Τα πίσω αμορτισέρ που βλέπετε βέβαια έχουν μπει προσωρινά, για να σταθεί στα πόδια του εν αναμονή των καινούριων,καθώς και το γρανάζι.
Τα λάστιχα είναι καινούρια,δεν είμαι ακόμα σίγουρος
άν έκανα καλή επιλογή.
Όσον αφορά τη χάραξη,εμφανισιακά δλδ,μη τρελλαθούμε
το νταξ δεν προορίζεται για track bike.
![]()
Ξέχασα ρε γμτ να το βάλω και μια φωτό από την άλλη,
να δείτε ένα φοβερό άξονα πίσω φρένου που'χω βάλει:rotflmao:
Δε πειράζει αύριο..
Καταπληκτικό βγαίνει! Πραγματικά εντυπωσιακή ανακατασκευή! 1000 Μπράβο!
San Francisco Bay Area member......
Είχα συμφωνήσει με την Μισελέν για 100,000,00 ευρώ αρχικά,αλλά αρχίσανε και μου κάνανε νερά,κρίση μπλα μπλα μπλα.. και ενώ το λογότυπό τους ήταν σε έντονο χρώμα,τελικά μετά το ψαλίδι στη χορηγία,το κάναμε και αχνοφαίνεται,να μάθουν άλλη φορά να κάνουν μ@λ@κίες.Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Πολύ όμορφο δείχνει ......... όμως ....... αυτό το michelin που αχνοφαίνεται, τι είναι ;;;
Σοβαρά τώρα,αυτοκόλλητα ''και καλά'' χορηγών
που ήταν σε άσπρο,δεν θα φαινόταν καθόλου (φυσικά)
πάνω σε άσπρο,κι επειδή τα ήθελα πιο διακριτικά
χωρίς να τραβούν πολύ το μάτι από το κυρίως θέμα,
που είναι τα Konica Minolta,τα έκανα πολύ ελαφρά με μπλε μαρκαδοράκι κι ύστερα τα έβαλα.
Από τη μία ειναι το μισελέν κι από την άλλη το konica minolta.com και κάποια ecodem.
Πάτωνε,αλλά είναι ένας από τους αγαπημένους ever!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Πολύ ωραίο και πρωτότυπο.
Αν και ο Tamada πάτωνε με αυτα τα χρώματα, ελπίζω το dax να πετάει!![]()
![]()
Εδώ είναι που θέλω βοήθεια...
Ο κινητήρας έχει κλεισει,κι ενώ είχα αποφασίσει να βάλω και τα ωραία νίκελ φτεράκια,κάτι μ'έπιασε και το φαντάζομαι με μαύρο κινητήρα,μαύρα φτερά,βάση κωλοφάναρου,πετάλ πίσω φρένου, τιμόνι επίσης μαύρο με αλουμινένια μπάρα,και το αλουμινένιο ψαλίδι επισης,και μάλιστα όλα αυτά,αν βρω κάποιον να μου τα κάνει ηλεκτροστατική.
Πείτε καμμιά γνώμη,γιατί το σκέφτομαι σοβαρά,σήμερα το απόγευμα μου καρφώθηκε αυτή η ιδέα.
Θα χρειαστεί βέβαια λίγο παραπάνω δουλειά,αυτή η αλλαγή όπως π.χ άνοιγμα πάλι του μοτέρ,βγάλσιμο πάλι πίσω ψαλιδιού,αλλά τίποτα σπουδαίο.
Και για να πάρω μια ιδέα του πως περίπου θα είναι..
Πέρασα ένα ψιλό χέρι με σπρέι το παλιό πίσω νίκελ φτερό,
τη βάση του κωλοφάναρου και της πινακίδας,ακούμπησα πρόχειρα και τη σέλα πάνω,
και έβγαλα μερικές φωτό για μελέτη,και για να ακούσω γνώμες.
Εκεί που τα'χα όλα κανονισμένα,έφαγα τη φλασιά ρε γμτ
:rotflmao:
Προσπαθείστε να το φανταστείτε και πείτε.
![]()