TRANSALP ρε...Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
μετά την ΧόνΔα όλα είναι μαλακίες και αφού η ΧόνΔα στη κατηγορία κοιμάται βαθιά, τι να κάνουμε...
TRANSALP ρε...Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
μετά την ΧόνΔα όλα είναι μαλακίες και αφού η ΧόνΔα στη κατηγορία κοιμάται βαθιά, τι να κάνουμε...
πάει το θρεντ...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
1) Το Triumph κανει μπαμ απο χιλιομετρα οτι ειναι αντιγραφη. Και κατι μου λεει και σε πωλησεις δεν παιζει να φτασει το 800GS (Μιλαω για το off road Triumph με το ψηλο φτερο)
2) Στο χωμα το Triumph θα πινει τσαγακι και μαλιστα ζεστο ζεστο
3) Σε καταναλωση το 800GS ειναι μακραν το πιο οικονομικο
4) Και ειδα σε 2 ποστ να γραφει οτι τα πλαστικα του 800GS ειναι πολλα, και σε πτωση χωρις καγκελα βρισκουν κατω. Που το ειδατε αυτο? Την εχετε οδηγησει ή το βγαλατε το συμπερασμα βλεποντας φωτογραφιες?
Και για να το λυσουμε το θεμα με τα πλαστικα, το 800GS ειναι απο το λιγα μεγαλα on-off που σε πτωση δεν παθενουν τιποτα τα πλαστικα του. Και ουτε χρειαζετε καγκελα για να προστατεψουν τα πλαστικα του. Γιατι ειναι μελετημενο και φτιαγμενο ωστε σε πτωση μην βρισκει κανενα πλαστικο κατω. Το μονο που βρισκει κατω ειναι το τιμονι. Εχω το 800GS χωρις καγκελα και το εχω δει στην πραξη αυτο σε ασφαλτο και χωμαΚαι καγκελα ετσι και αλλιως δεν θα εβαζα ποτε, γιατι σε πτωση μπορει να φαει ολο τον τσαμπουκα το πλαισιο, και μετα
![]()
Καλώς τον Νικόλα!Αρχικά δημιουργήθηκε από nib
1) Το Triumph κανει μπαμ απο χιλιομετρα οτι ειναι αντιγραφη. Και κατι μου λεει και σε πωλησεις δεν παιζει να φτασει το 800GS (Μιλαω για το off road Triumph με το ψηλο φτερο)
2) Στο χωμα το Triumph θα πινει τσαγακι και μαλιστα ζεστο ζεστο
3) Σε καταναλωση το 800GS ειναι μακραν το πιο οικονομικο
4) Και ειδα σε 2 ποστ να γραφει οτι τα πλαστικα του 800GS ειναι πολλα, και σε πτωση χωρις καγκελα βρισκουν κατω. Που το ειδατε αυτο? Την εχετε οδηγησει ή το βγαλατε το συμπερασμα βλεποντας φωτογραφιες?
Και για να το λυσουμε το θεμα με τα πλαστικα, το 800GS ειναι απο το λιγα μεγαλα on-off που σε πτωση δεν παθενουν τιποτα τα πλαστικα του. Και ουτε χρειαζετε καγκελα για να προστατεψουν τα πλαστικα του. Γιατι ειναι μελετημενο και φτιαγμενο ωστε σε πτωση μην βρισκει κανενα πλαστικο κατω. Το μονο που βρισκει κατω ειναι το τιμονι. Εχω το 800GS χωρις καγκελα και το εχω δει στην πραξη αυτο σε ασφαλτο και χωμαΚαι καγκελα ετσι και αλλιως δεν θα εβαζα ποτε, γιατι σε πτωση μπορει να φαει ολο τον τσαμπουκα το πλαισιο, και μετα
![]()
Λοιπόν στα 3 πρώτα συμφωνώ μαζί σου. Σχετικά με το (4) έχω τις ενστάσεις μου:
Σε περίπτωση πτώσης του 800gs βρίσκει το μπροστά πλαϊνό πλαστικό (που έχει το σηματάκι της Bmw) το οποίο είναι ενιαίο κομμάτι με το πιο πάνω μαύρο αβαφο πλαστικό και όλο μαζί κοστίζει γύρω στα 350€. Τώρα το πλαστικό αυτό ΔΕΝ σπάει απλά θα γρατζουνιστεί. Δεν εννοώ φυσικά ότι είναι άθραυστο αλλά έχω δει μηχανάκια μετά από πτώσεις σε άσφαλτο και χώμα και σε καμμία δεν έσπασε. Μάλιστα οι γρατζουνιές δεν φαίνονταν σχεδόν καθόλου.
Από εκεί και πέρα στα υπόλοιπα έχεις δίκιο το μηχανάκι είναι μελετημένο και δεν παθαίνει σχεδόν τίποτα. Τα πίσω πλαστικά (που δεν έχει η αγγλική αντιγραφή του) δεν υπάρχει περίπτωση να έρθουν σε επάφή με άσφαλτο.
Τώρα για τα κάγκελα και το πλαίσιο το έψαξα πολύ πριν βάλω και για μένα όλα είναι θέμα κατασκευαστή. Το ΟΕΜ όπως και τα touratech ξέρω ότι είναι μελετημένα ώστε σε δυνατή καταπόνηση να σπάνε για να μην επιβαρύνουν το πλαίσιο. Επίσης και τα δύο είναι τα μόνα που ΔΕΝ πιάνουν επάνω στον κινητήρα, αλλά αντίθετα τον προστατεύουν κιόλας.
