«MHN AGORAZETE METAXEIRISMENA ANTALLAKTIKA AN DEN EISTE SIGOYROI OTI PROERXONTAI APO NOMIMH KATOXH»
+1000000000
Ενας βασικος λογος που αποφευγω τα μτχσμενα....
«MHN AGORAZETE METAXEIRISMENA ANTALLAKTIKA AN DEN EISTE SIGOYROI OTI PROERXONTAI APO NOMIMH KATOXH»
+1000000000
Ενας βασικος λογος που αποφευγω τα μτχσμενα....
A gentleman would walk but never run...
Γειά σας!Είμαι νέο μέλος και θέλω να παραθέσω και εγώ την δικιά μου περιπέτεια σχετικά με κλοπές.Μου κλέψανε όταν ήμουν 23 χρόνων το μηχανάκι έξω από καλοκαιρινο κλαμπάκι στην Κορινθία ξημερώματα πρίν βγώ έξω.Τελικά με ειδοποίησε η αστυνομία έπειτα απο 3 μήνες ότι πιάσαν τα κλεφτρόνια και βρήκαν και το μηχανάκι -για την ακρίβεια τον κινητήρα μόνο,τα άλλα είχαν κάνει φτερά- κάθως είχαν σβήσει μόνο τον μισό αριθμό πλαισίου.Ήταν ολόκληρη σπέιρα, 2 έκλεβαν και 3-4 αγόραζαν και μεταπουλούσαν.Μήνυση φυσικά είχα κάνει απο την αρχή καθώς και 2-3 άλλοι θύματα από αυτούς.Μετά από πολύ παίδεμα με τις αναβολές στα δικαστήρια 3 χρόνια,τελικά η αγνή και αθώα δικαστική αρχή τους αθώωσε όλους και τους επέτρεψε να γυρίσουν ανενόχλητοι στα σπιτάκια τους και να συνεχίσουν το θεσπέσιο έργο τους.Να το χαιρόμαστε τέτοιο κράτος!Κανονίζαμε όλοι έμεις τα θύματα να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα,είχαμε ξενερώσει και απο την τόση αναβολή που λέγαμε να τελειώσει να πάει στο διά@λ@.It's ok!Θα κρίνει θεός...ο ένας εκ των 2 που έκλεβαν σκοτώθηκε σε ατύχημα με μηχανή..ο άλλος ας ρωτήσει την μοίρα του..