Σελίδα 10 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 245

Θέμα: Οδήγησα ένα "όπλο". ...

Η κηροζίνη συμφέρει Το avatar του/της objecto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Εισαι 22, ποτε προλαβες κ μαζεψες 21.000 ευρω ?

Εισαι ο πρωτος που καταφερε να με εκνευρισει σε αυτο το φορουμ
    Πρεπει να εισαι πολυ ηλιθιος ρε φιλε, πραγματικα, δεν το λεω με ειρωνικη διαθεση.

Πηγαινε σε κανενα αλλο φορουμ με αυτοκινητα να αγορασεις ενα αμαξακι κ αφησε μας στην ησυχια μας σε παρακαλω.

Αλλη λυση πολυ καλυτερη ειναι να βρεις ενα κοριτσοπουλο...
    (γιατι ειμαι σιγουρος πως σε αυτην την ηλικια θα ειχες ποιο σημαντικα πραγματα να σκεφτεις, αν ειχες)

Ελπιζω να σκεφτεσαι με αυτον τον τροπο μονο για τις μηχανες.
    Ωπα φιλε παρεκτρεπεσαι.. τι συμπεριφορά είναι αυτη? Εδω ηρθες να λυσεις τα ταξικα σου κόμπλεξ?

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator

Re: Οδήγησα ένα "όπλο". ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από katath
    [...]
    Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ

Re: Οδήγησα ένα "όπλο". ...

Ως αρχάριος οδηγός μηχανών μεγάλου κυβισμού και έχοντας αποφασίσει πως θα πάρω hayabusa, παρόλο τις αρνητικές απόψεις που ακούω για αυτή μου την επιλογή, είπα να οδηγήσω για πρώτη φορά στην ζωή μου, κάτι μεγαλύτερο από παπί. Έτσι, οδήγησα την gsxr 1000 K8 ενός φίλου μου, βελτιωμένη με τα βασικά (πρόγραμμα, ολόσωμη yoshimura carbon, αντικόφτη, φίλτρο, κτλ. Ξεκίνησα κανονικά και σκέφτηκα μιας που ήταν αργά το βράδυ, επειδή δεν ήθελα να οδηγήσω σε δρόμο χωρίς φώτα, να βγω στον αυτοκινητόδρομο και να οδηγήσω αρκετά χιλιόμετρα, μέχρι να βρω έξοδο, ώστε να επιστρέψω πάλι από τον αυτοκινητόδρομο. Ως αρχάριος, αυτό που με "ενόχλησε" ήταν ότι το κοντέρ έδειχνε πως είχα συνέχεια 5η σχέση και στα κατεβάσματα δεν ήξερα τι ταχύτητα είχα μέσα. Οδήγησα πάρα πολύ συντηρητικά, έχοντας συνέχεια στο κιβώτιο μεγάλες σχέσεις (5η, 6η) και λίγα χιλιόμετρα (80, 90). Ο αυτοκινητόδρομος ήταν άδειος πραγματικά και κάποια στιγμή άνοιξα το γκάζι με 6η σχέση, όχι τέρμα όμως το γκάζι και είδα 200 μέσα σε ελάχιστες στιγμές. Εκεί έκοψα και επέστρεψα πάλι στην ταχύτητα των 90 περίπου χιλιομέτρων. Λόγω ύψους (1.74) μάλλον και βάρους (75 κιλών), στα 200, αυτό το 1 δευτερόλεπτο που έμεινα δεν ένιωσα την παραμικρή ενόχληση από τον αέρα, παρόλο που δεν είχα "κρυφτεί" πίσω από το φέρινγκ. Αν δεν έβλεπα το κοντέρ, δεν θα έλεγα πως πήγαινα πάνω από 130-140. Με το βάρος της μηχανής σε εξόδους και σε διασταυρώσεις μετά τον αυτοκινητόδρομο δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ακόμα και όταν προσπάθησα στην αρχή να την μετακινήσω με τα πόδια, ενώ ήμουν πάνω της, δεν ένιωσα την παραμικρή ενόχληση. Εκεί που μπορώ να πω πως φοβόμουν κάπως ήταν όταν ξεκινούσα από την ακινησία με πρώτη, όπου πάρα πολύ γρήγορα έβαζα δευτέρα με πολύ λίγες στροφές, ώστε να μην σπινιάρει ο πίσω τροχός. Αυτή την στιγμή που μιλάμε το gsxr βρίσκεται στην αποθήκη του σπιτιού μου και επί 5 μέρες θα το έχω εγώ και θα προσπαθώ να συνηθίσω την νέα πραγματικότητα που αποφάσισα να φέρω στην ζωή μου. Φαντάζομαι πως η hayabusa δεν θα διαφέρει εν κινήση πολύ από το gsxr 1000. Το βάρος της θα φαίνεται κυρίως όταν θα προσπαθώ να την μετακινήσω με τα πόδια και σε αργές, κλειστές στροφές. Το σίγουρο είναι πως σκέφτομαι αρκετά όντας πάνω στο 1000 και δεν θα αφήσω τον εαυτό μου να "ξεφύγει" αυτές τις μέρες που θα την έχω στα χέρια μου. Μην αρχίσετε πάλι να λέτε πως ένα 1000 δεν κάνει για αρχάριο και πόσο μάλλον μία hayabusa. Το ξέρω πολύ καλά και καταλαβαίνω και το γιατί. Παρ' όλα αυτά έχω κατασταλάξει πως το haya θα είναι το πρώτο μου μηχανάκι. Να 'στε καλά όλοι σας και προσοχή στους δρόμους. Καλημέρα σε όλους!
    skasila mas...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

den pana odigises ke gaidouri me turbo
    :rotflmao:
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Εννοείται πως φορούσα κράνος. Το μηχανάκι δεν είχε καθρέφτες και αυτό ήταν κάπως ενοχλητικό, γιατί επειδή πήγαινα αργά, κοιτούσα συχνά πίσω, ώστε να μην έρχεται κανένας με πολλά. ....................

....Το haya φαντάζομαι πως δεν θα διαφέρει σε πολύ από αυτό.

ανοιξε ενα θεμα στο Bikenet.gr

εκει θα σε κατατοπισουν αφου ειναι πιο φανατικοι των SS , πολλων κυβικων και ατελειωτων ιππων....

εδω απ'οτι βλεπεις ειμαστε πιο πολυ τουριστες και χαβαλεδες....
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από objecto
    Ωπα φιλε παρεκτρεπεσαι.. τι συμπεριφορά είναι αυτη? Εδω ηρθες να λυσεις τα ταξικα σου κόμπλεξ?
    κατι του ειπες τωρα...

μαλλον δεν εχεις ιδεα απο πανοπτικον7...

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX

εδω απ'οτι βλεπεις ειμαστε πιο πολυ τουριστες

φιλαρακι ,εγω δε σε εβρισα ετσι...

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Ενώ εσύ το έχεις καταφέρει ήδη με πολλούς !!!

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Ας πιάσω μια καλη θέση καλού κακού

Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Ενώ εσύ το έχεις καταφέρει ήδη με πολλούς !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    το βασικοτερο πλεονεκτημα του μπουσα ειναι και το βασικοτερο μειονεκτημα του...

και αυτο ειναι η σταθεροτητα του και η εντελως πλασματικη αισθηση ασφαλειας που σου προσφερει...

δηλαδη...τα 250 στο μπουσα δινουν αισθηση 150...

αυτο σημαινει το εξης...πας με 250 στην εθνικη,εντελως απροβληματιστος,ακολουθωντας εναν εμπειρο φιλο σου,με ενα 1000 και εισαι ανετος και χαλαρος...

ερχεται στροφη σχετικα κλειστη την οποια αυτος παιρνει ανετα...εσυ κανεις κινηση να στριψεις αλλα το μπουσα απλως σε γραφει στ @@ του κι αυτο γιατι η αποτομη αλλαγη κατευθυντικοτητας σε αυτα τα χιλιομετρα θελει δυναμη για να κουνησει το μπουσα...εκει τρομαζεις και πλακωνεσαι στα φρενα...

αλλα το μπουσα ,για μια ακομη φορα σε γραφει στ @@ του,μια και τα φρενα του,σε τετοιες καταστασεις ειναι για κλαμματα...

και σκοτωνεσαι...ετσι απλα...

ο μονος τροπος να την γλιτωσεις,ειναι να μην περασεις τα 150 ποτε ,πουθενα και για κανεναν λογο,μεχρι να μπορεις να το ελεγξεις απολυτα...

κι αυτο θελει αρκετο χρονο...

οποτε...καθε φορα που το καβαλας,το κουμπι στο C και σουρσιμο...και μετα απο κανα 6 μηνο,συζηταμε τα περαιτερω...

καλη αγορα και καλες βολτες...
    Συμφωνω με το φιλο.
    + λιγο μυαλο και ολα θα πανε καλα..
    The only easy day was yesterday.

Αρχικά δημιουργήθηκε από daddy78

Έχεις μπεί ποτέ σε στροφή με 60 και να μην ξέρεις πως θα βγείς και άν θα βγείς και πού (στο γκρεμό/ στη μπαριέρα/ στη νταλίκα που ζυγώνει απέναντι)? Σου έχει πεταχτεί κοπρίτης/ κατσίκι σε επαρχιακό δρόμο με 80 να δείς πως αντιδράς?

Βασικά φίλε Katath αυτό ήθελα να γράψω αλλά με πρόλαβε ο daddy78. Θα δυσκολευτείς αρκετά ακόμα και με 80χλμ σε τέτοιες περιπτώσεις.
    Γράφεις σαν να πιστεύεις ότι τα 80χλμ είναι εύκολα. Είναι πάρα πολλά αν δεν έχεις εμπειρία σε οποιοδήποτε μηχανάκι. Το δέχεσαι ή όχι είναι πιο εύκολο και συνετό να αποκτήσεις εμπειρία σιγά σιγά πάνω σε μικρότερου κυβισμού μοτο. Δεν σημαίνει ότι δεν θα μάθεις και με το Busha αλλά σίγουρα θα είσαι πιο ολοκληρωμένος οδηγός αν έχεις πάει σταδιακά και σίγουρα θα είσαι πιο "άνετος" όταν θα ανέβεις στο Busha. Ακόμα και με 40χλμ...
    Και όσο και να πιστεύεις τώρα ότι δεν θα το ανοίξεις κάποια στιγμή θα το κάνεις. Όλοι μπρορούν να πάνε με 200. Λιγότεροι μπορούν όμως να μείνουν όρθιοι και λιγότεροι να στρίψουν με αυτά τα χιλιόμετρα. Καλό είναι να είσαι έτοιμος.
    Είναι ωραίο που βρήκες τη μοτο των ονείρων σου και αφού έχεις και τα χρήματα τι βιάζεσαι; Καθυστέρησε το λίγο να το χαρείς και περισσότερο.
    Ήμουν δεν ήμουν 10 όταν ο πατέρας μου έφερε μια βιντεοκασέτα με τον Kenny Roberts και Barry Shine και θυμάμαι ακόμα το δέος που με έπιασε βλέποντας αυτές τις μοτο. Έλεγα όταν μεγαλώσω θα πάρω "μία μηχανή σκυφτή"
    Τρέλα με τα SS ή όπως θες πεστα, δεν μου πέρασε ποτέ. Πήγα όμως σιγά σιγά :

•Ποδήλατο
    •Gorilla (έτσι δεν το λένε? Ένα ζετάκι τεσπα. 15 χρονών)
    • ΥΖ-250 (σχολείο... 16-18 χρονών)
    • Suzuki Bandit 400 (Κυρίως επειδή είχε κλιπονς... ήταν "σκυφτή" δλδ. (20 χρονών). Αν υπήρχε τότε το Ninja 250 θα το είχα πάρει γιατί από όσο το έχω δει στο δρόμο είναι ό,τι πιο κοντινό ξέρω σε SS φιλοσοφία. Μαζί με το CBR 125 νομίζω. Σίγουρα όμως θα υπάρχουν και άλλα.
    • Ducati Monster 600 (22 χρονών)
    • CBR 600rr ( Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που πέρασα τις 10.000 στροφές. Ήταν και το πιο όμορφο από όλα!! 26 χρονών)
    • GSX-R 750 k7 (Αυτό έχω τώρα μαζί με ένα XR-125.)

Αυτά και σου εύχομαι πάντα όρθιος και αγρατζούνιστος
    ΥΓ: Τα CSS είναι πάρα πολύ καλό ξεκίνημα. Πραγματικά θα μάθεις πράγματα για την οδήγηση και τη μοτοσυκλέτα που όχι απλά δεν τα ήξερες αλλά δεν τα είχες σκεφτεί ποτέ. Και γιατί η οδήγηση στην πίστα είναι καύλα

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le
    Κρατα τα λεφτουδακια σου και κανε κανενα μακρινο ταξιδακι η κατι αλλο και σταματα να ονειρευεσαι.

Κανενα δυτροχο δεν ειναι σταθερο (που συνεχεια επαναλαμβανεις οτι ειναι η busa.)

Αν το σκεπτικο σου για να παρεις μια τετοια μηχανη ειναι στιγμες χαλαρωσης εισαι πολυ λαθος(οποτε ειμαι πανω σε δυτροχο δεν ειμαι χαλαρος αλλα επαγρυπνος)

Το να ταξιδευεις με 100 με το busa το παρομοιαζω με το να εχεις (αφου γουσταρεις και τα ''σταθερα'' αμαξια) το Α8 και να εισαι παντα τερμα δεξια κολλημενος στα 100 χλμ!!!!!

Δεν χρειαζεται να παρουμε τσεκουρι για να κοψουμε το βουτιρο.

Απο οτι φαινεται ομως σου αρεσει να ''ποζαρεις'' πανω στο αγαπημενο σου busa.

Στη θεση σου παντος εγω θα επερνα agusta η ducati η harley............

Δεν εχω κατι μαζι σου, συνηθως δεν μπλεκομαι σε θεματα που δεν με αφορουν, αλλα πολυ σκεφτονται οπως εσυ.

Θα ακουσεις αρκετα εδω μεσα αλλα σιγουρα στο τελος θα εισαι ενας πανευτυχης κατοχος busa.

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Πάντως δε θα έλεγα ότι είναι απαραίτητο να ξεκινήσει κάποιος που είναι σε μεγαλύτερη ηλικία ντε και καλά με 50cc. Ναι σίγουρα είναι πολύ καλό σχολείο και τα 125cc και τα 250cc και τα χωμάτινα μηχανάκια. Πχ 600cc με μαξ τα 90-100 HP είναι ΟΚ αρκεί να έχει τα μυαλά στο κεφάλι του. Όχι όμως να ξεκινήσει με BUSA :hypnotize . Ύστερα από ένα χρόνο με το Ληστή κινούμαι άνετα και σχετικά σβέλτα. Αρκετά λάθη και μικροδιορθώσεις κάνω στις στροφές. Εδώ λοιπόν είναι ώρα για πίστα (αφού βάλω κανένα φράγκο στην άκρη πρώτα )
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Εκτός από όπλο, είναι και μία πολύ σταθερή μοτοσυκλέτα. Λένε ότι είναι από τις πιο σταθερές στα 200+, οπότε φαντάσου πως θα είναι στα 150 χιλιόμετρα. Εμένα με ενδιαφέρουν τα ταξίδια και δεν γουστάρω καθόλου τα γυμνά. Θέλω κάλυψη και όσο το δυνατόν να μην είναι εκτεθημένο το σώμα μου στον αέρα (πόδια, στήθος κτλ), γι' αυτό και όταν την πάρω, το πρώτο μου βήμα θα είναι μεγαλύτερη ζελατίνα. Επίσης την θεωρώ πανέμορφη! Ένα 1000 έχει περισσότερο νεύρο από μια hayabusa, αλλά δεν με ενδιαφέρει. Αν ήθελα το πιο δυνατό μηχανάκι, θα έπαιρνα μια s1000 και θα της πετούσα στο μοτέρ κάποια χιλιάρικα και δεν θα ασχολιόμουν με το θωρηκτό των 260 κιλών. Έλα όμως που αυτό γουστάρω. Αν ήταν τα άλογα όπως λες, θα έπαιρνα s1000. Δεν είναι όμως.

wpa mastora
    xoris na diavasw alla post
    ειδα οτι εκανες ενα αλμα απο τα 80-90 στα 150............
    ψυλοφαβα οσα ειπες λοιπον για τα 80-90
    στα χλμ αυτα δεν χρειαζεσαι busa για αεροδυναμικη καλυψη ουτε για ευσταθεια......
    καλες βολτες δεν σε ζαλιζω αλλο
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Φιλτατε katath'
    Καλα και οριμα οσα προαναφερεις.Ξερω το αιμα βραζει μεσα σου και οτι και να σου πουνε αυτη τη στιγμη παει στον βροντο.Ειμαι καινουριος στο φορουμ αλλα το ποστ σου, μου κινησε την περιεργεια και δεν μπορω να μην απαντησω.Ξερω φιλε μου , εισαι χερας εισαι πιο καλος απ ολους μας εδω μεσα. Ξερω οτι δεν θα τρεχεις και πως θα εισαι προσεκτικος , ξερω οτι δεν θα παραβιαζεις κοκκινα. Βλεπω ομως οτι δεν εχεις εμπειρια στους Ελληνικους δρομους και αυτο σε συνδιασμο με το "οπλο" ειναι θανατος. Ξερω οτι ειναι καυλα και πως αμα θελεις οτι και να σου πουνε θα το κανεις. Ξερω γιατι ετσι ημουν και εγω καποτε. Αν οι υπολοιποι νομιζεις σε χλεβαζουν και σε ζηλευουν εγω θα σου μιλησω μεσα απο προσωπικη εμπειρια που βιωσα.
    Ξερεις τι γινεται αδερφε ... Ερχεται η στιγμη που γινεται κατι που δεν το περιμενεις ποτε , ετσι γινεται παντα και ετσι θα γινεται για παντα. Την στιγμη αυτη ξερεις τι θα σκεφτεις? Την απαντηση στο αιωνιο ερωτημα. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΑΦΛΑΤΑΔΕΣ φιλοι , φορουμακιδες κτλ κτλ.
    Ημουν και εγω 22 καποτε , εβραζε και το δικο μου αιμα και ακομα βραζει.Σε εκεινη τιν ηλικια καβαλουσα ενα ΧΤ600 με πεταμενες οχι μια αλλα δυο περιουσιες πανω.Ηξερα οτι ημουν σωστος στον δρομο και δεν με συγκινουσε τιποτα. Ηρθε η ωρα της αντικαταστασης ομως και επειτα απο πολυ και οριμη σκεψη εκανα το μεγαλο βημα και εγινα ο πανευτυχης κατοχος ενος R1 08 (brand new).Οπως καταλαβαινεις ειχα και εγω ενα σωρο μαλακες γυρω μου να μου λενε ΟΧΙ, ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ειναι επικινδυνο κτλ κτλ. Ασε ρε ελεγα απο μεσα μου.ΕΓΩ ΞΕΡΩ ελεγα. Οδηγαω απο τα 15 και ειμαι 27 ελεγα ΓΝΩΡΙΖΩ. Ετυχε και ειχα και εγω φουσκωμενο τραπεζικο λογαριασμο και ναι αγορασα και εγω μπολικα καλουδια προστατευτικα σαν σωστος μηχανοβιος.Οπως βλεπεις δεν διαφερουμε και πολυ μεχρι εδω.
    Πρεπει να καταλαβεις , ειναι δυσκολο το ξερω αλλα πρεπει.ΚΑνεις εδω δεν σου τα λεει αυτα απο κακια.Πιστεψε με λιγοι θα μαθουν αν τελικα πηρες το "οπλο" και ακομα λιγοτεροι θα ασχοληθουν αν μαθουν πως επαθες κατι.Ολοι σου δινουν ομοφωνα μια συμβουλη.Μια συμβουλη που δωθηκε και σε μενα και την προσπερασα .
    Την ειχα ξεχασει ομως φιλε μου μεχρι την μερα που με στοιχιωνει ακομα και τωρα που γραφω εδω στο φορουμ.Ολα ηταν ησυχα , τρομακτικη ησυχια για τα δεδομενα τα δικα μου.Καπου στο σκοταδι ακουγα σειρηνες . Σειρηνες και μεταλλα να χτυπανε μεταξυ τους. Βρισκω τις αισθησεις μου και με το ζορι ανοιγω τα ματια μου.Φορουσα ακομα το κρανος μου.Κοιταω γυρω γυρω και βρισκομαι σε ενα ασθενοφορο με κατευθηνση τον Ευαγγελισμο. Τελικα πηρα την απαντηση μου και εγω. Τελικα ειχαν δικιο ολοι αυτοι ? Τελικα οι μεγαλου κυβισμου μιχανες ειναι οπλα? ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ ΓΑΜΩΤΟ?
    Ναι φιλε katath δικιο εχουν ολοι αυτοι. Μοιαζουμε τοσο πολυ. Διστυχως αν δεν παθεις δεν θα μαθεις λενε.Δεξι ποδι . δεξι χερι , 2 σπονδυλοι και 2 πλευρα . ΝΑΙ ειχαν δικιο ολοι αυτοι εδω οι μλκες του φορουμ.Δεν σε ξερει κανεις , δεν τον νοιαζει κανεναν , ειναι απλα συμβουλη για να μαθεις. Ευχομαι να εισαι παντα ορθιος στο "οπλο" σου και να μην χρειαστει ποτε με ποτε να παρεις απαντηση στο αν εχουμε δικιο η οχι ολοι εμεις .
    Πολυ φοβαμαι απο τα λεγομενα σου ομως. Δινεις τοση σημασια σε σενα , στην μηχανη σου , στα φρενα σου και στον εξοπλισμο ασφαλειας και αφηνεις τους γυρω παραγοντες (αμακσια-σκυλους-γατες-γερους-μεθυσμενους) . Ατομα σαν και σενα που νομιζουν οτι γνωριζουν συνηθως μαθαινουν με τον ασχημο τροπο.

Συγνωμη αν κουρασε το μεγαλο σε μεγεθος ποστ μου αλλα πραγματικα λυπαμαι πολυ!
    Ελπιζω φιλε Katath να μην βρεθεις ποτε στο σημειο που θα σε κανει να καταλαβεις πως εχουν δικιο.

Σελίδα 10 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. quote: VANDA Πριν κατεβούμε από τη μηχανή...
    από mikios400 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2008, 00:03
  2. famous quotes from dirt people..
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 09:41
  3. Quote
    από Mago Babidi στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 21:23

Κανόνες δημοσιεύσεων