Σελίδα 10 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 373

Θέμα: Επιχείρηση "Σφυροκόπημα" κατά παιδοφιλίας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    καταπληκτικο!!!

ολοι μπαινεται στη λογικη ''αν ακουμπησει κανεις το παιδι μου θα....'' και καλα κανετε!!!

το εντυπωσιακο ειναι οτι κανεις δε σκεφτεται οτι μπορει το παιδι του να ειναι ο παιδοφιλος!!!και τοτε η πουτανα η ζωη παιζει βρωμικο παιχνιδι κοριτσια.

για σκεφτειτε και απο αυτη τη πλευρα λιγο...μην απαντησετε.δεν θελω.αλλωστε δε θα μπω στη κουβεντα.απλα θα ηταν εντυπωσιακο το σκηνικο ο Χ που εδω βαζει ταναλιες,ξεκοιλιαζει αντερα,ξεριζωνει @@ και αλλα πολλα να τον δω μετα απο 10-20-30 χρονια στο συνταγμα να κανει ολα αυτα που εχουν ειπωθει εδω μεσα στο παιδι του που βγηκε,οπως θα λεγατε, ''ανωμαλο''!

παρακαλω...συνεχιστε...

Πολύ τραβηγμένο ρε Τρούπ...όχι ότι δεν μπορεί να συμβεί ...αλλά απ' τα μαλλιά το πήρες...

Η ίδια αγάπη που θα σε κάνει να τον ξεκοιλιάσεις τον "Άλλο"

...ή ίδια θα σε κάνει να πεις " Αποκλείεται...δεν το έκανε το παιδί μου αυτό...το παιδί μου- ότι και να λέτε- είναι ...άγιο..."

και θα μπεις μπροστά να φας εσύ την σφαίρα αντί γιαυτό...
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Δεν γνωρίζω και εύχομαι να μην χρειαστεί να μάθω ποτέ και για τίποτα. Αλλά αν το έκανα νομίζω θα ήταν από πόνο δικό μου καθαρά και όχι από ευχαρίστηση.
    Αυτό εννοώ.....ότι μία διέξοδος για τον αφόρητο πόνο , είναι και η ικανοποίηση του να προκαλέσεις το ίδιο, σε αυτόν που σε πόνεσε...πρόσθεσε σε αυτό και την (στα όρια εξάρτησης) αγάπη του γονέα προς το παιδί...καταλαβαίνεις...
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Συνελήφθη σύζυγος συνεργάτη υπουργού

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010, 15:50

Από την Ασφάλεια Αττικής επιβεβαιώνεται η σύλληψη στη Νέα Σμύρνη της συζύγου συνεργάτη της υπουργού Εργασίας, Λούκας Κατσέλη, για διακίνηση πορνογραφικού υλικού.

Σύμφωνα με κύκλους προσκείμενους στην υπουργό Εργασίας, ο εν λόγω συνεργάτης, ο οποίος κατ’ αρχήν φερόταν να είναι διευθυντής του πολιτικού της γραφείου, υπήρξε, στο παρελθόν, συνεργάτης της.

Έγκυρες πηγές αναφέρουν στη zougla.gr πως ο εν λόγω πρώην συνεργάτης και φίλος της υπουργού, ο κ. Πάνος Καλογήρου, δεν ανήκει πλέον στο πολιτικό στελεχιακό δυναμικό της κας Κατσέλη. Οι ίδιες πηγές παραδέχονται, ωστόσο, ότι οι σχέσεις της οικογένειας Καλογήρου με την οικογένεια της υπουργού ήταν πάντα στενές και φιλικές. Υπ’ αυτή την έννοια η υπουργός φέρεται να έχει αιφνιδιαστεί από τις εξελίξεις, όπως, όμως, φέρεται να έχει αιφνιδιαστεί και ο ίδιος ο κ. Πάνος Καλογήρου.

Σύμφωνα με ανώτερους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής η ηλεκτρονική διεύθυνση του υπολογιστή της συλληφθείσης είναι στο όνομα της και όχι στο όνομα του συζύγου της.

Σύμφωνα, πάντα, με τις ίδιες πηγές η συλληφθείσα παραδέχθηκε πως το υλικό που βρέθηκε στους πέντε σκληρούς δίσκους που κατασχέθηκαν ανήκουν στην ίδια και τους είχε για ιδία χρήση.

Η σύλληψη έγινε μετά από έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Η Ασφάλεια Αττικής, αν και επιβεβαιώνει το γεγονός, δεν προβαίνει σε αποκάλυψη του ονόματος της συλληφθείσας, ούτε και του συζύγου της. Η εν λόγω κυρία κρατείται στην Ασφάλεια και ανακρίνεται.

Το δελτίο Tύπου της Αστυνομίας έχει ως εξής:

«Από τη Δ.Α.Α/ Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδιασμού, για την πάταξη του φαινομένου της πορνογραφίας ανηλίκων, διενεργήθηκε Αστυνομική έρευνα στην περιοχή της Αττικής όπου συνελήφθη ημεδαπή, για παραβάσεις των διατάξεων των άρθρων 348Α Π.Κ. , όπως τροπ. με Ν. 3625/07 « ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ»

Ειδικότερα :

Από ψηφιακή έρευνα στο διαδίκτυο, που διενεργήθηκε στο πλαίσιο Αστυνομικής Επιχείρησης διαπιστώθηκε η εμπλοκή ημεδαπής χρήστριας του Ιντερνετ για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Κατόπιν των ανωτέρω και ύστερα από προγενέστερη ενημέρωση της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας κ. PAIKO Υ Ελένης, κλιμάκιο Αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετέβη στην οικία της ανωτέρω ημεδαπής, όπου διενήργησε έρευνα παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού και από την οποία προέκυψε ψηφιακό υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Από την διενεργηθείσα έρευνα, κατασχέθηκαν πέντε (5) σκληροί δίσκοι οι οποίοι διερευνώνται από την ΔΕΕ/Τομέα ψηφιακών πειστηρίων, για να διαπιστωθεί εάν η εμπλεκόμενη συνεργάζονταν με άλλους χρήστες του Ίντερνετ με σκοπό την ανταλλαγή και την διακίνηση αρχείων πορνογραφίας ανηλίκων.
    Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί αύριο (15-10-2010) στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών».

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=181787&cid=4
    Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
    http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp

Υπάρχει μεγαλη απόσταση μεταξι του διακινητη κι αποδεχτη υλικου με ανηλικους σε σχεση με αυτον που τα κάνει αυτα σε ανηλικους.
    Με τον ιδιο τροπο που εμενα μάρεσουν οι ταινίες τρομου αλλα δεν είμαι ο Φρεντυ γκρουγκερ.

[Λογικά βέβαια αν δεν υπήρχαν "πελάτες" δεν θα υπήρχε και "αγορά"..] Gia
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    ....

Well said
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Υπάρχει μεγαλη απόσταση μεταξι του διακινητη κι αποδεχτη υλικου με ανηλικους σε σχεση με αυτον που τα κάνει αυτα σε ανηλικους.
    Με τον ιδιο τροπο που εμενα μάρεσουν οι ταινίες τρομου αλλα δεν είμαι ο Φρεντυ γκρουγκερ.

+1000.....................................

βεβαια η τιμωρια για αυτους που κανουν αυτες τις πραξεις,σε ανηλικα και βρεφη,ειναι μονο θανατος ο τροπος δεν με απασχολη καθολου!
    για τους διακινητες ισοβια 100 χρονων χωρις δικαιωμα εφεσης.
    οσο για τους ηδονοβλεψιες ενα προστηματακι τον 150000 ευρω, χωρις διακανονισμο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Well said
    Γνωρίζω το επιχειρημα αλλα δεν εξισωνω τον ματάκια με τον δράστη .Σαν επιχειρημα ειναι κι ατελες γιατι δε μπορω να φανταστω ενα δραστη που δρα μονο επειδη κάποιοι γουσταρουν να τα βλέπουν στον υπολογιστη τους. Επίσης δεν είναι σαφες αν ο ματάκιας θα μπορούσε να κάνει κακό κι ο ίδιος. Δεν αποκλειεται, και δε μπορει να προϋπωθει.
    Επίσης δεν είναι δυνατό να εκτιμηθεί η συνειδητότητα του "ματακια παιδοφιλικων σκηνων" για τη βία και τον πόνο που αυτες προκαλούν στο παιδί. Η αποσταση του του επιτρεπει να τα βλέπει ανωδηνα. Κανεις δε ξέρει τη θέση που θα έπερνε αν γινοταν το κακό στο ιδιο δωμάτιο με αυτόν.

Να πω οτι ένα πατερα που θα αυτοδικούσε με το χειροτερο τροπο πανω στο δράστη τετοιων πραξεων ,προσωπικα τον αιτιολογω-δικαιωνω γιατι η πραξη του (μου) είναι φυσικοτατη δραση κ αντι-δραση. Η κοινωνία ομως που είναι το συνολο ατόμων δε μπορει να δρα προσωπικα αλλα συλλογικα και αυτο καθοριζει τη διαφορα της δικαιοσύνης με την αυτοδικία.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator

Συμφωνω με όλες σου τις θέσεις. (ακουω με προσοχη).
    Συμφωνώ και με τους δυο σας.

Το πρόβλημα είναι πολύπλοκο και όσοι βγαίνουν φωνάζοντας "παλούκωμα, κάψιμο" και πάει λέγοντας, ελάχιστα την όποια λύση (ή την προστασία των θυμάτων) έχουν στο μυαλό τους. Πολύ περισσότερο την δική τους δικαίωση αναζητούν, ως ενστικτώδη αντίδραση στην απέχθειά τους---να αισθάνονται μ' άλλα λόγια ήσυχοι ότι "εγώ έκανα ότι μπορούσα, εξαντλώντας τα όρια της αυστηρότητας".

Ο άνθρωπος είναι περίεργο ζώο, και η ζωή του μέσα στην κοινωνία τον κάνει ακόμη πιο περίεργο (δεν είμαι εγώ δα που θα πω πρώτος το "άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου"). Ένστικτα σκοτεινά και ανομολόγητα υπάρχουν σε όλους μας και πολλές φορές βγαίνουν στην επιφάνεια. Πολλές φορές οι κοινωνικές συνθήκες τα κάνουν να εκφραστούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο ενώ άλλες (μπορεί) να είναι τα γονίδια που μιλάνε. Το να τα αρνηθούμε αυτά είναι σαν να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.

Από την άλλη, ζώντας σε μια κοινωνία, υπάρχουν κάποιοι κανόνες που αναγκαστικά πρέπει να θεωρούνται απαράβατοι (γιατί αλλιώς μιλάμε για μια κοινωνία που κανένας δεν θα ήθελε να ζήσει στους κόλπους της). Το ζητούμενο λοιπόν φαίνεται να είναι μια κοινωνία που επιτρέπει την εκτόνωση των όποιον ενστίκτων με τρόπους που δεν παραβιάζουν το κοινωνικό συμβόλαιο και ένα κοινωνικό συμβόλαιο που αναγνωρίζει (συνειδητά ή ασυνείδητα, ρητά ή άρρητα) ότι ο άνθρωπος έχει και θα έχει πάντα και τη σκοτεινή του πλευρά. Οι πλέον άκαμπτες κοινωνίες (στην υπηρεσία μιας απατηλής ηθικής τάξης) είναι αυτές του αναδαυλίζουν με τον χειρότερο τρόπο τα πιο σκοτεινά ένστικτα (δεν είναι τυχαίο ότι τις πιο νοσηρές παρακλήσεις τις συναντά κανείς σε κοινωνίες "μηδενικής ανοχής").

Απόλυτη ισορροπία, βέβαια, δεν είναι ποτέ δυνατή... αλλά καλό είναι να σκεφτόμαστε λογικά και να μην προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τα δικά μας σκοτεινά ένστικτα προφασιζόμενοι κοινωνική αναγκαιότητα.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από npat

Το πρόβλημα είναι πολύπλοκο και όσοι βγαίνουν φωνάζοντας "παλούκωμα, κάψιμο" και πάει λέγοντας, ελάχιστα την όποια λύση (ή την προστασία των θυμάτων) έχουν στο μυαλό τους. Πολύ περισσότερο την δική τους δικαίωση αναζητούν, ως ενστικτώδη αντίδραση στην απέχθειά τους---να αισθάνονται μ' άλλα λόγια ήσυχοι ότι "εγώ έκανα ότι μπορούσα, εξαντλώντας τα όρια της αυστηρότητας".

Ο άνθρωπος είναι περίεργο ζώο, και η ζωή του μέσα στην κοινωνία τον κάνει ακόμη πιο περίεργο (δεν είμαι εγώ δα που θα πω πρώτος το "άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου"). Ένστικτα σκοτεινά και ανομολόγητα υπάρχουν σε όλους μας και πολλές φορές βγαίνουν στην επιφάνεια. Πολλές φορές οι κοινωνικές συνθήκες τα κάνουν να εκφραστούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο ενώ άλλες (μπορεί) να είναι τα γονίδια που μιλάνε. Το να τα αρνηθούμε αυτά είναι σαν να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.

Από την άλλη, ζώντας σε μια κοινωνία, υπάρχουν κάποιοι κανόνες που αναγκαστικά πρέπει να θεωρούνται απαράβατοι (γιατί αλλιώς μιλάμε για μια κοινωνία που κανένας δεν θα ήθελε να ζήσει στους κόλπους της). Το ζητούμενο λοιπόν φαίνεται να είναι μια κοινωνία που επιτρέπει την εκτόνωση των όποιον ενστίκτων με τρόπους που δεν παραβιάζουν το κοινωνικό συμβόλαιο και ένα κοινωνικό συμβόλαιο που αναγνωρίζει (συνειδητά ή ασυνείδητα, ρητά ή άρρητα) ότι ο άνθρωπος έχει και θα έχει πάντα και τη σκοτεινή του πλευρά. Οι πλέον άκαμπτες κοινωνίες (στην υπηρεσία μιας απατηλής ηθικής τάξης) είναι αυτές του αναδαυλίζουν με τον χειρότερο τρόπο τα πιο σκοτεινά ένστικτα (δεν είναι τυχαίο ότι τις πιο νοσηρές παρακλήσεις τις συναντά κανείς σε κοινωνίες "μηδενικής ανοχής").

Απόλυτη ισορροπία, βέβαια, δεν είναι ποτέ δυνατή... αλλά καλό είναι να σκεφτόμαστε λογικά και να μην προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τα δικά μας σκοτεινά ένστικτα προφασιζόμενοι κοινωνική αναγκαιότητα.
    κλειδωστε το.

το τελειωσε ο νικος!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ρε παιδιά μια απορία, μια ςκαι έχει ξανασυζητηθεί στο παρελθόν... Πόσοι στο διάλο είναι? είναι δυνατόν κάθε μήνα να πιάνουν και 2-3 παιδόφιλους? Είναι όλοι τους ένοχοι για τέτοια εγκλήματα???

ρε μακάρι να τους πιάνουν και να τους σκίζουν, αλλά δεν παύει να μου κάνει εντύπωση η συχνότητα και το πλήθος των συλλήψεων...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
    Να Αρωτήξω και εγώ κάτι ρε παιδιά...

Αυτοι που είναι στη λίστα είναι οι ίδιοι παιδόφιλοι; Δηλαδή τα σκηνικά με τα βρέφη κλπ, τα κάνανε αυτοί ή αυτοι απλά γουστάρανε να βλέπουν αυτό το αίσχος.;;
    το δευτερο(ευτυχως, οσο ευτηχως ειναι αυτο)

κυριως για διακινηση πιανουν κοσμο

βρισκουν καποιον που μπαινει σε τετοια σαιτ ή εχει περιεργα παρε δωσε

τον παρακολουθουν και φτανουν σε καποιον που εχει πολυ πραγμα στο σκληρο του και αυτος τα πουλαει

τωρα αν πιαναν και αυτους που τα κανουν θα χαμε ουσια

αλλα ειναι σαν τα ναρκωτικα και οτι αλλο παρανομο υπαρχει..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska

Με όλο το σεβασμό στο πρόσωπό σου, θα διαφωνήσω. Μεγαλώνω μαζί με το φυσικό μου παιδί και μια κούκλα 18 ετών τώρα, από τον 1ο γάμο της γυναίκας μου. Την έχω στην αγγαλιά μου από τα 5 της χρόνια.
    Δεν έπιασα ποτέ τον εαυτό μου να "κρύβει" τη σκοτεινή του πλευρά. Πιθανά έχω καταφέρει να την κρύψω καλά. Από την άλλη μου προκαλεί τουλάχιστον απέχθεια (είναι ότι πιό ήπιο μπορώ να πω) και μόνο η σκέψη ότι κάποιος τη βρίσκει με βρέφος 9 μηνών.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Με όλο το σεβασμό στο πρόσωπό σου, θα διαφωνήσω. Μεγαλώνω μαζί με το φυσικό μου παιδί και μια κούκλα 18 ετών τώρα, από τον 1ο γάμο της γυναίκας μου. Την έχω στην αγγαλιά μου από τα 5 της χρόνια.
    Δεν έπιασα ποτέ τον εαυτό μου να "κρύβει" τη σκοτεινή του πλευρά. Πιθανά έχω καταφέρει να την κρύψω καλά. Από την άλλη μου προκαλεί τουλάχιστον απέχθεια (είναι ότι πιό ήπιο μπορώ να πω) και μόνο η σκέψη ότι κάποιος τη βρίσκει με βρέφος 9 μηνών.
    δεν ειπαμε οτι ολοι εχουν αυτην τη σκοτεινη πλευρα
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

+1000.......................................

Υ.Γ οταν η κανονες καταπατιουνται και οι νομοι δεν ειναι επαρκεις τοτε τι γινεται?

αξιζει να δειτε αυτη την ταινια:

:http://www.youtube.com/watch?v=1piB0xIkvUU

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    δεν ειπαμε οτι ολοι εχουν αυτην τη σκοτεινη πλευρα
    Όσοι λοιπόν έχουν σκοτεινή πλευρά, άς έχουν και σκοτεινό σπίτι. 2 μέτρα υπό του εδαφους.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 10 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF