Σελίδα 10 από 50 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 741

Θέμα: Ζ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Εσείς με τους κινητήρες σουρωτήρι...... στην άκρη θα μας γεμίσετε λάδια και μπιέλες
    Καλυτερο απο το να σκουριασει στο γκαραζ περιμενοντας 3 μηνες την πολυποθητη βιδα που εχει 150 ευρω.
    Αιντε ρε που θα μου συγκρινεις τα αλουμινια με τα σιδερα, με τα CBR σας που μεχρι προσφατως το αλουμινιο ηταν διαστημικη τεχνολογια για την Χοντα.

Και πουστε παληκαρια Χοντακηδες.
    Ανοιγω τις τελευταιες μερες τα περιοδικα μοτοσυκλετας και βλεπω ολο διαφημισεις του στυλ να αγοραζετε γνησια ανταλλακτικα και οχι μαιμου γιατι ...μπλα,μπλα,μπλα.

Πιο συγκεκριμενα λεει οτι για να ειναι η μηχανη Χοντα σας αξιοπιστη γρηγορη και εμφανισιμη, θα πρεπει να αγοραζετε γνησια ανταλλακτικα.
    Εγω ετσι οπως το βλεπω λεει οτι η μηχανες σας ειναι αργες ασχημες και ζημιαρες, αρα υπαρχει τοση ζητηση ανταλλακτικων που εχετε χασει το μπουσουλα κοροιδα.

Αρα τα Χοντα χρειαζονται και ανταλλακτικα...ΝΑΙ κυριες και κυριοι.
    Αλλος ενας μυθος κατερριφθη.
    Και οσο για τα αθραυστα Χοντα, απεναντι απο το συνεργειο μου υπαρχει εξουσιοδοτημενο Χοντα, και βλεπω πολυ καλα τι γινεται.
    Ποιο πολλα μηχανακια μπαινουν παρα βγαινουν.

Φιλικα, αυτος που σας εχει χαλαρα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Καλυτερο απο το να σκουριασει στο γκαραζ περιμενοντας 3 μηνες την πολυποθητη βιδα που εχει 150 ευρω.
    Αιντε ρε που θα μου συγκρινεις τα αλουμινια με τα σιδερα, με τα CBR σας που μεχρι προσφατως το αλουμινιο ηταν διαστημικη τεχνολογια για την Χοντα.

Και πουστε παληκαρια Χοντακηδες.
    Ανοιγω τις τελευταιες μερες τα περιοδικα μοτοσυκλετας και βλεπω ολο διαφημισεις του στυλ να αγοραζετε γνησια ανταλλακτικα και οχι μαιμου γιατι ...μπλα,μπλα,μπλα.

Πιο συγκεκριμενα λεει οτι για να ειναι η μηχανη Χοντα σας αξιοπιστη γρηγορη και εμφανισιμη, θα πρεπει να αγοραζετε γνησια ανταλλακτικα.
    Εγω ετσι οπως το βλεπω λεει οτι η μηχανες σας ειναι αργες ασχημες και ζημιαρες, αρα υπαρχει τοση ζητηση ανταλλακτικων που εχετε χασει το μπουσουλα κοροιδα.

Αρα τα Χοντα χρειαζονται και ανταλλακτικα...ΝΑΙ κυριες και κυριοι.
    Αλλος ενας μυθος κατερριφθη.
    Και οσο για τα αθραυστα Χοντα, απεναντι απο το συνεργειο μου υπαρχει εξουσιοδοτημενο Χοντα, και βλεπω πολυ καλα τι γινεται.
    Ποιο πολλα μηχανακια μπαινουν παρα βγαινουν.

Φιλικα, αυτος που σας εχει χαλαρα.

AYTOΣ ΕΙΣΑΙ...

ΑΣΕ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ... ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΩΤΕ ΚΡΑΤΑΙΑΣ ΧΟΝΔΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΑΜΟΚ....

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Idi, sorry αλλα εισαι λαθος.

H Honda εχει τα καλυτερα ''εργαλεια''

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	77.jpeg 
Προβολές:	239 
Μέγεθος:	37,0 KB 
ID:	20670
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    :rotflmao: :rotflmao:

Όνομα:	17.jpeg 
Προβολές:	231 
Μέγεθος:	15,4 KB 
ID:	20672
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Χμμμ γιατί τις προάλες πέτυχα ένα Z750 να πασχίζει να περάσει ένα Hornetακι από φανάρι σε φανάρι στη Θησέως και έπαιρνε τον πούλο. Καλό το Ζ αλλά όχι όσο πιστεύατε
    Triple 1050

Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
    Χμμμ γιατί τις προάλες πέτυχα ένα Z750 να πασχίζει να περάσει ένα Hornetακι από φανάρι σε φανάρι στη Θησέως και έπαιρνε τον πούλο. Καλό το Ζ αλλά όχι όσο πιστεύατε
    Γιατι πολυ απλα το Ζ εγραφε το πισω τροχο στην εκκινηση!
    Το ειχα παθει και εγω σε ενα φαναρι της συγγρου με ενα fz6 και νομιζε οτι με πατησε......

ΠΙΑΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ... Το avatar του/της BAD BOY
    ΤΙ ΑΓΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΖΗΤΑ.
    ΤΙ ΑΝΧΟΣ.
    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ.
    ΚΟΙΤΑΩ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΧΟΝΔΑΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΠΙΣΩ,ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΚΑΤΩ, Τ'ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ
    ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΖΗΤΑ ΡΕ.ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΞΑΛΟΥ Ο ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΘΑ ΓΕΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΤΙ ΛΕΩ
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Όνομα:	medium_ahvenisto3[1][1].8.jpg 
Προβολές:	223 
Μέγεθος:	68,7 KB 
ID:	20674
    Καλυτερα Τρεις Μερες λυκος παρα...μια ζωη προβατο.
    -ΚΤΜ ON HEAD-

kawasaki street warriors

ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ Α ΕΞΑΜΗΝΟ 2005

NAKED

FZ6 FAZER 603
    Z750 372
    Z750S 111
    HORNET 600 80
    Ζ1000 72

Πρωτη η kawa στα SS600 με 175

Ηοnδa,αντε πουλα κανενα fmx 650 των 30hp!!!!

gourou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    χαχαχα ειδικα το Ζ750 με 89 αλογα στο τροχο που με το ζορι ξεφευγει απο FZ6 διαβαστε και κανα ξενο αρθρο ρεεεεεε μη σας κατσει διπλα κανα 900cb και δεν ξερετε απο που να φυγετε!!!!

έλα που δεν μετράνε τα άλογα, αλλά ο οδηγός (...μίλτος ακούει
    over and out
    s..
    My owner's manual says it isn't safe to ride the bike at high speeds, but after much testing, I found that statement is not neccesarily true.

...I remember hearing a story about Miguel DuHamel and his brother bitching to their dad that their bikes were too slow and that they weren't competitive in a race series.. Yvon's response; " Then why are you braking so damned early?"

www.fireblades.org

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ Α ΕΞΑΜΗΝΟ 2005

NAKED

FZ6 FAZER 603
    Z750 372
    Z750S 111
    HORNET 600 80
    Ζ1000 72

Πρωτη η kawa στα SS600 με 175

Ηοnδa,αντε πουλα κανενα fmx 650 των 30hp!!!!
    Το ότι ένα συγκεκριμένο μοντέλο (μοντέλο και όχι μάρκα γενικότερα) πουλάει τρελλά δεν σημαίνει τίποτα.
    Όταν πήγα σε έναν από τους πολλούς αντιπροσώπους να ρωτήσω για το CB1300 μου λέει ακριβώς "...και τι την θες μια μηχανή που θα έχεις εσύ και 2-3 μόνο ακόμη άλλοι?"

:hypnotize

ΝταΑααΑααΑαααΑα

"Σώπα ρε μπάρμπα" του λέω, "αυτό τώρα για κακό μου τόπες"?

Και πάλι τονίζω ότι δεν μιλάω για μάρκες αλλά για μοντέλα. Ούτε varadero ποτέ θα έπερνα γιατί αν και χονδάκιας, μου φαίνεται σαν ανέκδοτο που μαζί με την κοπελιά μου καθόμαστε και μετράμε τα πόσα Varadero σηναντάμε σε μια απόσταση 15'.

Αλλά για να παίξω και το παιχνίδι σου...Αυτά είναι αποτελέσματα του Α Εξαμήνου 2005. Το καινούργιο Hornetακι είναι διαθέσιμο από τέλη Μαϊου και είχε ανακοινωθεί από τον Δεκέμβριο στην bologna (αν κάνω λάθος διορθώστε με). Πάει να πει, αν κάποιος ήθελε Hornet το ήξερε ότι θα αντικατασταθεί και θα περίμενε 5-6 μήνες. Άρα από τα 80 hornet που δείχνεις να μη σου πώ ότι τα 60-70 είναι καινούργια με USD. Δηλαδή 70 σε ένα μήνα, σε έξι πόσο? Do the math....

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alnotas
    Το ότι ένα συγκεκριμένο μοντέλο (μοντέλο και όχι μάρκα γενικότερα) πουλάει τρελλά δεν σημαίνει τίποτα.
    Όταν πήγα σε έναν από τους πολλούς αντιπροσώπους να ρωτήσω για το CB1300 μου λέει ακριβώς "...και τι την θες μια μηχανή που θα έχεις εσύ και 2-3 μόνο ακόμη άλλοι?"

ΝταΑααΑααΑαααΑα

Και πάλι τονίζω ότι δεν μιλάω για μάρκες αλλά για μοντέλα. Ούτε varadero ποτέ θα έπερνα γιατί αν και χονδάκιας, μου φαίνεται σαν ανέκδοτο που μαζί με την κοπελιά μου καθόμαστε και μετράμε τα πόσα Varadero σηναντάμε σε μια απόσταση 15'.

Αλλά για να παίξω και το παιχνίδι σου...Αυτά είναι αποτελέσματα του Α Εξαμήνου 2005. Το καινούργιο Hornetακι είναι διαθέσιμο από τέλη Μαϊου και είχε ανακοινωθεί από τον Δεκέμβριο στην bologna (αν κάνω λάθος διορθώστε με). Πάει να πει, αν κάποιος ήθελε Hornet το ήξερε ότι θα αντικατασταθεί και θα περίμενε 5-6 μήνες. Άρα από τα 80 hornet που δείχνεις να μη σου πώ ότι τα 60-70 είναι καινούργια με USD. Δηλαδή 70 σε ένα μήνα, σε έξι πόσο? Do the math....
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
    Χ
    ΑΧ
    ΑΧ
    ΑΧ
    Α
    ΧΑ
    ΧΑ

ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΚΑ!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑ
    ΧΑ
    ΧΑ
    ΧΑ
    ΧΑ

ΣΥΝΕΧΙΣΕ....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΗΟΝΔΑ?

ΧΑΑΑ
    ΧΑΧ
    ΑΧ
    ΑΧ
    ΑΧ
    ΑΧ
    ΑΧ
    Α
    ΧΑ

ΠΙΑΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ... Το avatar του/της BAD BOY
    ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΧΟΝΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ(MADE IN SPAIN) :rotflmao:
    Καλυτερα Τρεις Μερες λυκος παρα...μια ζωη προβατο.
    -ΚΤΜ ON HEAD-

kawasaki street warriors

MΗΠΩΣ ΤΟ KAWASAKI HEAVY INTUSTRIES

ΛΕΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΙ?

ΛΕΩ ΤΩΡΑ...

ΤΑ XΟΝΔΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝ ΜΑΙΝ...

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alnotas

ΝταΑααΑααΑαααΑα

Ηοντα και στεγνο καθαρισμα... η αν προτιματε ασαλιωτο :rotflmao: :rotflmao:

Όποιος δεν έχει τι να απαντήσει....

Σελίδα 10 από 50 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF