Σελίδα 10 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 392

Θέμα: Πορεία 15/12/10 ξύλο στον Χατζηδάκη !!!!!!!!!!!!!!!!!

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    Ε, οχι και ετσι ρε φιλε

Να πας μονος σου και καλα να περασεις

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πολύ κουβέντα για το τίποτα... ωραία, έφαγε μερικές μάπες κάποιος πρώην υπουργός.... και? Για ποιά επανάσταση μιλάτε ρε παιδιά? Επεισόδια πάντα γίνονταν και πάντα θα γίνονται.... απλά επεισόδια, με μονοήμερη κιόλας διάρκεια....

Ξέσπασμα μιας ημέρας και μετά δεν τρέχει τίποτα.. συζήτηση για 10 μέρες του τι έγινε και πως....

Εβλεπα εχθές πως αντιμετώπισαν τα επεισόδια τα ξένα κανάλια... μας έχουν κάνει τα μούτρα κιμά και αυτό δεν είναι καθόλου καλό για την όποια κατάσταση της οικονομίας μας και τον τουρισμό.....

Κι εγώ αγανακτισμένος είμαι... αλλά πρέπει να βρούμε λύσεις....
    'Η τα κάνουμε όλα ποτάνα και ξαναρχίζουμε από την αρχή ή τουμπεκί και καλά χριστούγεννα....
    αυτά που γίνονται είναι απλώς ημίμετρα και τροφή για τα ΜΜΕ.......
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Ωραιος ο χατζηδακης.
    Τον θυμαμαι καποια στιγμη περσυ σε μια συνεντευξη που τα πηρε κρανιο και χτυπησε με δυναμη(οχι πολυ) το χερι πανω στο γραφειο και ............................τρομαξε.

Παντως κατι ακουσα οτι ειδε ποιοι ακριβως τον χτυπησανε και δηλωσε οτι θα κατεβει αυριο παλι κατω να τους γ@μησει στο ξυλο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
    Και δηλαδή επανάσταση κάνουμε μόνο με όποιον πετυχαίνουμε τυχαία στον δρόμο? Η μήπως στην άλλη περίπτωση σεβόμαστε τα δημιουργήματα του Τσίλλερ? Ελα τώρα....

Η Ολυμπιακή μάλλον ήταν μέρος ευρύτερης συμφωνίας και αυτό δεν είναι δα και κανένα μεγάλο μυστικό. Και δεν νομίζω ότι βγήκε κερδισμένος απο αυτή καθαυτή την Ολυμπιακή ο Βγενό.... Σύντομα θα το δούμε και πρωτοσέλιδο.

Οσο για το τελευταίο: Αίμα για τερψη του κοινού δεν εξυπηρετεί πουθενά. Steam-off και πάμε παρακάτω.

Σού αρέσει, δεν σου αρέσει, είναι τρία ΤΥΧΑΙΑ (όσο τυχαία μπορεί να είναι μια δολοφονία) γεγονότα. Και τα έχουμε κάνει μπαντιέρες σε μια "εξεγερση" του καναπέ.

Δεν παραιτήθηκε η Γκερέκου
    Εγώ δεν μίλησα ούτε για επανάσταση ούτε για εξέγερση. Εγώ λέω απλά ότι στην Ελλάδα του 2010 το να αρπάζει μπουνίδια ένας πολιτικός στο δρόμο, είναι απόλυτα φυσιολογικό και δικαιολογημένο. Εφόσον ο νόμος δεν ισχύει για όλους τότε ο νόμος του όχλου είναι επόμενο να κάνει την εμφάνισή του.

Επίσης δεν μίλησα για αίμα προς τέρψη του κοινού. Είπα ότι αν πρέπει να χυθεί αίμα για να αλλάξει η κατάσταση, ας χυθεί, δεν θα μου κοπεί η όρεξη για μεσημεριανο.

Πάντως νομίζω ότι η ένστασή σου δεν είναι στην ουσία των πραγμάτων, αλλά στα πρόσωπα. Αν τις είχε αρπάξει ο Τσοχατζό θα έλεγες τα ίδια?
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Ωραιος ο χατζηδακης.
    Τον θυμαμαι καποια στιγμη περσυ σε μια συνεντευξη που τα πηρε κρανιο και χτυπησε με δυναμη(οχι πολυ) το χερι πανω στο γραφειο και ............................τρομαξε.

Παντως κατι ακουσα οτι ειδε ποιοι ακριβως τον χτυπησανε και δηλωσε οτι θα κατεβει αυριο παλι κατω να τους γ@μησει στο ξυλο.

:rotflmao: :rotflmao:

Δευτερο καλσον μονο μη ξεχασει να παρει μαζι του

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Λοιπον. Η αναταραχη των ημερών, εχει ως πηγη τους:

ΑΔΕΔΥ με προέδρο εναν καραπασόκο, συδνικαλισταρο και πρασινοφορουρο του κερατα

ΓΣΕΕ με αντιστοιχο πρόεδρο, που και καλά εκπροσωπεί τους εργαζόμενους σε μια χώρα που έχει υπηρεσίες και υπαλλήλους.

ΟΤΟΕ, παλι με αντιστοχο πρόεδρο (όπως όλα τα χρονια) που εκπροσωπεί Εθνικη, Αττικής και κανα-δυο αλλες. Δεν απεργουν οι τράπεζες όπως λενε στα δελτια, απεργουν τα μελη της ΟΤΟΕ.

.....
    Οχι οτι δεν γινοταν απεργίες και παλιοτερα, ισα-ισα. Οι συνομηλικοι θα θυμαστε χρονιες με απεργιες που εβγαιναν τα ΡΕΟ στο δρομο να υποκαταστήσουν τη συγκοινωνια (δεκαετία '80)

....
    Steyer ήτο Κάπτεν

Εχω μία απορία..... Πάντα την είχα... ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ (και τα διάφορα ινστιτούτα που εχεις ΙΟΒΕ κλπ) ΓΕΣΕΒΕ κλπ πως χρηματοδοτούνται;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    Ε, οχι και ετσι ρε φιλε

Να πας μονος σου και καλα να περασεις

Άλλη είχα στο μυαλό μου.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	images.jpg 
Προβολές:	328 
Μέγεθος:	8,1 KB 
ID:	219689
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

τα έχουμε κάνει μπαντιέρες σε μια "εξεγερση" του καναπέ.

Αυτο το συμπέρασμα είναι μάλλον δικό σου... ΕΛΕΟΣ δλδ να συγκρίνεις τη δολοφονία του πιτσιρικα και τα γεγονοτα προ 2 ετων... με τη τωρινη κατάσταση και το καραφλοεισπράκτορα.... που απλά δεν είχε την ελαχιστη λογική και μου βγηκε φορα παρτιδα σε πορεία μέσα...

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    ....
    To ότι δεν το εκλαμβάνεις εσύ σαν "επανάσταση" δεν σημαίνει ότι ισχύει για όλους. Διάβασε τι γράφουν κάποιοι άλλοι, και εδώ και αλλού.

Οποιος και να τις άρπαζε θα αντιδρούσα το ίδιο, όπως έχω ξανααντιδράσει. Τώρα βέβαια ο Τσοχά και διάφοροι άλλοι, απο τις τότε εποχές (λες και άλλαξε κάτι) είναι λίγο tempting, για όλους νομίζω Ειδικά όσων θυμούντε την δεκαετία του 80. Σιγουρα πάντως πιο tempting απο τον τίποτα (είναι η τρίτη ή τέταρτη φορά που τον αναφέρω ως τίποτα άλλωστε)

@sniper: Reo ήταν
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES

Άλλη είχα στο μυαλό μου.
    Ε τοτε αλλαζει το πραμα

:a07:
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

[...]@sniper: Reo ήταν
    Και Steyer (Steyer Hellas κιολας), απλα το ΡΕΟ ειναι όρος σαν τις βαλβολινες και την εβγα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Μέλος προς δωρεά Το avatar του/της Vagelis Gar
    "Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο"
    Ισχύει ή θα το αλλάξουν και αυτό?
    Το blog μου:
    http://northcape2010.blogspot.com/

Βάση Δεδομένων:
    http://www.earthexplorer.weebly.com/

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    το θεμα δεν ειναι οτι τις εφαγε ενας απο τους 300...

το θεμα ειναι οτι αν εβγαιναν αυτοι οι 300 απροστατευτοι εξω, το 90% του κοσμου θα ορμουσε να τους κατασπαραξει κυριολεκτικα.
    αυτο κατι λεει. και λεει πολλα...δεν επεκτεινομαι...

νομιζω οτι το να μπορει ο καθε Αρχοντας, να περπαταει ΧΩΡΙΣ συνοδεια αναμεσα απο τον λαο που τον ψηφισε, ειναι κατι αυτονοητο. αλλα δεν συμβαινει εδω και πολλα χρονια στην Ελλαδα...

παντως εγω, θα εδερνα ανετα, εκτος απο τους 300, και καμια 200 μεγαλοεπιχειρηματιες που εχουν πατησει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ σε πεσμενα κορμια για να βγαλουν χρημα...εχουν απολυσει και ξεζουμισει υπαλληλους και εχουν ευνοηθει απο την εκαστοτε κυβερνηση,οσο κανενας αλλος "πολιτης"...

Να μιλήσει κάποιος άλλος αντί εμού;
    http://www.athensvoice.gr/the-paper/...B9%CE%BF%CE%B9

Καλά μιλάμε τετραψήφιο IQ έχει ο Χατζηδάκης...Για αυτό έγινε Υπουργός...

Που πας ρε Καραμήτρο,αυτοί οι αναρχοκομμουνισταί κυνηγάνε μέχρι και <<σοσιαλιστές>>.....Και αυτό μετά το πρώτο Μνημόνιο,έχουν έρθει άλλα 2 από τότε...

ΥΓ Devil δεν νομίζω ότι το ξύλο αφορά και τους 300.Καμιά 30αριά,ΣΥΡΙΖΑ+ΚΚΕ,είναι μόνιμα μέσα στον κόσμο σε απεργίες και διαδηλώσεις,ακόμα και τώρα που αγρίεψαν τα πράγματα...Μόνο από <<αγανακτισμένους κατοίκους>> κινδυνεύουν αυτοί...

ΥΓ2 Ένα φοβερό κείμενο του Στάθη http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.home&id=233481

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	kaklamanhs-thumb-large.jpg 
Προβολές:	280 
Μέγεθος:	34,1 KB 
ID:	219693

Σελίδα 10 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σάββατο 15/12/07 στον Πόρο.
    από Greg61 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2007, 18:29
  2. Προς Βόρειους-Καφέ Τετάρτη 12/10/2005
    από angels_gr στο forum Συναντήσεις & βόλτες