Σουλουπώνεται σιγά-σιγά.....
Τί έχει το πρόγραμμα μετά?
![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
χε χε καλως τον!Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
...Τί έχει το πρόγραμμα μετά?..
...σε περιμενα εσενα!![]()
Θα σε φτιαξω ''ασχημα'' τωρα!......αν και δεν ειναι το αμεσως επομενο που θα γινει το ποσταρω ειδικα για εσενα john!!
ΑΥΤΟ!![]()
....oλοκληρο μπροστινο κομπλε με ζαντα δισκοφρενα δαγκανες τρομπα και κοκοψινια απο kawa zxr 400!
![]()
πετσα μη συμβατη , bye bye love
Αρκετες μετατροπες δεν θα ειναι τοσο για αισθητικους λογους οπως στο virago , αλλα σε συνδυασμο με την αλλαγη ''χαρακτηρα'' , αναποφεκτα θα επελθουν ΔΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ λειτουργικες βελτιωσεις.....
η νεα 17αρα ζαντα εννοειται θα φοραει ενα συγχρονο σπορ ελαστικο (αντι της απαρχαιομενης 18αρας) , + την δυνατοτητα να βρισκω ΚΑΛΑ ελαστικα με ευκολια!
Στην φωτο το εργοστασιακο μπροστινο συστημα πεδησης του kawasaki.....
...τρελη διαφορα λεμε!
''single piston with slide''......(!).....και με ζαντα/λαστιχο αναλογο των φρενων αυτων....
...και βεβαια μαζι με την ''αλλαγη χαρακτηρα'' θα φυγει και δαυτο.....
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
χε χε καλως τον!
...σε περιμενα εσενα!![]()
Θα σε φτιαξω ''ασχημα'' τωρα!......αν και δεν ειναι το αμεσως επομενο που θα γινει το ποσταρω ειδικα για εσενα john!!
ΑΥΤΟ!![]()
....oλοκληρο μπροστινο κομπλε με ζαντα δισκοφρενα δαγκανες τρομπα και κοκοψινια απο kawa zxr 400!
Μου κάνεις κακό εσύ λέμε!!![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ!![]()
Φοβερή μόντα, άλλη μοτοσυκλέτα θα έχεις μετά!
Θα χαμηλώσει μπροστά?
Το πίσω τί διαστάσεις έχει?
(Δεν σου κρύβω πως το σκέφτομαι σοβαρά για ένα Kawa 250, να μπορεί να το οδηγεί και η σύζυγος, το είδε και στο δρόμο και της άρεσε....)
Έντιτ: Και με κλιπόν κάτω από την τιμονόπλακα????![]()
![]()
![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
φυσικα!Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
... Και με κλιπόν κάτω από την τιμονόπλακα????![]()
![]()
![]()
![]()
...και αποκαλυπτοντας περισσοτερα για τα μελλοντικα μου σχεδια , σκοπευω να το κανω σε στυλ cafe racer......
...κατι που ειχε αποκλειστει νωριτερα , αλλα...... ε!... ερωτας ειναι αυτος!
παραθετω και μια επεξεργασμενη φωτο σαν ''προσχεδιο'' , συμφωνα με την οποια δεν χρειαζεται να πειραχτει τιποτα σχεδον σε κινητηρα/πλαισιο....
η μοτοσυκλετα εχει δεχτει αλλαγες σε αναρτησεις /ζαντες/σελα/πλαστικα/ντεποζιτο μονο!
η ζαντα πισω (λογω αξονα κυριως) ειναι οντως μεγαλο ''θεμα''.......θα δειξει!
![]()
καλα κατσε να το φερω πρωτα στην κανονικη του μορφη και μετα θα γινει παραναλωμα του πυρος!Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φωτιές άναψες!
Αρχικα με ενδιαφερει πολυ να ερθει η μοτοσυκλετα στην ''εργοστασιακη'' μορφη της!
Ολες οι μετατροπες που σκοπευω να κανω στο μελλον θελω να ειναι ''plug 'n play'' , δηλαδη να μπορει να επανελθει η μοτοσυκλετα σε original μορφη απλα χρησιμοποιοντας μερικα κλειδια...(οπως και στο virago).
προς τα παρον σουλουπωνω ακομα τα μαμισια εξαρτηματα , ηδη τελειωσα με φτερο/λασπωτηρα πισω και εχω ξεκινησει να ασχολουμαι με τα πλαϊνα καπακια....
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
φυσικα!
...και αποκαλυπτοντας περισσοτερα για τα μελλοντικα μου σχεδια , σκοπευω να το κανω σε στυλ cafe racer......
...κατι που ειχε αποκλειστει νωριτερα , αλλα...... ε!... ερωτας ειναι αυτος!
παραθετω και μια επεξεργασμενη φωτο σαν ''προσχεδιο'' , συμφωνα με την οποια δεν χρειαζεται να πειραχτει τιποτα σχεδον σε κινητηρα/πλαισιο....
η μοτοσυκλετα εχει δεχτει αλλαγες σε αναρτησεις /ζαντες/σελα/πλαστικα/ντεποζιτο μονο!
η ζαντα πισω (λογω αξονα κυριως) ειναι οντως μεγαλο ''θεμα''.......θα δειξει!
Δεν ειν' κακο!!!!![]()
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Δεν ειν' κακο!!!!![]()
![]()
Μιλησα ηδη με ανθρωπο που ασχολειται με τετοιες μετατροπες και πληροφορηθηκα οτι δυναται να καταργηθει ο αξονας με την δημιουργια αφαλου με μια γραναζιερα , ωστε να τοποθετηθει αλλο ψαλιδι και ζαντα πισω....το κοστος δεν μου ειπε....χμμμμμμ....''πρεπει να το δουμε...''...ξαναχμμμμμμ!!!![]()
..και κατι πιο προσγειωμενο:
Η ζαντα πισω ειναι 3μπρατση 15'' , η ζαντα του zxr ειναι 3μπρατση 17'' , ο συνδυασμος των δυο στην φωτο που ακολουθει....
...δεν με ''χαλαει'' ιδιαιτερα , ασε που ειναι εφικτο!
![]()
Αδερφε δεν εχω λογια για τη δουλεια που βλεπω οτι εχεις κανει εδω...
Κι επειδη τυγχανει να εχω την ιδια μηχανη... φωτιες μου αναψες με ολα αυτα που ειδα..
αρχιζει να ωριμαζει στο μυαλο μου μια ιδεα ανακατασκευης....
Μπραβο παντως!!!! Πολλα μπραβο!!!
![]()
Πατέρας πια..