Σελίδα 10 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 248

Θέμα: GSF600/650 s Bandit II

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από peter86
    Δεν είναι έτσι τα πράγματα...Το παν στην αλυσίδα είναι η συντήρηση.Εγώ άλλαξα την μαμά αλυσίδα στα 60.000 χλμ και αυτό προληπτικά λόγω ταξιδιού στο εξωτερικο.Είχε άνετα άλλα 10-15.000 χλμ συνεχίζοντας βέβαια την ίδια συντήρηση...νόμίζω πως και ποιοτικά είναι πάρα πολύ καλή....
    Πες μου σε παρακαλω τι συντηρηση της κανεις και βγαζει τοσα χιλιομετρα.
    Στη δικια μου της εβαζα σπρει αλυσιδας motorex καθε 300-400 χλμ το πολυ και τεντωμα οποτε χρειαζοταν.
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    Πες μου σε παρακαλω τι συντηρηση της κανεις και βγαζει τοσα χιλιομετρα.
    Στη δικια μου της εβαζα σπρει αλυσιδας motorex καθε 300-400 χλμ το πολυ και τεντωμα οποτε χρειαζοταν.
    Alex εχω μια did τωρα στις 40-41.000χλμ...(η προηγουμενη μονο 30.000χλμ)
    Τυχαινει...!
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Να σημειώσουμε ότι πέρα από τη συντήρηση εξαρτάται και οι συνθήκες που δουλεύει η αλυσίδα.

Χρήση σε αστικό περιβάλλον = μικρότερες ταχύτητες --> μικρότερες θερμοκρασίες λειτουργίας --> μικρότερη φθορά

Χρήση στην εθνική για καθημερινό commuting = μεγαλύτερες ταχύτητες --> μεγαλύτερες θερμοκρασίες λειτουργίας --> μεγαλύτερη φθορά
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Χρεοκοπημενο μελος Το avatar του/της taskon
    εγω αλλαξα την μαμα αλυσιδα μετα απο 37000 χλμ και ισως αντεχε λιγο ακομα αλλα better safe than sorry. Την λαδωνα καθε 600-700 χλμ και την επλενα σπανια. Γενικα παντως ειμαι οκ με το να αλλαζω αλυσιδα καθε 30-35k χλμ., το θεωρωλογικο σαν διαστημα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    190€ μου ειπε ο μηχανικος για γνησια αλυσιδα με γραναζια κομπλε μεσα απο τη suzuki.

Δεν ειναι μονοκομματη ομως οπως οταν ερχεται καινουριο το μηχανακι, ειναι ομως ενισχυμενη με o-rings και οσο να ναι αν η μαμα κρατησε τοσο τοτε και αυτη που θα δινουν καλη θα ειναι.

μες τη βδομαδα θα μπει και θα σας πω εντυπωσεις.
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dim40
    και εγω κοντευω τα 30000 με τη μαμα αλυσυδα. με σπανια πλυσιμο αλλα λιπανση σε τακτα διαστηματα. μου εχουν μεινει 2 γραμμες ακομη περιθοριο για τεντωμα. το ερωτημα ειναι αν τελειωσουν τη αλλαζω η τη κοντενω?

Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
    και εγω κοντευω τα 30000 με τη μαμα αλυσυδα. με σπανια πλυσιμο αλλα λιπανση σε τακτα διαστηματα. μου εχουν μεινει 2 γραμμες ακομη περιθοριο για τεντωμα. το ερωτημα ειναι αν τελειωσουν τη αλλαζω η τη κοντενω?

η μαμα αλυσιδα δεν γινεται να κοντυνει. δεν εχει κρικο συνδεσης, ειναι μονοκομματη. Ισως με καμια πατεντα να την κοψεις και να πρεσαρεις καποιο κρικο κεει που την κοντυνες αλλα δεν νομιζω να αξιζει η ταλαιπωρια αναλογικα με το ρισκο.

οποτε αν τελειωσει το τεντωμα την αλλαζεις
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

Δεν είναι απόλυτα ακριβές αυτό. Κατ' αρχήν βάλε την μοτοσικλέτα στο διπλό σταντ και δες την αλυσίδα πως είναι όταν γυρίζεις τη ρόδα με το χέρι. Αν είναι "σταθερή" και δεν κρεμάει τη μία στιγμή και πλησιάζει το ψαλίδι την άλλη, τουλάχιστον είναι φθαρμένη ομοιόμορφα. Αν κάνει ταλάντωση, πρέπει να αλλαχτεί γιατί θα σου φάει τα "σινεμπλόκ" και θα κάνει ζημιές και αλλού, στο μπροστά γρανάζι. Μετά πιάσε την αλυσίδα στο γρανάζι, πίσω στην ευθεία του ψαλιδιού και τράβα την με δύναμη έξω. Αν είναι πολύ φθαρμένη, σηκώνεται από το γρανάζι και σε ακραίες περιπτώσεις βλέπεις όλο το δόντι του γραναζιού στον αέρα. Κάνε αυτούς τους δύο ελέγχους και μην περιμένεις σώνει και καλά να τελειώσουν οι γραμμές.

Επίσης ο Integra έβαλε αλυσίδα με Xring και ατσάλινα γρανάζια με καμμιά 150αριά. Wheel city αν δεν κάνω λάθος... (αστείο είναι, το βρήκα στο ίντερνετ τότε και του το είπα και τώρα δεν θυμάμαι) αλλά θα του πω να γράψει λεπτομέρειες.

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Δεν είναι απόλυτα ακριβές αυτό. Κατ' αρχήν βάλε την μοτοσικλέτα στο διπλό σταντ και δες την αλυσίδα πως είναι όταν γυρίζεις τη ρόδα με το χέρι. Αν είναι "σταθερή" και δεν κρεμάει τη μία στιγμή και πλησιάζει το ψαλίδι την άλλη, τουλάχιστον είναι φθαρμένη ομοιόμορφα. Αν κάνει ταλάντωση, πρέπει να αλλαχτεί γιατί θα σου φάει τα "σινεμπλόκ" και θα κάνει ζημιές και αλλού, στο μπροστά γρανάζι. Μετά πιάσε την αλυσίδα στο γρανάζι, πίσω στην ευθεία του ψαλιδιού και τράβα την με δύναμη έξω. Αν είναι πολύ φθαρμένη, σηκώνεται από το γρανάζι και σε ακραίες περιπτώσεις βλέπεις όλο το δόντι του γραναζιού στον αέρα. Κάνε αυτούς τους δύο ελέγχους και μην περιμένεις σώνει και καλά να τελειώσουν οι γραμμές.

+1

Την δικια μου την αλλαξα για αυτον ακριβως τον λογο. Γυριζα τον τροχο και σε καποια σημεια ηταν τεζαρισμενη και σε αλλα σημεια σωβρακο

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    +1

Την δικια μου την αλλαξα για αυτον ακριβως τον λογο. Γυριζα τον τροχο και σε καποια σημεια ηταν τεζαρισμενη και σε αλλα σημεια σωβρακο

ακριβως γι αυτο την αλλαζω κι εγω, παρολο που θεωρητικα εχω 3-4 γραμμες τεντωμα ακομα.

το αν αξιζουν τα 30-50€ παραπανω που θα δωσω λογω suzuki δεν ξερω.. ο χρονος θα δειξει κι ελπιζω να δικαιωθω.

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Κι εγώ στα 30000 χμ βλέπω κάτι κόμπους άσχετα αν την έχω τεντώσει 2 φορές μόνο. Μάλλον για άλλαγμα πάω κι εγώ κι ας έχει περιθώριο. Δεν έχω κάνει ακόμα έρευνα αγοράς. Λέω για DID την χρυσή...
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Αν βλέπεις κόμπους πάει να πει ότι έχεις κολλημένους στεγνούς κρίκους. Ίσως να στρώσει με καλό λάδωμα, αλλά στις 30,000 δεν είναι και πολύ πιθανό. Έτσι ήταν και του Integra, αλυσίδα "ζιγκ-ζαγκ".

καλησπερα.

σε μια μικρη συγκρουση ο κολλητος μου εσπασε το πισω δεξι μαρσπιε μαζι με το στηριγμα της εξατμισης σε bandit k7. Εχει ιδεα κανεις αν θα το βρουμε σε αντιπροσωπεια, η εκτος αντιπροσωπειας? τιμη περιπου?

αν καταλαβα καλα ειανι ιδιο για κ5 εως και κ9

γύρω στα 110€ κάνει καινούριο !
    και μόνο η βάση, χωρίς το πατάκι!

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzan
    καλησπερα.

σε μια μικρη συγκρουση ο κολλητος μου εσπασε το πισω δεξι μαρσπιε μαζι με το στηριγμα της εξατμισης σε bandit k7. Εχει ιδεα κανεις αν θα το βρουμε σε αντιπροσωπεια, η εκτος αντιπροσωπειας? τιμη περιπου?

αν καταλαβα καλα ειανι ιδιο για κ5 εως και κ9
    Προσωπικά το κόλλησα με αλουμινοκόλληση και με λίγο τροχισματάκι-γυαλοχαρτάρισμα φαίνεται μόνο από κοντά η ζημιά. Ανάλογα και το σπάσιμο βέβαια και αν υπάρχουν όλα τα κομμάτια... με μια επίσκεψη σε ένα τοπικό συνεργείο γίνεται η δουλειά πάμφθηνα!

Σελίδα 10 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF