ετς...θυμασαι τι ηττα παθαμε οταν αυξηθηκε και απο 150 το λιτρο πηγε 180? δραχμες για τους νεοτερους...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Aγειασου.....βάζαμε απλή από το βενζινάδικο της FINA θυμάμαι![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
τελειωματα...αρχες πλειοκαινου...![]()
:rotflmao: :rotflmao: Τι πλάκα έχετε..![]()
Ε παππού, ανάποδα τις πήρες τις περιόδους νομίζω, από τότε βέβαια που να θυμάσαι θα μου πεις![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Hρθε και η μουχρίτσα που έβαζε Esso Pappas στη σιγκαλ![]()
εβαλα στον γουγλη τον παραπανω ονομα και μου εβγαλε πρωτο πρωτο αυτο ...![]()
![]()
![]()
γιατι δεν λες και το αλλο? οτι καθε φορα που πηγαιναμε για μπυρες λυσσαγε με εκεινη την καινουρια που ειχε βγει...την φιξ ντε...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
![]()
δικιο μικρε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
:rotflmao: :rotflmao: Τι πλάκα έχετε..![]()
Ε παππού, ανάποδα τις πήρες τις περιόδους νομίζω, από τότε βέβαια που να θυμάσαι θα μου πεις![]()
αλλα,απο μνημης τι περιμενεις...
![]()
![]()
Aν εννοείς την εξωλέμβιο British Seagull ...............Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
![]()
![]()
έχω μία !!!
Έχει αλλάξει πάνω από 6 βάρκες πριν μου τη χαρίσει ένας μπάρμπας μου !!!
Σκυλί μοναχό ........ δεν καταλαβαίνει τίποτα !!!
Τώρα ψάχνει για μικρό φουσκωτό να τακιμιάσει ........... χλωμό ΚΑΙ για φέτος ......![]()
![]()
Ρε Ηλια με τις σαγιοναρες και τα γυαλια τρομαξα να σε γνωρισω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
Βυρωνα αυτο με τα παντα δεν επρεπε να το κανεις.Τα κεφτεδακια απο τη μυτη ρε μλκ.
Ο τα παντα ορων,ξυνεσαι συνεχεια στη γκλιτσα και θα στο φερει το τυρι ο τσομπανης.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Σωστά σου έβγαλε....Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
εβαλα στον γουγλη τον παραπανω ονομα και μου εβγαλε πρωτο πρωτο αυτο ...![]()
![]()
![]()
Όσο για τι είναι η σίγκαλ, είναι αυτή που είπε ο arxaios. Είναι must κάθε καπετάνιου που έβγαλε φυλλάδιο επί Μοργκεντάου.![]()
Καλά κινητή εγκυκλοπαίδεια είστε για τους νέους. Είχανε προφυλακτικά τότε? Και όμως με ένα γρήγορο σερτς..Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
(edit: )
ασταδιαλα ρε ραμολιμέντα που γ@μουσατε με καποτες Μπεμπέκα![]()
http://www.google.gr/imgres?imgurl=h...t:429,r:12,s:0
(Διαβάζω καλά? Μεταξωτά γράφει στο κίτρινο κουτί?)
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.