Πόσο το πήρες φίλε μου αν επιτρέπεται? Με hellinmoto έγινε η συνεννόηση?Αρχικά δημιουργήθηκε από Domus
Εγώ το πήρα το Granpasso για ενα και μοναδικό λόγο. Γιατί μετά από 20 χρόνια που οδηγώ μηχανή με έκανε και ερωτεύτηκα ξανά. Δεν με ενδιαφέρει αν βρίσκω ανταλλακτικά σε 10 χρόνια. Δεν με απασχολεί το ζήτημα της αντιπροσωπίας. Δόξα τον Θεό το ιντερνετ για αυτό είναι. Και στο κάτω κάτω μετά από 10 χρόνια το κάνω και τραπεζάκι στο σαλόνι μου. Εμένα την γκάυλα μου την βγάζει. Ως τώρα δόξα τον Θεό ότι και να χρειάστηκα ή από αξεσουάρ ή από οτιδήποτε αναλώσιμο ούτε ασχολήθηκα με την αντιπροσωπεία. Τα τελευταία χρόνια είχα κυρίως Honda οπότε το θέμα της αξιοπιστίας το καταλαβαίνεται. Δεν με ενδιαφέρει πλέον τίποτα παρά αυτό που ανέφερα και προηγουμένως. Η γκαύλα και ο έρωτας για την μηχανή μου. Από service επειδή είμαι από την Θεσσαλονίκη όπως ανέφερε κάποιο παιδί πριν να τον πληροφορήσω ότι υπάρχει κανονικά. Απλά θέλω να σας πω χωρίς πολλά λόγια οτι για μένα μετράει η γκαύλα αυτή που κάθομαι και το χαζεύω και η γκαύλα όταν το βάζω μπρός για να το πάω βόλτα. Δεν θα αναφερθώ σε περιφερειακά, πλαίσιο, στήσιμο, αναρτήσεις κλπ γιατί δεν υπάρχει τίποτα στην κατηγορία του να συγκριθεί.![]()
Τι και αν έκλεισε το εργοστάσιο? Κάποιος θα το αγοράσει... Μπορεί οχι σήμερα αύριο αλλά σε 1 χρόνο μάξ. Εξάλλου είναι αναγκασμένοι να έχουν ανταλλακτικά για 6-8 χρόνια. Η Μορίνι είναι εταιρεία που έχει δικό της κινητήρα. Και αυτό είναι το ατού της. Κάτι ακούγεται έξω για κάποιους αγοραστές. Η Bimota και μερικές άλλες εταιρείες έχουν εκφράσει επιθυμία για εξαγορά απο όσα έχω ακούσει.
Αν σου βγάζει το μηχανάκι σου έρωτα τι τα θές τα υπόλοιπα??![]()