Σελίδα 10 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 146 από 146

Θέμα: Αποκεντρωθηκα!

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    κατσε να ανοιξω ενα θρεντ για ιχθυοκαλειέργια!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μπα, σ'αυτο παιζει και να μην απαντησει.

Ανοιξε ενα του στυλ " Help !!!!! Ο σκυλος μου σημερα το πρωι εκανε διαρροια. Τι να κανω ??? Helppppp !!!! " να δεις ποτε εμφανιζεται.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    δε νομιζω οτι καποιος γελασε ειρωνικα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Κωστη...κοντα 2 χρονια μετα, μηπως θες να μας πεις πως τα πας?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    Κωστη...κοντα 2 χρονια μετα, μηπως θες να μας πεις πως τα πας?

_____
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων FBLIKE.png‎  

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Μια χαρά είμαι! Δεν μετανιώνω στο παραμικρό για την απόφαση, έχω κερδίσει απίστευτα πολλά πράγματα σε ότι αφορά στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής και το μόνο για το οποίο χτυπάω το κεφάλι μου είναι που δεν το έκανα νωρίτερα! Φυσικά οι καιροί που ζούμε δεν επιτρέπουν και πολλά και αυτά που θέλω να κάνω προχωράνε αργά, αλλά αν ήμουν στην Αθήνα υπό τις παρούσες συνθήκες θα ήμουν στατιστική τώρα, οπότε δεν παραπονιέμαι. Αν δεν ήταν επίσης φίλοι και γνωστοί στην Αθήνα, δεν θα ανέβαινα ΠΟΤΕ, τωρα αναγκαστικά ανεβαίνω και δεν βλέπω την ώρα να φύγω, με πιάνει πονοκέφαλος και κατάθλιψη στη γ@μημενη τη τσιμεντοχαβούζα, χάρισμα σας μάγκες, όλη δική σας!!!

Τα μελίσσια πάνε μια χαρά, αυτή την εποχή μαζεύονται για να ξεχειμωνιάσουν και τρώνε εκχύλισμα θυμαριού (θυμόλη) για να ισιώσουν με κάτι εντερικές διατταραχές που είχανε. Αν δεν έκανα τη μέγιστη μαλακία να ασχοληθώ πέρισυ με τα σταφύλια, πράγμα που μου στέρησε πόρους, τώρα θα ήταν πενταπλάσια σε αριθμό, αλλά δεν βαριέσαι από τα λάθη μαθαίνει κανείς. Από εδώ και πέρα μελίσσια μόνο.
    Just Do It όσοι το σκέφτεστε μην χάνετε χρόνο!

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Μπράβο σου για εμένα καλά έκανες και που έφυγες αλλά και για τα μελίσσια

για τα σταφύλια για εμένα καλύτερη οικονομικά σάν απόδοση είναι μόνο αν τα κάνεις σταφίδα (ναι ξέρω για 2-3 χρόνια ήταν πολύ χαμηλή η τιμή αλλά φέτος λόγο ότι λίγοι παράγουν πια η τιμή θύμισε τής πολύ καλές εποχές
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

The fine art of sliding Το avatar του/της Aνεμος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Μια χαρά είμαι! Δεν μετανιώνω στο παραμικρό για την απόφαση, έχω κερδίσει απίστευτα πολλά πράγματα σε ότι αφορά στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής και το μόνο για το οποίο χτυπάω το κεφάλι μου είναι που δεν το έκανα νωρίτερα! Φυσικά οι καιροί που ζούμε δεν επιτρέπουν και πολλά και αυτά που θέλω να κάνω προχωράνε αργά, αλλά αν ήμουν στην Αθήνα υπό τις παρούσες συνθήκες θα ήμουν στατιστική τώρα, οπότε δεν παραπονιέμαι. Αν δεν ήταν επίσης φίλοι και γνωστοί στην Αθήνα, δεν θα ανέβαινα ΠΟΤΕ, τωρα αναγκαστικά ανεβαίνω και δεν βλέπω την ώρα να φύγω, με πιάνει πονοκέφαλος και κατάθλιψη στη γ@μημενη τη τσιμεντοχαβούζα, χάρισμα σας μάγκες, όλη δική σας!!!

Τα μελίσσια πάνε μια χαρά, αυτή την εποχή μαζεύονται για να ξεχειμωνιάσουν και τρώνε εκχύλισμα θυμαριού (θυμόλη) για να ισιώσουν με κάτι εντερικές διατταραχές που είχανε. Αν δεν έκανα τη μέγιστη μαλακία να ασχοληθώ πέρισυ με τα σταφύλια, πράγμα που μου στέρησε πόρους, τώρα θα ήταν πενταπλάσια σε αριθμό, αλλά δεν βαριέσαι από τα λάθη μαθαίνει κανείς. Από εδώ και πέρα μελίσσια μόνο.
    Just Do It όσοι το σκέφτεστε μην χάνετε χρόνο!
    Μπρίζωσε μας, μπρίζωσέ μας......

Εκανες την καλύτερη δουλειά και έφυγες απο το μπουρδέλο και χαίρομαι που πηγαίνεις καλά, δίνεις δύναμη στους υπόλοιπους που την ψάχνουμε να (ξανα) φύγουμε.Ενα μεγάλο μπράβο απο εμένα !!!
    there's no such thing as impossible

Ναι και έχει λαλήσει από τη μοναξιά και μας έχει ζαλίσει τον έρωτα με τις θεωρίες του.....

...έχει δει 427 τανίες, έχει ανακαλύψει ότι πιο βαρετή και χαλαρή άμπιεντ μουσική υπάρχει, έχει
    ανακαλύψει τα πιο εξτρεμιστικά γιουτιουμπ, έχει λύσει το πρόβλημα της κρίσης παγκοσμίως
    και φυσικά παράγει το μέλι τζακ ντάνιελς, καθώς περιμένει πετώντας όλο το χρόνο καπάκια από βαζάκια μελιού
    σε μια παλιά ζάντα από τρακτέρ...

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Μια χαρά είμαι! Just Do It όσοι το σκέφτεστε μην χάνετε χρόνο!
    Και παλι μπραβο σου. Να'σται καλα να τα χαιρεστε και να περνατε καλα.
    Αν υπηρχαν οι συνθηκες, δηλαδη εστω ενα κτηματακι της προκοπης και κανα καλυβακι ειχα φυγει οχι χθες...αλλα παραπροχθες...
    Αλλα.....

The fine art of sliding Το avatar του/της Aνεμος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Ναι και έχει λαλήσει από τη μοναξιά και μας έχει ζαλίσει τον έρωτα με τις θεωρίες του.....

...έχει δει 427 τανίες, έχει ανακαλύψει ότι πιο βαρετή και χαλαρή άμπιεντ μουσική υπάρχει, έχει
    ανακαλύψει τα πιο εξτρεμιστικά γιουτιουμπ, έχει λύσει το πρόβλημα της κρίσης παγκοσμίως
    και φυσικά παράγει το μέλι τζακ ντάνιελς, καθώς περιμένει πετώντας όλο το χρόνο καπάκια από βαζάκια μελιού

:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

ΟΚ,αλλα είναι καλύτερο να αναρωτιέσαι τι να κάνεις στον ελέυθερο σου χρόνο απο το να αναρωτιεσαι τι είναι ο ελευθερος χρόνος
    there's no such thing as impossible

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος

Έχω μάθει photoshop σε τέτοιο βαθμό, που μπορεί να πάω στην Adobe και να τους αρχίσω στις καρπαζιές τους άσχετους... σοβαρά τώρα, με τη διάσταση που έχει πάρει το ιντερνέτι, μπορείς να κάνεις δια βίου μάθηση πάνω σε οτιδήποτε και αν θελήσεις. Όσο για τον ελεύθερο χρόνο, ναι υπάρχει άφθονος, αλλά είναι ή του ύψους ή του βάθους... η θα κάθεσαι ή θα τρέχεις σαν τον παλαβό, αλλά ακόμα και ότνα τρέχεις δεν έχεις άγχος...

Σελίδα 10 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF