Σελίδα 10 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 204

Θέμα: Ηρθε η ωρα.......????????

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    κοιτα,εδω ειμαστε και κοιταμε τις οθονες μας...

αν ηταν ετσι θα ειχαμε βγει ηδη στους δρομους...

οποτε ,οπως λενε και τα παιδια ,ξεκινα με την συζητηση και βλέπουμε...

Eιχα την εντυπωση οτι δεν υπαρχει λάθος ερώτηση....
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
    λαθος?για ποιον λογο?
    σου λεω οτι δεν καταλαβα γρι απο το κειμενο....
    τοσο δυσκολο ειναι να μου ανοιξεις τα ματια κ μου δωσεις να καταλαβω τι εννοει ο ποιητης?
    Καλέ μου άνθρωπε,
    Αυτό το κείμενο δεν είναι για να το καταλάβεις, είναι για να το νοιώσεις. Είναι για να το μυρίσεις και να αισθανθείς, όσα κομμάτια ζωής και ανθρώπων είναι εντελώς ξένα με σένα.

Δεν μπορώ ειλικρινά να κάνω κάτι γι αυτό. Μπορώ να σου πω να το διαβάσεις αφού ηρεμήσεις σε ένα χώρο μόνο σου, αφού σκεφτείς το ερώτημα των ερωτημάτων "ρε μήπως το χω πάρει κάπως στραβά", αφού προκαλέσεις τριγμούς στη λογική με την οποία βαδίζεις μέχρι τώρα.

Αλλά μην το παρεξηγήσεις, δεν πρόκειται για ποίηση, ούτε για ποίημα. Μην τσιμπάς από το καμουφλαζ.

Πρόκειται για πολιτική απάντηση, με την οποία αυτή τη στιγμή δεν έχεις κανένα σημείο συνάντησης.

Ετοιμο
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ετοιμο
    Καλοδεχούμενο

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    ωραια....κ το ρεζουμε της υποθεσης/κειμενο/ποιηματος?
    επισης ο ποιητης τι εννοει οταν λεει 7-21/12/2008?
    του ερχοταν η εμπνευση κατα κυματα/περιοδους κ του πηρε τοσες μερες να το συγγραψει?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Δεν διαφωνούμε τελικά... απλά εσύ μου λές οτι κάτι πρέπει να κάνουμε.. και δεν διαφωνώ σε αυτό. Το θέμα μου είναι οτι ακόμα και αν γίνει με τον προτεινόμενο βίαιο τρόπο, στην κατάσταση που είμαστε και για τους λόγους που σκέφτονται οι περισσότεροι οτι πρέπει να αντιδράσουν, σε χειρότερα θα γυρίσουμε αν οχι στα ίδια.

ή μήπως νομίζεις οτι οι περισσότεροι λένε να κάνουμε το κράτος μας ικανό; Οι περισσότεροι απο όσο τους ακούω καθημερινά λένε οτι ήμασταν μια χαρά και περνάγαμε καλά, και μας έφεραν τούμπα! Και ναι μεν έχουν δίκιο για το τούμπα, αλλά για το κατά πόσο ήταν καλά πριν και θα είναι μάλιστα και το πρότυπο επαναφοράς... .. το γνωρίζεις πολύ καλά οτι δεν ισχύει!

Οπότε... να κάνω αντίδραση , μαζί σου... αλλά για να γυρίσω στα παλιά; Διότι δεν υπάρχει άλλη αξιόλογη εναλλακτική , που να πηγάζει απο την πλειοψηφία ή έστω απο κάποιον ισχυρότερο!

Και τι.. θα κάτσουμε εδώ όπως είμαστε;... θα πεί κάποιος! ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ... θα ακολουθήσω αυτά που ειπώθηκαν και γράφτηκαν απο τον ggs , συν το οτι όπου μπορώ και σταθώ θα λέω την γνώμη μου για το πως πρέπει να γίνει αυτό, και το τι κάνω με αυτόν τον σκοπό....,ακόμα και αν ξεβολεύει σαν αλήθεια πολλούς! Έτσι θα αλλάξουν σίγουρα τα πράγματα, ειδικά αν το κάνουν οι περισσότεροι.

Είναι ο ειρηνικός τρόπος... θα πάρει πολύ καιρό... εμείς δεν θα το δούμε ποτέ ίσως, αλλά θα είμαστε τουλάχιστον ήσυχοι οτι πράττουμε αυτό που θεωρούμε σωστό. Οι ριζικές αλλαγές έρχονται μακροπρόθεσμα και εμφυτευμένες ώς νοοτροπία πλέον. Οχι με πράξεις που δεν έχουν μέλλον. Γνώμη μου... και έχω αποφασίσει να κινηθώ με αυτόν τον τρόπο εφεξής!
    κραταω τις 2 πρωτες φρασεις σου και το μονο που λεω ειναι αυτο που λεει και ο ggs.πολυ θα θελαμε τα πραματα να αλλαξουν αναιμακτα.ειρηνικα και αβιαστα αλλα οπως λεει και στο τραγουδι του γκατσου "με φωτια και με μαχαιρι παντα ο κοσμος προχωρει" και αυτο δεν ειναι ευχη.διαπιστωση ειναι.και καλος η κακως (εκτιμιση μου ειναι) οτι δεν πρεπει να περιμενεις οτι θα αλλαξει κατι αν δε νοιωσουμε οτι εφτασε ο κομπος στο χτενι.και αν φτασει ο κομπος στο χτενι τοτε μονο εισαι ετοιμος για ολα.αλλα τοτε εισαι και επικινδυνος να ανατρεψεις την υπαρχουσα κατασταση.συμπερασματικα λοιπον οσο συζηταμε εχουμε ακομα να χασουμε.και οσο εχουμε ακομα να χασουμε κοιταμε τη βολη μας και δεν αλλαζει τπτ.και απο θεωρεια αλλο τπτ.λουπα ειναι.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    κραταω τις 2 πρωτες φρασεις σου και το μονο που λεω ειναι αυτο που λεει και ο ggs.πολυ θα θελαμε τα πραματα να αλλαξουν αναιμακτα.ειρηνικα και αβιαστα αλλα οπως λεει και στο τραγουδι του γκατσου "με φωτια και με μαχαιρι παντα ο κοσμος προχωρει" και αυτο δεν ειναι ευχη.διαπιστωση ειναι.και καλος η κακως (εκτιμιση μου ειναι) οτι δεν πρεπει να περιμενεις οτι θα αλλαξει κατι αν δε νοιωσουμε οτι εφτασε ο κομπος στο χτενι.και αν φτασει ο κομπος στο χτενι τοτε μονο εισαι ετοιμος για ολα.αλλα τοτε εισαι και επικινδυνος να ανατρεψεις την υπαρχουσα κατασταση.συμπερασματικα λοιπον οσο συζηταμε εχουμε ακομα να χασουμε.και οσο εχουμε ακομα να χασουμε κοιταμε τη βολη μας και δεν αλλαζει τπτ.και απο θεωρεια αλλο τπτ.λουπα ειναι.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Μα ποσο μυαλο θελει επιτελους για να καταλαβουμε στη χωρα αυτοι οτι δε φταιει η Βουλη η οι βουλευτες αλλα εμεις οι ιδιοι......

και πειτε μου κατι γιατι η εγω ειμαι χαζος η μερικοι ζειτε στα ονειρα σας.

Αν εστω καταλαβουν 1000 ατομα τη Βουλη μετα παλι οι 10000000 μαλακες δε θα ψηφιζουν????
    Η μηπως θα αλλαξουμε πολιτευμα με το ετσι θελω????
    Η μηπως θα αλλαξουμε σε μια μερα παιδεια???
    Η μηπως δε θα βρεξει ποτε ξανα???
    Ωραια ,τωρα πλεον συνηδειτοποιησαμε οτι εμεις φταιμε, το αποδεχομαστε και θα ψηφισουμε σωστους ανθρωπους.
    Λες και ειχαμε επιλογη ανθρωπων.
    Αυτη οι καραμελα με την ψηφο.

Πες μου εναν αξιο.
    (εκτος απο τον γλετσο).

Κατσε να βαλω και γω την μαλακια. :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Ωραια ,τωρα πλεον συνηδειτοποιησαμε οτι εμεις φταιμε, το αποδεχομαστε και θα ψηφισουμε σωστους ανθρωπους.
    Λες και ειχαμε επιλογη ανθρωπων.
    Αυτη οι καραμελα με την ψηφο.

Πες μου εναν αξιο.
    (εκτος απο τον γλετσο).

Κατσε να βαλω και γω την μαλακια. :rotflmao:
    Ο Chuck Norris καβάλα σε μία V-Stom; ♂ ♂ ♂

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos

Επιστολή...

Την διάβασα και απλά την μεταφέρω.....

http://hdynamhtoypolith.blogspot.com/

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Κάθε πράξη που κάνουμε πρέπει να τήν εξετάζουμε πρίν την κάνουμε
    ειδικά σε τέτοιες πράξεις που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουν συνέπειες σε όλους............

κατάληψη τής βουλής ??? για πιό λόγο ??? για να ρίξουμε το πολιτευμα π.χ και τήν κυβέρνηση ??? , καλό είναι ο καθένας να αναλάβει το μερίδιο τών ευθυνών που του ανοικη ,

αλλά όταν ψηφίζουμε άλλα σκευτόμαστε ελάχιστοι μα ελάχιστοι στήν ελλάδα κάτσανε να δούν τα προγράμματα τών κομμάτων γιατι ΑΝ τα είχαν δει θα βλέπανε ότι τα 2 μεγάλα κόμματα ήταν λές και τα είχαν αντιγράψει και ναι.....και το πρόγραμμα του Πασοκ για μέτρα έλεγε ...
    ασε τι έλεγε ο ΓΑΠ , για τα μικρότερα τι να πώ νιαουρίζουν (λεξεις και θέσεις χωρίς σκοπό )

δειτε τι γίνεται γύρο μας τα πάντα φλέγονται ας μήν μπουμε έτσι στήν φωτια........
    καλήτερα να κοιταχτούμε να πουμε ότι είμαστε μ@λ@....ς ( ολοι μας μηδενος εξερουμενου) και να δούμε τι κάνουμε απο εδώ και πέρα γιατί αυτο μας τρώει η παρελθοντολογία .....δεν κοιτάμε τι κάνουμε εμεις αλλά τι κάναν οι προηγουμενοι (ποτε ήταν η τελευταια φορα που ακουσατε 1 πολιτικο να πει ότι ξέρεις δέν με ενδιαφέρει τι έγινε πρίν απο εδω και πέρα να δούμε χώρις να βάλει τίς κλασσικες ατάκες " παραλάβαμε χάος " και "παραλάβαμε καμενη γη "

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Κανείς από αυτούς που θα λάβουν μέρος στο Ντου, έχει κανένα πλάνο έτοιμο για την επόμενη μέρα, ή να αποθηκεύω από τώρα πυρομαχικά?
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Racefit Growler...τελος!!
    λοιπον επειδη ακουω συνεχεια την κ την ιδια καραμελα "τι προτασεις εχετε,την επομενη μερα τι κανουμε κτλ κτλ"............

προταση κ ταυτοχρονα σχεδιο της επομενης μερα:

να βγουν στο φως οοοοοοοολες οι μισθοδοσιες αλλα κ τα προνομια υπουργων-πρωθυπουργων-προεδρων δημοκρατιας-βουλευτων-γεν.γραμματεων-προεδρων ικα/δεη/τεβε/οαεδ/πολεοδομιων/εφοριων κτλ κτλ κτλ των τελευταιων 30 ετων κ να δωθουν στους κυριους του ΔΝΤ για να δουν ποιοι εχουν φαει τα λεφτα τοσα χρονια κ σε ποιους πρεπει να βαλουν μετρα σφιχτοκωλιασματος για τα επομενα 100 χρονια....
    αφου γινει αυτο να τους ζητηθει να επιστραφουν τουλαχιστον τα μισα-γιατι δεν μπορεις εσυ κυριε πρωθυπουργε-υπουργε να χτυπας 4-5000?(κ λιγα λεω...το ξερω) το μηνα κ να μιλας για μειωσεις στους μισθους-συνταξεις των 700?-σε συντομοτατο χρονικο διαστημα(ας πουμε εντος μηνος)....
    αν δεν γινει αυτο δημευση περιουσιων οχι μονο του ιδίου αλλα ολης της οικογενειας του μεχρι κ 3ου βαθμου μην σας πω......
    εγω αυτο θελω....

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    λοιπον επειδη ακουω συνεχεια την κ την ιδια καραμελα "τι προτασεις εχετε,την επομενη μερα τι κανουμε κτλ κτλ"............

προταση κ ταυτοχρονα σχεδιο της επομενης μερα:

να βγουν στο φως οοοοοοοολες οι μισθοδοσιες αλλα κ τα προνομια υπουργων-πρωθυπουργων-προεδρων δημοκρατιας-βουλευτων-γεν.γραμματεων-προεδρων ικα/δεη/τεβε/οαεδ/πολεοδομιων/εφοριων κτλ κτλ κτλ των τελευταιων 30 ετων κ να δωθουν στους κυριους του ΔΝΤ για να δουν ποιοι εχουν φαει τα λεφτα τοσα χρονια κ σε ποιους πρεπει να βαλουν μετρα σφιχτοκωλιασματος για τα επομενα 100 χρονια....
    αφου γινει αυτο να τους ζητηθει να επιστραφουν τουλαχιστον τα μισα-γιατι δεν μπορεις εσυ κυριε πρωθυπουργε-υπουργε να χτυπας 4-5000?(κ λιγα λεω...το ξερω) το μηνα κ να μιλας για μειωσεις στους μισθους-συνταξεις των 700?-σε συντομοτατο χρονικο διαστημα(ας πουμε εντος μηνος)....
    αν δεν γινει αυτο δημευση περιουσιων οχι μονο του ιδίου αλλα ολης της οικογενειας του μεχρι κ 3ου βαθμου μην σας πω......
    εγω αυτο θελω....

Συγνώμη που στο λέω αλλά ο συλογισμός σου είναι το λιγότερο αφελής .......

σκέψου και μετά πράξε .........ισχύει παντού ,διάβασε τί σου γράφω πιο πάνω απλά δέν βάζεις κάτω τα πράγματα να σκεφτείς ,

πραγματικά θα ήθελα να μάθω πιά "οργάνωση" είναι πίσω απο αυτή τήν ιδέα
    μήν γίνεσαι πρόβατο στίς ορέξεις μερικών

Σελίδα 10 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 29/11/2006, 11:01
  2. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ
    από sakisdani750 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2006, 10:58
  3. Ηρθε η ωρα να φτιαξω το bandit...
    από Zbandit750 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks