ρε πακ εχεις δικιο
λιγο ο μεσημεριανος ο ηλιος, λιγο το κρυο...
παμ για σπαμ
ρε πακ εχεις δικιο
λιγο ο μεσημεριανος ο ηλιος, λιγο το κρυο...
παμ για σπαμ
Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.
κλικαδόροι....Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Carry on the good job and you will be.
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Carry on the good job and you will be.
![]()
Μλκ δεν ντρεπεσαι λιγο?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
http://www.youtube.com/watch?v=0iI5BAQNRrQΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
ναι τι;
![]()
Πες μου μόνο τι να κρατάω...Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Συμφορουμίτες και -ίτισσες, αναγγέλω από εδώ μέσα, αυτό το βροχερό πρωινό, από το νοτιότερο άκρο της Ευρώπης (πόσο μ@λ@κες είμαστε σα χώρα που δε το έχουμε εκμεταλλευτεί αυτό, εδώ είναι το αντίστοιχο Nordkapp), ότι θα υπάρξει ειδική γωνία στην πίτα, για συγκέντρωση των απανταχού φαντασμένων ταξιδιάρικων μυαλών. Παρακαλώ να κρατάτε όλοι κάτι ώστε να αναγνωρισθούμε μεταξύ μας. Επίσης θα ήταν καλό να έχετε free το επόμενο μεσημέρι.
Μετά τιμής
Πορτοκαλομάικ.
Κατά τα άλλα το πλοίο θα αριβάρει στον Πειραιά κατά τις 20:30 οπότε μετά τις 9 θα μπορώ να είμαι εκεί... σχετικά με το ΣΚ απλά πείτε καμιά ιδέα για να ξέρω τι εξοπλισμό θα πάρω μαζί μου...![]()
![]()
Βέβαια φαντάζομαι ότι δεν θα μπορούμε να κινηθούμε πολυ γρήγορα μιας και καποιος θα ακολουθεί ευλαβικά τις οδηγίες στρωσίματος...![]()
![]()
![]()
![]()
Έλα να μαζευόμαστε...![]()
![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Πες μου μόνο τι να κρατάω...
Κατά τα άλλα το πλοίο θα αριβάρει στον Πειραιά κατά τις 20:30 οπότε μετά τις 9 θα μπορώ να είμαι εκεί... σχετικά με το ΣΚ απλά πείτε καμιά ιδέα για να ξέρω τι εξοπλισμό θα πάρω μαζί μου...![]()
![]()
Βέβαια φαντάζομαι ότι δεν θα μπορούμε να κινηθούμε πολυ γρήγορα μιας και καποιος θα ακολουθεί ευλαβικά τις οδηγίες στρωσίματος...![]()
![]()
![]()
![]()
Έλα να μαζευόμαστε...![]()
![]()
![]()
Μια Συριανή Χαλβαδόπιτα![]()
Για ΣΚ, έχε μαζί σου την όρεξη σου. Θα παίξουν ιδεατά χιλιόμετρα![]()
![]()
Καλή Αντάμωση!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Κάντες τρεις!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Μια Συριανή Χαλβαδόπιτα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
ok λοιπόν χαλβαδόπιτες....τα λέμε...![]()
![]()
Του Κορρε οχι οτι κ' οτι!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
ok λοιπόν χαλβαδόπιτες....τα λέμε...![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Του Κορρε οχι οτι κ' οτι!!!![]()
Λειβαδαρας!
![]()
Καναπές και simulator ..??Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Θα παίξουν ιδεατά χιλιόμετρα
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Καναπές και simulator ..??
Ρακί και συζήτηση![]()
Πάντα Κορρές Στράτο... ποτέ ότι να΄ναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Του Κορρε οχι οτι κ' οτι!!!![]()
Όχι ότι του Λειβαδάρα ή οι υπόλοιπες είναι κακές αλλά και εγώ αυτές προτιμώ...
Δημητράκη δεν νομίζω να μην φας...![]()
![]()
Κατά τα άλλα από ότι κατάλαβα εγώ θα βάλω το γλυκό και οι υπόλοιποι τα ρέστα... καλή φάση...να δηλώσουν εδώ συμμετοχές...![]()
![]()
![]()