αφού είμαι για τα πανηγύρια ρε...Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Όπου πανηγύρι , μέσα εσυ . Άντε με το καλό να ΄ρθεις και να τα ξαναπ(ι)ούμε .
αφού είμαι για τα πανηγύρια ρε...Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Όπου πανηγύρι , μέσα εσυ . Άντε με το καλό να ΄ρθεις και να τα ξαναπ(ι)ούμε .
Δυστυχως και γω ηρθα μεσημερι που ολοι λειπανε σε βολτες, φαγητα κλπ.Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Δεν σε πέτυχα γιατί εγώ πήγαινα κατα τις 6 λόγο δουλειάς . Τα λέμε .
Σιγουρα ομως αξιζουν τα ευσημα σε ολους οσους "ετρεξαν" γιατι πραγματικα και ο χωρος, αλλα και η οργανωση ηταν αψογα!!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
64 Χμμμ
Το χμμμ δεν το καταλαβα.... Θελεις να πεις κατι;![]()
![]()
![]()
Ωραιες φωτο Γιαννη. Καταπληκτικη οργανωση, ολα ηταν πολυ ωραια και περασαμε φανταστικα. Κριμα που δεν μπορεσες να ερθεις στην βολτα της Κυριακης.
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
74
... Αυτός ήρθε ( The one and only , the original . Nick the Greek )Και το Ζ να υποθεσω ......δικο του????
Αν ναι τοτε:a19:
![]()
![]()
Κριμα το εχασα φετος αλλα ηταν πολλες οι ατυχιες που δεν με αφησαν να ερθω![]()
Αλλα ελπιζω την αλλη φορα να πανε ολα καλα![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Μερικές κι από μένα
http://img340.imageshack.us/f/sany1089s.jpg/
http://img825.imageshack.us/f/sany1093.jpg/
http://img121.imageshack.us/f/sany1096.jpg/
http://img838.imageshack.us/f/sany1098.jpg/
Χάρηκα πολύ που είδα φιλαράκια απ τα παλιά, και του χρόνου μάγκες!!
Το λοιπόν , αισίως πήρε τέλος και η 13η Παγκρήτια.
Πήγαν ολα καλά χωρίς παρατράγουδα και δυσκολίες.
Πριν λίγο είδα και τον Πρόεδρο ΛΕΜΑΝ , ευχαριστημένο λεγοντάς μου οτι "κοιλιά δεν έκανε η εκδήλωση , οι συμμετοχές ήταν παραπάνω απο αυτές που περιμένανε και για αυτούς που δεν πήραν t-shirt λογω μεγέθους απο Δευτέρα θα δρομολογηθεί παραγγελία".
Εγω με την σειρά μου να ευχαριστήσω τα "γεράκια" arxaios & shaolin monk , που ακολούθησαν στην εκδρομή σήμερα , εαν και είχε ενα κομμάτι enduro(Τανάςςςςςς), τον Γιώργο απο Χανιά με το K1200 που για ακόμη μια φορά εδωσε το παρόν στην Παγκρήτια και τον lioulio που με το περιορισμένο ωράριο λόγω δουλείας κατάφερε να δώσει το παρόν.
Για τους υπόλοιπους να πω οτι απλά χάσανε μια πολύ ωραία συγκένρωση με μπόλικο και διαφορετικό κόσμο.
Εις υγείαν παίδες!!!
![]()
Αμα λέω ότι το μπουσάκι κάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ..........Αρχικά δημιουργήθηκε από Ktm.Prestige
...... τα "γεράκια" arxaios & shaolin monk , που ακολούθησαν στην εκδρομή σήμερα , εαν και είχε ενα κομμάτι enduro(Τανάςςςςςς)......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ με τη σειρά μου τα παιδιά στον Αγιο Νικόλαο για το πολύ όμορφο και χαλαρό ΣΚ που μου πρόσφεραν με τη φιλοξενία και την άψογη οργάνωση .....![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. 1 Τανάςςςςς ....... το ανηψάκι σου είναι όλα τα λεφτά !!!
Υ.Γ. 2 Του χρόνου η σκηνή μου θα χωράει κάτι παραπάνω από ένα κανισάκι !!! Θα φέρω πολυκατοικία πλισέ και αναδιπλούμενη !!!![]()
καλησπέρα και απο μένα.
θέλω να ευχαριστήσω όλους και όλες που ήρθαν στη συναντηση.
όλα πήγαν καλά, φυσικά μπορούσε να ήταν και καλύτερα. Ελπίζω να περάσατε καλά.
χάρηκα πολύ γιατί όλα τα κοπέλια ήρθαν στον άγιο και επέστραψαν στα σπίτια τους χωρίς κανένα παρατράγουδο. ΤΟ Βασικότερο.
ΟΜΩΣ ...
στεναχωρέθηκα για κάποια προβλήματα, όπως την εμφάνιση του WC που δυστυχώς δεν ήταν και η καλύτερη αλλά ο δήμος δε μας βοήθησε σε αυτό.
όπως και στο θέμα με τα μπλουζάκια. σε αυτό το θέμα θα ήθελα να δηλώσω σαν γραμματέας της λέσχης (αν και δε μου αρέσουν οι τίτλοι) οτι ολοι οσοι δε πηραν και γράφτηκαν στη σχετική λίστα ΘΑ ΤΑ ΠΆΡΟΥΝ.
αυριο θα δωθεί η λίστα με τα μπλουζάκια στο μαγαζί για να μας τις τυπώσει. Ελπίζω οτι θα ετοιμαστούν γρήγορα. Θα ειδοποιηθούν όλα τα άτομα για τη παραλαβή τους.
όσο αφορά την ίδια την εκδήλωση τα νούμερα έχουν ώς εξής:
270 μηχανές
410 οδηγοί - συνοδηγοί και φίλοι της μοτοσυκλέτας
σας ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ για τη συμμετοχή
Τώρα μετράμε ανάποδα για την επόμενη παγκρήτια (τη 14η κατα σειρά ) που θα διοργανώσει η Λεσχη Σκαλανίου το τελευταίο ΣουΚου του Αυγούστου 2011, δηλαδή στις 26,27,28/08/2011.
εδώ θέλω να τονίσω ότι θα γίνει προσπάθεια απο όλες τις λέσχες να καθιερωθεί να γίνετε η παγκρήτια το τελευταίο σουκου του αυγούστου κάθε χρονιάς ώστε να είναι εύκολο να κανονίσουμε τις άδειες μας.
φωτογραφίες και βίντεο μπορείτε να δείτε στο site της λέσχης:
http://lemagn.wordpress.com/
φυσικά μέρα με τη μέρα νέες φώτο και βίντεο θα "ανεβαίνουν" ...
μανώλης - Honda CBF 600Si C-ABS
ζηλεψαμε...
κριμα που δεν μπορεσα να ερθω, παρολο που το ηθελα πολυ!![]()
ελπιζω στην επομενη!!
να μαστε καλα ν ανταμωνουμε συχνοτερα!![]()
στριβω, αρα υπαρχω..
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonnie
ζηλεψαμε...
κριμα που δεν μπορεσα να ερθω, παρολο που το ηθελα πολυ!![]()
ελπιζω στην επομενη!!
να μαστε καλα ν ανταμωνουμε συχνοτερα!![]()
Πραγματικα, κριμα που δεν ηρθες. Ηταν πολυ ωραια, καλη μουσικη, ωραια παρεακια. Αλλα τελειωσε γαμωτο...![]()
![]()
![]()
Marie Curie
Βάλε την εντουροφωτό σε παρακαλώ !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Πραγματικα, κριμα που δεν ηρθες. Ηταν πολυ ωραια, καλη μουσικη, ωραια παρεακια. Αλλα τελειωσε γαμωτο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν μπορω τωρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Βάλε την εντουροφωτό σε παρακαλώ !!!![]()
![]()
![]()
Ισως αυριο... Κατι μου λεει οτι δεν θα θες να τη δεις...
![]()
Marie Curie
Δεν έχει γράψει καλά το τούτο μου ή ........... καλύτερα να μην δω τι έκανα ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Δεν μπορω τωρα...Ισως αυριο... Κατι μου λεει οτι δεν θα θες να τη δεις...
![]()
![]()
![]()
![]()
Το δευτερο...Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Δεν έχει γράψει καλά το τούτο μου ή ........... καλύτερα να μην δω τι έκανα ;;;![]()
![]()
![]()
![]()
Marie Curie
Γεια και απο εμενα τελικα αξιζε το κοπο αντι να κατσω σπιτι μου ΠΕΡΑΜΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ να πεταχτω μεχρι την ΚΡΗΤΗ να δω πως περνανε τα κοπελια εκει μπηκα στο πλοιο μονο και μονο για την συγκεντρωση Π/Σ/Κ/ και τελικα περασα σουπερ γνωρισα πολλα παιδια η ολη φαση καλη και το εκδρομικο παρα πολυ καλο επισης και το παρεακι τωρα ονοματα σορρυ αλλα δεν θυμαμαι ΑΡΧΑΙΟΣ ,ΒΑΓΓΕΛΗΣ , ΚΤΜ , ΣΙΣΣΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΕΓΛΕΖΙΚΟ χαχα παιδια ενα μεγαλο ευχαριστω να ειστε καλα
ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