ride fast stay young!!!
αν αυριο εχω τη μερα διαθεσιμη θα ασχοληθω εκτενως με τη μασκα αυτη τη φορα γιατι μας εχει σπασει τα ουμπαλα!!!![]()
ετσι ευελπιστω.........χαιρετω για την ωρα παιδες!!!!
![]()
ride fast stay young!!!
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
σημερα αν και με λιγοτερες ωρες διαθεσιμες καναμε κατι ακομα καλυτερο με τη μασκα............απειρα ασταρωματα κιαρχιζει πλεον να διαμορφωνει τις σωστες γωνιες.........δειτε καιτους αεραγωγους!!!αρχιζει το γεμισμα του σχηματος τους κιαρχιζουν επιτελους να μοιααζουν μεταξυ τους..........δυσκολη δουλεια διαλεξα μου φενεται...................
![]()
ride fast stay young!!!
Φοβερα εχουν γινει σαν εργοστασιακα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από nemes74
μεσα σολη την κουραση και την απελπισια ομως εχω λογο σημερα ναμαι επιτελους ευτυχισμενος!!!!![]()
αυα ειναι τα πισω πλαινα καπακια που μετα απο απειρες στρωσεις κιεπιστρωσεις στοκου και ασταριου και μπολικο τριψιμο ειναι επιτελους τελειωμενα!!μου μοιαζουν ετοιμα πια για βαψιμο..............βουαλα!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Στις τελευταίες φωτογραφίες φαίνεται ο κόπος σου και η πολύ καλή δουλειά που έχεις κάνει!
Πολύ ξεχωριστή μάσκα!![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
νασαι καλα αλλα ακομα εχει πραμα για τριψιμο.........κιο θεος βοηθος!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Στις τελευταίες φωτογραφίες φαίνεται ο κόπος σου και η πολύ καλή δουλειά που έχεις κάνει!
Πολύ ξεχωριστή μάσκα!![]()
![]()
![]()
![]()
ride fast stay young!!!
Εδώ είμαστε εμείς... Και περιμένουμε!![]()
![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
τελικα δουλεια......απο αυριο παιδια!!!σορρυ αλλα...το πρωινο ηταν αδυσωπητο..............6.00 ξυπνημα..........δεν σου αφηνει και πολλυ κουραγιο για την υπολοιπη μερα............τωρα ομως................3 μερες πλεον διαθεσιμες!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
ride fast stay young!!!