Σελίδα 10 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 238

Θέμα: Τρόμπα συμπλέκτη (πάνω) 990 Adv

Σήμερα έβαλα τα avin όποτε δεν με πολυενοχλεί γιατί ειναι πολύ πιο φθηνά,πάντως ειναι έξυπνη λύση.Το πιστονακι φαίνεται οτι δεν έχει μέσα ελατήριο,δεν εχει επαναφορά,γνωρίζουμε αν η σωστή του θέση είναι εκεί η πρέπει να μένει λίγο πιο έξω για να πρεσάρει λίγο πιο πολύ υγρό?

Όχι αλλά δεν είναι το λίγο παραπάνω υγρό το σημαντικότερο. Είναι η θέση που παίρνει η τσιμούχα του πιστονιού σε σχέση με τις τρυπίτσες στο δοχείο. Άν δεν έχεις ελατήριο, δεν μπορεί να δουλέψει το σύστημα. Σου έφυγε ή το ξέχασες;... ή έσπασε αν και δεν έχω ακούσει να συμβαίνει.

αλλά πάλι σα να έχεις δίκαιο, γιατί να μένει σε αυτή τη θέση; μήπως γιατί δεν έχει ελατήριο; αλλά και έως εκεί γιατί έρχεται; κάτι το πιέζει;;

Δεν μπόρεσα να το ανοίξω σήμερα γιατί δεν κατάφερα να ξεκουμπώσω την ασφάλεια μπροστά του,λογικά αύριο .Πάνω απο την τρυπίτσα του δοχείου δεν μπορείς να δεις κάτι,γιαυτό ρωτάω αν είναι η σωστή του θέση εκεί η πρέπει να είναι λίγο πιο έξω.

κάποιες φώτο από το όλο πρότζεκτ...το σημείο στο οποίο αρχίζει και πιάνει η μανετα Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC_1039 (1).jpg 
Προβολές:	206 
Μέγεθος:	64,9 KB 
ID:	307934 το κάτω τρομπακι Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC_1043.jpg 
Προβολές:	207 
Μέγεθος:	97,5 KB 
ID:	307936

Επανέρχομαι με νεότερα...έτσι βγήκε απο την μανέτα το πιστονάκι Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC_1051.jpg 
Προβολές:	180 
Μέγεθος:	101,4 KB 
ID:	308132Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC_1053 (1).jpg 
Προβολές:	181 
Μέγεθος:	60,7 KB 
ID:	308131Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC_1054 (1).jpg 
Προβολές:	180 
Μέγεθος:	56,6 KB 
ID:	308133 'όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες το ελατήριο ειναι κομμάτια , πρέπει να βρώ λογικά ίδιο και να ξαναβάλω να το δοκιμάσω,τι λέτε?Ήταν ο ''ένοχος''?

Φυσικα
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Πολύ πρωτότυπο δεν πίστευα ότι μπορεί να συμβεί αυτό! Φοβάμαι ότι πας για
    resleeving. Το ελατήριο θα έχει πιθανότατα χαράξει το κυλινδράκΙ εσωτερικά.

Ακόμα και να το έχει χαράξει δεν νομίζω να είναι ιδιαίτερο πρόβλημα γιατί το ελατήριο ειναι απο την μεριά που φεύγουν τα υγρά προς το σωληνάκι υψηλής , δεν είδα διαρροή προς την μανέτα

Άν είναι έτσι, δοκίμασέ το. Δε χάνεις τίποτα. Ελατήριο έχουν περισσευούμενο όσοι έχουν κάνει resleeving (και εγώ έχω αλλά Θεσσαλονίκη). Είναι και δυνατούτσικο ελατήριο.

Θα προσπαθήσω να βρώ κάτι αντίστοιχο γιατί αποκλείεται να βρώ το ιδιο εδώ,δεν γνωρίζω κάποιον να έχει περισσευουμενο...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από martinacos Προβολή μηνύματος
    Θα προσπαθήσω να βρώ κάτι αντίστοιχο γιατί αποκλείεται να βρώ το ιδιο εδώ,δεν γνωρίζω κάποιον να έχει περισσευουμενο...
    Θα δώ το απόγευμα σπίτι μήπως μου έχει ξεμείνει κ θα σου πω
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Ευχαριστώ μαρινερ.Βρήκα και ένα που ταιριάζει σε μέγεθος αλλα είναι λίγο πιο σκληρό,τι λέτε?Να το δοκιμάσω?

Απάνω του. Αν σου κάνει δουλειά, όταν βρεθώ Θεσσαλονίκη, σου στέλνω αυτό που έχω, από εβδομάδα.
    Γειά χαρά

Σειρά μου ΠΑΛΙ!
    Παρατήρησα σήμερα που δεν έβαλα γάντια να έχει δακρύσει η πάνω τρόμπα! ΠΑΛΙ!
    Τη σκούπισα και αναμένω σε μερικές ώρες τι θα έχει κάνει.
    Απ'ότι μου είπαν αν δακρύσει δε μπορεί παρά να χρειάζεται νέα τρόμπα. Εσείς τι λέτε?
    Ελπίζω να μην είναι για αλλαγή ΠΑΛΙ για τρίτη φορά.
    Και αν είναι, μη τολμήσουν να μου πουν να τη πληρώσω (που θα μου πουν).
    Τελευταία τροποποίηση από okourkoulos; 11/02/2014 στις 12:07.
    make love not work

Mήπως έχει εσωτερικά κάποιο πρόβλημα η μανέτα?Εγώ είμαι σε φάση αναμονής,έχω παραγγείλει viton o ring για την κάτω τρόμπα και τελικά για την πάνω πήρα ολο το σετάκι με καινούργιο ελατηριο και θα αφήσω για ώρα ανάγκης το αλλο.Δοκίμασα με απλο oring τα υγρα της avin που προτείναν στο advrider για να μην πάρω magura αλλά για να πατήσεις τον συμπλέκτη πρέπει να είσαι μασίστας...

Σελίδα 10 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. neos hartis se 990 adv efi
    από newdawnfades στο forum KTM
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2007, 11:35
  2. Pirelli Scorpion για 950/990 Adv 3 ΕΥΡΩ !
    από Nik0s στο forum KTM
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2007, 22:45
  3. 990 Adv
    από sas στο forum KTM
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2006, 19:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας