Tη σκέψη μου διάβασεςΑρχικά δημιουργήθηκε από SVX
δε φτανει μια που καψαμε... μας βρηκαν και 2η![]()
![]()
Tη σκέψη μου διάβασεςΑρχικά δημιουργήθηκε από SVX
δε φτανει μια που καψαμε... μας βρηκαν και 2η![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Είναι η γκόμενα του διπλανούΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Tη σκέψη μου διάβασες
![]()
Το μηχανάκι του αλλουνού
Είναι τα νεύρα του
Είναι η ψυχολογία του και πάει λέγοντας.
Πάντα θέλουμε κάτι να μαμήσουμε φίλε.
Σιγά μην κολώναμε για τον πλανήτη αλλουνού.![]()
Είναι η ανθρώπινη φύση έτσι![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ; (και δεν εννοώ το τέλος ακινήτων; )
Μετά από τους πιθανούς κατοικοιμένους πλανήτες, να που εμφανίζονται και τα μοτοσακά τους.
Ραντεβού με τον Ράμα - Η πραγματική ιστορία
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ; (και δεν εννοώ το τέλος ακινήτων; )
![]()
ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!
(και ΕΝΝΟΩ το τέλος ακινήτων!)
Dura lex, sed lex.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
![]()
ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!
(και ΕΝΝΟΩ το τέλος ακινήτων!)
Που τέτοια τύχη![]()
Δε νομίζεις πως αυτή η δικαιολογία-καραμέλα περί καταστροφικής ανθρώπινης φύσης έχει παλιώσει πια και πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή;Δεν είμαστε καταστροφικοί απο τη φύση μας,είμαστε απλά ικανοί για τα πάντα και ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ να καταστρέφουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Είναι η ανθρώπινη φύση έτσι![]()
Αηδία έχει καταντήσει το παραμύθι
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Δε νομίζεις πως αυτή η δικαιολογία-καραμέλα περί καταστροφικής ανθρώπινης φύσης έχει παλιώσει πια και πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή;Δεν είμαστε καταστροφικοί απο τη φύση μας,είμαστε απλά ικανοί για τα πάντα και ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ να καταστρέφουμε.
Μερικοί ίσως νομίζουν ότι καταστρέφουμε την κακόμοιρη και ανυπεράσπιστη γη/φύση...
Άμα σε 50-100-200 χρόνια δεν υπάρχει φαγητό ή ο ήλιος καίει πολύ θα σου πω εγώ ποιος θα γελάει![]()
![]()
Give me fuel, Give me fire
Νομίζω πως κατάλαβες λάθος αυτό που έγραψα...Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
+1
Μερικοί ίσως νομίζουν ότι καταστρέφουμε την κακόμοιρη και ανυπεράσπιστη γη/φύση...
Άμα σε 50-100-200 χρόνια δεν υπάρχει φαγητό ή ο ήλιος καίει πολύ θα σου πω εγώ ποιος θα γελάει![]()
![]()
Το "μερικοί" δεν πάει σε σέναΑρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Νομίζω πως κατάλαβες λάθος αυτό που έγραψα...![]()
Και αυτό που θέλω να πω είναι ότι αυτοκαταστρεφόμαστε σαν άνθρωποι... Η γη/φύση/οικοσύστημα όπως θες πες το πάντα βρίσκει το δρόμο, δε σταματά η πορεία/εξέλιξη... ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ εμάς![]()
Give me fuel, Give me fire
Πάντως (σα σπαστικός) υπάρχει ένα άλλο πρόσφατο θρεντ για να τα κουβεντιάσουμε αυτά,
καθώς το θέμα είναι σαφώς φιλοσοφικότερο :
Το γνωστό σύμπαν
Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
ωραιος
και μιλωντας πολυ χοντρικα,
αν η μαζα ενος αστερα μετα την καταρευση του ειναι κατω απο 1,44 ηλιακες μαζες(οριο chadrasekhar) γινεται λευκος νανος,απο 2,5-3 ηλιακες μαζες και πανω γινεται μαυρη τρυπα και ενδιαμεσα αστερας νετρονιων
άσχετο με την κουβέντα,αλλά την ιστορία του Σουπραχμανιάν Τσαντασρεκάρ την έχω διαβάσει και εχω μείνει λίγο.....
φοβερό πως ένας Ινδός πιτσιρικάς στην αρχές του 20ου Αιώνα έκανε το μεγάλο ταξίδι για την Δύση και την κέρδισε!
Eαν σας εχει μεινει κυτταρο ζωντανο, ηρθα να το καψω!
Ολα εχουν να κανουν με το σεξ, δεν το λεω εγω, το ΤΑΝΤΡΑ το λεει (αρχαια Ινδικη φιλοσοφια, προ καμα σουτρα)
Οταν λοιπον το σωμα φτιαχνει σπερμα το οποιο αποτελειτε κυριως απο βαρεα μεταλλα, χρειαζεται αρκετη ενεργεια. Παιρνει τα απλα στοιχεια και τα κανει βαρεα με λιγα λογια. Γι'αυτο και μετα το ντουκου ντουκου νυσταζουμε! Γιατι; Μα γιατι τα ηλεκτρονια "πηδανε" απο τη μια στοιβαδα στην αλλη με τεραστιο ποσο ενεργειας.
Ερχεται λοιπον το ΤΑΝΤΡΑ και σου λεει "οοοχι" δε θα κανεις ετσι, θα κανεις το αναποδο, θα παρεις το σπερμα και θα το διασπασεις, οποτε τα βαρεα μεταλλα θα γινουν...ελαφρια(και ετσι θα εχεις τεραστιο ποσο ενεργειας που θα περισσευει...
πως το καμνεις ετουτο ομως;;
αα, απλο, απλα κανεις κατι προσευχες στο βουδα, και αρχιζεις το ντουκου ντουκου αλλα χωρις το big O!
Υπαρχουνε λεει πολλα μικρα Ο στην πορεια.
Ετσι, οι Ταντρικοι, ζουν περιπου 150-200 χρονια (φωτος;;;και κανουν και παιδια, κατ επιλογην βεβαιως βεβαιως.
Το λεει και καπου εδω... http://oainternetservices.com/resour...e/15/pmen.html
One with everything
'Καταστρεφουμε' σε σχεση με καποια διασταση του υποκειμενικου ατομικου μας συμφεροντος, αλλα στο παιχνιδι της φυσης ειμαστε πιονια της αρχης του siburbulu (συμπουρμπουλου ελληνιστι).Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Δε νομίζεις πως αυτή η δικαιολογία-καραμέλα περί καταστροφικής ανθρώπινης φύσης έχει παλιώσει πια και πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή;Δεν είμαστε καταστροφικοί απο τη φύση μας,είμαστε απλά ικανοί για τα πάντα και ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ να καταστρέφουμε.
'Πολεμος Πατηρ Παντων' ειπε ο αρχαιος σοφος. Κι αυτο ακριβως κανουμε. 'Μεταστοιχειωνουμε' υλη κι ενεργεια. Ακομα κι αν ανατιναξουμε τον πλανητη με πυρηνικα, απλα θα εχουμε εκπληρωσει μια και μονο εκπνοη σε μια κουκιδα στο συμπαν, θα εχουμε παραξει φως, αντιγραφοντας τ'αστρα.
Ολα ειναι, ηταν και θα ειναι απλα τελεια. Οσο πιο ολιστικη εικονα επιλεγει κανεις να δει, τοσο πιο πολυ το καταλαβαινει αυτο. Οταν δε καποιος υποστηριζει το αντιθετο, απλα οριζει αυθαιρετα το συνορο αντιληψης του ετσι ωστε να εξυπηρετειται μια φαινομενικη ορθοτητα των αποψεων του.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
αν σου αρεσε και γουσταρεις τσεκαρε satyendra bose(να δεις τι νταβατζιλικι πεφτει στην φυσικηΑρχικά δημιουργήθηκε από tsompanis
άσχετο με την κουβέντα,αλλά την ιστορία του Σουπραχμανιάν Τσαντασρεκάρ την έχω διαβάσει και εχω μείνει λίγο.....
φοβερό πως ένας Ινδός πιτσιρικάς στην αρχές του 20ου Αιώνα έκανε το μεγάλο ταξίδι για την Δύση και την κέρδισε!) ramanujan αν και ισως την ξερεις την ιστορια του,evarist gallois :hypnotize
![]()
![]()
![]()
Ε τότε τι μου λες;Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Πάλι στα λόγια μου έρχεσαι.
Ορκισμένος σιδερόκωλος!