Τεκμηριώστε μου λιγο το (2)
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τεκμηριώστε μου λιγο το (2)
![]()
1) Μεγαλύτερη διαδρομή αναρτήσεων
2) Μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος
3) Στο χώμα όσο λιγότεροι κύλινδροι τόσο καλύτερα
Θεωρητικά πάντα μια και δεν τα έχει δοκιμάσει κανείς μας και τα 2.
α, μπραβο :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από S.Nikos
Θεωρητικά πάντα μια και δεν τα έχει δοκιμάσει κανείς μας και τα 2.![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Που είναι τα αστείο και ξεκαρδίστηκες? Εσύ όλα τα παραπάνω που έχεις γράψει είναι σχόλια που έγραψες μετά από μακρά συμβίωση?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
α, μπραβο :rotflmao:![]()
![]()
Δειξε μου ενα ποστ και θα σου πωΑρχικά δημιουργήθηκε από S.Nikos
Που είναι τα αστείο και ξεκαρδίστηκες? Εσύ όλα τα παραπάνω που έχεις γράψει είναι σχόλια που έγραψες μετά από μακρά συμβίωση?![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Σου κάνει?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε Μικε...
Πως σου φαινεται που καποιος πηρε ενα καλο μηχανακι και το εκανε ακομα καλυτερο;
Και το δινει και φτηνοτερα;
Και θα σε περναει κι απο πανω![]()
![]()
![]()
Και θα λεει και triumph στο πλάι;
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από S.Nikos
Σου κάνει?
Μια χαρα ειναι.
Παμε ενα-ενα:
Φτηνοτερο θα ειναι, αυτο το ξερουμε.
θα λεει triumph στο πλαι, επισης το ξερουμε.
Οσον αφορα τωρα το "θα σε περναει απο πανω" εχει να κανει με τα 10 αλογα επιπλέον (απλό νουμερο) αλλα κυριως με το γεγονός οτι είμαστε στις αντιπαραθεσεις και ειδικα στον MikeG του τα χώνουμε για τη μπουρουχ.... ε τη bmw του ηθελα να πω (ειδικα τον Μικε, τον περνανε όλοι στο χώμα τέτοιο κουλαδι που ειναι)
εν ολιγοις: τσάι θα κερναει ο καλος οδηγός, τα μηχανακια ειναι ισοδυναμα
(απλα το triumph ειναι καλυτερο)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από S.Nikos
Καλώς τον Νικόλα!
Λοιπόν στα 3 πρώτα συμφωνώ μαζί σου. Σχετικά με το (4) έχω τις ενστάσεις μου:
Σε περίπτωση πτώσης του 800gs βρίσκει το μπροστά πλαϊνό πλαστικό (που έχει το σηματάκι της Bmw) το οποίο είναι ενιαίο κομμάτι με το πιο πάνω μαύρο αβαφο πλαστικό και όλο μαζί κοστίζει γύρω στα 350€. Τώρα το πλαστικό αυτό ΔΕΝ σπάει απλά θα γρατζουνιστεί.
Γεια σου Νικ με το περτικαλι εργαλειο!![]()
Φιλε εμενα που δεν εχω καγκελα δεν μου βρισκει κατω σε πτωση, και μου εχει πεσει κανα-δυο φορες. (δεν μιλαω για φυτεφτα κοτρονια, μιλαω για φλατ δρομο)
Σε εσενα και σε οσους εχουν καγκελα βρισκει κατω σε εκεινο το σημειο, γιατι με τα καγκελα εχει χαλασει η 'γεωμετρια' των τμηματων που ακουμπουν κατω με την πτωση.
Επειδη τα καγκελα προεξεχουν οταν ειναι πεσμενο το μηχανακι, και ετσι ακουμπανε αλλα μερη κατω, τα οποιο δεν ακουμπανε στα μηχανακια που δεν εχουν καγκελα.
προφανος αναφερεται στον πολυ καλο κηνητηρα!!!Ο οποιος ειναι πολυ αποδοτικος στις μεσαιες και τωρα σιγουρα και στις χαμηλες στροφες.....Σιγουρα θα εχει αλλη χαρτογραφηση για περισσοτερες ροπες!!Εμενα κατι μου λεει οτι θα ειναι πολυ πιο δυνατο και γραμμικο στο χωμα και οτι το BMW δεν θα εχει και πολλες ελπιδες οσων αφορα την αποδοση στο χωμα!!Τωρα οσων αφορα το πλαισιο και ολα τα περιφεριακα απο τα λιγα που ξερω και εχω ακουσει το νεο tiger ειναι πολυ καλο ποιοτηκα σε θεμα σχεδιασμου αλλα και περιφαριακων υλικων-αναρτησεων-φρενων κτλ κτλ Νομιζω οτι με την τιμη που θα το δωσουν θα ειναι συντομα ο νεος Βασιλιας στο Ελληνικο χωμα!!Ειδομεν....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
(απλα το triumph ειναι καλυτερο)
Μηπως δουλευεις στην Triumph?![]()
![]()
Kαι τα δύο είναι μπουρούχες....![]()
Πάρτε άφρικα... :rotflmao:![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...