Σελίδα 10 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 210

Θέμα: Triumph Tiger 800 vs BMW F800GS

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    μετά την ΧόνΔα όλα είναι μαλακίες και αφού η ΧόνΔα στη κατηγορία κοιμάται βαθιά, τι να κάνουμε...
    TRANSALP ρε...

πάει το θρεντ...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

1) Το Triumph κανει μπαμ απο χιλιομετρα οτι ειναι αντιγραφη. Και κατι μου λεει και σε πωλησεις δεν παιζει να φτασει το 800GS (Μιλαω για το off road Triumph με το ψηλο φτερο)

2) Στο χωμα το Triumph θα πινει τσαγακι και μαλιστα ζεστο ζεστο

3) Σε καταναλωση το 800GS ειναι μακραν το πιο οικονομικο

4) Και ειδα σε 2 ποστ να γραφει οτι τα πλαστικα του 800GS ειναι πολλα, και σε πτωση χωρις καγκελα βρισκουν κατω. Που το ειδατε αυτο? Την εχετε οδηγησει ή το βγαλατε το συμπερασμα βλεποντας φωτογραφιες?
    Και για να το λυσουμε το θεμα με τα πλαστικα, το 800GS ειναι απο το λιγα μεγαλα on-off που σε πτωση δεν παθενουν τιποτα τα πλαστικα του. Και ουτε χρειαζετε καγκελα για να προστατεψουν τα πλαστικα του. Γιατι ειναι μελετημενο και φτιαγμενο ωστε σε πτωση μην βρισκει κανενα πλαστικο κατω. Το μονο που βρισκει κατω ειναι το τιμονι. Εχω το 800GS χωρις καγκελα και το εχω δει στην πραξη αυτο σε ασφαλτο και χωμα Και καγκελα ετσι και αλλιως δεν θα εβαζα ποτε, γιατι σε πτωση μπορει να φαει ολο τον τσαμπουκα το πλαισιο, και μετα

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nib
    1) Το Triumph κανει μπαμ απο χιλιομετρα οτι ειναι αντιγραφη. Και κατι μου λεει και σε πωλησεις δεν παιζει να φτασει το 800GS (Μιλαω για το off road Triumph με το ψηλο φτερο)

2) Στο χωμα το Triumph θα πινει τσαγακι και μαλιστα ζεστο ζεστο

3) Σε καταναλωση το 800GS ειναι μακραν το πιο οικονομικο

4) Και ειδα σε 2 ποστ να γραφει οτι τα πλαστικα του 800GS ειναι πολλα, και σε πτωση χωρις καγκελα βρισκουν κατω. Που το ειδατε αυτο? Την εχετε οδηγησει ή το βγαλατε το συμπερασμα βλεποντας φωτογραφιες?
    Και για να το λυσουμε το θεμα με τα πλαστικα, το 800GS ειναι απο το λιγα μεγαλα on-off που σε πτωση δεν παθενουν τιποτα τα πλαστικα του. Και ουτε χρειαζετε καγκελα για να προστατεψουν τα πλαστικα του. Γιατι ειναι μελετημενο και φτιαγμενο ωστε σε πτωση μην βρισκει κανενα πλαστικο κατω. Το μονο που βρισκει κατω ειναι το τιμονι. Εχω το 800GS χωρις καγκελα και το εχω δει στην πραξη αυτο σε ασφαλτο και χωμα Και καγκελα ετσι και αλλιως δεν θα εβαζα ποτε, γιατι σε πτωση μπορει να φαει ολο τον τσαμπουκα το πλαισιο, και μετα
    Καλώς τον Νικόλα!

Λοιπόν στα 3 πρώτα συμφωνώ μαζί σου. Σχετικά με το (4) έχω τις ενστάσεις μου:

Σε περίπτωση πτώσης του 800gs βρίσκει το μπροστά πλαϊνό πλαστικό (που έχει το σηματάκι της Bmw) το οποίο είναι ενιαίο κομμάτι με το πιο πάνω μαύρο αβαφο πλαστικό και όλο μαζί κοστίζει γύρω στα 350€. Τώρα το πλαστικό αυτό ΔΕΝ σπάει απλά θα γρατζουνιστεί. Δεν εννοώ φυσικά ότι είναι άθραυστο αλλά έχω δει μηχανάκια μετά από πτώσεις σε άσφαλτο και χώμα και σε καμμία δεν έσπασε. Μάλιστα οι γρατζουνιές δεν φαίνονταν σχεδόν καθόλου.
    Από εκεί και πέρα στα υπόλοιπα έχεις δίκιο το μηχανάκι είναι μελετημένο και δεν παθαίνει σχεδόν τίποτα. Τα πίσω πλαστικά (που δεν έχει η αγγλική αντιγραφή του) δεν υπάρχει περίπτωση να έρθουν σε επάφή με άσφαλτο.

Τώρα για τα κάγκελα και το πλαίσιο το έψαξα πολύ πριν βάλω και για μένα όλα είναι θέμα κατασκευαστή. Το ΟΕΜ όπως και τα touratech ξέρω ότι είναι μελετημένα ώστε σε δυνατή καταπόνηση να σπάνε για να μην επιβαρύνουν το πλαίσιο. Επίσης και τα δύο είναι τα μόνα που ΔΕΝ πιάνουν επάνω στον κινητήρα, αλλά αντίθετα τον προστατεύουν κιόλας.

Τεκμηριώστε μου λιγο το (2)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Τεκμηριώστε μου λιγο το (2)

1) Μεγαλύτερη διαδρομή αναρτήσεων

2) Μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος

3) Στο χώμα όσο λιγότεροι κύλινδροι τόσο καλύτερα

Θεωρητικά πάντα μια και δεν τα έχει δοκιμάσει κανείς μας και τα 2.

Αρχικά δημιουργήθηκε από S.Nikos
    Θεωρητικά πάντα μια και δεν τα έχει δοκιμάσει κανείς μας και τα 2.
    α, μπραβο :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    α, μπραβο :rotflmao:
    Που είναι τα αστείο και ξεκαρδίστηκες? Εσύ όλα τα παραπάνω που έχεις γράψει είναι σχόλια που έγραψες μετά από μακρά συμβίωση?

Που είναι τα αστείο και ξεκαρδίστηκες? Εσύ όλα τα παραπάνω που έχεις γράψει είναι σχόλια που έγραψες μετά από μακρά συμβίωση?
    Δειξε μου ενα ποστ και θα σου πω
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    Ρε Μικε...

Πως σου φαινεται που καποιος πηρε ενα καλο μηχανακι και το εκανε ακομα καλυτερο;

Και το δινει και φτηνοτερα;

Και θα σε περναει κι απο πανω

Και θα λεει και triumph στο πλάι;

Σου κάνει?

Σου κάνει?

Μια χαρα ειναι.

Παμε ενα-ενα:

Φτηνοτερο θα ειναι, αυτο το ξερουμε.

θα λεει triumph στο πλαι, επισης το ξερουμε.

Οσον αφορα τωρα το "θα σε περναει απο πανω" εχει να κανει με τα 10 αλογα επιπλέον (απλό νουμερο) αλλα κυριως με το γεγονός οτι είμαστε στις αντιπαραθεσεις και ειδικα στον MikeG του τα χώνουμε για τη μπουρουχ.... ε τη bmw του ηθελα να πω (ειδικα τον Μικε, τον περνανε όλοι στο χώμα τέτοιο κουλαδι που ειναι )

εν ολιγοις: τσάι θα κερναει ο καλος οδηγός, τα μηχανακια ειναι ισοδυναμα

(απλα το triumph ειναι καλυτερο )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Καλώς τον Νικόλα!

Λοιπόν στα 3 πρώτα συμφωνώ μαζί σου. Σχετικά με το (4) έχω τις ενστάσεις μου:

Σε περίπτωση πτώσης του 800gs βρίσκει το μπροστά πλαϊνό πλαστικό (που έχει το σηματάκι της Bmw) το οποίο είναι ενιαίο κομμάτι με το πιο πάνω μαύρο αβαφο πλαστικό και όλο μαζί κοστίζει γύρω στα 350€. Τώρα το πλαστικό αυτό ΔΕΝ σπάει απλά θα γρατζουνιστεί.

Γεια σου Νικ με το περτικαλι εργαλειο!

Φιλε εμενα που δεν εχω καγκελα δεν μου βρισκει κατω σε πτωση, και μου εχει πεσει κανα-δυο φορες. (δεν μιλαω για φυτεφτα κοτρονια, μιλαω για φλατ δρομο)

Σε εσενα και σε οσους εχουν καγκελα βρισκει κατω σε εκεινο το σημειο, γιατι με τα καγκελα εχει χαλασει η 'γεωμετρια' των τμηματων που ακουμπουν κατω με την πτωση.
    Επειδη τα καγκελα προεξεχουν οταν ειναι πεσμενο το μηχανακι, και ετσι ακουμπανε αλλα μερη κατω, τα οποιο δεν ακουμπανε στα μηχανακια που δεν εχουν καγκελα.

προφανος αναφερεται στον πολυ καλο κηνητηρα!!!Ο οποιος ειναι πολυ αποδοτικος στις μεσαιες και τωρα σιγουρα και στις χαμηλες στροφες.....Σιγουρα θα εχει αλλη χαρτογραφηση για περισσοτερες ροπες!!Εμενα κατι μου λεει οτι θα ειναι πολυ πιο δυνατο και γραμμικο στο χωμα και οτι το BMW δεν θα εχει και πολλες ελπιδες οσων αφορα την αποδοση στο χωμα!!Τωρα οσων αφορα το πλαισιο και ολα τα περιφεριακα απο τα λιγα που ξερω και εχω ακουσει το νεο tiger ειναι πολυ καλο ποιοτηκα σε θεμα σχεδιασμου αλλα και περιφαριακων υλικων-αναρτησεων-φρενων κτλ κτλ Νομιζω οτι με την τιμη που θα το δωσουν θα ειναι συντομα ο νεος Βασιλιας στο Ελληνικο χωμα!!Ειδομεν....

(απλα το triumph ειναι καλυτερο )

Μηπως δουλευεις στην Triumph?

Kαι τα δύο είναι μπουρούχες....

Πάρτε άφρικα... :rotflmao:
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

Σελίδα 10 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ανάκληση Triumph Tiger 800 και Tiger 800 XC
    από Anty12 στο forum Ανακλήσεις
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2011, 13:48
  2. triumph tiger 800
    από jp7rgv στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2010, 22:21
  3. ktm 990 adventure vs triumph tiger 1050
    από taksidiotis25 στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2008, 06:59
  4. Multistrada 1100 S Vs Triumph Tiger...
    από kalant στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2007, 23:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF