Χάχα
Τai να σου συστήσω τον φίλο μου τον Πάνο, που όντως με περίμενε ( με σωστό τσίπουρο και με τα κατάλληλα κοψίδια )
Φίλε μου Πάνα συγνώμη για το στήσιμο αλλά υπολογίζαμε να έρθουμε πιο γρήγορα όποτε θα υπήρχε χρόνος και χώρος για όλα
![]()
![]()
![]()
Χάχα
Τai να σου συστήσω τον φίλο μου τον Πάνο, που όντως με περίμενε ( με σωστό τσίπουρο και με τα κατάλληλα κοψίδια )
Φίλε μου Πάνα συγνώμη για το στήσιμο αλλά υπολογίζαμε να έρθουμε πιο γρήγορα όποτε θα υπήρχε χρόνος και χώρος για όλα
![]()
![]()
![]()
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
Όταν κατέβω Κιάτο για να σου φέρω το cd με της φότο, θα μου γνωρίσεις από κοντά και τον φίλο σου, αλλά, και τα κοψίδια! Τα τσίπουρα και τα άλλα οινοπνεύματα πιείτε τα εσείς, καθ’ότι εγώ δεν τα βάζω στο στόμα μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
Χάχα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σούπερ οι φωτογραφίες σας μας κάνατε να ταξιδέψουμε.
Πάντα τέτοια και του χρόνου να είστε καλά να το κάνετε
Τρελοκοτσιδού..!!!!
αγαπητέ φίλε κ συνκαβαλάρη. ως γνωστών φημιζόμαστε για τις σπονδές μας στην περιοχή. καλώς να έρθεις κ θα το τιμήσουμε δεώντως.(ευκαιρια για περισότερα κουτσομπόλια για τον ΚΑΝΕΝΑ).
Βασικό μας πιάτο είναι συνήθως προβατίνα στα κάρβουνα.
(μπρίζοσαι τον ΚΑΝΕΝΑ για βόλτα στην Αρκαδία.
ΑΝΑΞ Σικυωνίων.......
poli orea pedia mpravo
oi epomenoi parakalo....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
ούφ με της παλιοπροβάτες, θα σκάσουμε στην στίκνα πάλιΑρχικά δημιουργήθηκε από πανας
αγαπητέ φίλε κ συνκαβαλάρη. ως γνωστών φημιζόμαστε για τις σπονδές μας στην περιοχή. καλώς να έρθεις κ θα το τιμήσουμε δεώντως.(ευκαιρια για περισότερα κουτσομπόλια για τον ΚΑΝΕΝΑ).
Βασικό μας πιάτο είναι συνήθως προβατίνα στα κάρβουνα.
(μπρίζοσαι τον ΚΑΝΕΝΑ για βόλτα στην Αρκαδία.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γεια σου ρε Χρηστάρα....Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
ούφ με της παλιοπροβάτες, θα σκάσουμε στην στίκνα πάλι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με την καλή διατροφή σου...
μπράβο ρε Κώστα πολυ ωραία ολα...
ευγε..
![]()
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
δεν μας είπατε κανατε μπάνιο σε καμιά λιμνη ? η τζαμπα τα χιλιόμετρα.....![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΝΑΞ Σικυωνίων.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
ούφ με της παλιοπροβάτες, θα σκάσουμε στην στίκνα πάλι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
διωχνει και τα κουνούπια!!!!!!!!!
ΑΝΑΞ Σικυωνίων.......
ΠΑΙΔΕΣ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ...! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΠΡΑΒΟ...
Μ` ΑΡΕΣΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ''ΔΥΣΚΟΛΟΙ'' ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Ε...? ΑΠΟ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ-ΦΙΛΑΡΑΚΙ, ΜΟΤΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ...ΚΑΙ...ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ..? ''ΘΑ ΔΟΥΜΕ...''
ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ!![]()
Live every day as if it were your last one...but don`t make it so..!
Μπράβο ρε παιδιά, πανέμορφες οι φωτογραφίες και υπερπλήρης η κάλυψη του ταξιδιοτικού...
Καλά χιλιόμετρα να έχετε πάντα!
πολύ όμορφα![]()
![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus