ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑρχικά δημιουργήθηκε από g.kounoupis
.... επίσης αυτοί είναι οι καγκουροι χωρίς κράνος για να μην χαλάσει το μαλλί .....
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑρχικά δημιουργήθηκε από g.kounoupis
.... επίσης αυτοί είναι οι καγκουροι χωρίς κράνος για να μην χαλάσει το μαλλί .....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Καλά το θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μην έχει φτάσει τουλάχιστον 200 post.Ποστάρετε γιατί χανόμαστε:a31:
Εσένα σ' είχα ρωτήσει κάτι στα TD....Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
Καλά το θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μην έχει φτάσει τουλάχιστον 200 post.Ποστάρετε γιατί χανόμαστε!
Εγώ να βάλω το S1000RR σε trackday.Τι λε ρε να σκάσει και να έχουμε άλλα?Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εσένα σ' είχα ρωτήσει κάτι στα TD....
πμ γιατί δεν θυμούμαι...![]()
Ποίον σε έπος φύγεν έρκος οδόντων;Αρχικά δημιουργήθηκε από g.kounoupis
Καληνύχτα αλλά η δίκια μου μέρα θα είναι παρά πολύ καλή .
Μόλις αποκάλυψες ότι το πρόβλημα είναι τα φράγκα χωρίς να θέλω να σε προσβάλω ότι εγώ που τα είχα είμαι κάτι ενώ εσύ όχι , αλλά και να είχες είπες θα αγόραζες ένα vfr και θα το έκανες κούκλα δηλαδή θα έπαιρνες ένα παλιό μηχανάκι για να το φτιάξεις και όχι το καινούριο vfr που έχει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας της Honda .![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
crack pipe ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από g.kounoupis
Μάλλον ανήκεις στην κατηγορία τον ανθρώπων που προκαλούν κόντρες με μηχανάκια μικρότερου κυβισμού και άλλης κατηγορίας και το παίζουν μάγκες όταν <κερδίζουν> επίσης αυτοί είναι οι καγκουροι χωρίς κράνος για να μην χαλάσει το μαλλί και ξετάποτες εξατμίσεις που ξυπνάν όλο τον κόσμο το βράδυ
frankly my dear, i dont give a damn...
Δεν κόβεις το πολυ τζελ στο μαλί ρε κάγκουρα;Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
crack pipe ε?
χμ...λες ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν κόβεις το πολυ τζελ στο μαλί ρε κάγκουρα;
frankly my dear, i dont give a damn...
μανάρα μου οι καμπύλες σουΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
μπας και ομορφυνει λιγο το θρεντ και ξεστραβωθουν ,οσο ειναι δυνατον, οι κατοχοι Gs...:a07:
RIDE MORE TALK LESS
περασμένα μεγαλεία,διηγώντας τα να κλαις...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
μπας και ομορφυνει λιγο το θρεντ και ξεστραβωθουν ,οσο ειναι δυνατον, οι κατοχοι Gs...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
περασμένα μεγαλεία,διηγώντας τα να κλαις...
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
κάνε σέντρα να πηδήξω...!Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos76
μανάρα μου οι καμπύλες σου:a07:
γιατί το γ@μάς το φρέντ...?Αρχικά δημιουργήθηκε από gaz6
...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από g.kounoupis
Μάλλον ανήκεις στην κατηγορία τον ανθρώπων που προκαλούν κόντρες με μηχανάκια μικρότερου κυβισμού και άλλης κατηγορίας και το παίζουν μάγκες όταν <κερδίζουν> επίσης αυτοί είναι οι καγκουροι χωρίς κράνος για να μην χαλάσει το μαλλί και ξετάποτες εξατμίσεις που ξυπνάν όλο τον κόσμο το βράδυ
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
![]()