Θενκς πρόεδρα! Τα λέμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
... ... ...
![]()
Θενκς πρόεδρα! Τα λέμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
... ... ...
![]()
Φλαμπουράρι... Να ξερες τι μου θύμισες...Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Φλαμπουράρι...Ιούνιος μήνας ........6 βαθμοί....![]()
![]()
![]()
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
αυτό που περνάει από φούρκα;Το πιο δύσκολο κομμάτι, είναι το Σαμαρίνα -Αγία Παρασκευή- διασταύρωση για Πυρσόγιαννη - Κόνιτσα.....θέλει οπωσδήποτε ένα ON-OFF μπροστά για λαγό, γιατί ο δρόμος έχει πλάτος 2 μέτρα, πολλές καθιζήσεις, και τα πλοία θα αφήσουν πολλά πλαστικά στα ορεινά αν προσπαθήσουν να πάνε γρήγορα..... πάντως την διαδρομή την έχει κάνει και μπούσα δικάβαλλο από την παρέα μας
το κάνα φέτος το χειμώνα δικάβαλο βράδυ και φορτωμένος. ΔΕΝ ήταν χειρότερο απ' τα κομμάτια που κάναμε στο 36ώρο, απλά στο τελευταίο κομμάτι του πρέπει να πάει παράλληλα με κανά ρέμα η κάτι γιατί μαζεύει και νερά και υγρασίες.. κατά τα άλλα κούκλα πρέπει ναναι και μεγάλη ξενέρα που το πέρασα νύχτα και δεν είδα τπτ.
[off topic]
anty επειδή μάλλον το κατέχεις το ιχνηλατικό, ο χωματόδρομος δίστρατο-σαμαρίνα ξέρεις αν έχει ανοίξει ή είναι ακόμη "κατεδαφισμένος" :rotflmao:
Fuck the universe.
Εννοείς Αρχ. Θεισόα;Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Ποια Καρπάθια, Άλπεις ...και μαλακίες....!!!!!!
Λάβδα
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
κι εγω την ιδια απορια εχω ρε νικΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εννοείς Αρχ. Θεισόα;
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostDog
αυτό που περνάει από φούρκα;
το κάνα φέτος το χειμώνα δικάβαλο βράδυ και φορτωμένος. ΔΕΝ ήταν χειρότερο απ' τα κομμάτια που κάναμε στο 36ώρο, απλά στο τελευταίο κομμάτι του πρέπει να πάει παράλληλα με κανά ρέμα η κάτι γιατί μαζεύει και νερά και υγρασίες.. κατά τα άλλα κούκλα πρέπει ναναι και μεγάλη ξενέρα που το πέρασα νύχτα και δεν είδα τπτ.
[off topic]
anty επειδή μάλλον το κατέχεις το ιχνηλατικό, ο χωματόδρομος δίστρατο-σαμαρίνα ξέρεις αν έχει ανοίξει ή είναι ακόμη "κατεδαφισμένος" :rotflmao:
Την Φούρκα την αφήνεις δεξιά ....δεν πιάνεις τον χωματόδρομο.....αυτό το τελευταίο κομμάτι μετά την Αγία Παρασκευή είναι πολύ ζόρικο...για το Δίστρατο-Σαμαρίνα δεν ξέρω.....googlάρισε καμιά ταβέρνα στην Σαμαρίνα, και πάρτους τηλέφωνο...![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εννοείς Αρχ. Θεισόα;
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
κι εγω την ιδια απορια εχω ρε νικ
Αυτή είναι στην Αρκαδία ρε λεβέντες....για την άλλη με τους μπαστουνόβλαχους λέω....![]()
Πάντως Τρούπ ένα να θυμάσαι: αν δεις ταμπέλα "Αρχαία Θεισόα", πάρτο αλλιώς! Έχεις χαθεί, λέμε! Είσαι στην Πελοπόννησο!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
κι εγω την ιδια απορια εχω ρε νικ
![]()
![]()
Εμείς ξέρουμε που είναι... δεν γνωρίζαμε την ύπαρξη του συνονόματου χωρίου..Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Αυτή είναι στην Αρκαδία ρε λεβέντες....για την άλλη με τους μπαστουνόβλαχους λέω....![]()
Ταμπέλα "Αρχαία Θεισόα"Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Πάντως Τρούπ ένα να θυμάσαι: αν δεις ταμπέλα "Αρχαία Θεισόα", πάρτο αλλιώς! Έχεις χαθεί, λέμε! Είσαι στην Πελοπόννησο!
![]()
![]()
Σταματάει η μηχανή.. Κατεβαίνει ο Άρχοντας και κοιτάει τριγύρω.. ερημιά.. ξάφνου ένας βοσκός 95χρ εμφανίζεται.. ο σκύλος του κατουράει την μπροστά ρόδα του gsxr..
- Πατριώτη, καλά πάω για Τρίπολη;
- Εσύ πρέπει να είσαι ο Τρούπερ.. πάλι χάθηκες;
Εμείς ξέρουμε που είναι... δεν γνωρίζαμε την ύπαρξη του συνονόματου χωρίου..
http://maps.google.com/maps?f=d&sour...9,2.469177&z=9
http://www.lavda.gr/index.php?option...&id=5&Itemid=3
Ταμπέλα "Αρχαία Θεισόα"
Σταματάει η μηχανή.. Κατεβαίνει ο Άρχοντας και κοιτάει τριγύρω.. ερημιά.. ξάφνου ένας βοσκός 95χρ εμφανίζεται.. ο σκύλος του κατουράει την μπροστά ρόδα του gsxr..
- Πατριώτη, καλά πάω για Τρίπολη;
- Εσύ πρέπει να είσαι ο Τρούπερ.. πάλι χάθηκες;![]()
![]()
βλακα
![]()
![]()
![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εμείς ξέρουμε που είναι... δεν γνωρίζαμε την ύπαρξη του συνονόματου χωρίου..
ελα ρε μεγαλε!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Πάντως Τρούπ ένα να θυμάσαι: αν δεις ταμπέλα "Αρχαία Θεισόα", πάρτο αλλιώς! Έχεις χαθεί, λέμε! Είσαι στην Πελοπόννησο!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()