε,με τον φροντιστηρια θα κανετε τιπτις??![]()
Αφήστε τα πληκτρολόγια και βάλτε κάνα λάστιχο-φρένο-λάδι στα μηχανάκια (και άλλα κινούμενα) σας και ελάτε να τα πούμε στη μαρμίτα....μετά από βόλτα που μυρίζει χώμα η ότι άλλο θέτε, και εννοείτε το τσιπουράκι στον Μπάρμπα Λάμπρου... όσο για το άλλο, μη μας κάνεις να ...
(τα Άγραφα τουλάχιστον είναι στη θέση τους ακόμα,..... πιστεύω.....και περιμένουν)
ΥΓ.Θα πιούμε και κάνα τσιπουράκι η μεγαλουπολιζιάνοι να ανταλλάξουμε τα σκονάκια προετοιμασίας και γνωματεύσεις περί χωμάτων,λαστιχών κλπ. Μόνο χωρίς τον σοφο-γέροντα μην βασιστείτε σε κανέναν εκτος του εαυτού σας....
Πάντως, χ ω ρ ί ς λάστιχα δεν γίνεται τίποτα!!
![]()
![]()
Να Θυμόμαστε τα ταξίδια που κάναμε μαζί και να σχεδιάζουμε τα μελλοντικά...να μας προσέχεις...
http://throughtheirowneyes.blogspot.com/
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
![]()
καμιά θέση στο support vehicle παίζει ??? Θα σας καθαρίζω τις μπότες ρε ρεμάλια !!!!!![]()
![]()
RSP με Υamaha DT 250 76'
Δεν θελω σχολια...![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Ο sotpag πιθανά θα μαζέψει τα γυναικόπαιδα αν δεν έρθει με μηχανή. Παρακάλεσέ τον (πολύ όμως) να σε πάρει και νομίζω κάτι θα γίνει. Εγώ τον παρακάλεσα για τη γυναίκα μου (θα του δώσω και κανένα ευρεουλάκι) και μου είπε οκ.Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
καμιά θέση στο support vehicle παίζει ??? Θα σας καθαρίζω τις μπότες ρε ρεμάλια !!!!!![]()
![]()
:rotflmao:![]()
Έλα να βάλουμε τις Γιαμάπες μας στα χώματα μαζί να τους δείξουμε τι μπορούν να κάνουν σε " Άξια χέρια".Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
RSP με Υamaha DT 250 76'
Δεν θελω σχολια...![]()
Μόνο ένα πρόβλημα αντιμετωπίζω, αν πιάσω κανα Γκρέμι δεν βλέπω ούτε οι αρχαιολόγοι το μέλλοντος να με βρούνε
![]()
![]()
Αφου θα ειναι ο Τανας εκει να μου το βαζεις μπροστα δεν εχω θεμα!!!![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Αυτήν την φώναξε κανείς ..???Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtgirl
..................![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Σίγουρα έχεις ΙΤ490?Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
(πες τους έχουμε αλλάξει και δίσκο και δαγκάνα)![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Σίγουρα έχεις ΙΤ490?![]()
![]()
![]()
![]()